Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 50-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

keskiviikko 2. joulukuuta 2015

Demoninen agenda ajaa Syyriaa ja Yhdysvaltoja kohti tuhoa – Raamatun loppuprofetiat täyttyvät!

Tässä pastori J. D. Farag'in viimeviikkoinen tuore profetiapäivitys, jossa hän haeskelee jo salaliittoa viimeaikaisen kehityksen taustalle, kun taistelut Syyriassa ISISiä vastaan kiihtyvät, Syyriassa operoinut venäläinen sotalentokone ammuttiin alas NATO-jäsenen toimesta ja Yhdysvallat kulkee kohti kuolemaa Obaman johdolla. Pastori Farag luettelee neljä mahdollista skenaariota, jotka voivat olla tapahtumassa vaivihkaa suuren yleisön tietämättä, kun valtamedia ei juurikaan uutisoi pinnan alla tapahtuvista asioista. Varmaa on se, että kuljemme kohti Raamatun profetioiden toteutumista viimeisinä päivinä ja näin seurakunnan ylösottokin on lähellä. Profetiapäivityksen suomensi: Olli R.

--------------------------

Mid-East Prophecy Update – November 29th, 2015


J D Farag on egyptiläisjordanialainen Havaijin Kaneohe'n Calvary Chapel-seurakunnan perustajapastori, jolla on ainutlaatuinen arabinäkökulma Lähi-Idän tapahtumiin ja terve eskatologia. Hän osaa käyttää internettiä esimerkillisen tehokkaasti, kuten ylläolevista linkeistä voi päätellä. Seuraavassa suomennetut ”notet” Lähi-Idän profetiapäivitykseen 29.11.-15. Ne ovat erinomainen tiivistelmä puheesta. Suom. huom.

http://www.calvarychapelkaneohe.com/mp3/Mideast/Mid-East_Update_2015-11-29.pdf

Pastori J.D. ”jossittelee” neljää kohtaa viimeaikojen kehityksestä Lähi-idässä ja Yhdysvalloissa, jotka voivat olla merkkinä Raamatun loppuprofetioiden toteutumisesta hyvin pian.


- Tämänkertaisessa profetiapäivityksessä toivon sinun ystävällisesti armahtavan minua kun esitän joukon, johon viittaan ”mitä jos” -skenaarioiksi.
- Nimittäin, mitä jos uutisraportit, joita meille annetaan täällä Yhdysvalloissa, eivät vastaa todellisuutta kentällä.
- Vaikka ymmärrän, että tämän sanominen saattaa haiskahtaa salaliittoteorialta, väittäisin, että mieluummin kuin olisi salaliitto, se on demoninen agenda.
- Mitä jos #1: Entäpä jos Yhdysvallat on todella sodassa Venäjän kanssa, eikä samalla puolella kuin Venäjä?
- Jos tämä on totta, niin sitten se varmasti auttaa selittämään useita asioita, eikä vähiten sitä, mikä oli venäläisen rynnäkkökoneen alasampumisen takana Syyriassa.
Torstaina 26. marraskuuta 2015, Yahoo News uutisoi – Putin: Yhdysvallat tiesi Turkin pudottaman koneen lentoradan – Presidentti Vladimir Putin sanoi torstaina, että Venäjä oli antanut etukäteisinformaatiota Yhdysvalloille Turkin pudottaman rynnäkkökoneen lentoradasta Syyrian rajalla: ”Amerikkalainen osapuoli joka johtaa koalitiota, johon Turkki kuuluu, tiesi meidän lentokoneittemme lentoja koskevan sijaintipaikan ja ajankohdan, ja meihin iskettiin täsmälleen siellä ja juuri siihen aikaan”, Putin sanoi yhteisessä lehdistötilaisuudessa ranskalaisen kollegansa Francois Hollande'n kanssa Kremlissä. http://news.yahoo.com/us-knew-flight-path-plane-downed-turkey-putin-202631534.html

Suomentajan kommentti: Venäläisen rynnäkkökoneen alasampumisesta Putin lausui maanantaina (30.11.2015) myös seuraavaa: http://www.taloussanomat.fi/politiikka/2015/11/30/putin-turkki-ampui-koneemme-puolustaakseen-isisin-oljyreitteja/201515855/12
- Mitä jos #2: Entäpä jos Yhdysvallat todella loi ja tällä hetkellä rahoittaa Islamilaista Valtiota?
- Jos tämä olisi totta, niin sitten sillä mitä tapahtuu Syyriassa olisi mieltä, ottaen huomioon sen, että tämä hallinto tuntuu niin avuttomalta.
Tämän verkkosivuston: Intifada, Voice of Palestine, artikkeli on paljon puhuva. Otsikossa lukee, ”BREAKING NEWS – PUTIN EXPOSES OBAMA’S PAID ISIS MERCENARIES IN MIDDLE EAST AND SYRIA! (Tuoreimpia uutisia – Putin paljastaa Obaman maksetut ISISin palkkasoturit Lähi-idässä ja Syyriassa!)” – Lehdistötilaisuudessa ... vastauksessa yhdysvaltalaisen toimittajan kysymykseen, presidentti Vladimir Putin käsitteli huoliaan koskien USA:ta ja sen roolia Lähi-idässä ja ISISin suhteen. Vaikka lehdistötilaisuuden filmin kuvamateriaali on kielletty, LiveLeak julkaisi kopion lehdistötilaisuudesta yleisölle. Putinin sanat transkriboidaan ...sanasta sanaan videolta... (Seuraavassa jotakin mitä Putinilla oli sanottavaa): ”...Olen sanonut tämän aiemminkin, uusi uhka, jonka presidentti Obama mainitsi, on ISIS. No kuka hemmetissä aseisti heitä? Kuka aseisti syyrialaisia, jotka käyvät sotaa Assadia vastaan? Kuka loi tarvittavan poliittisen informaation ja ilmapiirin, joka edisti tätä tilannetta? Kuka ajoi aseiden toimitusta alueelle? Ymmärrättekö todella kuka taistelee Syyriassa? He ovat enimmäkseen palkkasotureita. Ymmärrättekö että heille maksetaan rahaa? Palkkasoturit taistelevat sen rinnalla joka maksaa enemmän. Joten he aseistavat niitä ja maksavat heille tietyn summan. En edes tiedä, millaisia nämä rahamäärät ovat. ...Alueilla, joilla he aloittivat öljyn uuttamisen, ja maksaen palkkasotureille enemmän noilla alueilla, kapinalliset Syyrian ”sivistyneistä” oppositiojoukoista liittyivät välittömästi ISISiin, koska heille maksetaan enemmän. Pidän tätä täysin epäammattimaisena politiikkana. Se ei perustu tosiasioihin, todellisessa maailmassa. Meidän on tuettava sivistynyttä, demokraattista oppositiota Syyriassa. Joten sinä tuet ja aseistat heitä, ja sitten huomenna he liittyvät ISISiin. Eivätkö he pysty ajattelemaan pitemmän päälle? Emme siedä tällaista politiikkaa Yhdysvalloilta. Me pidämme sitä vääränä. Se vahingoittaa kaikkia osapuolia, myös teitä (USA). ...Katsokaa Irakia, jonka tilanne on kauhea. Katsokaa Libyaa ja mitä teitte siellä, joka aiheutti oman suurlähettiläänne murhaamisen. Mekö olimme ne, jotka tekivät tämän?”

- Mitä jos #3: Entäpä jos Obama pyrkii tietoisesti hajottamaan ja sitä myöten tuhoamaan Amerikan Yhdysvallat?
- Jos tämä olisi totta, niin silloin se varmasti selittäisi Amerikan oudon poissaolon raamatunprofetian sivuilta.
Heinäkuussa viime vuonna, Western Journalism julkaisi mielipidekirjoituksen otsikolla, ”Scary: Here’s How Obama Plans On Destroying America As We Know It (Pelottavaa: Näin Obama aikoo tuhota Amerikan sellaisena kuin me tunnemme sen)” – ”Obama on allekirjoittanut toimeenpanomääräyksiä laittomasti muuttaen maahanmuuttolakia salliakseen laittomien siirtolaisten, jotka ovat alle 30 vuoden ikäisiä, jäädä Yhdysvaltoihin pysyvästi eikä heitä näin karkoteta. Obama on kieltäytynyt rajojen turvaamisesta. Nyt me kuulemme, että tämä hallinto harkitsee armahduksen myöntämistä toimeenpanevan teon kautta jopa viidelle miljoonalle laittomalle siirtolaiselle. Ystäväni, tämä on kirjaimellisesti amerikkalaisen kulttuurin ja arvojen tahallista tuhoamista, jota olemme todistamassa silmiemme edessä. ...Mutta Obama ei välitä. Miksi? Koska se kaikki on hänen suurta suunnitelmaansa – suunnitelmaa tuhota Yhdysvallat sellaisena kuin me tunnemme sen tänäpäivänä. Hän sanoo, ettei usko Amerikan poikkeuksellisuuteen, kuten suurin osa amerikkalaisista uskoo; kuitenkin hänen täytyy uskoa, koska hän määrätietoisesti yrittää tuhota kulttuurin, joka teki tästä maasta poikkeuksellisen kahden viime vuosisadan aikana. Menestyksellisen riippumattomuuskulttuurin lisäksi, Obama vihaa Amerikan valkoista luonnetta. Hän yrittää hallita Amerikan etnisyyttä ja nopeuttaa valkoisen enemmistön kuolemaa. Hän yrittää syrjäyttää amerikkalaisen kulttuurin omavaraisuuden ja oikeusvaltion Keski-Amerikan jengiväkivaltakulttuurin avulla, joka on riippuvainen liittohallituksen toimista. Tämä on rasistinen strategia, josta ainoastaan Hitler voisi olla ylpeä.” http://www.westernjournalism.com/obama-way-illegal-immigration-racism-will-destroy-america/

Suomentajan kommentti: Voisiko tämä Obaman myötävaikuttama laittomien siirtolaisten tulva Yhdysvaltoihin, kuten myös ns. Syyrian pakolaisten tulo maahan, rinnastua kansainvaelluksiin, jotka lopulta koituivat muinaisen Rooman valtakunnan tuhoksi? Amerikkahan on eräällä tavalla jälleensyntynyt Rooman imperiumi, koska valtion järjestelmä on rakennettu hyvin pitkälti Rooman valtakunnan perusteiden mukaan ja Rooman valtakunnan kaltainen rapistuminen ja korruptio sen tuhoutumisen aikana rehottaa parhaillaan Yhdysvalloissa. Ks. http://fi.sputniknews.com/ulkomaat/20150621/183660.html.
- Mitä jos #4: Entäpä jos Syyria on tuhoutumisen partaalla, ja Venäjä yhdessä Iranin kanssa on hyökkäämäisillään Israeliin öljyn ja kaasun vuoksi?
- Jos tämä on totta, niin se varmasti selittäisi ja lopulta täyttäisi kaksi tärkeää Raamatun profetiaa; Jesajan luvun 17 ja Hesekielin luvun 38.
- Tästä johtuen uskon, että meidän herätyshuutomme on olla rohkea ja olla alistumatta pelottelu-uhille meitä kristittyjä vastaan, jotta vaikenisimme.

Suomentajan kommentti: Syyrian valtio on todellakin kuollut, kuten uutisartikkelit julistavat, ja nyt ISISin vastaiseen sotarintamaan Syyrian alueella ovat liittymässä kaikki merkittävät länsivallat, kuten tuoreimpana Britannia ja Saksa, joten ”missä raato on, sinne kotkat kokoontuvat” (Matt. 24:28). Lue http://www.timesofisrael.com/syria-is-dead-israel-must-prepare-security-official-warns/ ja kuuntele Paul Begley'ta: https://www.youtube.com/watch?v=b_-rLBWZrRY ("Syria Is Dead" Israel Must Prepare!!! (Apocalypse)).
Apostolien teot 4:13, 17-21 (KR 33/38) – ”Mutta kun he näkivät Pietarin ja Johanneksen rohkeuden ja havaitsivat heidän olevan koulunkäymättömiä ja oppimattomia miehiä, he ihmettelivät; ja he tunsivat heidät niiksi, jotka olivat olleet Jeesuksen kanssa. ...Mutta ettei se leviäisi laajemmalle kansaan, niin kieltäkäämme ankarasti heitä enää tähän nimeen puhumasta yhdellekään ihmiselle." Niin he kutsuivat heidät ja kielsivät heitä mitään puhumasta ja opettamasta Jeesuksen nimeen. Mutta Pietari ja Johannes vastasivat heille ja sanoivat: "Päättäkää itse, onko oikein Jumalan edessä kuulla teitä enemmän kuin Jumalaa; mutta me emme voi olla puhumatta siitä, mitä olemme nähneet ja kuulleet". Niin he uhkasivat heitä vielä enemmän ja päästivät heidät, koska eivät kansan tähden keksineet, miten rangaista heitä, sillä kaikki ylistivät Jumalaa siitä, mitä tapahtunut oli.”

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com

eXTReMe Tracker