Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Eukaristiset ihmeet ja Marian ilmestykset – lopunajan petosta!

Tässä ajankohtaisessa kommentaarissa vartiomies Roger Oakland esittelee vuonna 1997 ilmestyneen roomalaiskatolisen eksyttävän kirjan joka panee pääpainon katolilaisille merkeille ja ihmeille uskontojen yhdistämiseksi uutta aikakautta varten. Ilmestysten ”Marian” on määrä käännyttää ihmisiä ”kristinuskoon”, joka on itse asiassa Antikristuksen maailmanuskonto. Ota varoituksesta vaarin äläkä eksy vääriin yliluonnollisiin ilmiöihin jotka ovat luonteenomaista ajalle juuri ennen Jeesuksen toista tulemusta. Sanotaanhan että aamunkoitto vähän ennen auringonnousua on petollisinta aikaa. Kommentaarin suomensi: Samuel Korhonen

-------------------------------

SALAISUUDEN ÄITI
THE MOTHER OF THE SECRET
Commentary by Roger Oakland
www.understandthetimes.org


Tutkimustyössäni UTT:lle olen lukenut suuren määrän kirjoja ja artikkeleita, jotka käsittelevät nykytapahtumia. Silloin tällöin törmään tietoon, joka avaa uusia tutkimusväyliä, jotka luovat valoa pimeyteen. Sellainen tieto on tärkeää kutsumukselleni varoittaa ihmisiä siitä petoksesta, joka on käynnissä kaikkialla maailmassa Kristuksen nimissä ajassa, jossa elämme.

Jeesus varoitti meitä viimeisten päivien hengellisestä petoksesta, joka tapahtuisi, ennen kuin Hän palaisi planeetta maan päälle. Kun opetuslapset kysyivät häneltä, mitkä tapahtumat osoittaisivat Hänen toisen tulemuksensa olevan lähellä, Hän vastasi useilla vastauksilla. Epäilemättä hänen tärkein varoituksensa keskittyi siihen tosiasiaan, että monet pettäisivät monia Hänen nimissään. [1]

Thomas Petrisko’n kirja, Mother of the Secret: From Eucharistic Miracles to Marian Apparitions Heaven has sought to illuminate and defend what was once the Church’s greatest secret (Salaisuuden äiti: Eukaristisista ihmeistä Marian ilmestyksiin taivas on pyrkinyt valaisemaan ja puolustamaan sitä, mikä kerran oli kirkon suurin salaisuus), [2] antaa Raamattuun uskoville vakavan välähdyksen sen lajin petoksesta, josta Jeesus varoitti. Tämä koko kirja keskittyy eukaristisiin ihmeisiin ja Marian ilmestyksiin. Se on kirjoitettu ajatuksella, että merkit ja ihmeet, jotka yhdistetään ”Jeesuksen läsnäoloon” eukaristiassa ja hänen äitinsä Marian ilmestyksiin, ovat perustavia aidon kristinuskon ymmärtämiselle.Suurin osa Petrisko'n kirjasta mainostaa lukemattomia esimerkkejä eukaristisista ihmeistä, joita on raportoitu läpi kristinuskon historian. Hän myös lainaa lukuisia näkijöitä, jotka sanovat, että heidän luonaan on vieraillut yliluonnollinen persoonallisuus, jonka he uskovat olevan Maria, Jeesuksen äiti. Petrisko väittää kaikkien näiden manifestaatioiden ja ilmestysten olevan totta.

Hän ennustaa edelleen, että lisää eukaristisia ihmeitä, joita kerran on sanottu seurakunnan suurimmaksi salaisuudeksi, ovat tulossa uuden aikakauden kulmakiveksi seurakunnassa – aikakauden, jossa Jeesus Kristus hallitsee kaikkialla maailmassa ”läsnäolossaan pyhän eukaristian sakramentissa”. Tätä ajanjaksoa kutsutaan ”Jeesuksen eukaristiseksi hallinnaksi”. Uskotaan, että nämä yliluonnolliset tapahtumat tulevat yhdistämään kaikki uskonnot rauhan asian vuoksi ja tuovat parantumisen kaikille taustoista ja uskonnosta riippumatta.Nyt se, mitä haluan sanoa – Petrisko väittää, että ilmestysten ”Maria” paljastaa pian Kristuksen läsnäolon salaisuuden koko maailmalle. Hän uskoo, että yhä enemmän ihmisiä kääntyy ”kristinuskoon” perustuen näihin Kristuksen ja hänen äitinsä Marian yliluonnollisiin ilmestyksiin. Hän uskoo, että uusi aikakausi on tulossa esiin.

Jeesus varoitti tästä historian ajanjaksosta. Hän sanoi, että ajan lopun merkki olisivat ne monet, jotka todistaisivat nähneensä Hänet. Niitä tapahtumia, jotka yhdistettäisiin näihin ilmestyksiin, Hän kutsui ”suuriksi tunnusteoiksi ja ihmeiksi”. [3]

Elämme ajassa, jolloin on tärkeää kiinnittää huomiota siihen, mitä Jumala on sanonut sanassaan, ennemmin kuin etsiä manifestaatioita ja ilmestyksiä, jotka ovat yksi Jeesuksen Kristuksen toisen tulemuksen tärkeistä merkeistä.

On tietysti sinun asiasi otatko varoituksesta vaarin, vai et.

Olen Roger Oakland. Tämä on ollut raamatullinen näkökulma ajan ymmärtämiseksi.


[1] Matthew 24:5
[2] Thomas W. Petrisko, Mother of the Secret, Queenship Publishing Company, Santa Barbara, CA. 1997
[3] Matthew 24:23-25

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com