Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

keskiviikko 23. syyskuuta 2015

Superverikuu Jerusalemissa syyskuussa 2015 enteilee aikakauden päätöstä! (Osa 2)

Tässä toinen osa eilen aloittamastani verikuu-katsauksesta WorldNetDaily'n (WND) sivuilla. Voit lukea ensimmäisen osan tästä. Ensi viikon maanantainahan näkyy Jerusalemissa sekä Amerikassa samaan aikaan ns. superverikuu, joka voi olla tärkeä profeetallinen merkki aikakauden päätöksestä Herran päivään eli Jumalan tuomioon, mutta samalla tapahtuu Kristuksen morsiusseurakunnan ylösotto pois tulevasta 7-vuotisesta vaivanajasta, joka on koetteleva maapallon asukkaita (Ilm. 3:10). Tämän artikkelin suomensi: Olli R.

------------------------

WND EXCLUSIVE

ORTODOKSIJUUTALAISET NÄKEVÄT VERIKUUN ISONA JUTTUNA
(ORTHODOX JEWS SEE BLOOD MOON AS BIG DEAL)

Opettajat sanovat ilmiön historiallisesti 'merkitsevän käännekohtaa historiassa'.
Kyse ei ole vain evankelisista kristityistä, messiaanisista juutalaisista ja heprealaisiin juuriin uskovista, toitottaen jotain suurta, jotain merkittävää, kun verikuiden tetrad virittäytyy suureen finaaliin ”superkuu”-näytöksessä syyskuun 28. päivänä viikon päästä.

Kasvavassa määrin, ortodoksijuutalaiset johtajat ja opettajat sanovat, että tapahtuma on historiallisesti merkittävä ja Israelin sekä juutalaisten tulevaisuuden kannalta.

Bob O'Dell ja Gidon Ariel, Root Source'n perustajat, koulutusohjelma, jossa ortodoksiset israelilaiset opettavat kristityille Raamattua ja judaismia, sanovat, ettei päättävää verikuuta Sukkot'in, tai lehtimajanjuhlan, ensimmäisenä päivänä pitäisi sivuuttaa tai jättää huomiotta.

Neljännen kerran kahdessa vuodessa, verikuu esiintyy joko pääsiäisenä tai Sukkot'ina. Aikaisemmat verikuu-tetradit, neljä kuunpimennystä peräkkäin 18 kuukauden jaksossa, tapahtuivat muina historiallisesti merkittävinä aikoina juutalaiselle kansalle – 1428-1429, 1493-1494, 1949-1950, 1967-1968 ja nyt 2014-2015.

Verikuu-kaavat löysi Mark Biltz, Tacoma'sta oleva pastori, joka korostaa kristinuskon heprealaisia juuria. Hän on bestseller-kirjan ”Blood Moons” kirjoittaja ja on esillä juontajana dokumenttielokuvassa koskien ilmiötä.


Se mikä tekee viimeisimmästä tetradista merkityksellisemmän kuin toisista, on se tosiasia, että se tapahtuu Shmita-syklin lopussa – seitsenvuotisen periodin sapattivuotena, jolloin Jumala käskee maan lepäämiseen ja Israelin velkojen vapauttamiseen. O'Dell ja Ariel myös uskovat, että tämänkertainen tapahtuu riemuvuonna – eräänlaisena super-Shmitana, joka tulee joka 50. vuosi.

Shmita-syklistä on tullut iso uutinen kaikkialla maailmassa Jonathan Cahn'in työn tuloksena, messiaaninen rabbi New Jersey'sta, joka kirjoitti bestseller-kirjat, ”The Harbinger” ja ”The Mystery of the Shemitah”, sekä toimi yhteistyössä WND Films -elokuvayhtiön kanssa koskien elokuvaa ”The Isaiah 9:10 Judgement (Jesajan luvun 9:10 tuomio)”, joka oli bestseller-uskontoelokuva vuosina 2012 ja 2013.

Me emme lainkaan ennusta maailmanloppua tai Messiaan saapumista syyskuussa”, O'Dell kertoi Breaking Israel News'ille. ”Jos tarkastellaan kaikkia verikuita, jotka ovat tapahtuneet historiassa, näet, että joka kerta kun ne saapuvat, ne merkitsevät käännekohtia historiassa – merkittäviä uusia suuntauksia käsittäen juutalaisen kansan.”

Katso traileri ”Blood Moons” -elokuvasta:Tetrad vuosina 1428-1429 merkitsi loppua aallolle juutalaisten pakkokäännyttämisiä Espanjassa, ja tetrad vuosina 1493-1494 viestitti loppua Espanjan harjoittamalle inkvisitiolle, jonka päätteeksi juutalaiset karkotettiin Espanjasta vuonna 1492.

Voimme nyt katsoa taaksepäin ja nähdä, että Espanja oli valtansa huipulla, kun Jumala valmisteli uutta kotia juutalaisille Amerikan perustamisella Kristoffer Kolumbuksen kautta”, O'Dell sanoi. ”Verikuiden esiintyminen noina juutalaisten juhlapäivinä oli todistus siitä, ettei Jumala ollut unohtanut lupaustaan palauttaa juutalaiset kotimaahansa.”

Moderdimmat verikuu-tetradit ovat tulleet merkittävinä aikoina jälleensyntynyttä Israelin valtiota varten.

Verikuiden myötä vuosina 1949-1950, 1967-1968 ja 2014-2015, kun otamme ne kaikki yhdessä, niin ne merkitsevät jälleensyntyneen Israelin valtion kolmea eri vaihetta”, selitti O'Dell.

O'Dell'in mukaan, päivämäärät merkitsevät Israelin luomista kansaksi vuonna 1948, Jerusalemin yhdistämistä vuonna 1967, ”ja vuotta 2015 koskien”, hän sanoi, ”meidän täytyy odottaa ja nähdä. Mutta arvauksemme on, että sillä on tekemistä sen kanssa, että Israel kykenee nyt seisomaan omilla jaloillaan ilman Yhdysvaltain apua. Me myöskin näemme kristittyjen ja juutalaisten yhteentulemisen rakkaudessa ja toistensa tukemisessa uutena hengellisenä trendinä yhtälailla.”

http://superstore.wnd.com/Bundles-Bonanza/Blood-Moons-Decoding-the-Imminent-Heavenly-Signs-DVD-Autographed-Paperback-Bundle
Gideon Ariel, israelilainen, joka oli perustamassa Root Source -koulutusohjelmaa, esitti historiallisen näkökulman kuuilmiöille.

Uskon, että juutalaiset kiinnittivät enemmän huomiota taivaalle edellisillä aikakausilla. Ethics of the Fathers (Isien etiikka) -traktaatin luvussa 3:18, rabbi Eliezer ben Hisma toteaa, että tekufot, vuodenajat, viitaten kaikkiin tähtitieteen aloihin, ovat parparot lachochma, viisauden lisukkeita. Mooses Maimonides näki myös paljon vaivaa dokumentoidakseen kuun taulukoita ja vastaavia”, hän sanoi.


Ariel huomautti, että tämä suunta on laajalti laiminlyöty nykyajan juutalaisten toimesta.

Nykyään, jotkut tähtitiedefriikit saattaisivat kiinnostua verikuista, mutta se on edelleen melko esoteerista valtavirralle”, hän kertoi Breaking Israel News'ille, lisäten, ”Tästä huolimatta haluan mainita, että on yhä enemmän yksilöitä ja järjestöjä, jotka ovat ryhtyneet kartoittamaan kuun dataa, joidenkin valmistautuessa uudistamaan juutalaisten kuukalenteria joka perustuu r'eeyah'iin, havaintoon, osittain palatakseen temppelipalvelukseen.”

O'Dell ja Ariel ovat yhdessä kirjoittaneet kirjan nimeltä ”Israel FIRST!”, jossa he korostavat verikuiden ja muiden kiehtovien raamatullisten ilmiöiden merkitystä. He toivovat antavansa tällä lisäponniketta haastaakseen sekä modernit juutalaiset että kristityt kasvattamaan tietoisuuttaan ja mielenkiintoaan aiheeseen.

Niille, jotka seuraavat lopunaikojen profetioita, verikuut ovat kiehtovia”, sanoi O'Dell, selittäen, ”Taivaalliset merkit mainitaan joissakin Raamatun lopunaikoja koskevissa kohdissa ja kuut erityisesti.”

O'Dell huomautti, että nykyinen verikuu on erilainen verrattuna aikaisempiin, kun se näkyy sekä Israelissa että Pohjois-Amerikassa.

Kaikki neljä pimennystä vuosina 1949-1950 näkyivät Israelissa”, hän sanoi. ”Neljä pimennystä vuosina 1967-1968 sekä pimennykset vuosina 2014-2015 ovat kaikki näkyviä USA:ssa – erittäin harvinaista. Mutta tämä vihoviimeinen verikuu Israelissa näkyy sekä Israelissa että USA:ssa samanaikaisesti. Siinä on jotain mitä pohtia.”

2 kommenttia:

 1. Tässä tietoja superverikuusta 27.-28.9.2015, joka näkyy täydellisenä pimeän aikaan amerikoissa, Euroopassa, Afrikassa ja Lähi-idässä. Hyvin harvinaista.

  http://earthsky.org/?p=51212#when

  http://en.es-static.us/upl/2015/09/map-septemer-28-total-lunar-eclipse.jpg

  "When is the September 2015 moon exactly full? Generally speaking, we can say the moon stays full all night on September 27-28."

  merkkien merkki...

  VastaaPoista
 2. Olisiko mahdollista että verikuut 2014-2015 olisivat vain pintaraapaisua ja ikäänkuin Luojamme hissipuhetta, esittelyä, Hänen ikiaikaisesta profeetallisesta tähtitieteestään lopunajan valvovalle morsius-seurakunnalle? Nimittäin pelastushistoria on täynnä toinen toistaan harvinaisempia taivaallisia merkkejä Raamatun tapahtumien aikoina joista kuunpimennykset ovat pieni osa. Lisää näkökulmaa aiheeseen:

  http://www.danielinperinto.blogspot.fi

  VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com