Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

torstai 25. huhtikuuta 2013

FUEGO!!! a'la Marko Selkomaa -- poiminto hänen okkulttisesta kirjastaan

Samuel Korhonen lähetti minulle jälleen postia 19.4.2013. Jäljennän tähän osan hänen saatekirjeestään koskien Missiomaailman (ent. Nokia Missio) keihäänkärkeä menneeltä 9 kuukaudelta, Marko Selkomaata ja hänen edustamaa kristillisyyttä. Selkomaan ja Missiomaailman yhteistyö muuten päättyi juuri: http://www.missiomaailma.fi/index.php/8-uutiset/98-kiitos-yhteistyoestae. Varoituksen sana on joka tapauksessa paikallaan.
Roger Oakland, joka on Calvary Chapel -liikkeen entinen pitkäaikainen työntekijä, on huolissaan, kun Esiintulevan Kirkon heresia valtaa sitä. Hänen mukaansa: ”Esiintuleva Kirkko pyyhkii kuin tsunami kaikkialla maailmassa ja jatkaa iskemistään jokaisen mantereen rannoille.” Jos tässä on perää, niin sen täytyy olla Suomessakin, vaikka täällä ei tuolla nimellä ole leimattu mitään liikettä. Esiintulevassa kirkossa keskeistä on mystisokkulttinen ja aistillinen kokemus ja on selvää, että sellainen on Suomessakin räjähdysmäisesti lisääntynyt viime aikoina. Todisteeksi siitä olen laittanut vielä ylimääräiseksi liitteeksi luvun ”Tulta” Marko Selkomaan okkulttisesta kirjasta: Askeleet yliluonnolliseen.
Tämän liitteen Selkomaan kirjasta olen tallettanut vasta luoduille kotisivuilleni (http://cuttingedgefinland.kotisivukone.com/) ja se löytyy uusien artikkeleiden kansiosta. Huom. Samuel maalasi tekstistä huomiota herättävät kohdat joiden pitäisi saada jokaisen hälytyskellot soimaan.


Näitä Selkomaan kaltaisia lopunajan eksytys-ihmeidentekijöitä koskee seuraava raamatunkohta Jeesuksen sanomana (Matt. 7:21-23):

"Ei jokainen, joka sanoo minulle: 'Herra, Herra!', pääse taivasten valtakuntaan, vaan se, joka tekee minun taivaallisen Isäni tahdon. Moni sanoo minulle sinä päivänä: 'Herra, Herra, emmekö me sinun nimesi kautta ennustaneet ja sinun nimesi kautta ajaneet ulos riivaajia ja sinun nimesi kautta tehneet monta voimallista tekoa?' Ja silloin minä lausun heille julki: 'Minä en ole koskaan teitä tuntenut; menkää pois minun tyköäni, te laittomuuden tekijät.'"

Seuraavassa linkissä lisää aiheeseen liittyen: http://keskustelu.suomi24.fi/node/11147909

Heil Selkomaa! Fire..boom!

MASSAHURMAAJASTA totuus: http://nokialainen.blogspot.fi/2013/01/marko-selkomaa-suomen-todd-bentley.html

12 kommenttia:

 1. En itse ole mikään Selkomaa-fani, mutta aika rajua kielenkäyttöä mielestäni sinulta. Lapsellista on myös piirrellä kaikenmaailman tekoviiksiä... On totta, että meidän tulee varoa eksytyksiä, mutta saanen kysyä millä raamatunkohdan perusteella kyseessä on harhaopettaja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä kiusaa eksynyt. Perusteluja riittää Selkomaan harhaoppisuudesta kunhan viitsii niitä lukea antamistani linkeistä. Lyhykäisesti sanottuna Selkomaa on kristinuskon kaapuun pukeutunut NewAge-okkultisti joka väittää voitelua tai Pyhän Hengen kokemusta sähkövirran kaltaiseksi voimavaikutukseksi. Sama juttu kuin torontolaisuudessa yms. harhaliikkeissä, joihin saatana on pukeutunut valkeuden enkeliksi. Riivaajahenget iloitsevat 'uskovien' sinisilmäisyydestä, mutta tämä on Raamatun lupaamaa lopunajan eksytystä jyvien erottelemiseksi akanoista. (2 Tess. 2:11-12)

   Poista
 2. Eikö Marko Selkomaa tunnusta Jeesuksen lihaan tulleeksi kirjassaan Askeleet yliluonnolliseen sivulla 36?

  VastaaPoista
 3. Tulin juuri helluntaikirkosta, Selkomaa oli siellä puhumassa. Hänen puheessaan ei ollut yhtään Raamatun vastaista asiaa, hän puhui synnistä, parannuksenteosta ja Jeesuksesta. Pidän kovasti hänen savolaisesta lupsakasta tyylistään. Sinä saisit tutkia omaa sydäntäsi, olisiko parannuksen paikka kun noin vihaat "veljeäsi"ja parjaat häntä julkisesti täällä netissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Et taida omata tervettä arvostelukykyä lainkaan vaan menet massan mukana. Tottakai Selkomaa, kuten myös Benny Hinn, mainitsevat välillä Jeesuksesta ja synnistä jotain, mutta päähuomio heidän tekemisissään kohdistuu ihmeillä kerskailuun ja opetus on ihmiskeskeistä "toista" evankeliumia (menestys ja raha). Väärät profeetat pitää paljastaa (Matt. 7:15-23). Selkomaa on mielestäni omahyväinen narsisti, joka pelleilee hänen amerikkalaisten esikuviensa lailla. Toivon sinulle itsellesi parannuksen tekoa jotta et joutuisi tuomittavaksi kun Ihmisen Poika saapuu. Onko Selkomaa muuten koskaan puhunut Jeesuksen takaisintulosta ja lopunajoista mitään?? Hänen osansa taitaa olla tämä maallinen elämä. Todelliset kristityt joutuvat vainottaviksi täällä maan päällä.

   Poista
 4. Kaikkihan me joudumme tuomiolle kun Jeesus tulee takaisin, en pelkästään minä. En todellakaan mene massan mukana, vaan ajattelen välillä liiankin kriittisesti. Tänään toista kertaa Selkomaata kuunneltuani vain vahvistui käsitykseni, että hän on veljeni Jeesuksessa ja tunnustaa Jeesuksen lihaksi tulleen. Harmittaa kun olet ottanut Selkomaan hampaisiisi. Mutta tuo viiksien piirtely kertookin sinusta aika paljon...

  VastaaPoista
 5. Olen samaa mieltä edellisen kirjoittajan kanssa (anonyymi) Kiitos. Marko on tulossa ensi kesänä paikkakunnallemme evankelioimiskampanjaan ja harmittaa nämä sielunvihollisen innoittamien tyyppien jutut täällä netissä. Joku saattaa niihin pian uskoa. Pitää vain rukoilla näiden ihmisten puolesta, että Jumala armahtaisi heitä ja puuttuisi heidän elämäänsä. Mieluummin hyvällä kuin pahalla.

  VastaaPoista
 6. Marko Selkomaa on todellinen Jumalan mies. Kuinka moni meistä viettää 2 tuntia joka päivä Herran edessä rukoillen? Tätä tekee Marko ja sen näkee hänestä ja hänen silmistään. Hän loistaa todella Kristus-valoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti Rooman paavikin rukoilee paljon, mutta silti paavi on antikristus (Vicarius Filii Dei = 666). Voi teitä sokeita. Laatu ratkaisee, ei määrä. Jeesuksen ajan fariseukset olivat varmaan Selkomaan kaltaisia eksyttäjiä.

   Poista
  2. Onko juolahtanut mieleesi sellainen vaihtoehto, että saattaisitkin olla väärässä Selkomaan suhteen?

   Poista
 7. Vicarius Filii Dei, eikö ole hieman mielivaltaista tulkintaa ottaa vain tiettyjen kirjaimien lukuarvo? Tuollaisella mentaliteetilla tuo lukuarvo saataisiin lienee kenen tahansa nimestä... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vicarius Filii Dei on latinaa ja tarkoittaa Jumalan Pojan sijaista maan päällä. Se on Rooman paavin virallinen titteli. Sattumaako vain??

   EXPOSED! VATICAN POPE 666 - Vicarius Filii Dei - Roman Catholic Bingolly1 rusda2

   https://www.youtube.com/watch?v=AfYClxhnYcE

   http://www.arvioikaa.com/RB.html

   Lainaus:

   "Paavin viralliseen mitraan kaiverretut sanat ovat "Vicarius Filii Dei" eli latinaksi "Jumalan Pojan sijainen". Koska voi olla olemassa ainoastaan yksi Kristuksen sijainen, joka on iankaikkinen, kaikkialla läsnäoleva, kaikkivoipa ja täysin riittävä, ei maallinen, Kristuksen sijaisena valheellisesti esiintyvä voi olla mitään muuta kuin joku ihmisen itsensä kehittämä eksytys, järjestelmä, joka saa lopulta tuomionsa Herralta mitä suurimmassa määrin. (31) Maanpäällisen sijaisen ekumeeniset liittolaiset lisääntyvät koko ajan kuin sienet sateella, mutta meillä ei ole pelkoa, sillä me tiedämme, että "me saamme jalon voiton hänen kauttansa, joka meitä on rakastanut" (32)

   Meidän voittomme on varma "sillä kaikki, mikä on syntynyt Jumalasta, voittaa maailman; ja tämä on se voitto, joka on maailman voittanut, meidän uskomme." (33)"

   http://www.concordia.fi/luentoja/paavius.htm

   "Luterilaiset opettajat ovat viitanneet myös siihen, että sanojen “vicarius Filii Dei’ (Jumalan Pojan sijainen) lukuarvo on 666 eli Antikristuksen luku."

   Poista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com