Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

tiistai 15. syyskuuta 2015

Syyskuun 2015 tapahtumat enteilevät Israelia koskevien lopunajan profetioiden toteutumista

Tässä tuore pastori J. D. Farag'in profetiapäivitys viime sunnuntailta, jossa hän tapansa mukaisesti yhdistelee menneen viikon tapahtumia merkittäviin Raamatun lopunajan profetioihin, jotka ovat ottamassa muotoaan Lähi-idässä. Lisäksi pastori huomauttaa moraalisesta luopumuksesta maailmassa, joka on saavuttamassa pisteen, jossa kristinuskoa ja sen kannattajia aletaan vihata entistä enemmän Jeesuksen antaman kuvauksen mukaisesti. Profetiapäivityksen suomensi: Olli R.

--------------------------

Mid-East Prophecy Update – September 13th, 2015


J D Farag on egyptiläisjordanialainen Havaijin Kaneohe'n Calvary Chapel-seurakunnan perustajapastori, jolla on ainutlaatuinen arabinäkökulma Lähi-Idän tapahtumiin ja terve eskatologia. Hän osaa käyttää internettiä esimerkillisen tehokkaasti, kuten ylläolevista linkeistä voi päätellä. Seuraavassa suomennetut ”notet” Lähi-Idän profetiapäivitykseen 13.9.-15. Ne ovat erinomainen tiivistelmä puheesta. Suom. huom.

http://www.calvarychapelkaneohe.com/mp3/Mideast/Mid-East_Update_2015-09-13.pdf

Pastori JD käy läpi joitakin tämän pahaenteisen syyskuun tapahtumia joilla on profeetallista merkitystä, kun elämme viimeisissä päivissä ennen Herran Jeesuksen paluuta omilleen.


- Tämänkertaisessa profetiapäivityksessä pyydän ystävällisesti, että kiinnitätte turvavyönne, kun käyn asioita läpi niin paljon kuin pystyn ja niin nopeasti kuin voin.
- Näin jälleen kerran, koska tämä pahaenteinen syyskuu tuo mukanaan lukuisia tapahtumia, joilla on profeetallisesti merkitystä.
- Haluan mainita myös tämän päivän, syyskuun 13:nnen, joka aloittaa Rosh Hashanah -juhlan (juutalaisten uusivuosi), myöskin tunnettu Pasuunansoitonjuhlana.
Aloittakaamme tiistain äkillisestä ja jopa ennalta-arvaamattomasta Kim Davis'in vapauttamisesta, Kentuckyn piirikuntanotaari, joka pantiin vankilaan ilman mahdollisuutta takuisiin kieltäydyttyään antamasta hänen nimensä sisältäviä avioliittolupia samaa sukupuolta oleville pareille, ja kristittynä, se olisi ollut vastoin Jumalan Sanaa. Minä tosiaankin katselin tätä suoraa TV-lähetystä epäuskoisena kun Fox News'in Shepherd Smith sylki antikristillistä myrkkyään ilmoille. The Examiner julkaisi raportin tällä otsikolla, Fox News' Shepard Smith goes on anti-Christian rant during Kim Davis rally (Fox News'in Shepard Smith jatkaa antikristillistä paasaustaan Kim Davis -joukkokokouksen aikana).” Lainaten artikkelia, ”Tiistaina Fox News'in Shepard Smith jatkoi kiihkoilevaa, antikristillistä paasausta selostaessaan joukkokokousta joka seurasi Kim Davis'in vankilasta vapauttamista. Smith ehdotti varsin selväsanaisesti, että kristityt ovat tekopyhiä, kun eivät halua Sharia-lakia puoltaessaan samalla hallituksen juutalaiskristillisiä arvoja. ...”Vihaajat tulevat vihaamaan”, hän sanoi, viitaten niihin, jotka tukevat Kim Davis'ia ja paheksuvat homoavioliittoja.”

1 Joh. 3:13 (KR 33/38) – ”Älkää ihmetelkö, veljeni, jos maailma teitä vihaa.”
Joh. 15:18-19 (KR 33/38) – ”Jos maailma teitä vihaa, niin tietäkää, että se on vihannut minua ennen kuin teitä. Jos te maailmasta olisitte, niin maailma omaansa rakastaisi; mutta koska te ette ole maailmasta, vaan minä olen teidät maailmasta valinnut, sentähden maailma teitä vihaa.”
Joh. 17:13-18 (KR 33/38) – ”Mutta nyt minä tulen sinun tykösi ja puhun tätä maailmassa, että heillä olisi minun iloni täydellisenä heissä itsessään. Minä olen antanut heille sinun sanasi, ja maailma vihaa heitä, koska he eivät ole maailmasta, niinkuin en minäkään maailmasta ole. En minä rukoile, että ottaisit heidät pois maailmasta, vaan että sinä varjelisit heidät pahasta. He eivät ole maailmasta, niinkuin en minäkään maailmasta ole. Pyhitä heidät totuudessa; sinun sanasi on totuus. Niinkuin sinä olet lähettänyt minut maailmaan, niin olen minäkin lähettänyt heidät maailmaan.”
Katsotaanpa nopeasti eteenpäin seuraavaan päivään, keskiviikkoon, syyskuun 9:nteen, ja tähän Sydney Morning Herald'in uutisraporttiin otsikolla, ”Deadly sandstorm engulfs Middle East, slows Syria air strikes (Tappava hiekkamyrsky nielaisee Lähi-idän, vaikeuttaen ilmaiskuja Syyriassa).” Kyproksen meteorologisen laitoksen säävirkailija totesi Reuters'ille, ”Meillä on ollut hiekkamyrskyjä ennenkin, mutta ei tätä intensiteettiä. Se on myöskin hyvin harvinaista tähän aikaan vuodesta ja se kattaa koko alueen.”

Yksi syistä miksi huomautan tästä asiasta johtuu Venäjän ja Iranin sotilaallisesta voimistumisesta Syyriassa, jonka uskotaan olevan osa salaista sopimusta Iranin kanssa, mistä on osoituksena tämä Fox News'in raportti otsikolla, ”Russian build-up in Syria part of secret deal with Iran’s Quds Force leader (Venäjän voimistuminen Syyriassa osa salaista sopimusta Iranin vallankumousjoukkojen komentajan kanssa).” Tässä lyhyt ote, ”Kun Pentagon katselee varovasti Venäjän sotavoimien kasvamista Syyriassa, läntiset tiedustelulähteet kertovat Fox News'ille, että laajentunut Venäjän läsnäolo alkoi vain muutamia päiviä salaisen Moskova-tapaamisen jälkeen heinäkuun lopulla Iranin vallankumousjoukkojen komentajan – heidän tärkeimmän terrorin viejän – ja Venäjän presidentin Vladimir Putinin kesken. Fox News on saanut tietää, että vallankumousjoukkojen komentaja Qassem Soleimani ja Putin keskustelivat tällaisesta yhteisestä sotilaallisesta suunnitelmasta Syyriaa varten tuossa tapaamisessa, kohtaaminen, josta Fox News raportoi ensimmäisenä elokuun alussa. ”Venäläiset eivät enää ainoastaan neuvo, vaan yhdessä johtavat sotaa Syyriassa”, eräs tiedusteluviranomainen sanoi.”

- En usko, että sinun täytyy olla huipputiedemies nähdäksesi tämän profetioiden toteutumisena sekä Jesajan luvussa 17 että Hesekielin luvuissa 38-39.
- Syyriasta puheenollen, Syyrian pakolaisten vaelluskriisistä on nyt tullut epäilyttävä, koska se liittyy Islamilaisen Valtion (ISIS) soluttautumiseen.
- Kärsi minua vielä hiukan, kun luen vain otsikot ajan kulumisen tähden, jotka paljastavat hyvin huolestuttavan kehityksen.
WILDERS TELLS DUTCH PARLIAMENT REFUGEE CRISIS IS ‘ISLAMIC INVASION’ (HOLLANTILAISPOLIITIKKO WILDERS SANOO ALANKOMAIDEN PARLAMENTILLE, ETTÄ PAKOLAISKRIISI ON 'ISLAMILAINEN INVAASIO')

A “Refugee Boy” in Finland caught in lies, really a 20 year old ISIS member (”Pakolaispoika” Suomessa jäi kiinni valheesta, tosiasiassa 20-vuotias ISISin jäsen)

Terrifying Video - Ship with supposed food, water and aid for Syrian "Refugees" (Colonizers) flooding Europe ACTUALLY contains weapons! (Pelottava video – Alus, jolla oletettiin olevan ruokaa, vettä ja avustustarvikkeita Syyrian ”pakolaisille” (siirtolaisille), jotka ovat hukuttamassa Euroopan, sisältää TODELLISUUDESSA aseita!

Saudi official says they are DELIBERATELY ignoring refugees, to allow the spread of Islam to flood the west (Saudiviranomainen sanoo, että he TAHALLAAN ummistavat silmänsä pakolaisilta, antaakseen Islamin leviämisen hukuttaa lännen)

ISIS To Europe: We Are Coming Disguised As Refugees And Will Kill Anyone Who Refuses To Convert To Islam (ISIS Euroopalle: Me tulemme naamioituneena pakolaisiksi ja tapamme jokaisen, joka kieltäytyy kääntymästä Islamiin)

- En usko, että sinun täytyy olla huipputiedemies nähdäksesi tämän profetioiden toteutumisena sekä Jesajan luvussa 17 että Hesekielin luvuissa 38-39.
- Jos tämä ei ole tarpeeksi pahaa, äänestys Yhdysvaltain senaatissa lukemin 58-42 varmisti Iranin ydinsopimuksen eloonjäämisen, ja tämä tapahtui 9/11-vuosipäivän viettämisen 14. vuonna.
- Minua on syytetty pelonlietsojana olemisesta, ja kun Jumala ei ole antanut meille pelkuruuden henkeä, uskon, että pelko on ongelma.
- Jos kysyisit minulta, mikä minun mielestä on yksi vakavimmista ongelmista, joita kohtaamme nykyisin, niin sanoisin että Jumalan pelon puute.
Sananlaskut 10:27 (KR 33/38) – ”Herran pelko elinpäiviä jatkaa, mutta jumalattomien vuodet lyhenevät.”
Sananlaskut 14:26-27 (KR 33/38) – ”Herran pelossa on vahva varmuus ja turva vielä lapsillekin. Herran pelko on elämän lähde kuoleman paulain välttämiseksi.”
Sananlaskut 8:13 (KR 33/38) – ”Herran pelko on pahan vihaamista. Kopeutta ja ylpeyttä, pahaa tietä ja kavalaa suuta minä vihaan.”

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com

eXTReMe Tracker