Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

sunnuntai 13. syyskuuta 2015

Paavi Franciscus homoseksuaalisen agendan eteenpäinviejä maailmassa kun aikakausi lähestyy loppuaan

Katolilainen homobloggaaja, joka on lisäksi jesuiitta, tapaa paavi Francisin ja Obaman Valkoisessa Talossa tänä syksynä, tarkalleen 23.9.2015. Valkoinen Talo kera paavin kutsui hänet paikalle edesauttamaan katolilaisten homojen oikeuksia. Näin kertoo tuorein Cutting Edgen viikkokirje David Bay'n johdolla ensimmäisessä osiossaan, jonka suomensin. Tämä on merkki siitä, että jesuiittapaavi on näyttämässä todelliset värinsä kun myötäilee homoseksuaalisuutta omassa kirkossaan. Maailma on siis siirtymässä kohti Sodomaa katolilaisen kirkon säestyksellä! Voiko Jumala olla enää kauaa hiljaa?

------------------------------

Cutting Edgen viikkokirje 11.9.2015

-------- This Week’s Hot News --------

-------- Tämän viikon kuumat uutiset --------


http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2656
I. Paavi Franciscus vahvistaa homoseksuaalisen valinnan, kun on Valkoisessa Talossa!

Homoseksuaaleille tarkoitetun katolisen Internet-sivuston päätoimittaja kutsutaan Obaman Valkoiseen Taloon tavatakseen presidentin ja paavi Franciscus I:sen.

Peräti 75% kaikista katolisista papeista on homoja, ja lukemattomat miljoonat ovat saalistaneet nuoria viattomia uhreja, joten meidän ei pitäisi olla yllättyneitä siitä, että Francis on saattamassa maailman Sodomaksi.


Katolilainen homomies on kutsuttu Valkoiseen Taloon kohtaamaan presidentti Obaman ja paavi Franciscuksen. Aaron Ledesma, 23, kirjoittaa blogiin nimeltä 'The Gay Catholic' … Ledesma otti yhteyttä Valkoiseen Taloon verkkolomakkeen kautta, puiden kokemustaan katolilaisena ollen lisäksi homo. Blogissaan Ledesma, joka on valmistunut Marquette University -jesuiittakoulusta ja on viestintäjohtajana Sigma Phi Epsilon -veljeskunnalle, kuvailee mitä tapahtui seuraavaksi.”

Torstaina elokuun 13. päivänä tapahtui ihme. Työskennellessäni SigEp'in 54. Suurkapitulikonklaavissa, sain puhelinsoiton estetystä numerosta. Ajatellen että se oli työhöni liittyvää, vastasin puheluun sanoen, 'Tämä on Aaron'. Toisessa päässä herrasmies vastasi kertoen, että hän oli Valkoisen Talon pressihuoneesta. Hän kertoi minulle, että he saivat minun viestini ja olivat siitä liikuttuneita. Sitten hän sanoi sanat, jotka toivat kyyneleet silmiini... 'Haluaisimme kutsua sinut ja yhden vieraan liittymään meihin paavi Franciscuksen vierailua Valkoiseen Taloon varten'.” (Korostus oli alkuperäinen)

http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=214
Huomaa, että paavi Franciscus I ja tämä ”katolilaishomo” ovat molemmat okkulttisen Jesuiittajärjestön jäseniä! Tämä paljastus on mitä tärkein, koska Jesuiittajärjestö perustettiin alunperin saatanallisen kivijalan varaan. Kuuntele tämän kirjailijan selostusta kirjassaan, ”The Secret Order of the Jesuits”.

Jesuiitat, Ignatius Loyola'n perustamana (itse mystikko joka sai Maria-näkyjä, usein piiskaamalla ja viiltämällä itseään), ovat, katolisen teologin J. Huber'in (professori München'issä) sanoilla julkaisussaan Les Jesuites (1875): 'Sekoitus hurskautta, diplomatiaa, asketismia ja maallista viisautta, mystiikkaa ja kylmää laskelmointia: kuten oli Loyola'n luonne, niin on tämän järjestön tavaramerkki'. Se ei ole minun tarkoitus mennä jesuiittojen historiaan, heidän moraaliseen turmelukseensa tai lukuisiin rikoksiin ihmiskuntaa vastaan, jotka on kaikki tehty 'Jumalan kunniaksi', mutta enemmänkin heidän opetuksiinsa, joiden opiskelija olin.” ("Secret History of the Jesuits", Edmund Paris, s. 19).

Jesuiitat ovat pohjimmiltaan niin saatanallisia että, kun Adolf Hitler loi hänen pahamaineisen mustan magian kerhonsa, natsien SS:n, hän otti mallia Jesuiittajärjestöstä! Kuten Hermann Rauschning vuonna 1939 kirjoitti: 'Hitlerillä on syvä kunnioitus katolista kirkkoa ja Jesuiittajärjestöä kohtaan; ei niiden kristillisen opin tähden, vaan johtuen 'koneistosta', jonka he ovat kehitelleet ja saaneet valvontaansa, heidän hierarkkisesta järjestelmästä, heidän erittäin fiksusta taktiikasta, heidän ihmisluonteen tietämyksestä ja heidän järkevästä hyväksikäytöstä inhimillisten heikkouksien suhteen hallitessaan uskovia'.”

Koska monet ihmiset uskovat, että paavi Francis I voisi olla tulevaisuudessa Väärä profeetta Antikristukselle, tämä ymmärrys on keskeistä. Jos tämä paavi on tulevaisuuden Väärä profeetta, hän seisoo Antikristuksen rinnalla, jotka molemmat johtavat maailman kansakunnat Antikristuksen valtakuntaan, alias, Uuteen Maailman Järjestykseen.

Siksi minusta on hyvin loogista, että paavi Franciscus on jesuiitta.

Edelleen pidän sitä erittäin loogisena, että homobloggaaja, jonka hän tapaa, on myöskin jesuiitta.

Kun toimittaja kysyi mitä hän sanoisi Pyhälle Isälle, Ledesma, joka sanoo, ettei hän uppudu kysymykseen pitäisikö katolaisten homojen voida mennä naimisiin, vastasi, 'Haluan kertoa Pyhälle Isälle kuinka paljon merkitsee jollekin kuulla, että sinua rakastetaan, sinua tuetaan'. Hän lisäsi, ettei tunne mitään ristiriitaa homoseksuaalisuutensa ja uskonsa välillä – 'Se on väärinkäsitys. Sinä voit olla sekä katolilainen että homo'.”

Tämä ”väärinkäsitys” tuomitsee kymmenet miljoonat ihmiset helvettiin.

Katsos, ihmiset jotka elävät tänäpäivänä saattavat luulla, että ”Sinä voit olla katolilainen sekä homo” siihen asti kunnes he kuolevat ja heidän sielunsa menee ikuisuuteen. Jeesus Kristus hallitsee kaikkea ja jokaista ikuisuudessa. Tältä istumalta – sekunti sen jälkeen kun olet kuollut – jok'ikinen henkilö, joka uskoi, että ihminen voi olla homo, tulee tajuamaan, äärimmäisessä kauhun tilassa, että heitä on petetty!

Jokainen henkilö ymmärtää, ettei Jumala salli yhdenkään ihmisen, joka on homoseksuaali, astua Taivaaseen.

Kun Yhdysvaltain korkein oikeus antoi päätöksensä äskettäin joka laillisti sodomian, pudistin päätäni täydessä epäuskossa ja oikeutetussa Jumalan pelossa. Tajusin heti, että nämä tuomarit olivat juuri avanneet hengellisen portaalin tästä ulottuvuudesta hengelliseen, demonien maailmaan. Tämä hengellinen portaali toimii kuten ”Jaakobin tikapuut”, sallien demonien virrata tähän ulottuvuuteen [Lue NEWS1050, ”Saatanan osastot Helvetissä”, nähdäksesi kuinka demoninen isäntä tulee sisään ja työskentelee tässä ulottuvuudessa].

Pudistelin päätäni, koska olen hyvin tietoinen Herran Jumalan polttavasta vihasta, heti kun se on syttynyt. Mutta, tämä joukko on niin tietämätön Jumalasta, etteivät he tunne tarpeeksi ollakseen pelosta jäykkänä. Kuuntele Jumalan oikeudenmukaisesta vihasta:

Herra Jeesus ilmestyy taivaasta voimansa enkelien kanssa tulen liekissä ja kostaa niille, jotka eivät tunne Jumalaa eivätkä ole kuuliaisia meidän Herramme Jeesuksen evankeliumille. Heitä kohtaa silloin rangaistukseksi iankaikkinen kadotus Herran kasvoista ja hänen voimansa kirkkaudesta.” [2 Tess. 1:8-9]

Sentähden, koska me saamme valtakunnan, joka ei järky, olkaamme kiitolliset ja siten palvelkaamme Jumalaa, hänelle mielihyväksi, pyhällä arkuudella ja pelolla; sillä meidän Jumalamme on kuluttavainen tuli.” [Heb. 12:28-29]

Mitkä ovatkaan tuon vanhan suositun pop-kappaleen sanat? ”Fools rush in where angels fear to tread (Hullut ryntäävät sinne minne enkelit pelkäävät astua)”.

Kun näet tämän paavin seisovan presidentti Obaman rinnalla, vastaanottamassa tämän katolilaisen homon, ja siten antamassa hyväksyntänsä tälle Sodoman elämäntavalle, sinun on tunnustettava, että tämä kehitys on todellinen ”aikakauden lopun merkki”. Antikristus on tulossa ja koko maailmaa valmennetaan hengellisesti hyväksymään hänet sekä hänen arvojen ja asenteiden litaniansa.

http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2229
http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=213Lopuksi, meidän on käsiteltävä tosiasiaa, että paavi Francis I tulee toimittamaan väsyttävän tunteellisen ja hengellisen puhalluksen kaikille viattomille uhreille roomalaiskatolisten pappien synneistä viimeisten 1,200 vuoden aikana. Vuosisatojen ajan, rippituolin välityksellä ja kirkon pyhäköissä, katoliset papit ovat seksuaalisesti pahoinpidelleet naisia ja nuoria poikia

Mutta, kaiken kukkuraksi, katolinen johto Vatikaanista alaspäin on kieltäytynyt tuomasta synnillisiä pappeja oikeuden eteen. Mieluummin kuin ilmoittamalla poliisiviranomaisille, piispat ja kardinaalit olisivat vain vaivihkaa lähettämässä poikkeavan papin toiseen seurakuntaan kauas, kauas pois, jonka jäsenillä ei olisi aavistustakaan, että uusi pappi oli seksuaalinen saalistaja.

Mieti, mitä entiset papit ovat sanoneet pakkoselibaatista ja seksuaalisesta perversiosta, joka kyllästää katolilaisen papiston:

Pakkoselibaatti, synnintunnustus korvalehdelle ja jotkut kohdat papin koulutuksesta tekevät roomalaiskatolisesta papista seksuaalisesti poikkeavan henkilön tai seksuaalipervertikon.” – ”I was A Priest”, julkaistu vuonna 1949

Tämä lupaus selibaatista on suurin huijaus roomalaiskatolisuuden keksimänä” – Ibid.

Pakkolaki selibaatista on tuhonnut hänet.” – Ibid.

Nämä ovat todelliset kasvot roomalaiskatolisuudelle jonka paavi on teeskentelevä kristitty ja hyväksytään sellaisena. ”...ja sillä oli kaksi sarvea niinkuin karitsan sarvet, ja se puhui niinkuin lohikäärme.” (Ilmestyskirja 13:11)

Tällaiset ovat roomalaiskatolisuuden kasvot jonka paavi tulee eräänä päivänä pakottamaan koko ihmiskunnan ”pedonmerkin” vastaanottamiseen, merkiksi ensimmäisen pedon, Antikristuksen, palvonnasta.

Ja se saa kaikki, pienet ja suuret, sekä rikkaat että köyhät, sekä vapaat että orjat, panemaan merkin oikeaan käteensä tai otsaansa, ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on merkki: pedon nimi tai sen nimen luku.” (Ilmestyskirja 13:16-17)

Kun näet paavi Franciscuksen tapaamassa presidentti Obamaa yhdessä tämän homokatolilaisen bloggaajan kanssa, nämä ominaisuudet ovat niitä mitä sinun pitäisi nähdä mielessäsi. Francis saattaa hymyillä kameralle, mutta eräänä päivänä joko hän, tai hänen seuraajansa, tulee olemaan yksi tappavimmista voimista mitä maailma on koskaan nähnyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com

eXTReMe Tracker