Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 50-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

perjantai 11. syyskuuta 2015

Nostradamus, CERN ja tuomiosyyskuu 2015

1500-luvulla eläneen ranskanjuutalaisen lääkärin ja astrologin Michel de Nostredemen eli Nostradamuksen on väitetty monitulkintaisissa nelisäkeisissä ennustuksissaan ennustaneen useita myöhempien vuosisatojen keskeisiä tapahtumia. Hänen sanotaan polveutuneen israelilaisesta Isaskarin heimosta, joka on tunnettu siitä, että he ymmärsivät ajanmerkkejä eli olivat profeetallisia (1. Aikakirja 12:32). Näin ei ole syytä vähätellä Nostradamuksen ennustajalahjoja, jotka ovat voineet olla Jumalan välikätenä varoittaessaan tulevista mullistavista tapahtumista nykymaailmassamme. Pureudun tässä kirjoituksessa pariin Nostradamuksen nelisäkeistöön, joissa mahdollisesti puhutaan Euroopan hiukkasfysiikan tutkimuslaitoksesta, CERNistä, jolla saattaa olla yhteys syyskuun 23.-24. päivien tuomiopäiväskenaarioon tänä vuonna, kun CERNin LHC-kiihdytin (suuri hadronitörmäytin) käynnistettiin uudelleen viime huhtikuussa pari vuotta kestäneiden huoltotöiden jälkeen ja pannaan ilmeisesti täydelle teholle tämän kuun lopussa. Tämän kokeilun tarkoituksena on selitetty olevan maailmankaikkeuden synnyn alkujuurien selvittäminen ns. jumala-hiukkasen eli Higgsin bosonin tutkimisella ja laajemman antimaterian (sis. antihiukkasen eli positronin) tuottamisella, kun entistä tehokkaampia ja suurenergisempiä törmäyksiä aikaansaadaan kiihdyttimessä. Mutta tämä voi olla vain savuverho todelliselle tarkoitukselle, joka muodostaa salaliittoteorian. Sen mukaan maailman varjohallituksen tähtäimessä on murtautuminen toiseen ulottuvuuteen ns. tähtiportin kautta, jotta siellä oleskelevat henkimaailman olennot, demonit ja langenneet enkelit, pääsisivät aiheuttamaan tuhoa maapallolle Uuden Maailman Järjestyksen synnyttämiseksi, jossa Raamatun Antikristus hallitsee. Tätä tähtiportin avaamista pahuudelle voi kuvata Ilmestyskirjan luvussa 9:1-11 (5. pasuunatuomio) mainittu syvyyden kaivon avaaminen, josta putkahtaa esiin pahoja henkiolentoja maan päälle kuninkaanaan syvyyden enkeli Apollyon, eli Lucifer.

https://www.avaruus.fi/index.php?id=6995

http://www.hs.fi/tiede/a1428199041312

https://fi.wikipedia.org/wiki/Higgsin_bosoni

http://yle.fi/uutiset/higgsin_bosoni_ennustaa_maailmankaikkeuden_loppua/6505390

https://www.hip.fi/?page_id=1162 (CERN ja antimateria)

http://nokialainen.blogspot.fi/2015/06/cernin-suuri-hadronitormaytin.html

http://nokialainen.blogspot.fi/2015/09/cern-shiva-ja-kali-kytkeytyneena.html


Nostradamuksesta ja CERNistä...tulkintaa nelisäkeistöistä

CERN LHC TURNED ON IN MARCH 2015, BLACK HOLE DOOMSDAY MACHINE? NOSTRADAMUS PROPHECY 1/4/2015 (VIDEO)

http://fusionlacedillusions.com/2015/01/04/cern-lhc-turned-on-in-march-2015-black-hole-doomsday-machine-nostradamus-prophecy-142015-video/

http://www.nostradamusdecoded.com/geneva2065.htm

Nostradamuksen nelisäkeistö 9:44

Leave, leave Geneva every last one of you, (CERN sijaitsee Geneven lähellä)
Saturn from gold to iron will be changed. (LHC on pyöreä rengas kuin Saturnuksen renkaat)
The opposing RAYPOZ will exterminate all (LHC käyttää protonisuihkuja, positiivisesti varattuja hiukkasia; RAY=säde; POZ=positiivisesti varattu hiukkanen; siispä "opposing RAYPOZ" viittaa kahden vastakkaisen protonisuihkun törmäykseen tuottaen antimateriaa, joka tuhoaa kaiken)
Before it has started the sky will show signs. (taivaalla näkyy merkkejä ennenkuin show alkaa; Ks. esim. https://www.youtube.com/watch?v=rNjhsUulNH4)

Nostradamuksen nelisäkeistö 1:10

A serpent is put into the vault of iron, (=käärme laitetaan rautaholviin)
where seven children of the king are held.
The ancestors & forebears will come forth from the dead
lamenting to see thus dead the fruit of their line.

Serpens tranSmis dans la caige de fer
Ou les enfans Septains du Roy Sont pris
Les vieux & peres Sortiront bas de l'enfer
Ains mourir voir de fruic mort & crys.

Whatever other vision may be evoked from this verse its first line is an exquisitely beautiful imagery of for the Hadron collider with its beams snaking through manifold pipes lined with magnets. However this is not the primary focus of my interest nor is the anagram of positrons (sont pris O) found in the second line. These are important but my present interest is in the astronomy links I have already shown between this verse and C.1 Q.4

Suomennosta: Ensimmäisellä rivillä (serpent=käärme) on kaunis kuvaus hadronitörmäyttimestä sen säteiden kiemurrellessa läpi magneeteilla vuorattujen putkistojen.

-----------------

Kannattaa katsoa..

Nostradamus Warned/CERN will be the Destroyer.

https://www.youtube.com/watch?v=vVmleJIPpYM

Tässä perusteellisesti syyskuun 23.-24. päivistä ja CERNistä videoineen. Huomatkaa kuvat IXXI (911) -jesuiittasormuksista ja kuvat Obamasta vs. Shiva-jumalattaresta (OBAMA DID THE SHIVA DANCE ON COVER OF NEWSWEEK IN 2010).

http://www.metatech.org/wp/conspiracy/september-24-2015-23-cern/

Ja vielä...

CERN September 2015 - The Veil is Removed and the Abyss is Opened

https://www.youtube.com/watch?v=OLbrdJpX3u4

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com

eXTReMe Tracker