Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

tiistai 16. huhtikuuta 2013

Hollywood-näyttelijä myöntää MK-Ultra mielenhallinnan vallitsevuuden Hollywoodissa – Jännitteet Korean niemimaalla jatkavat huimaa nousuaan kun P-Korea uhittelee Japania

Tässä tuorein Cutting Edgen uutishälytyskirje (News Alert) maanantailta jossa David Bay välittää Hollywood-uutisen huhtikuun 1. päivältä 2013 jonka mukaan eräs tähtinäyttelijä väittää CIA:n kehittelemän salaisen aivopesuohjelman eli MK-Ultran olevan vallitsevaa Hollywoodissa jota käytetään TV:n ja elokuvien välityksellä tavallisen kansan manipuloimiseksi (kaiketi tämä ei ollut aprillipila). Illuminati käyttää ihmisen mieltä hyväksi ja tästä MK-Ultra mielenhallinnasta on tehty kolme valaisevaa teosta entisen mielenhallinnan uhrin, Cisco Wheelerin, toimesta. David esittelee nämä teokset tässä uutiskirjeessä. Toisessa osiossa paneudutaan Korean niemimaan kiristyneeseen tilanteeseen kun P-Korea varoitti viime viikolla Japania ydinaseiskusta Tokiota vastaan. Yhdysvaltain ulkoministeri John Kerry vieraili maassa samaan aikaan sanoen USA:n puolustavan Japania tarvittaessa. Lopuksi David korostaa että tämä kriisi on käsikirjoitettu jo yli 30 vuotta sitten ja kaikkia osapuolia kontrolloidaan. Uutishälytyksen suomensi: Olli R.

---------------------------------------

Weekend News Alert

Monday, April 15, 2013

Roseanne Barr: Hollywood Enslaved by "MK Ultra" Mind Control – REVISED ("MK Ultra" -mielenhallinta orjuuttaa Hollywoodia –PÄIVITETTY)


I. ”Roseanne Barr: ‘MK ULTRA mielenhallinta rulettaa Hollywoodissa’ ”, Vigilant Citizen, 1. huhtikuuta 2013

”Roseanne Barr on suorapuheinen näyttelijätär ja koomikko joka ei koskaan ole vältellyt torjua vaikeita ja kiistanalaisia kysymyksiä … hän on yksi harvoista ihmisistä Hollywoodissa, jotka uskaltavat puhua sen kaikkein kirotuimmasta aiheesta: MK ULTRAsta .. ’Se on myös iso mielenhallinnan kulttuuri. MK ULTRA -mielenhallinta rulettaa Hollywoodissa’.” (Korostus lisätty)

”Tämä tarkoittaa että monet tähdet eivät puhu, koska he eivät kirjaimellisesti voi tehdä niin. He ovat mieleltään kontrolloituja mikä merkitsee sitä että heihin on ohjelmoitu sivupersoonat jotka käsittelijä kykenee käynnistämään ja kontrolloimaan niiden tahtoa.”

Tämä väite on tavattoman vakava koska Hollywood tuottaa elokuvia jotka vaikuttavat suunnattomaan enemmistöön meidän väestöstä. Hollywood polveutuu saatanallisesta käsityksestä että noitien rituaalisauva on kaikkein tehokkain jos se on tehty piikkipaatsamapuun puuaineksesta – ”Hollywood” (Holly=piikkipaatsama, wood=puuaines). Illuminati on ymmärtänyt alusta saakka voiman mielen suhteen jota harjoitetaan TV:n ja elokuvavalkokankaan avulla. Me tuomme mukanamme pari todella informatiivista DVD’tä koskien Hollywoodia ja sen sotaa Kaikkivaltiasta Jumalaa ja sinun kallisarvoisia lapsiasi vastaan.

1) DVD "Hollywood's War On God - Fulfilling Bible Prophecy" (Hollywoodin sota Jumalaa vastaan – toteuttaa Raamatun profetiaa)

2) DVD "Gods of Entertainment: The Power of Mass Media to Influence and Corrupt" (Viihteen jumalat: massamedian mahti vaikuttaa ja turmella)

3) DVD "They Sold Their Souls For Rock-n-Roll" (He myivät sielunsa rockille)

Mutta, tietenkin, MK Ultra -kontrolli josta Roseanne Barr puhuu, on paljon syvempi teema; itse asiassa, se on teema joka pohjautuu Mustan Magian noituuteen, joten meidän pitää kääntyä henkilön puoleen joka toteutti tuon tyyppistä magiikkaa, mutta joka on vapautettu Pyhän Hengen toimesta.

Kohtaa Cisco Wheeler, entinen ’Mother of Darkness’ saatanisti, hänen isänsä, Illuminatin agentin, kontrolloima, nyt kristitty.

Kukaan ei tunne MK Ultra -mielenhallintaa kuten Cisco koska hän oli sen uhri vuosikymmeniä kunnes hänen isänsä kuoli, siten vapauttaen hänet hengellisesti tästä isänsä voimakkaan okkulttisesta otteesta. Cisco on kirjoittanut kolme Mind Control -manuaalia, jotka me olemme hinnoitelleet edullisesti!

Book (klikkaa kuvaa)

" 'They Know Not What They Do' "
"Illustrated Guide to Monarch Programming Mind Control"

(He eivät tiedä mitä he tekevät
Havainnollistettu opas Monarch-mielenhallintaohjelmointiin)

by Cisco Wheeler, Volume 1 of 3, Mind Control Manual

Tämä on ensimmäinen teos kolmen sarjassa joka selittää ja paljastaa Monarch -traumaperäisen mielenhallinnan menetelmiä ja kauhuja. Tässä kirjassa me näemme useita värillisiä kollaaseja ja selityksiä jotka kuvailevat mielenhallinnan uhrin, Cisco Wheelerin, sisäisiä maailmoja, joka on viettänyt viimeiset kaksikymmentä vuotta toipuen muistoista ja päässyt irti ohjelmoinnista jonka hänen isänsä (Dr. Black) asensi työskenneltyään CIA:lle.

Cisco Wheeler tulee monen sukupolven saatanallisesta perheestä ja valmennettiin delta- ja beta-sivupersoonilla olemaan Monarch-ohjelmoija mielenhallintauhreille yhtä hyvin kuin Mother of Darkness -kuningataräiti jonka oli määrä olla yksi Luciferin morsiamista Uudessa maailmanjärjestyksessä. Hän henkilökohtaisesti kärsi kaikista traumoista joista kirjoitettiin näissä kirjoissa ja on elänyt kertoakseen siitä näiden tarkkojen ja yksityiskohtaisten teoksien välityksellä. Hänen isänsä oli mestariohjelmoija ja Illuminatin suurmestari. Hän tuo näillä kolmella mielenhallinnan teoksella esille harvinaista ja yksityiskohtaista kiteytystä Illuminatin syvempään toimintaan. Se, mitä me näemme tässä, on uhrit sisäisine maailmoineen jotka on luotu fantasiakäsikirjoituksilla ja todellisuuden useilla kerroksilla. Ne perustuvat tuttuihin teemoihin ja satuihin jotka olisivat mielenhallinnasta vapaalle henkilölle vain kokoelma tarinoita mutta uhreille se on heidän tämänhetkinen todellisuus – elämän johtolanka. Näille uhreille ei koskaan suotu mahdollisuutta kokea todellisuutta jonka ei-uhri tuntee ja heidät pakotetaan eri keinoin johonkin pahimpaan kuviteltavissa olevaan kidutukseen elääkseen hurmostilassa fantasiamaailmaa joka on lähtöisin helvetistä.

Tässä teoksessa me saamme ensimmäiset vilaukset erityyppisistä traumoista joita käytetään hyväksi luomaan mielenhallintauhri sekä sivupersoona- ja kontrollityypit systeemissä. Se mikä on kaikkein hyytävintä, on se, että monet grafiikoista näyttävät olevan melko kauniita; silti menetelmät niiden takana ovat mustinta pahuutta. Uhrit jotka on ansoitettu näihin maailmoihin huutavat apua. http://cuttingedge.org/detail.cfm?ID=142

Book (klikkaa kuvaa)

"Illuminati Formula To Create Undetectable Monarch Programming Mind Control Slave"

(Illuminatin resepti luomaan havaitsematon Monarch-ohjelmoinnin mielenhallintaorja)

by Cisco Wheeler, Volume 2 of 3, Mind Control Manual

Cisco Wheeler kertoo yksityiskohtaisesti miten Monarch-traumaperäinen mielenhallintasysteemi viritetään ja kerrostetaan uhriin. Kun minä ensimmäisen kerran luin kauhistuttavia yksityiskohtia tämäntyyppisestä mielenhallinnasta minä tuskin pystyin uskomaan sitä todeksi. Tosiasia, että joku voisi jopa selviytyä näistä kidutuksista, tuntui lähes mahdottomalta. Kuitenkin, Monarch-mielenhallinnan hengelliset näköalat eivät olleet uusia minulle koska minulla ei ollut mitään ongelmaa uskoa mielenhallinnan rituaaleja ja demonisia puolia, koettuani noita asioita omakohtaisesti. Samalla kun luin näitä teoksia, niin monta kertaa minä löysin itseni ajattelemasta (toivomasta) että tämä koko mielenhallinta-agenda ei olisi mahdollisesti voinut tapahtua ja kuitenkin…. kidutusta, joka on samanlaista kuin asiat joita on kerrottu tässä kirjassa, on ollut olemassa läpi historian (P.O.W. kidutus/keskitys-leirit esimerkiksi).

Salaseuroja ja saatanallisia noitapiirejä on ollut olemassa kautta historian ja ne edelleen operoivat vaikutusvaltaisesti joka puolella maailmaa. Nämä mielenhallinnan hyväksikäyttöuhrit kertovat käytännöllisesti samoja asioita – nimeten samoja nimiä koskien ohjelmoijia ja paikkoja missä heidän ohjelmointinsa suoritettiin. Suunnitelmat massojen totaaliselle kontrollille heijastuvat elämän joka alueelle. Ei ole vaikea nähdä että sitä mitä ollaan tehty, ja edelleen tehdään, tavalliselle kansalle, on tehty tapauskohtaisesti rituaali/trauma-peräisen mielenhallinnan uhreille. http://cuttingedge.org/detail.cfm?ID=143

Book (klikkaa kuvaa)

"Deeper Insights Into Monarch Formula Programming Mind Control"

(Syvempää tietoa Monarch-mielenhallintaohjelmoinnista)

by Cisco Wheeler, Volume 3 of 3, Mind Control Manual

Cisco Wheeler esittelee syvällisempää ja yksityiskohtaisempaa tietoa traumapohjaisesta mielenhallinnasta yhtä hyvin kuin ohjelmoinnin purkamisen ja terapian menetelmistä. Jälleen kerran mieli kelautuu lukiessani yksityiskohtia kylmäverisestä julmuudesta ja ohjelmoinnin metodiikasta sekä itse mielenhallintasysteemin monimutkaisuudesta. Onneksi, selkeät erot sivupersoonien, peilien, ja demonien (yhtä hyvin kuin systeemin muiden näköpuolien) kesken voidaan nähdä kun ymmärretään kuinka systeemi rakennetaan. Tämä teos nimenomaan osoittaa erot selittämällä systeemin kaikkia näkökohtia ja se myös osoittaa joitakin perustietoja terapiasta jota voidaan käyttää apuna johtamaan uhrit pois heidän sisäisistä maailmoistaan. Tämän kirjan terapiaosasto (osa 2) sisältää informaatiota jota ei ole kerrottu kahdessa ensimmäisessä teoksessa ja on sama kuin tämän teoksen painoarvo. http://cuttingedge.org/detail.cfm?ID=144

Profetiaa toteutetaan tämän MK Ultra -mielenhallinnan avulla jota suodatetaan massoille – ”Ja koko maa seurasi ihmetellen petoa. Ja he kumarsivat lohikäärmettä…” (Ilmestyskirja 13:3-4)


DVD

II. Jännitteet Korean niemimaalla jatkavat huimaa nousuaan.

Sen jälkeen kun Pohjois-Korea uhkaili erityisesti Tokiota, Japania, Amerikan ulkoministeri John Kerry lupasi Yhdysvaltain tukea saarivaltakunnalle.

UUTISKATSAUS: ”Pohjois-Korea kuulemma varoittaa Japania että se tähtäisi Tokioon aluksi”, Fox News, 12. huhtikuuta 2013

”Pohjois-Korea kuuleman mukaan varoitti Japania että Tokio olisi ensimmäinen kohde jos Pjongjang päättää pelata sen ydinasekortilla. Varoitus on kuulemma vastaus Tokion tilannemääräyksiin tuhota mikä tahansa ohjus joka suuntautuu kohti Japania … Japani on sijoittanut PAC-3 ohjustorjuntahävittäjäyksiköitä Tokion ympärille suojaamaan sen pääkaupunkia ja ottaa Pohjois-Korean retoriikan vakavasti..”

”Japanin viranomaiset ovat pelänneet kauan että Pohjois-Korealla ei ainoastaan ole keinoja vaan useita mahdollisia motiiveja hyökkäyksen käynnistämiselle Tokiota vastaan tai USA:n sotilastukikohtia vastaan Japanin pääsaarella…”

Korean viranhaltijat eivät ole koskaan unohtaneet japanilaisten sotajoukkojen brutaaliutta heitä vastaan 2. maailmansodan aikana. Sen vuoksi, nyt kun Pohjois-Korean diktaattorilla on ydinaseita ja ohjuskapasiteetti toimittaa niitä japanilaisia kohteita vastaan, Japanilla on nyt paljon pelättävää.

Tästä syystä, USA:n ulkoministeri John Kerry loikki Japanin puolustuksen tueksi.

UUTISKATSAUS: ”USA halukas puolustamaan Japania, sanoo Kerry”, Forbes Business International, 14. huhtikuuta 2013

”John Kerry, USA:n ulkoministeri, vahvisti jälleen Washingtonin sitoutumisen Japanin puolustamiseen Tokiossa sunnuntaina kun hän päätti Aasian kiertueensa pyrkien sementoimaan kannatuksensa Pohjois-Korean ydinaseista riisumiselle ja vähentämään jännitteitä Korean niemimaalla … ’USA tekee sen mikä on tarpeellista puolustamaan meidän liittolaisiamme näitä provokaatioita vastaan, mutta meidän valintamme on neuvotella’, hän sanoi tavattuaan Fumio Kishidan, Japanin ulkoministerin.”

Kun tämä kriisi levittäytyy, muista että koko kriisi on lavastettu, Uuden Maailman Järjestyksen kirjan, ”The Armageddon Script”, suuntaviivojen mukaan, jonka on kirjoittanut Peter Lemesurier ja julkaistiin vuonna 1981. Kuuntele tämän suunnitelman sanamuotoa:

”KÄSIKIRJOITUS ON NYT KIRJOITETTU” … ”Hiuksia nostattava yhteenotto Korean niemimaalla saattaa, aikakauden loppua kohden, uhata ihmiskunnan koko olemassaoloa.” (s. 223)

Uutisjuttuja pohjautuen läntiseen tiedusteluun alkoi nousta pintaan alkuvuonna 1994, varoittaen että Pohjois-Korea oli kehittämässä sen omaa ydinaseistusta. Presidentti Clinton oli niin huolestunut että lähetti matkaan entisen presidentin Jimmy Carterin neuvotellakseen pohjoiskorealaisten kanssa (Lue kaikki yksityiskohdat uutisesta NEWS1720).

Joten kuulutus koskien tätä Illuminatin Suunnitelman osaa vei vain 13 vuotta aloittamaan julkisen hedelmän tuottamisen vuodesta jolloin ”The Armageddon Script” julkaistiin. Joka vuonna lähtien vuodesta 1994 on nähty julkista retoriikkaa tarkoituksenaan pitää tätä uhkaa ihmisten kollektiivissa mielissä.

Lisäksi, koska Illuminatin Suunnitelma tässä edellyttää että ”käsikirjoitus on kirjoitettu”, niin se tarkoittaa sitä että Pohjois-Korean diktaattori ei toimi omin käsin, vaan yksinkertaisesti seuraa käsikirjoitusta joka on laadittu häntä varten. Koska Eliitti on aina huolehtinut kontrolloivansa minkä tahansa kriisin/konfliktin kumpaakin osapuolta, meidän täytyy ymmärtää että he kontrolloivat tiukasti tätä kriisiä samoin. Kiina kontrolloi Pohjois-Koreaa ja Yhdysvallat kontrolloi Etelä-Koreaa ja Japania.

Mitä tahansa tapahtuukaan, niin se tapahtuu, koska käsikirjoitus vaatii sitä, ei siksi että joku diktaattori meni pois tolaltaan ja toimi typerästi.

Muista tämä tosiasia koska massamedia aikoo tarinoida aivan toisenlaisen jutun kun tämä kriisi levittäytyy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com