Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Last Trumpet Newsletter -- Huhtikuu 2013

Tässä kesäkuussa 2010 kuolleen pastori David J. Meyerin pojan Samuel David Meyerin profeetallista sananjulistusta ja ajankohtaisten tapahtumien kertausta huhtikuun 2013 uutiskirjeessä.

Last Trumpet Newsletter

Volume XXXII    Issue IV    April 2013

Last Trumpet Ministries, PO Box 806, Beaver Dam, WI 53916

Fax: 920-887-2626  Internet: <http://lasttrumpetministries.org>

Livenä:

http://www.youtube.com/watch?v=K0BZmAf3EtU#
http://www.youtube.com/watch?v=YVv6TKxRnL0#
http://www.youtube.com/watch?v=3ReP7FPa87c

-----------------------------

Petos ja pahuus tässä modernissa aikakaudessa!
(Deception And Wickedness In This Modern Age!)

”Näitä kuutta Herra vihaa, ja seitsemää hänen sielunsa kauhistuu: ylpeitä silmiä, valheellista kieltä, käsiä, jotka vuodattavat viatonta verta, sydäntä, joka häijyjä juonia miettii, jalkoja, jotka kiiruusti juoksevat pahaan, väärää todistajaa, joka valheita puhuu, ja riidan rakentajaa veljesten kesken.”

Sananlaskut 6:16-19

”Me olemme luopuneet Herrasta ja kieltäneet hänet, vetäytyneet pois Jumalaamme seuraamasta, puhuneet sortoa ja kapinaa, kantaneet kohdussamme ja purkaneet sisimmästämme valheen sanoja. Oikeus työnnetään takaperin, ja vanhurskaus seisoo kaukana, sillä totuus kompastelee torilla, suoruus ei voi sisälle tulla. Niin oli totuus kadonnut, ja joka pahasta luopui, se ryöstettiin paljaaksi. Herra näki sen, ja se oli hänen silmissänsä paha, ettei ollut oikeutta.”

Jesaja 59:13-15

”Te olette isästä perkeleestä, ja isänne himoja te tahdotte noudattaa. Hän on ollut murhaaja alusta asti, ja totuudessa hän ei pysy, koska hänessä ei totuutta ole. Kun hän puhuu valhetta, niin hän puhuu omaansa, sillä hän on valhettelija ja sen isä.”

Johannes 8:44

”Niin Jeesus sanoi niille juutalaisille, jotka uskoivat häneen: "Jos te pysytte minun sanassani, niin te totisesti olette minun opetuslapsiani; ja te tulette tuntemaan totuuden, ja totuus on tekevä teidät vapaiksi".”

Johannes 8:31-32


Tässä LTN:n numerossa, me tulemme ajatuksia herättävästi tarkastelemaan viimeaikaisia ajankohtaisia tapahtumia yhtä hyvin kuin vallitsevaa eksytyksen henkeä, mikä johtaa valheiden, petoksen, ja pahuuden lisääntymiseen tässä modernissa aikakaudessa. Me tiedämme Pyhistä Kirjoituksista että tämä laajalle levinnyt petoksen henki, joka on hyvin yleistä tässä maailmassa, on Saatanan työtä. Sillä, se on niin kuin Johanneksen luvussa 8:44, kun Jeesus varoittaa meitä siitä että Saatana on valheen isä ja että ”hänessä ei totuutta ole”. Synnin tarttuvan luonteen seurauksena tässä maailmassa, totuudesta ei välitetä enää suuresti ja siitä on tullut tunnistamaton monille ihmisille.

Yksi mekanismeista joka on nyt paikallaan huijaamaan väestöä, erityisesti Yhdysvalloissa, on korkeasti manipuloiva propagandakoneisto joka tavallisesti tunnetaan valtavirran uutismediana. Samalla kun ei kaikki, mitä kerrotaan television uutiskanavilla ja sanomalehdissä ole suoranaisia valheita, jutut, joita julkaistaan, ovat usein voimakkaasti puolueellisia kätkemään koko totuus pyrkimyksellä sohaista yleisön tietoisuutta ajankohtaisista tapahtumista varmistaakseen että se tulee mukautumaan niiden agendaan jotka määräävät kulissien takana. Nämä tosiasiat on vahvistettu kourallisen toimittajia taholta jotka ovat äskettäin tulleet esiin paljastaakseen valtavirran median voimakkaan manipuloinnin.

Yksi sellainen esimerkki on palkittu toimittaja Amber Lyon joka aikaisemmin työskenteli CNN:lle. Ms. Lyon lähetettiin Lähi-idän maahan nimeltä Bahrain vuonna 2011 tuottamaan dokumentin joka koski maassa tapahtuvaa kansannousua tuona aikana. Hän sai myöhemmin selville että CNN oli tehnyt salaisen sopimuksen Bahrainin hallinnon kanssa ja vastaanotti maksuja esitelläkseen hallinnon suosiollisessa valossa heidän uutisjutuissaan. Itseasiassa, Ms. Lyon’ia painostettiin kanavansa johtajien taholta sisällyttämään lausuntoja raportteihinsa joiden hän tiesi varmuudella olevan epätosia. ”Minä näin suorasta lähteestä että nämä väitteet hallinnosta olivat valheita, ja minä en voinut uskoa että CNN yritti saada minut raportoimaan sellaista jonka minä tiesin olevan valheellista tietoa hallinnosta”, Lyon ilmoitti pian sen jälkeen kun palasi Bahrainista. (1)

Toinen toimittaja nimeltään Andrea Seabrook jätti paikkansa toimittajana National Public Radio’ssa Capitol-kukkulalla Washington D.C:ssä turhauduttuaan lukuisista valheista joita ilmaistiin poliitikkojen toimesta jok’ikinen päivä. Selittäessään hänen järjellistä syytään jättää National Public Radio, Ms. Seabrook totesi seuraavaa: ”Minä tajusin että on olemassa osa-alue suojella Kongressia, jos sinä teet päivittäistä tapahtumien selostusta, joka on oikeastaan jonkinlaista salaista yhteistyön tekemistä poliitikkojen itsensä kanssa, koska suuri osa siitä mitä minä tein oli itse asiassa sen tallentamista, esittämistä ja toistamista mitä he sanovat. Ja minusta tuntuu siltä kuin totuus Kongressista juuri nyt on hyvin paljon irti kaikesta tuosta, jonkinlaisesta poliittisen keskustelun teatterista Kongressissa, ja siitä on tullut niin täydellistä teatteria, ettei mikään siitä ole aitoa. … Minusta tuntuu kuin minulle, toimittajana Capitolilla, valehdeltiin joka päivä, kaiken aikaa.” (2)

On myös tullut selväksi, että Obaman hallinto pyrkii pitämään yllä kuristusotetta koskien sitä mitä lehdistö uutisoi liittyen Barack Obamaan ja hänen henkilökuntaansa. Raportin mukaan jonka New York Times julkaisi heinäkuussa 2012, mediakanavien ei useinkaan sallita printata lainauksia Obaman tiimin jäseniltä ennen kuin hallinnolla on ollut mahdollisuus muokata niitä. (3) Ne jotka uskaltavat kyseenalaistaa Obaman hallinnon joutuvat usein pelottelun ja solvauksen kohteeksi. ”Minä voin kertoa sinulle kategorisesti että siellä on aina ollut, suoraan hallinnon alkupäästä (get-go of the administration), yli-innokasta herkkyyttä mihin tahansa tietojen poissysäämiseen miltä tahansa mediakanavalta”, sanoi David Brody, poliittinen kirjeenvaihtaja CBN News’ille. (4) Neil Munro, Valkoisen Talon kirjeenvaihtaja Daily Caller’ille jakoi samankaltaisia tuntemuksia. ”Toimittajat, joille olen puhunut ja jotka ovat suojelleet monia hallintoja, ovat sanoneet että tämä on tiukempi, rajoittuneempi kuin muut hallinnot. He eivät pidä siitä. Heillä ei ole voimaa muuttaa sitä”, Munro selitti. (5)

Kun me pohdimme sitä miten manipuloiva ja kontrolloiva valtavirran mediasta on tullut, ei ole yllättävää saada tietää että jotkut ihmiset ovat alkaneet kyseenalaistaa sen oikeellisuuden mitä he kuulevat ja näkevät uutisissa. Itseasiassa, mielipidekysely, jonka suoritti Gallup heinäkuussa 2012, sai selville että vain 21 prosentilla tutkimukseen vastaajista oli luottamusta television uutisraporttien totuudenmukaisuuteen. (6) Kuitenkin, meidän täytyy muistaa että valtavirran uutisten manipulointi ei ole mitään uutta ja se on ollut käynnissä vuosikymmenten ajan. Se oli Arthur Sylvester, Kennedyn hallinnon varapuolustusministeri (Assistant Secretary of Defense for Public Affairs) vuonna 1965, joka määräsi lehdistön jäseniä julkaisemaan vain niitä uutisia jotka esittelivät Yhdysvallat suotuisassa valossa koskien Vietnamin sotaa. Erään toimittajan kerrottiin sanoneen Sylvesterille, ”Varmastikaan, Arthur, sinä et odota Amerikan lehdistön olevan liittovaltion palvelijatar.” Vastauksessa, Sylvester totesi, ”Tuo on täsmälleen sitä mitä minä odotan. Katsos, jos sinä ajattelet että joku Amerikan viranomainen aikoo kertoa sinulle totuuden, niin sitten sinä olet tyhmä. Kuulitko? Tyhmä.” (7)

Kun me katselemme ympäriinsä tätä maailmaa joka on niin täynnä petosta, joku saattaisi ihmetellä minkä puoleen me voimme kääntyä saadaksemme tietää totuuden. Minä uskon että ainoa absoluuttinen totuuden hahmo tässä maailmassa on Jumalan Pyhä Sana. Miehillä ja naisilla on sellainen taipumus valehdella ja pettää, kuitenkin meillä on Raamattu, joka on inspiroitua Jumalan sanaa ja sisältää täydellisen totuuden johtaen ikuiseen elämään. Hebrelaiskirjeen luvusta 6:18 me luemme, ”Että me näistä kahdesta muuttumattomasta asiasta, joissa Jumala ei ole voinut valhetella, saisimme voimallisen kehoituksen, me, jotka olemme paenneet pitämään kiinni edessämme olevasta toivosta.” On suuri lohdutus tietää että Jumala ei koskaan valehtele meille, sillä se ei edes ole mahdollista Hänelle tehdä niin. Tavallaan, meille vakuutetaan Jeesuksen toimesta että me löydämme vapauden ja totuuden jos me noudatamme Hänen sanaansa. Sillä kuten sanotaan Johanneksen luvussa 8:31-32, ”… Jos te pysytte minun sanassani, niin te totisesti olette minun opetuslapsiani; ja te tulette tuntemaan totuuden, ja totuus on tekevä teidät vapaiksi.” Jos sinä et ole vielä vastaanottanut Jumalan täydellistä totuutta ja luovuttanut täysin sydäntäsi Hänelle, minä kehotan sinua tekemään niin nyt.

Kosminen ampumarata! (A Cosmic Shooting Gallery!)

Viime viikkoina, huoli on ollut kasvamassa uhan takia joka kohdistuu maaplaneettaan avaruudessa olevien meteorien ja asteroidien iskuista. Suureen osaan tähän tiedemiesten, poliitikkojen ja median huomioon on kannustettu meteori-iskun toimesta Venäjällä helmikuun 15. päivänä 2013, ja Asteroidi 2012 DA14:n kautta, joka lensi vaarallisen läheltä planeettaamme samana päivänä. Tuosta ajankohdasta lähtien, kosmiset tapahtumat ovat jatkaneet esiintymistään. Itseasiassa, maaliskuun 4. päivän ja maaliskuun 10. päivän 2013 välisenä aikana, neljä asteroidia ohitti Maan läheltä. Yhtä asteroideista, nimeltään 2013 ET, ei edes oltu havaittu tiedemiesten taholta kunnes vasta maaliskuun 3:ntena 2013. Tämä odottamaton läheltä piti -tilanne nosti joidenkin tiedemiesten hälytystasoa. ”Pelottava osa-alue tämän yhden suhteen, tietysti, on se, että se on jotakin josta me emme edes tienneet etukäteen”, totesi Patrick Paolucci, ryhmän johtaja joka operoi Slooh Space Camera’lla (robottiteleskooppi avaruudessa). (8) Slooh Space Camera’n suunnittelija Paul Cox ilmaisi myöskin huoltaan. ”Tämän pitäisi olla herätyshuuto hallituksille. Me tiedämme että aurinkokunta on vilkas paikka. Me emme istu täällä meidän vaaleansinisessä pisteessä omillamme, mukavassa turvapaikassa”, Cox selitti. (9)

Hiljattaisia havaintoja meteoriräjähdyksistä on raportoitu useissa paikoissa, käsittäen Cape Town’in, Etelä-Afrikassa, maaliskuun 12. päivänä 2013, (10) ja Yhdysvaltojen yllä maaliskuun 16. päivänä 2013. Toisen meteorin nähtiin kiitävän halki taivaan amerikkalaisten osavaltioiden: Georgian, Pohjois-Carolinan, Etelä-Carolinan, Tennesseen ja Virginian ylitse. (11)

Aktiviteetin puuska avaruudesta on saanut aikaan hälytystä tiedemiesten ja poliitikkojen keskuudessa. Tämä huoli johtuu osittain matalasta avaruuskivien havaitsemisasteesta. On arvioitu että siellä ulkoavaruudessa on suunnilleen miljoona sellaista kiveä, käsittäen asteroidit ja meteorit. Kuitenkin, vain 9,700 niistä on tunnistettu tähän päivään mennessä. (12) Koska NASA’lta puuttuvat tarvittavat resurssit havaita jokainen asteroidi avaruudessa, yksityiset ryhmät ovat nyt ottamassa askeleita avustaakseen heitä. Yksi sellainen ryhmä, tunnettu nimellä B16 Foundation, aikoo lanseerata uuden infrapuna-avaruusteleskoopin vuoteen 2018 mennessä. Ryhmä on toiveikas siitä että heidän laitteensa auttavat heitä löytämään 500,000 asteroidia viiden ja puolen vuoden aikajakson kuluessa. (13)

Yhdysvaltain hallinto on myös ilmaissut huolta viimeaikaisesta asteroidien ja meteorien kiivaasta hyökkäyksestä joka uhkaa maapalloa. Itseasiassa, Yhdysvaltain Kongressin edustajainhuoneen Tiede-, avaruus- ja teknologiakomitea järjesti kuulemistilaisuuden maaliskuun 19:ntenä 2013, keskustellakseen asiasta. Kokoontumiselle annettiin nimike ”Threats From Space: A Review of U.S. Government Efforts to Track and Mitigate Asteroids and Meteors, Part 1 (Uhat avaruudesta: Katsaus USA:n hallinnon yrityksiin jäljittää ja lieventää asteroidien ja meteorien uhkaa, Osa 1).” (14) Mikä apukeino amerikkalaisilla olisi jos asteroidi viilettäisi kohti Yhdysvaltoja? NASA-päällikkö Charles Bolden antoi seuraavan neuvon: ”Informaatiosta jota me omaamme, emme tiedä asteroidista joka tulee uhkaamaan Yhdysvaltain väestöä. Mutta jos se on tulossa kolmessa viikossa, rukoile.” (15)

Kun uhkia avaruudesta löydetään alati, niin se on yllyttänyt tiedemiehiä viittaamaan meidän aurinkokuntaamme ”kosmisena ampumaratana”. (16) Ne, jotka ovat tutustuneet Raamattuun, saattaisivat miettiä, josko ehkäpä kaikki nämä viimeaikaiset asteroidien läheltä piti -tilanteet, ovat varoituksia Jumalalta. Kun minä pohdin kaikkia asiaankuuluvia faktoja, minä en voi muuta kuin ajatella Jeesuksen sanoja Johanneksen luvussa 8:7 kun Hän sanoi, ”Joka teistä on synnitön, se heittäköön häntä ensimmäisellä kivellä.”

Varoituksia maanjäristyksistä joita on tuleva! (Warnings Of Earthquakes To Come!)

Niitä varten jotka tutkivat Kirjoituksia, me tiedämme että maanjäristykset näyttelevät keskeistä roolia lopunaikojen skenaariossa. Luukkaan luvussa 21:11 Jeesus varoittaa, ”Ja tulee suuria maanjäristyksiä, tulee ruttoa ja nälänhätää monin paikoin, ja taivaalla on oleva peljättäviä näkyjä ja suuria merkkejä.” Nämä maanjäristykset jatkavat kasvamistaan voimakkuudessa ja ankaruudessa aina meidän Vapahtajamme paluuseen saakka. Itseasiassa, Ilmestyskirja varoittaa maanjäristyksestä joka on tulossa ja tulee olemaan erilainen kuin mikään muu koskaan koettu maanjäristys ihmiskunnan taholta ennen tätä tapahtumaa. Ilmestyskirjan luvusta 16:18-20 me luemme, ”Ja tuli salamoita ja ääniä ja ukkosenjylinää; ja tuli suuri maanjäristys, niin ankara ja suuri maanjäristys, ettei sen vertaista ole ollut siitä asti, kuin ihmisiä on ollut maan päällä. Ja se suuri kaupunki meni kolmeen osaan, ja kansojen kaupungit kukistuivat. Ja se suuri Babylon tuli muistetuksi Jumalan edessä, niin että hän antoi sille vihansa kiivauden viinimaljan. Ja kaikki saaret pakenivat, eikä vuoria enää ollut.” Tämä maanjäristys, josta puhutaan näissä Kirjoituksissa, tulee olemaan niin ankara että kokonaiset suurkaupungit luhistuvat, saaret katoavat, ja kokonaiset vuoret romahtavat.

Viime viikkoina, lukuisia raportteja on noussut pintaan osoittaen että kauhistuttavia maanjäristyksiä tulee tapahtumaan jossakin kohtaa tulevaisuudessa. Ei ole kysymys siitä tapahtuuko näitä järistyksiä, vaan pikemmin, milloin ne toteutuvat. Eräs tällainen raportti julkaistiin Oregonin seismistä turvallisuuspolitiikkaa ohjeistavan komission (the Oregon Seismic Safety Policy Advisory Commission) toimesta. Asiantuntijoiden mukaan, se on vain ajankysymys ennen kuin tuhoisa maanjäristys iskee Yhdysvaltain Tyynenmeren puoleiseen luoteisosaan, tunnettu Cascadia Subduction -vyöhykkeenä. Kun tämä tapahtuu he ennustavat että rannikkokaupungit joutuvat tulvan alle, rakennukset ja sillat romahtavat, ja yli 10,000 ihmistä tulee kuolemaan. Viimeisin maanjäristys iski tähän maailmankolkkaan vuonna 1700, mikä asiantuntijoiden mukaan tarkoittaa sitä että samanlainen järistys on odotettavissa mihin aikaan hyvänsä. ”Tämä maanjäristys tulee iskemään meihin uudestaan. On vain kysymys siitä kuinka pian”, ilmoitti Kent Zu, komission puheenjohtaja joka on vastuussa raportista. (17) Raportti myöskin yllytti Maree Wacker’ia, Amerikan Punaisen Ristin Oregonin osaston toimitusjohtajaa, julistamaan, ”Oregonialaiset yksilöinä ovat alivalmistautuneita.” (18)

Samaan aikaan, Japanin hallinnon paneeli on varoittanut että tuhoisa maanjäristys todennäköisesti iskee Japanin saarelle ”ei kovinkaan kaukaisessa tulevaisuudessa”. Jos sellaisen järistyksen pitäisi iskeä Japanin Nankai Trough -alueelle, asiantuntijat arvioivat että 27,1 miljoonaa ihmistä tulee kärsimään sähkökatkoksista, 34,4 miljoonaa tulee olemaan ilman vettä, ja niin paljon kuin 323,000 ihmistä voisi menehtyä. He lisäksi uskovat että tuollainen järistys voisi aiheuttaa 2,2 miljardin dollarin aineelliset vahingot. (19)

Vielä yksi huolta aiheuttava alue on Alpine Fault Uudessa-Seelannissa. Tutkija Carolyn Boulton Canterburyn yliopistosta on varoittanut että seuraavana kertana kun maanjäristys sattuu tuolla alueella, energia, joka synnytetään, tulee olemaan niin voimakas että se sulattaa kalliot. Viimeisin merkittävä järistys, joka iski tällä siirroslinjalla, tapahtui vuonna 1717. Raportit osoittavat että alueella tapahtuvan suuren maanjäristyksen todennäköisyys on 30 prosenttia seuraavan 50 vuoden kuluessa. (20)

On merkillepantavaa miten samankaltaisilta nämä varoitukset, jotka ovat lähtöisin geologiselta ammattikunnalta, kuulostavat verrattuna vastaaviin Ilmestyskirjan kirjoituksissa. Ne on nämä asiantuntijat jotka ennustavat että tuollaiset järistykset tulevat hävittämään kokonaisia suurkaupunkeja, ja synnyttävät energiaa joka on tarpeeksi voimakasta sulattamaan kalliot. Jos suuri maanjäristys pystyy sulattamaan kalliota, niin se voisi selittää metodin jonka avulla kokonaiset vuoret katoavat. Sanomattakin selvää, se on välttämättömyys että Jeesuksen Kristuksen seuraajat jatkavat valvomista ja rukoilemista kun me näemme Kirjoituksien toteutuvan jatkuvasti.

Lihan teot tulleet ilmi! (The Works Of The Flesh Manifested!)

Apostoli Paavalin epistolassa galatalaisille, me löydämme seuraavan varoituksen luvussa 5, jakeissa 19-21: ”Mutta lihan teot ovat ilmeiset, ja ne ovat: haureus, saastaisuus, irstaus, epäjumalanpalvelus, noituus, vihamielisyys, riita, kateellisuus, vihat, juonet, eriseurat, lahkot, kateus, juomingit, mässäykset ja muut senkaltaiset, joista teille edeltäpäin sanon, niinkuin jo ennenkin olen sanonut, että ne, jotka semmoista harjoittavat, eivät peri Jumalan valtakuntaa.” Surullista kyllä, nämä ominaisuudet, joita Paavali kuvaili, ovat tulleet kasvavassa määrin yleisiksi tämänpäivän yhteiskunnassa, sikäli kuin ne luonnehtivat sitä mistä on tullut standardimenettelytapa ihmiskunnalle.

Edellä mainittujen ominaisuuksien runsaus tämänpäivän miehissä ja naisissa johtuu osittain iskostuksesta jota he ovat saaneet valtion ja korkeamman koulutuksen rakennuksissa. Esimerkiksi, äskettäin tuli päivänvaloon että opinto-ohjelmaan kouluissa halki Teksasin osavaltion kuuluu opetus jossa kuudennen luokan oppilaita koulutetaan muotoilemaan lippu uudelle sosialistiselle tai kommunistiselle valtiolle. Opetuksen ohjeet ovat seuraavat: ”Huomaa että sosialistiset/kommunistiset valtiot käyttävät lipuissaan symbolismia esittelemään erilaisia aspekteja heidän talousjärjestelmästä. Kuvittele että uusi sosialistinen valtio on luomassa lippua ja sinut on pantu vastuuseen lipun luomiseksi. Käytä hyväksi symboliikkaa esittelemään sosialismin/kommunismin näkökantoja lipussasi. Minkälaista symboliikkaa/värejä sinä käyttäisit?” (21)

Samaan aikaan, Floridan Atlantic -yliopiston opiskelija erotettiin määräajaksi valitettuaan tiedekunnan hallitukselle harjoituksesta jota hänen ja hänen opiskelijatovereidensa käskettiin suorittaa heidän professorinsa, Tri. Deandre Poole’n toimesta. Tri. Poole kuulemma määräsi jokaista opiskelijaa hänen ryhmässään ottamaan paperiarkin, kirjoittamaan nimen ”Jesus” arkkiin, heittämään sen lattialle, ja tallomaan sen päällä. (22) ”Milloin tahansa sinä tallot jonkin päällä sinä uskot että jollakin ei ole mitään arvoa. Joten jos sinun oli määrä talloa sanan Jeesus päällä, se sanoo että sanalla ei ole mitään arvoa”, totesi opiskelija joka kieltäytyi osallistumasta. (23) Reaktiona kiistaan, koulun virkailijat antoivat seuraavan lausunnon, ”Tiedekunta ja opiskelijat akateemisissa laitoksissa tavoittelevat tietoa ja osallistuvat avoimeen keskusteluun. Samalla kun toisinaan keskustelun aiheet voivat olla arkaluonteisia, yliopistoympäristö on areena sellaiselle dialogille ja debatille.” (24)

Koululaitoksista tämänpäivän vapaamielisessä yhteiskunnassa on lisäksi tullut pesäpaikka irstailevalle käyttäytymiselle, mikä on ongelma josta on tullut kaupungin virkamiesten huomion etuala Philadelphiassa, Pennsylvanian osavaltiossa. Joulukuun 2012 raportin mukaan, seksuaalisesti levitetyistä taudeista on tullut niin yleisiä Philadelphian kouluissa että viranhaltijat ovat päättäneet asentaa kondomeja täynnä olevia automaatteja 22:een heidän laitoksistaan. ”Tosiasia on: monet meidän teineistä, välittämättä mitä aikuiset ajattelevat, osallistuvat seksuaalisiin aktiviteetteihin. Keskustelu siitä pitäisikö heidän olla seksuaalisesti aktiivisia vai ei, on sopivaa keskustelua, mutta jos he ovat, niin sitten meidän täytyy varmistua siitä että he ottavat osaa turvallisiin seksuaalikäytäntöihin”, selitti Philadelphian pormestari Michael Nutter. (25) Huikeat 25 prosenttia kaikista uusista HIV-tartunnoista Philadelphiassa koskevat teini-ikäisiä. (26)

Lukuisat colleget ympäri Yhdysvaltojen ovat nyt varaamassa erityisen viikon kullekin vuodelle joka pyhitetään erilaisille perversioille. Maaliskuussa 2013 ilmoitettiin että Tennesseen yliopisto oli aikeissa järjestää sen ihka ensimmäisen ”seksiviikkonsa (Sex Week)” huhtikuussa. Kolmeakymmentä tapahtumaa suunniteltiin kokoontumista varten jotka sisältävät sellaisia keskustelunaiheita kuten ”Pukille pääseminen (Getting Laid)”, ”Kuinka puhua vanhemmillesi seksistä”, sekä ”Äänekäs ja homo (Loud and Queer)”. (27) Häpeämätön lesbokirjailija, Sinclair Sexsmith, on määrännyt ajankohdan toimittaakseen luennon otsikolla ”Messing Around With Gender (Sekoileminen sukupuolen suhteen)”. (28) Koskien kokoontumista, Tennesseen yliopiston tiedottaja Karen Simsen antoi seuraavan lausunnon, ”Me pyytäisimme ihmisiä ottamaan suvaitsevamman ilmeen sisällykseen ja todella näkemään että sillä on suuri opetusarvo, sillä on suuri kasvatusarvo, sillä on suuri sitoutumisarvo meidän opiskelijoille.” (29) Alkuperäiset suunnitelmat vaativat kokoontumisen rahoittamista osittain osavaltion verodollareilla. Kuitenkin, suuren julkisen valitusryöpyn jälkeen, ilmoitettiin että osavaltion rahoitus määrältään 11,145 dollaria vedettäisiin pois ohjelmasta. (30) The Ivy League Brown -yliopisto Providencen kaupungissa, Rhode Islandin osavaltiossa, järjesti myöskin seksiviikon maaliskuussa 2013, jolle oli luonteenomaista sellaiset kurssit kuten ”Fornication 101 (Haureuden harjoitusta 101)” ja muita jotka ovat liian törkyisiä mainittavaksi tässä uutiskirjeessä. (31) Samanlainen tapahtuma järjestettiin Yalen yliopistossa New Havenissa, Connecticutin osavaltiossa. (32)

Ainainen pölinä sodista ja sotahuhuista! (Perpetual Chatter Of Wars And Rumors Of Wars!)

Näinä epävakaina aikoina, on olemassa alituinen puheensorina koskien sotia ja sanomia sodista. Viime viikkoina, Pohjois-Korea on voimistanut retoriikkaansa Yhdysvaltoja ja Etelä-Koreaa vastaan keskellä uusien sanktioiden hyväksymistä heitä vastaan Yhdistyneiden kansakuntien toimesta. Pakotteet, jotka pantiin toimeen vastauksena Pohjois-Korean suorittamaan ydinkokeeseen, yllyttivät Pohjois-Korean ulkoministeriön tiedottajaa julistamaan että kansakunnalla on oikeus aloittaa ”ennaltaehkäisevä ydinasehyökkäys tuhoamaan hyökkäävien osapuolien tukikohdat.” (33) Pohjois-Korean diktaattori Kim Jong-un on kuulemma kehottanut joukkojaan valmistautumaan ”suursotaa” varten. (34) Yhdysvaltain hallitus näyttää ottavan Pohjois-Korean uhkaukset vakavasti huolimatta pitkästä historiasta retoriikkaa hyvin vähäisten tekojen kanssa. Puhuessaan Senaatin jäsenille, Yhdysvaltain kansallisen tiedustelun johtaja, James R. Clapper, ilmoitti seuraavaa: ”Vaikka me punnitsemme alhaisella luottamuksella sitä että P-Korea vain uhittelisi käyttää ydinaseita Yhdysvaltain joukkoja tai sen liittolaisia vastaan lujittaakseen Kimin hallintoa, me emme tiedä mitä muodostuisi, P-Korean näkökulmasta, ylittämällä tuon kynnyksen.” (35) Uudessa kehityskulussa, Pohjois-Korea ilmoitti että se peruisi kaikki hyökkäämättömyyssopimukset E-Korean kanssa, lausuen että heidän kansakuntansa ”kumoaa kaikki sopimukset hyökkäämättömyydestä jotka on solmittu Pohjoisen ja Etelän kesken … ja myöskin ilmoittaa eteläiselle puolelle että se tulee välittömästi katkaisemaan Pohjois-Etelä välisen kuuman linjan.” (36) Käänteisesti, Pohjois-Korea on muodostanut uuden liiton Iranin kanssa koskien ydinteknologian kehittämistä. Puhuessaan uudesta sopimuksesta, Iranin korkein johtaja Ajatollah Khamenei julisti, ”Iranin islamilaisella tasavallalla ja Pohjois-Korealla on yhteiset viholliset koska ylimieliset vallat eivät voi sietää riippumattomia hallintoja.” (37) [Pohjois-Korea on pyytänyt maassa olevia ulkomaisia diplomaatteja poistumaan maasta 10.4.2013 mennessä sillä se ei pysty takaamaan heidän turvallisuuttaan sen jälkeen. P-Korea on myös sulkenut eteläkorealaisilta pääsyn P-Korean puolella sijaitsevalle maiden yhteiselle Kaesongin teollisuusalueelle ja E-Korea valmistautuu työntekijöidensä poisvetämiseen sieltä. Lue http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2013040516865822_ul.shtml. Keskimatkan ohjuksia on siirretty laukaisuvalmiuteen P-Korean itärannikolle. Sota on tulollaan ja P-Korea ei voi vetäytyä enää takaisin menettämättä uskottavuuttaan. Suom. huom.]

Iranin kansakunta ei ainoastaan ole päässyt sopimukseen Pohjois-Korean kanssa, vaan se myös toimittaa elintärkeää avustusta Bashar Al-Assadin hallinnolle Syyriassa. Nykyinen sisällissota Syyriassa on nyt raivonnut yli kahden vuoden ajan, ja enemmän kuin 70,000 ihmistä on menettänyt henkensä. Puhuttaessa Iranin tuesta, nimetöntä läntistä diplomaattia lainattiin sanomasta, ”Iranilaiset todellakin tukevat massiivisesti Syyrian hallintoa. He ovat lisänneet tukeaan viimeisen kolmen, neljän kuukauden ajan Irakin ilmatilan kautta ja uusilla kuorma-autoilla. Ja irakilaiset todellakin katsovat toiseen suuntaan.” (38) Uutisraportti maaliskuulta 2013 tekee väitteen että Iran ja terroristiryhmä nimeltä Hizbollah ovat järjestäneet Assadin hallinnolle 50,000 miehen joukot, lukema, jota he suunnittelevat kasvattavansa 100,000:een. (39) Samaan aikaan, väitteitä on noussut pintaan että Bashar Al-Assad on käyttänyt kemiallisia aseita Syyrian kansaa vastaan. Syytökset ovat yllyttäneet senaattoreita John McCain’ia ja Lindsey Graham’ia pyytämään Barack Obamaa puuttumaan tilanteeseen Syyriassa. ”Presidentti Obama on sanonut että joukkotuhoaseiden käyttö Bashar Assadin taholta on ’punainen linja’ hänelle jolla ’tulee olemaan seuraukset’. Jos tämänpäivän uutisraportit ovat vahvistettuja, presidentin punainen linja on ylitetty, ja me kehottaisimme häntä ryhtymään välittömiin toimiin määrätäkseen seuraukset jotka hän on luvannut”, senaattorit ilmoittivat yhteisessä lausunnossa. (40) Erillisessä lausunnossa, senaattori Graham’ia siteerattiin sanomasta, ”Minä en välitä siitä mitä se vaatii. Jos vaihtoehtona on lähettää joukkoja turvaamaan aseiden sijaintipaikat versus sallia kemiallisten aseiden joutua joidenkin maailman väkivaltaisimpien ihmisten käsiin, niin minä kannatan tämän keskeyttämistä ennen kuin siitä tulee ongelma.” (41)

Tulenarkoja lausuntoja on annettu myös koskien mahdollista sotaa Israelin ja Iranin välillä. Alireza Forghani, entinen Kish’in provinssin kuvernööri Iranissa, on kirjoittanut artikkelin jossa hän vaatii Israelin hävittämistä. ”Ei ole jäljellä mitään tekosyytä käynnistämästä totaalista monikansallista hyökkäystä Israelin maaperälle, toivomuksilla hävittää Israel perin pohjin planeetalta. (Allahin tahto.) Hyökkääminen ja Israelin täydellinen hävittäminen planeetalta on ainoa ratkaisu tähän ongelmaan. Jos tätä ongelmaa ei ratkaista tämän kultaisen tilaisuuden aikana, ei tiedetä milloin voi tulla toinen mahdollisuus”, Forghani kirjoitti. Artikkelin toinen osa julistaa, ”Kolmas maailmansota tulee puhkeamaan… ja tuolla pelillä ei tule olemaan voittajia. Molemmat osapuolet häviävät, koska joillakin mailla molemmin puolin on ydinaseita.” (42) Amerikan presidentti Barack Obama ja Israelin pääministeri Benjamin Netanyahu ovat molemmat antaneet hiljattaisia lausuntoja ilmoittamalla että Iranilta veisi vuosi rakentaa ydinase. (43) Tuleeko Israelin ja Iranin välille pian sota? Vain Jumala tietää varmuudella; kuitenkin, meidän pitää edelleen valvoa ja rukoilla kun näitä sotahuhuja vilisee jatkuvasti näinä hyvin suuren potentiaalin omaavan erimielisyyden ja sekasorron päivinä.

Lopuksi, minä kehotan jokaista tämän uutiskirjeen lukijaa tarttumaan lujasti kiinni totuuteen mikä voidaan löytää vain Jeesuksessa Kristuksessa. Sillä kuten Jeesus sanoo meille Johanneksen luvussa 14:6, ”Minä olen tie ja totuus ja elämä; ei kukaan tule Isän tykö muutoin kuin minun kauttani.” Vain meidän Herramme ja Vapahtajamme täydellisen totuuden kautta me voimme voittaa eksytyksen hengen joka on nyt niin yleinen tässä maailmassa. Toivomukseni on, että se mitä kirjoitettiin näille sivuille, ei lannista sinua, vaan antaa uutta voimaa sinun uskollesi ja vahvistaa sinun päättäväisyyttäsi jatkaa valvomista ja Jeesuksen Kristuksen paluun odottamista. Kiitokset kaikille teille jotka tuette tätä ministeriötä. Me arvostamme jok’ikistä teistä ja olemme kiitollisia Jumalalle tästä mahdollisuudesta jonka Hän suo meille teidän palvelemiseksi. Jos teillä on mitä tahansa rukouspyyntöjä, please älkää epäröikö lähettää niitä meidän suuntaan. Jokaiselle rukouspyynnölle annetaan aina yksilöllistä huomiota. Armo ja rauha olkoon yllänne Herran Jeesuksen Kristuksen nimessä.

Samuel David Meyer

Suomentanut: Olli R. (“nokialainen”)

Lähdeluettelo

01. The Guardian, September 4, 2012, By Glenn Greenwald, http://theguardian.co.uk.
02. Politico, August 22, 2012, By Patrick Gavin, http://politico.com.
03. The New York Times, July 15, 2012, By Jeremy W. Peters, http://nytimes.com.
04. New York Post, March 3, 2013, By Maureen Callahan, http://nypost.com.
05. Ibid.
06. Gallup, July 10, 2012, By Lymari Morales, http://gallup.com.
07. Killing Hope: US Military and CIA Interventions Since World War II, By William Blum, Page 132.
08. Space.com, March 11, 2013, By Space.com, http://space.com.
09. Ibid.
10. IOL Scitech, March 13, 2013, By Yolisa Tswanya, http://iol.co.za.
11. WCNC News, March 17, 2013, By WCNC News, Cleveland County, North Carolina.
12. Space.com, March 1, 2013, By Mike Wall, http://space.com.
13. Ibid.
14. Space.com, March 19, 2013, By Miriam Kramer, http://space.com.
15. Reuters News Service, March 20, 2013, By Irene Klotz, Cape Canaveral, Florida.
16. Space.com, March 11, 2013, By Space.com, http://space.com.
17. Associated Press, March 14, 2013, By Lauren Gambino, Salem, Oregon.
18. Ibid.
19. The Japan Daily Press, March 19, 2013, By Ida Torres, http://japandailypress.com.
20. Fairfax NZ News, March 15, 2013, By Michael Wright, http://stuff.co.nz.
21. The Blaze, February 4, 2013, By Jason Howerton, http://theblaze.com.
22. The Daily Caller, March 21, 2013, By Eric Owens, http://dailycaller.com.
23. The Blaze, March 21, 2013, By Billy Hallowell, http://theblaze.com.
24. Ibid.
25. The Philadelphia Inquirer, December 24, 2012, By Kristen A. Graham, http://philly.com.
26. Ibid.
27. Fox News, March 14, 2013, By Todd Starnes, http://foxnews.com.
28. Ibid.
29. Ibid.
30. New York Daily News, March 21, 2013, By Victoria Taylor, http://nydailynews.com.
31. World Net Daily, March 14, 2013, By Garth Kant, http://wnd.com.
32. Ibid.
33. Associated Press, March 7, 2013, By Hyung-Jin Kim and Edith M. Lederer, Seoul, South Korea.
34. The Daily Mail, March 8, 2013, By Mail Foreign Service, http://dailymail.co.uk.
35. Associated Press, March 12, 2013, By Lara Jakes and Donna Cassata, Washington D.C.
36. Los Angeles Times, March 8, 2013, By Jung-yoon Choi, http://latimes.com.
37. The Wall Street Journal, March 8, 2013, By Jay Solomon, http://wsj.com.
38. Reuters News Service, March 14, 2013, By Louis Charbonneau, United Nations.
39. The Guardian, March 14, 2013, By Julian Borger, Herzliya, Israel.
40. ABC News, March 20, 2013, By Dana Hughes, Washington D.C.
41. Ibid.
42. The Washington Free Beacon, March 8, 2013, By Adam Kredo, http://freebeacon.com.
43. Reuters News Service, March 20, 2013, By Reuters News Service, Jerusalem, Israel.


Kommentit koskien tätä uutiskirjettä tai keskusteluaihe-ehdotuksia voidaan jättää osoitteeseen editor@lasttrumpetnewsletter.org.

Jos haluat jättää rukouspyynnön, voit lähettää emailia osoitteeseen prayer@ltmmail.org tai mailata sen meidän postiosoitteeseen.

http://lasttrumpetministries.org

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com