Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

perjantai 12. huhtikuuta 2013

Jooga on itämainen uskonto vaikka muuta väitetään

Amerikassa julkisten koulujen oppilaille opetetaan joogaa ja noituutta, mutta vanhemmille sanotaan, ettei se ole vaarallista, vaan eheyttää ruumista ja mieltä. Vartiomies Roger Oakland paljastaa kommentaarissaan suoranaisen valehtelun joogan suhteen kun sitä opettavat tahot kertovat yhtä ja tekevät toista, mikä osoittaa joogan olevan ihan muuta kuin pelkkää tiedettä ruumiinharjoituksineen. Kommentaarin suomensi: Samuel Korhonen

---------------------------------

MILLOIN JOOGA ON JOOGAA?
WHEN IS YOGA, YOGA?
Commentary by Roger Oakland
www.understandthetimes.org

January 26th, 2013

Amerikan kansalaisvapauksien liiton (American Civil Liberties Union = ACLU) mukaan oppilaille julkisissa kouluissa ei saa opettaa mitään erityistä uskonnollista käsitystä. Kasvatuksen täytyy olla uskonnollisesti neutraalia. Voidaan kuitenkin osoittaa, että kun lapsia tutustutetaan julkisissa kouluissa joogaan ja noituuteen, niin vanhemmille sanotaan: ei syytä huoleen.

Kuvittele esimerkiksi seuraavanlaista skenaariota. Olet kristitty vanhempi ja sinun kuusivuotias poikasi käy julkista koulua. Kun hän tulee kotiin koulusta hän kertoo innokkaasti äitilleen, mitä tuona päivänä on oppinut. Hän istuu lattialla ja ottaa jooga-asennon. Sitten hän asettaa kätensä yhteen keskelle rintaansa ikäänkuin rukoilisi. Hän kertoo äitilleen oppineensa koulussa ottamallaan kurssilla kuinka ”keskitytään”.


Eräs äiti, joka osallistui Etelä-Carolina'ssa seminaariin, jossa puhuin, kertoi minulle tämän tarinan. Hän antoi minulle myös uutiskirjeen, joka oli lähetetty hänelle kotiin koulusta hänen lapsensa mukana. Seuraavassa on, mitä siinä sanottiin:
Oppilaamme oppivat joogaa. Seuraavassa on vähän tietoa koskien tätä harjoitusmuotoa. Jooga ei ole uskonto. Se on tieteellinen järjestelmä harjoituksia tarkoitettu vahvistamaan luita, venyttämään lihaksia, hieromaan sisäelimiä, lisäämään verenkiertoa ja kehittämään nivelten, jänteiden ja nivelsiteiden joustavuutta. Kokonaisvaikutus sekä aikuisille että lapsille on kokonaisvaltainen rauhan, eheyden ja yleisen hyvän olon tunne.
Äiti, joka oli kristitty, oli tyrmistynyt siitä, että hänen lapselleen, julkisen koulun oppilaalle, itseasiassa opetettiin itämaista uskontoa. Kun hän keskusteli kouluviranomaisten kanssa, he väittivät, että jooga on tieteellinen, terveellinen ja ehdottomasti ei uskonnollinen. Äiti päätti vähän tutkia asiaa. Kun hän etsi internetistä, hän löysi tietoa opettajasta, joka opetti lapselleen jooga-menetelmiä. Yhtä lailla kuin opetti lastaan päivän aikana, opettaja ohjasi myös joogafilosofiaseminaareja aikuisille. Opettajan verkkosivustolla sanottiin, että iltaseminaareissa opetettiin ”ulkona pyhän tulen ympärillä aivan kuin muinaiset jogit ennen meitä!” Samalla kun päivällä joogakurssit julkisille kouluille luokiteltiin tieteenä, niin illalla hänen joogakurssinsa laajensivat ”hengellistä” valaistumista aikuisille.


Järkeilepä nyt minun kanssani. Kuinka voi sama ohjaaja kertoa vanhemmille julkisissa kouluissa, että jooga on tiedettä, kun hänen verkkosivustonsa selittää, että jooga on pyhää ja hengellistä? Eikö tässä ole mieletön ristiriita?

Lisäksi minulla on toinenkin kysymys. Mikä on ACLU:n paikka tässä kaikessa? On murheellista, että tässä ohjelmassa mainitsemani koulu on vasta jäävuoren huippu. Monet koulut ovat laajalti omaksuneet Harry Potter'in ja J.K. Rowling'in mainostaman noituuden ”erinomaisena kirjallisuutena”, joka auttaa lapsia kehittämään lukemisen taitoja. Kun vanhemmat valittavat, niin heitä kehotetaan ”valaistumaan” ja kerrotaan, että noituus todellisuudessa ei ole noituutta lainkaan.

Mitä on tapahtumassa? Seuraavaksi lapset tulevat kotiin koulusta hokien mantroja, kumartaen aurinkoa, tai rukoillen äiti maata. On aika herätä. Itämainen uskonto on uskonto ja noituus on noituutta. Kumpikaan ei kuulu julkiseen kouluun.

Olen Roger Oakland. Tämä on ollut raamatullinen näkökulma ajan ymmärtämiseksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com