Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

torstai 24. syyskuuta 2015

Pastori J.D. Farag: ”Jumalan tuomio on käsillä!”

Tässä pastori J. D. Farag'in tuoreessa viime sunnuntain profetiapäivityksessä hän esittää muutamia todisteita siitä, miksi Nooan päivät ovat käsillä ja täten Jumalan tuomiot alkamassa maanpiirin ylitse Herran Kristuksen toisessa tulemuksessa. Monet tuomiota varoittavat raamatunkohdat sopivat nyt aikaamme, joita pastori tuo esille. Varsinkin Yhdysvallat, verrattavissa jotenkin muinaiseen Israeliin, on pahoittanut Kaikkivaltiaan mielen. Profetiapäivityksen suomensi: Olli R.

------------------------

Mid-East Prophecy Update – September 20th, 2015


J D Farag on egyptiläisjordanialainen Havaijin Kaneohe'n Calvary Chapel-seurakunnan perustajapastori, jolla on ainutlaatuinen arabinäkökulma Lähi-Idän tapahtumiin ja terve eskatologia. Hän osaa käyttää internettiä esimerkillisen tehokkaasti, kuten ylläolevista linkeistä voi päätellä. Seuraavassa suomennetut ”notet” Lähi-Idän profetiapäivitykseen 20.9.-15. Ne ovat erinomainen tiivistelmä puheesta. Suom. huom.

http://www.calvarychapelkaneohe.com/mp3/Mideast/Mid-East_Update_2015-09-20.pdf

Pastori J.D. puhuu aikamme pahuudesta, joka viittaa väistämättömään Jumalan tuomioon nykymaailman ihmiskuntaa vastaan.


- Tämänkertaisessa profetiapäivityksessä haluaisin esittää todisteita, miksi uskon, että nykymaailma on ohittanut pisteen, josta ei ole paluuta.
- Ollakseni täysin rehellinen, minun on tunnustettava, että mielestäni on yhä vaikeampi kuvitella mitään muuta skenaariota kuin Jumalan tuomiota.
- Ymmärrän että tämän sanominen kuulostaa synkkyydeltä ja hävitykseltä ja tulelta ja tulikiveltä, mutta kuitenkin, mieti minkälaista oli Nooan päivinä.
Genesis 6:5, 11-13 (KR 33/38) – ”Mutta kun Herra näki, että ihmisten pahuus oli suuri maan päällä ja että kaikki heidän sydämensä aivoitukset ja ajatukset olivat kaiken aikaa ainoastaan pahat... Mutta maa turmeltui Jumalan edessä, ja maa tuli täyteen väkivaltaa. Niin Jumala näki, että maa oli turmeltunut; sillä kaikki liha oli turmellut vaelluksensa maan päällä. Silloin Jumala sanoi Nooalle: "Minä olen päättänyt tehdä lopun kaikesta lihasta, sillä maa on heidän tähtensä täynnä väkivaltaa; katso, minä hävitän heidät ynnä maan.”
Sen ei kai pitäisi olla mikään yllätys, että Herra itse sanoi Matteuksen luvussa 24:37 (KR 33/38), ”Sillä niinkuin oli Nooan päivinä, niin on Ihmisen Pojan tulemus oleva.”
Paavali kirjoittaessaan Timoteukselle hänen ensimmäisessä kirjeessään, 1. Tim. 4:1 (KR 33/38), ”Mutta Henki sanoo selvästi, että tulevina aikoina moniaat luopuvat uskosta ja noudattavat villitseviä henkiä ja riivaajien oppeja.”
Hänen toisessa kirjeessään, 2. Tim. 3:1-5 (KR 33/38), ”Mutta tiedä se, että viimeisinä päivinä on tuleva vaikeita aikoja. Sillä ihmiset ovat silloin itserakkaita, rahanahneita, kerskailijoita, ylpeitä, herjaajia, vanhemmilleen tottelemattomia, kiittämättömiä, epähurskaita, rakkaudettomia, epäsopuisia, panettelijoita, hillittömiä, raakoja, hyvän vihamiehiä, pettureita, väkivaltaisia, pöyhkeitä, hekumaa enemmän kuin Jumalaa rakastavia; heissä on jumalisuuden ulkokuori, mutta he kieltävät sen voiman. Senkaltaisia karta.”
- Yhteinen nimittäjä kaikissa näissä sekä niiden kaltaisissa raamatunkohdissa, joita aika ei salli minun lukevan, on se, että ne ylittivät tuomiolinjan.
- Näin oli asianlaita, kun Israel kansakuntana oli provosoinut Herran vihaan ja tekemällä niin, saivat aikaan Jumalan tuomion.
- Niin paljon pahaa kansassa, että profeetta Jeremiaa käskettiin lopettamaan Israelin puolesta rukoileminen. Kuuntele näitä vakavia sanoja Jeremian luvussa 7:16-19.
Jeremia 7:16-19 (KR 33/38) – ”Mutta sinä älä rukoile tämän kansan puolesta, älä kohota heidän puolestaan huutoa ja rukousta äläkä niillä minua ahdista; sillä en minä sinua kuule. Etkö näe, mitä he tekevät Juudan kaupungeissa ja Jerusalemin kaduilla? Lapset kokoavat puita, isät sytyttävät tulen, ja vaimot sotkevat taikinaa valmistaaksensa uhrikakkuja taivaan kuningattarelle, ja he vuodattavat juomauhreja muille jumalille, minulle mielikarvaudeksi. Minulleko he tuottavat mielikarvautta, sanoo Herra, eivätkö pikemmin itselleen, omaksi häpeäksensä?”
- Oletan kysymyksen olevan, että onko se liian myöhäistä Yhdysvalloille kansakuntana aivan samoista syistä johtuen.
- Niinkuin Jumala on todistajani, haluan enemmän kuin mitään muuta olla väärässä sanoessani tämän, mutta olen todella sitä mieltä, että on faktisesti liian myöhäistä nyt.
- Huomaa, että samalla kun minulla on mitä suurin kunnioitus niitä kohtaan, jotka väittävät, ettei ole koskaan liian myöhäistä, pohdi seuraavaa:
Kahdeksanvuotias oppilas erotettiin koulusta piirrettyään Ninja-aseen koulussa, samalla kun Yhdysvaltain presidentti kutsuu muslimin Valkoiseen Taloon sen jälkeen kun hän [muslimi] tahallaan tuo esineen, joka selvästi näyttää pommilta, kouluun (High School).

Yhdysvaltain presidentti on päättänyt karkottaa 12 Irakin kaldealaista kristittyä, jotka etsivät turvapaikkaa paettuaan Islamilaista Valtiota (ISIS), sillä aikaa kun myönsi saman turvapaikan muslimisiirtolaiselle, Islamilaisen Valtion soluttautujalle.

Islamilainen Valtio (ISIS) Irakissa on muuttanut kristilliset kirkot kidutuskammioiksi, joissa he pakottavat kristittyjä kääntymään joko Islamiin tai kuolemaan, samalla kun kirkot täällä Amerikassa pysyvät silmiinpistävän hiljaisina.

Kristitty piirikuntanotaari heitetään vankilaan ilman mahdollisuutta takuisiin puolustaessaan uskonnonvapauttaan, kun taas muslimi-lentoemäntä tekee valituksen oikeuteen pyydettyään saada sovittelua koskien alkoholin tarjoilemista lentokoneessa.

Denverin kaupunginvaltuusto vastustaa Chick-fil-A -pikaruokalan avaamista, jonka toimitusjohtaja on kristitty, joka vastustaa samaa sukupuolta olevien avioliittoja, kun taas Doritos Rainbows -tuomerkki (sateenkaariväritetyt sipsipakkaukset) käynnistetään näyttämään perunalastujen valmistajan (Frito-Lay) tukea LGBT-yhteisölle (seksuaalivähemmistöt).

Yhdysvaltain presidentti kirjoittautuu sisälle Iranin ydinsopimukseen, jonka ainoana tavoitteena Islamin mukaan on Amerikan ja Israelin tuho, samalla kun käytännössä takaa ydinasehyökkäyksen Israelia vastaan.

Planned Parenthood on viimein paljastettu heidän käsittämättömästä ja kauhistuttavasta abortoitujen vauvojen ruumiinosien myynnistään, samalla kun vastaanottaa vuosittain yli 500 miljoonaa dollaria veronmaksajien rahoja liittovaltion terveydenhuollon avustuksina.

Jälleen kerran Gazasta ammutut raketit Israeliin yhdistyvät kollektiiviseen suostumukseen, kun taas Israelin puolustus tätä hyökkäystä vastaan yhdistyy kiivaaseen tuomitsemiseen.

Muslimit hyökkäävät väkivaltaisesti juutalaisia vastaan Temppelivuorella aiheuttaen mellakoita, samalla kun Saudi-Arabian kuningas soittaa USA:n presidentille kehottaen häntä lopettamaan ”Israelin turvallisuusjoukkojen hyökkäykset” ja kannattaa YK:n toimintaa alueella väkivallan lopettamiseksi.

- Lopetan kuten aloitinkin ja sanon, että uskottava skenaario, jota voin ajatella, joka sopii Raamatun profetioihin, on Jumalan tuomio tästä kaikesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com