Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

tiistai 22. syyskuuta 2015

Superverikuu Jerusalemissa syyskuussa 2015 enteilee aikakauden päätöstä! (Osa 1)

Tässä poliittisesti konservatiivisen amerikkalaisen uutisverkkosivuston, WorldNetDaily'n (WND), julkaisema tuore juttu nykyisen verikuu-tetradin tulevasta loppuhuipennuksesta eli ns. super-verikuusta, joka päättää neljän perättäisen verikuun sarjan vuosina 2014 ja 2015. Artikkelissa lainataan pastori Mark Biltz'in sanomisia verikuiden tetradista, joka voi toimia merkkinä juutalaiselle kansalle, kuten aikaisemminkin. Mielenkiintoista on, että nykyinen tetrad, joka on harvinainen, päättyy samoihin aikoihin kuin Israelin 49-vuotinen riemuvuosikierros, joka alkoi syksyllä 1966. Riemuvuosijakso sisältää 7 vuosiviikkoa eli 7 Shmita-sykliä päättyen ns. super-Shmitaan, joka on tämän jakson 7. Shmita-vuosi (2014-2015). Sitä puolestaan seuraa riemuvuosi (50. vuosi, 2015-2016), joka alkaa pasuunan puhalluksesta juutalaisten Suurena Sovituspäivänä 23.9.2015 (Jom Kippur -päivä). Edellisenä riemuvuotena v. 1967 mm. käytiin Kuuden päivän sota, jolloin Israelin nykyiset rajat muotoutuivat. Nyt voi siis olla tapahtumassa historiallinen käännekohta, kun Jerusalemia ollaan innokkasti jakamassa maailman valtioiden taholta alkavan YK:n 70. yleiskokouksen puitteissa. Tämä taas tietää Israelia ja muita kansakuntia koskevien Raamatun lopunajan profetioiden pikaista toteutumista, kun Taivaan Jumala alkaa puuttua asioihin ja vuodattaa vihaansa maan päälle. Antikristus ilmestyy samalla pyrkien eksyttämään Maan asukkaita. Elämme siis mielenkiintoisia aikoja, jolloin Kuun muuttuminen kuin vereksi (super-verikuu) edeltää Herran päivää (Jooel 2:31). Tämä tuleva super-verikuu (tetradin viimeinen) lienee merkkien merkki tänä syksynä. Tästä kertovan artikkelin suomensi: Olli R.

Ks. myös tämä analyysi verikuista: https://samueltuominen.wordpress.com/2015/02/23/kirja-arvio-mark-biltzin-verikuut/

Tapani Suonnon tuoretta puhetta superverikuusta 27.-28.9.2015 liittyen Jooelin kirjan luvun 2:31 profetiaan:

https://asiakas.kotisivukone.com/files/cuttingedgefinland.kotisivukone.com/Superverikuu_syyskuussa_2015_--_TS_-_klip.mp3

------------------------

WND EXCLUSIVE

'SUPERVERIKUUN' TODENNÄKÖISYYS 'PALJOLTI IRTI TOTUTUSTA'
('SUPER BLOOD MOON' ODDS 'OFF THE CHARTS')

Tutkijat neuvovat kiinnittämään huomiota kun jotakin tapahtuu vain 9 kertaa 2,000 vuodessa.




Harvinaisen verikuu-tetradin loppuhuipennus tulee olemaan mahtava ”superkuu”-pimennys, ensimmäinen yli kolmeen vuosikymmeneen.

Ja tutkija, joka löysi korrelaation neljän verikuun sekvenssin ja juutalaisen kansan historian välillä, ajattelee että äärimmäisen harvinainen tetradin päätös superkuun kanssa on viesti Jumalalta maailman kansoille: Älkää jakako Israelin maata.

Pastori Mark Biltz El-Shaddai -ministeriöstä kertoi WND:lle, että viimeinen verikuu neljän sarjassa joka tapahtuu vuosina 2014 ja 2015 on ”äänekäs huuto Israelille ja muille kansoille”.

Tuleva superverikuu nähdään Jerusalemissa.

”Israelin maa-alue kuuluu Israelin Jumalalle ja on vuokrattu heille. Heillä ei ole mitään oikeutta myydä tai lahjoittaa Israelin maata toiselle kansalle, koska se on heidän perintönsä”, hän sanoi.

Neljäs verikuu tulee kun Yhdistyneiden Kansakuntien 70. yleiskokous esittää Palestiinan valtion tunnustamista, minkä Israel näkee uhkana sen olemassaololle.

Äänin 119-8 ja 45 tyhjällä äänellä, yleiskokous äänesti äskettäin jotta palestiinalaishallinto voisi nostaa Palestiinan lipun YK:n päämajan edustalle. Palestiinan suurlähettiläs YK:lle on kutsunut satoja johtajia osallistumaan lipunnostoseremoniaan.


Biltz, jonka kirja ”Blood Moons: Decoding the Imminent Heavenly Signs (Verikuut: Ratkomassa lähellä olevia taivaallisia merkkejä)” tutkii ilmiötä ja tarjoaa tulkinnan, nähden liikehdinnän kohti Palestiinan valtiota pyhässä maassa pahaenteisenä kehityksenä.

”Profeetta Jooel varoitti Israelia ja muita kansakuntia jakamasta maata. Tämä varoitus vieläpä toimitettiin osana 'verikuu'-kontekstia luvuissa 2 ja 3. Tässä meillä on Yhdistyneet Kansakunnat olettamassa, että heillä on valta jakaa Israelin maa-alue. He tulevat pian näkemään, että jos he yrittävät tätä, maailmankaikkeuden Luoja astuu ihmisen historiaan mitä dramaattisimmalla tavalla.”

Jooel 2:31 toteaa, ”Aurinko muuttuu pimeydeksi ja kuu vereksi, ennenkuin Herran päivä tulee, se suuri ja peljättävä.”

Mutta onko super-”verikuun” näyttäytyminen tällä kertaa vain luonnollinen tapahtuma?

Noah Petro, apulaisena toimiva projektitiedemies Lunar Reconnaissance Orbiter'ille NASA:n Goddardin avaruuslentokeskuksessa, sanoi hiljattain, ”Se on vain planetaarista dynamiikkaa.”

Kuu näkyy tavanomaista suurempana illalla syyskuun 27.-28. päivinä, mutta kuten Petro selitti: ”Ei ole mitään fyysistä eroavaisuutta kuussa. Se ainoastaan näyttäytyy hieman isompana taivaalla. Se ei ole dramaattista, mutta se näyttää suuremmalta.”

Biltz ei näe mitään ristiriitaa tieteen kanssa.

”Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin Jumala käyttää hyväksi luonnollista ilmiötä, jonka Hän loi, kommunikoidakseen meille”, Biltz sanoi.

Biltz väittää, että niiltä, jotka hylkäävät viimeisen verikuun pelkkänä taivaallisena kuriositeettina, puuttuu asian ydin.

”Vaikka me tiedämme kuunpimennysten olevan luonnonilmiöitä, siitä tulee yliluonnollinen kun tilastot irtautuvat normaalista lisäämällä muuta tieteellistä dataa ja ihmiskunnan tapahtumia. NASA:n mukaan, yli 5,000 vuoden ajan meillä on ollut keskimäärin ainoastaan yksi täydellinen kuunpimennys jokaista puoltatoista vuotta kohden. Tässä meillä on neljä täydellistä kuunpimennystä tuon saman aikajakson sisällä. Todennäköisyys on juuri kasvanut sitä vastaan, että se olisi sattumaa.”

”Nyt kun sinä lisäät todennäköisyyden kaikista peräkkäin tapahtuvista neljästä täydellisestä kuunpimennyksestä ilman muita pimennyksiä välissä, niin todennäköisyyskertoimet kasvavat entisestään. Nyt kuvitelkaamme todennäköisyyttä kun sinulla on neljä täydellistä kuunpimennystä peräkkäin, puolentoista vuoden sisällä, ja ne osuvat raamatullisiin juhlapäiviin pääsiäisenä ja lehtimajanjuhlan aikaan! Todennäköisyyskertoimet alkavat irtaantua totutusta kun näin on tapahtunut yhdeksän kertaa 2,000 vuodessa!”

Biltz myös sanoo, että se on mahdotonta sivuuttaa sitä kuinka nämä tapahtumat korreloivat historiallisten käännekohtien kanssa koskien juutalaista kansaa.

”Sinä voit yhä kasvattaa todennäköisyyskertoimia katsomalla viimeisten 500 vuoden historiaa kolmen kerran aikana kun näin tapahtui. Viimeiset kolme kertaa kun tämä tapahtui, olivat vuonna 1967, jolloin Israel valtasi Itä-Jerusalemin, silloin kun Israelista tuli valtio ja se vakiinnutti asemansa vuosina 1948 ja 1949, sekä Espanjan inkvisition aikana vuosina 1493 ja 1494, jolloin kaikki juutalaiset potkittiin ulos Espanjasta ja Portugalista”, Biltz sanoi.

”Tämä lopullinen verikuu esiintyy myös lähellä seitsenvuotisen Shmita-kierron loppua. Monet uskonnolliset opettajat, kuten New York Times'in bestseller-kirjailija Jonathan Cahn, ovat ennustaneet, että ”suuri ravistelu” liittyy tähän aikaan, mahdollisine heilahteluineen osakemarkkinoilla ja Yhdysvaltain taloudessa.

Biltz ehdottaa, että viimeisellä verikuulla on yhteys Shmita-kiertoon ja uskoo ajoituksen osoittavan, ettei se kaikki ole pelkkää sattumaa.

”Jos edelleen uskot, ettei verikuiden tetradilla ole mitään erityistä merkitystä, sinun täytyy vielä selittää tähtitieteelliset kertoimet sille, että kaikki tämä tapahtuu seitsenvuotisen Shmita-syklin viimeisenä vuotena”, sanoi Biltz. ”Muista, että tällaisena ajankohtana koko Israelin oletettiin olevan Jerusalemissa kuuntelemassa Israelin kuningasta, joka lukee Tooraa. Tässä asiayhteydessä, ajattele superkuun merkitystä, tähän aikaan, joka nähdään Jerusalemissa.”

Biltz toteaa uudelleen, että jokaisen ennakkoluulottoman henkilön täytyy myöntää, että todennäköisyys kaikkien näiden olosuhteiden asettumiselle riviin on minimaalisen pieni. Lisäksi hän vakuuttaa, että se on ennenkokematonta historiassa.

”Superverikuun näkemistä Jerusalemissa, 7-vuotisen Shmita-kierron lopussa, toimien huipentumana neljälle peräkkäiselle täydelliselle kuunpimennykselle, ei ole koskaan ennen tapahtunut historiassa”, Biltz sanoi.

”Lisäksi tämä on kaikki sen mukaista mitä luemme Raamatusta. Universumin Luoja ilmaisi halunsa kommunikoida kanssamme tällä tavalla laittaen ihmiset kirjoittamaan ylös Hänen ajatuksiaan. Ensimmäisen Mooseksenkirjeen luvussa 1:14, Hän ilmoitti, että Aurinko ja Kuu luotiin merkkien antamiseksi meille. Ja nämä merkit esiintyvät Hänen kalenterinsa juhlapäivinä.”

Olosuhteet ja tapahtumat, hän sanoi, ovat ”yliluonnollisia”.

1 kommentti:

  1. YK (jäsenvaltiot), EU ja islamilainen maailma ovat yhteistyössä hankkiutuneet ongelmiin, jossa eivät ole aikasemmin olleet. Mutta .. kyllä se pitää kylpeäkin, kun ovat kerran saunanki lämmittäneet. tulikuumaksi.

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com