Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

perjantai 26. huhtikuuta 2013

Bostonin pommi-iskujen tavoitteena poliisivaltio – Epäillyt tshetseeniveljekset todennäköisesti lavastettiin syyllisiksi iskuihin

Seuraavassa tämän viikon Cutting Edgen uutishälytyskirjeessä (News Alert) jälkispekulointia Bostonin maratonin pommi-iskuista, joiden syyllisiksi on nyt FBI:n taholta saatu kaksi tshetseeniopiskelijaa USA:sta, joiden sukulaiset kiistävät jyrkästi nuorukaisten osallisuuden terroritekoon. David Bay valaisee miten USA:n lähimenneisyydessä on suoritettu useita tämänkaltaisia false-flag operaatioita, joiden myötä Amerikan vallanpitäjät valehtelevat kansalaisilleen syyllisistä. Tämänkertainen operaatio suoritettiin, jotta Amerikan poliisiviranomaiset voisivat valvoa kotimaataan yhä tiiviimmin Uuden maailmanjärjestyksen agendaa silmälläpitäen. Kaikki tähtää yleiseen sirutukseen ja pedonmerkkiin turvallisuuden lähtökohdasta. Se on Illuminatin juoni eli Kaaoksesta Uusi Järjestys (Order from Chaos). Uutiskirjeen suomensi: Olli R.

--------------------------------------

Scenes From 1995 Illuminati Card Game

     


Scenes From 2013 Boston Marathon Bombing

     


News Alert (Uutishälytys) Cutting Edgen sivuilla

Hot News

Monday, April 22, 2013


I. Militarisoitu poliisi sai arvokasta kokemusta siitä miten teljetä merkittävä amerikkalainen suurkaupunki nopeasti ja tehokkaasti.

Sen sijaan että seurataan yhtä karkuria normaaleilla poliisiajoneuvoilla ja tavallisilla poliisin ajojahtitekniikoilla, Boston hyppäsi massiiviseen ”liioittelu”-skenaarioon jolla tuotettiin valmennusta ja kokemusta heidän uusille sotilaspoliisijoukoille kuinka lukita kiinni tärkeä metropolikaupunki.

UUTISKATSAUS: Jahti on ohi: Bostonin maratonpommituksen epäilty on nyt säilössä”, CBS News, 19. huhtikuuta 2013, Updated 11:00pm

”Etsintäkuulutettu 19-vuotias yliopisto-opiskelija Bostonin maratonin pommi-iskuista vietiin säilöön perjantai-iltana ajojahdin ja voimakkaan pattitilanteen jälkeen joka käytännössä halvaannutti suurkaupungin ja aiheutti hänen vanhemman veljensä ja osasyyllisen kuoleman. Poliisi ilmoitti Twitterin kautta että Dzhokhar Tsarnaev oli otettu huostaan. He twiittasivat myöhemmin, ’PIDÄTETTY!!! Jahti on ohi. Etsintä on suoritettu. Terrori on ohi. Ja oikeus on voittanut. Epäilty on säilössä’.”

Missä tämä epäilty piileskeli joka mahdollisti hänen välttää taitavasti pidätystä tuntikausia?

”Dzhokhar Tsarnaev oli piileskellyt veneessä lähiympäristössä joka oli ollut poissa käytöstä (telakalla) lähellä Bostonia … pitkän väkivaltaisen yön aikana torstaista perjantaihin, veljekset tappoivat MIT-poliisivirkailijan ja varastivat ohikulkevan auton johtavien viranomaisten nenän edessä dramaattisessa ajojahdissa jonka aikana he heittivät räjähteitä lainvalvontaviranomaisten ajoneuvoihin takaa-ajossa. Seurasi intensiivinen tuliasetaistelu, jossa eräs poliisi haavoittui vakavasti. Tulitaistelun kuluessa, Tamerlan heitti painekattilapommin – samanlaisen jota käytettiin maanantain kaksoispommituksissa, vaikka tämä kärsi toimintahäiriöstä kun kansi irtosi – ennen kuin poliisi tuli ammutuksi. Nuorempi veli Dzhokhar, jonka uskottiin loukkaantuneen tulituksessa, onnistui pakenemaan paikalta ja väisteli poliisia vielä 20 tuntia.”

Nämä miehet olivat etnisiä tshetseeniveljeksiä jotka olivat asuneet Dagestanin alueella Etelä-Venäjällä.

DVD

Nämä terroristiepäillyt eivät olleet perinteisiä tummaihoisia muslimeja Lähi-idästä; pikemmin, he olivat valkoisia muslimeja Venäjän alueelta missä muslimit ovat taistelleet valkoisten venäläisten viranomaisten kanssa vuosikymmeniä. Päivinä jotka seurasivat 9/11-iskuja, minä varoitin että tämän kampanjan lakkauttaa Perustuslaki ja siirtää Amerikka absoluuttiseen diktatuuriin perimmäinen kohde oli valkoinen syntyperäinen amerikkalainen. Siksi tämä pommitus siirtää mielikuvaa terroristeista yhden pykälän edemmäksi kohti valkoista syntyperäistä amerikkalaista.

* 9/11-iskujen terroristiepäillyt olivat tummaihoisia muslimeja

* Bostonin maratonin pommittajat olivat valkoisia muslimeja

* Lopullinen kohde jonka avulla Amerikan viranomaiset purkavat Perustuslain tulee olemaan valkoiset syntyperäiset amerikkalaiset. Viranomaiset eivät pysty purkamaan Perustuslakia ja viskaamaan Amerikkaa suunniteltuun absoluuttiseen diktatuuriin ilman syntyperäisen valkoisen kansalaisen uhkailua ja alistamista. Sen vuoksi, lopullinen terrorikampanja amerikkalaisissa kaupungeissa tullaan sälyttämään valkoisen syntyperäisen kansalaisen päälle antaen armeijan ja poliisin joukoille ”vihreää valoa” käymään käsiksi valkoiseen Amerikkaan ja aloittamaan joidenkin pidätykset ja vangitsemiset, samalla kun pelotellaan muita.

Tästä syystä, Bostonin maratonin pommitus tulee olemaan ratkaiseva suunnitelma nakata piikkilankaa ympäri Amerikkaa.

II. Valkoisten muslimien, joita syytetään Bostonin maratonin pommi-iskuista, perheen jäsenet ryhtyivät puolustamaan rakkaimpiaan.

”Näyttäkää meille todisteet”, he vaativat!

UUTISKATSAUS: ”Näyttäkää meille todisteet, sanoo pommiepäiltyjen Toronton täti”, The Toronto Star, 21. huhtikuuta 2013

”Etobicoke-kerrostalon aulassa, kahden Bostonin pommiepäillyn täti huusi yhtä sanaa toistuvasti kun toimittajat utelivat hänen nyt jo pahamaineisista veljenpojistaan … ’Evidence (todisteet)’, Maret Tsarnaeva sanoi toistuvasti, hänen äänensä ollessa suuresti latautunut. ’Minä en voi kevyesti hyväksyä tämänkaltaisia syytöksiä ilman tukevaa todistusaineistoa. Antakaa anteeksi, mutta minä en pysty’.”

”Tsarnaeva ei ollut puhunut miehille viiteen vuoteen, mutta sanoi että hän ’tunsi heidät enkeleinä’ ja ei usko että he olivat vastuussa hyökkäyksestä. ’Minä en tunnista heitä niin että he olisivat voineet olla kykeneviä tähän’, hän sanoi. Hän ei sulkisi pois mahdollisuutta että valokuvat jotka näyttivät veljekset tapahtumapaikalla, olisi lavastettu. ’Minun täytyy kyseenalaistaa kaikki. Se on minun luonteeni’.”

Tuon pitäisi olla meidän luonteemme, myöskin. Meidän täytyy kyseenalaistaa kaikki. Loppujen lopuksi, hallitukset on tunnettu valehtelustaan hyvin monien asioiden suhteen; se oli yksi perustavimmista opetuksista joita minä opin ollessani Armeijan turvallisuusvirastossa ”Top-Secret Crypto” -luvalla, sijoitettuna lähes kolme vuotta Pentagonin tasoiseen laitokseen Japanin Okinawalla.

Lupani avulla, minä käsitin valheiden suunnattomuuden joita valui esiin Republikaanien Valkoisesta Talosta ja Demokraattien Kongressista, sekä Pentagonista. Aikaan mennessä jolloin minut vapautettiin tehtävistä maaliskuussa 1972, minä tiesin, etten voisi uskoa mitään mikä on lähtöisin Amerikan poliittisilta vallanpitäjiltä.

Ja, tänäpäivänä, pätee sama mantra. Kansalaisten täytyy kyseenalaistaa kaikki, tai jonakin päivänä, hallitus tulee perääsi.

DVD

Pohdi joitakin tapoja joilla Amerikan hallinnon tiedetään valehdelleen kansalaisilleen:

1) 11/22/1963 – The Warren Report yritti vakuuttaa meidät että yksi mies, ampuen vanhentuneella pulttikiväärillä, olisi voinut osua presidentti Kennedyyn hänen päänsä kolmeen erilliseen osumakohtaan. Tämä raportti jopa vaihtoi fysiikan lakeja mahdollistaakseen luodin pysähtyä lennossa, kääntyä 90 astetta ja sitten jatkaa liikerataansa.

2) Elokuun 4. päivä 1964 – Yhdysvaltain laivasto ja Johnsonin Valkoinen Talo väittivät että Pohjois-Vietnamin torpedoveneet olisivat hyökänneet Amerikan merivoimia vastaan Tonkininlahdella toisen kerran kahdessa päivässä. Nykyään, me tiedämme, ettei tätä hyökkäystä tapahtunut koskaan, ja että Amerikan viranomaiset olivat täysin tekaisseet koko tapahtuman. Mutta, Kongressi käytti hyväksi näitä ”iskuja” perusteena myöntää presidentti Johnsonille näennäinen avoin valtakirja lähes rajattomalle sodankäynnille Etelä-Vietnamissa. Ennen kuin tämä sota oli ohi, yli 58,000 miestä oli kuollut aktiivipalveluksessa!

3) 1962 – Meidän yhteisesikuntapäälliköt halusivat hyökätä Kuubaan joten he loivat järkyttävän suunnitelman tarkoituksella lavastaa terrori-iskuja, pommittaa amerikkalaisia laivoja, sabotoida muita aluksia, saada ”ystävälliset” kuubalaiset hyökkäämään meidän Guantamo Bayn tukikohtaan, väärentää siviililentokoneen alasampuminen, upottaa kuubalaisten pakolaisten venelasti, ja väärentää yhden meidän hävittäjäkoneemme alasampuminen – kaikki asioita joilla väärin perustein syytettäisiin Kuubaa oikeuttamaan amerikkalaisten invaasio. Kuinka monia tuhansia amerikkalaisia ja kuubalaisia olisikaan kuollut jos presidentti Kennedy olisi valtuuttanut tämän suunnitelman? Lue ”Operaatio Northwood’ista” uutisessa NEWS1595, jotta sinä pystyt käsittämään sen etteivät Amerikan viranomaiset välitä rahtuakaan keskiverto amerikkalaiskansalaisen tai amerikkalaissotilaan oikeuksista ja hyvinvoinnista.

4) 9/11/2001 – Kahdeksaatoista islamilaista terroristia syytettiin koordinoidusta neljän matkustajalentokoneen kaappauksesta ja niiden asiantuntevasta lentämisestä päin kaksoistorneja ja Pentagonia. Kirjasarjoja ja monien tuntien videoita on luotu osoittamaan fyysinen ja tieteellinen mahdottomuus sille että virallinen versio on oikea. Sitä vastoin, on paljon vahvaa todistusaineistoa että nämä iskut toteutettiin Illuminatin toimesta nimenomaisena tarkoituksena kaataa meidän nykyinen ”Vanha Maailman Järjestys” jotta Uusi Järjestys voitaisiin toteuttaa. Kukaan ei voi riittävästi selittää, miten Steve Jackson Games tiesi että nämä iskut olivat suunniteltuja ja ne sisällytettiin heidän ”Illuminati -korttipeliinsä”, joka esiteltiin vähittäismarkkinoille alkuvuonna 1995, runsaat kuusi vuotta ennen syyskuun 11. päivää 2001.

”Tshetseeninä, Tsarnaeva sanoo olevansa tottunut olemaan poliisin lavastama syylliseksi, ja ei usko että valokuvat tai raportit FBI:lta ovat tosia. Ihmisten pitäisi vain ’niellä’ kaikki mitä hallitus on sanomassa, hän sanoi. ’Olemalla tshetseeni … sinun täytyy aina tarkkailla selustaasi’, hän sanoi … ’Antakaa todisteet. Antakaa ainakin näyttöä perheen jäsenille. Koska minä en koskaan syytä sukulaisiani, veljenpoikiani, ilman todisteiden saamista’.”

Veljesten isä oli yhtälailla surullinen.

UUTISKATSAUS: Bostonin epäiltyjen isä: ’Joku lavasti heidät’ ”, The Jerusalem Post, 20. huhtikuuta 2013

”Venäjällä, Bostonin maratonin pommi-iskujen kahden epäillyn isällä oli sanottavaa tapahtumasta joka teki hänen pojistaan halutuimmat etsityt miehet Amerikassa … ’Joku selvästikin lavasti heidät. En tiedä kuka tarkalleen lavasti heidät, mutta niin tapahtui. He lavastivat heidät. Ja he olivat niin pelkureita että he ampuivat pojan kuoliaaksi. Siellä on olemassa sellaisia poliiseja’.”

” ’Sitten he vain sanovat: hänellä oli aseita. Mistä lapset voivat saada aseita hyvänen aika? He poimivat niitä kaatopaikalta, noita aseita, vai mitä?’ ”

Näiden kahden veljeksen äiti oli hyvin järkkymätön.

UUTISKATSAUS: ” ’Heidät lavastettiin syyllisiksi, FBI seurasi heitä vuosien ajan’- Tsarnaev’ien äiti”, R.T. News, 19. huhtikuuta 2013

”Kun 24 tunnin ajojahti toisen Bostonin pommiepäillyn kanssa päättyi, RT muistaa keskustelunsa Tsarnaev-veljesten vanhempien kanssa, jotka väittivät koko ajan että heidän lapsensa lavastettiin syyllisiksi. Zubeidat Tsarnaeva pitää hänen nuorempaa poikaansa syyttömänä ja kuten niin monet veljesten tuttavista, väittävät että he olivat hyviä, kohteliaita lapsia ja malliopiskelijoita – erikoisesti nuorempi 19-vuotias Dzhokhar. USA:n kansalaisena joka on tällä hetkellä Venäjän Dagestanin tasavallassa, hän paljasti RT:lle joitakin omia epäilyjään.”

”Surun murtamana tapauksen viimeisimmästä kehityskulusta, Zubeidat ilmaisi tyrmistystään väitteistä … hän oli kunnioitettu opiskelija, monien hänen ystäviensä ja opettajiensa rakastama. Ja hänen vanhempi veli Tamerlan oli tähtiurheilija ja opiskelija, jonka tavoitteena oli eräänä päivänä esiintyä USA:n olympiapainijoukkueessa.”

Äiti uskoi nähneensä todisteita siitä että FBI seurasi pitkän tähtäimen suunnitelmaa syyttää väärin hänen kahta poikaansa eräänä päivänä.

”Mutta hänen suurin epäilynsä tapauksen ympärillä oli ainainen FBI:n valvonta johon hänen perheensä joutui vuosien kuluessa sanomansa mukaan … ’Heillä oli tapana tulla meidän kotiin, heillä oli tapana puhua minulle…he kertoivat minulle että hän [vanhempi 26-vuotias Tamerlan] oli todella ääriainesten johtaja ja että he pelkäsivät häntä. He kertoivat minulle, että mitä tahansa informaatiota hän on hakemassa, hän saa sitä näiltä ekstremistisivuilta… he vahtivat häntä, he vahtivat hänen jokaista askeltaan…ja nyt he sanovat että tämä on terroriteko! Tämä ei millään voi olla totta, minun poikani ovat viattomia!’ ”

En tiedä tarkalleen ketkä toteuttivat nämä pommi-iskut. Mutta, voin kertoa sinulle että lopputulos tulee vahingoittamaan meidän oikeuksiamme ja etuuksiamme vapaina kansalaisina jonka meidän Perustuslakimme takaa. Minä odotan että näitä seuraavia tapahtumia tulee esiintymään nyt useammin johtuen tästä pommituksesta.

1) Militarisoitu poliisi tulee aloittamaan tavallisten katujen partioinnin Amerikassa.

2) Vakituinen paikallinen ja osavaltion poliisi tulee antamaan tietä useammin ja nopeammin militarisoidulle poliisille heidän tutkimuksissaan.

3) Poliisi alkaa ryhtyä karkeammaksi kansalaisten suhteen vähäpätöisemmissä asioissa kuin ikinä aikaisemmin.

4) Poliisin läsnäoloa tullaan näkemään ja kokemaan julkisessa joukkoliikenteessä kuten ei koskaan aikaisemmin.

5) Kuten Skull & Bones presidentti George W. Bushilla oli tapana messuta, “meidän vaaramme ei ole peräisin islamilaisilta uskonnollisilta ekstremisteiltä; meidän vaaramme on lähtöisin jokaisen uskonnon uskonnollisista ääriaineksista”. Yksi tämän pommituksen seurauksista tulee olemaan ilmeinen kun poliisi alkaa ahdistella ja pelotella kristittyjä vain koska heidät koetaan ”fundamentaalisiksi” heidän uskossaan.

6) Odota enemmän seurantaa koskien sinun Internetin ja sosiaalisen median vuorovaikutuksia kun hallitus korostaa tarvetta tälle saadakseen terroristit kiinni ennen kuin he toimivat. Odota laitteita autoosi jotka tallentavat sinun ajotottumuksiasi. Muista kun Rahm Emanuel sanoi: ”Never Let A Serious Crisis Go To Waste (Älä koskaan salli tuhlattavan vakavaa kriisiä). Ja se mitä minä tarkoitan tällä, on tilaisuus tehdä asioita, joita sinä et aikaisemmin ole pystynyt tekemään.” Odota enemmän valvontaa!!

Todennäköisesti sinä voit ajatella muitakin seurauksia tästä Bostonin maratonin pommituksesta. Jos voit, niin lähetä sähköpostia minulle osoitteeseen dbay@cuttingedge.org.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com