Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 50-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

lauantai 12. joulukuuta 2015

Islamista hyssytellään Amerikassa Obaman johdolla – kansakunta on varpaillaan kun muslimeista ei saa sanoa mitään negatiivista

Tässä sekä Watchman Warning -artikkeli että viikkoraportti tunnetulta amerikkalaiselta profetiatutkijalta ja kirjailijalta, pastori Hal Lindsey'lta, joka käsittelee molemmissa tuoreissa loppuviikon kirjoituksissaan (10.-11.12.2015) Amerikan henkistä tilaa viime aikoina ja varsinkin San Bernardinon terrori-iskun jälkimainingeissa. Henkinen tila liittyy ns. islamofobiaan, joka on päivän sana USA:ssa, kun sosiaalisen median kirjoittelijat leimaavat kaikki islam-kriitikot ja muslimien toimia arvostelleet ihmiset fanaatikoiksi ja muslimi-vihaajiksi. Presidentti Obama, joka lienee muslimi sydämeltään, on tähän syyllinen. Juuri hänen kaudellaan Amerikan henkinen ilmapiiri on käynyt rappiolliseksi ja maata viedään nyt kovaa vauhtia kohti luhistumista, kun arvomaailman juutalaiskristillisiä perustuksia ollaan kitkemässä pois kohti sellaisia arvoja, jotka ovat Raamattua ja selväjärkisyyttä vastaan. Ei ihme, että Amerikan viholliset ovat nyt riemuissaan ja saavat ilonaihetta Barack Obaman 'päättömistä' toimista. On vain ajankysymys milloin kaikki loppuu suureen tragediaan. Muslimeista ja islamista hyssyttely, varsinkin nyt, kun ääri-islamilainen ISIS-järjestö on uhkaillut Amerikkaa, on vaarallista ja maanpetoksellista toimintaa. Varmaan jokin Illuminatin näkymätön käsi ohjaa Amerikan presidenttiä, jotta Raamatun ennustukset Suuren Babylonin tuomiosta (Ilm. 18) kävisivät toteen. Seuraavat kirjoitukset suomensi: Olli R.

------------------------

Watchman Warning: See Something...Say What? (Näitkö jotain...Mitä sanoit?)
By Hal Lindsey

http://www.hallindsey.com/ww-12-10-2015/


Pian viime viikon terrori-iskun jälkeen Kalifornian San Bernardinossa, paikalliset TV-asemat haastattelivat ihmisiä terroristien kodin alueelta. KTLA raportoi naapurista, joka väitti nähneensä epäilyttävää toimintaa. Hän kertoi jollekin, ettei hän ilmoittanut siitä koska, ”Hän ei halunnut tehdä minkäänlaista rotuun perustuvaa profilointia.”

KCBS puhui toisesta henkilöstä, joka näki jotain epäilyttävää, mutta ei sanonut mitään. He raportoivat, ”Mies, joka on työskennellyt alueella, sanoi huomanneensa puolen tusinaa Lähi-idän miestä alueella viime viikkoina, mutta päätti olla kertomatta mitään, koska ei halunnut profiloida rodullisesti näitä ihmisiä.”

Sama pelko piti molemmat todistajat hiljaisina kun heidän olisi pitänyt puhua. He pelkäsivät olla mukana rotuun perustuvassa profiloinnissa. Kuitenkin USA:n kotimaan turvallisuusvirasto on itseasiassa tavaramerkinnyt sanat, ”If you see something, say something (Jos näet jotain, sano jotain).” Heidän verkkosivunsa sanoo, ”Joten jos näet jotain, josta tiedät, ettei sellaista pitäisi olla siellä – tai jonkun käyttäytymistä, joka ei näytä aivan oikealta – sano jotain.”

Presidentti Obama sanoi paljolti samaa. Bostonin maratonin terrori-iskun jälkeen, hän sanoi, ”Meillä kaikilla on osamme varoittaa viranomaisia. Jos näet jotain epäilyttävää, puhu suusi puhtaaksi.”

Kuitenkin meidän yhteiskuntamme on tiukasti kietoutunut rodun ja syrjinnän asiaan. Miljoonat sosiaalisen median soturit ovat valmiina heräämään henkiin, jos he näkevät jotain, jonka voisi jollakin tavalla tulkita rasistiseksi tai islamofobiseksi. Jos noudatat presidentin ohjeita ja ”puhut suusi puhtaaksi”, saatat joutua kasaan ongelmia.

Katsopa vain tarinaa jostakin, joka nyt tunnetaan ”kellopoikana”. Luultavasti muistat Ahmed'in, 14-vuotiaan pojan, joka mukamas keksi kellon ja vei sen kouluun. Koska kello näytti pommilta, koulun viranomaiset kutsuivat poliisin. Toisin sanoen, he ”näkivät jotain”, joten he ”sanoivat jotain”.

Poliisi otti pojan kuulusteltavaksi. Häntä ei koskaan pantu syytteeseen, mutta hänen tarinansa levisi viruksen tavoin. Lehdistö kutsui sitä ”rotuun perustuvaksi profiloinniksi”. Hänestä tuli heti julkkis. Hän tapasi YK:n arvovieraita. Huipputeknologian miljardöörit lupasivat hänelle stipendejä ja työpaikkoja.

Presidentti Obama liittyi koulun kriitikoihin, vaikkakin odottamattomalla tavalla. Hän twiittasi, ”Cool clock, Ahmed. Want to bring it to the White House? We should inspire more kids like you to like science. It’s what makes America great (Hieno kello, Ahmed. Haluatko tuoda sen Valkoiseen Taloon? Meidän pitäisi innostaa enemmän kaltaisiasi lapsia pitämään tieteestä. Se on juuri sitä, mikä tekee Amerikasta suuren).”

Kun ”kellopoika” sai stipenditarjouksen qatarilaiselta säätiöltä (Qatar Foundation), Ahmed ja hänen perheensä päättivät hyväksyä stipendin ja muuttaa Qatariin. Matkallaan pois kaupungista, he jättivät jäähyväislahjan heidän entisille naapureilleen – oikeusjutun kaupunkia vastaan vaatien anteeksipyyntöä ja 15 miljoonan dollarin korvauksia. Muuten, ”kellopoika” sanoo nyt potevansa koti-ikävää Teksasiin, ja haluaa palata.

Jos jokin näyttää pommilta, niin pitäisikö opettajien ja hallintohenkilöstön sivuuttaa se, koska lapsi, joka toi sen kouluun, on muslimi? Pitäisikö poliittisen korrektiuden ohittaa koulun velvoite pitää oppilaansa turvallisina? Ollessaan pelkästään varovaisia, kouluviranomaisia Irving'issä on haukuttu ympäri maailmaa fanaatikoiksi.

Ahmed'ia on kutsuttu neroksi ”keksiessään” kellon, mutta me tiedämme nyt, että hän ainoastaan purki vanhan digitaalisen herätyskellon ja pani osaset toiseen kuoreen. Elektroniikka-asiantuntija Thomas Talbot kertoi World Net Daily'lle, ettei Ahmed ”koskaan rakentanut kelloa. Hän ei keksinyt kelloa tai rakentanut sitä... Tämä on kaupallinen herätyskello … Kaikki mitä hän teki, oli muovisen kuoren poistaminen herätyskellosta. Tämä ei ole keksintö. Tämä ei ole jotain semmoista, että joku rakensi tai edes kokosi mitään.”

Kelle tahansa maallikolle, hänen ”keksintönsä” näyttää siltä kuin se voisi olla pommi. Ja tämä ei ole ensimmäinen kerta kun joku Ahmed'in perheessä vei jotakin kouluun, joka oli tehty näyttämään räjähteeltä. Vuonna 2009, hänen siskonsa erotettiin Irving'in keskikoulusta (yläaste), koska hän loi huijauspommin, ja vei sen kouluun.

Liittohallitus sanoo, ”Jos näet jotain, sano jotain.” Mutta kun koulupiiri Irving'issä näki jotain ja sanoi jotain, oikeusministeri Loretta Lynch käynnisti oikeusministeriön tutkimuksen heidän toimistaan. Koulupiiriä syytetään nyt Ahmed'in kansalaisoikeuksien rikkomisesta.

Näetkö sekaannuksen, jossa me toimimme? Seisomme kahden vastakkaisen aatteen välissä. ”Jos näet jotain, sano jotain”, ja ”Jos sanot jotain, olet fanaatikko.”

Tämä on mikrokosmos modernista amerikkalaisesta dilemmasta. Sekaannuksesta on tullut päiväjärjestys. Taistelemme Lähi-idässä, mutta emme ole varmoja kenen puolella olemme. Juuri tässä kuussa, elokuvateollisuus – täynnä noita eteerisiä olentoja, jotka ylvästelevät moraalista paremmuuttaan meidän muiden ylitse – tulevat esittämään elokuvaväkivaltaa tasolla, jota ei ole koskaan ennen nähty. Ja eri puolilla maata, liberaalit yliopisto-opiskelijat vaativat oikeutta puhua … sananvapautta vastaan.

Tällainen sekavuus on seurausta siitä, kun Amerikka on leikannut itsensä irti sen hengellisestä ja älyllisestä perustasta. Ilman tuentaa, kansakunnan uskomukset eivät ole enää vankkumattomia. Jopa otaksuttavasti kiveenhakatut arvot, kuten ilmaisunvapaus, joutuu uhriksi henkisen trendin päähänpistoille. Käymme taistelujamme nyt, niin kuin ne kansakunnat, jotka eivät kunnioita Jumalaa.

Se ei ole aina ollut niin. Jopa kaikkein maallisimmat Amerikan perustajat pitivät Raamattua suuressa arvossa. Se antoi heidän ajattelulleen vankan perustan.

Rukoilkaa Amerikan puolesta. Rukoilkaa kansallista herätystä. Rukoilkaa, että muistaisimme korkeimmat ja parhaimmat tavoitteemme sekä ihanteemme.

Ja muista... ”Siunattu se kansa, jonka Jumala on Herra.” (Psalmi 33:12; KJV)

--------------------------------------------

Tonight on The Hal Lindsey Report

http://www.hallindsey.com/hlr-12-11-2015/


Presidentti Barack Obama myönsi vihdoinkin viime viikolla, että terrorismin vastainen sota on tullut uuteen vaiheeseen. Mutta hän on yhä haluton myöntämään, kuinka vakava ja tappava taistelusta on tullut.

Kun kaksi ISISin kannattajaa hyökkäsi pikkujoulujuhlaan Kalifornian San Bernardinossa viime viikolla, he tappoivat 14 ja haavoittivat 21 ihmistä. Se on voinut olla presidentille ja vasemmistolle määrittelyhetki. Kun hän puhui kansakunnalle surupuvussa viime sunnuntai-iltana, hän ei voinut vastustaa mahdollisuutta luennoida meille islamofobiaa vastaan.

Se osoitti jälleen kerran, että presidentillä on tinakorva. Hän ei voi kuulla ja ymmärtää, mitä amerikkalaiset tuntevat ja sanovat – tai hän ei vain välitä. Kuitenkin todennäköisemmin syynä on se, että amerikkalaisten epäluottamus muslimeihin ja kasvava kärsimättömyys islamia kohtaan häiritsee häntä ja hän on kaksinkertaistamassa ilmeiset pyrkimyksensä heikentää kristinuskoa ja nostattaa islamia Amerikassa.

Ja hän on ilmeisesti neuvonut oikeusministeriään, Loretta Lynch'ia, käyttämään virkansa ja oikeusministeriönsä valtuuksia islam-kriitikoiden vaientamiseksi.

Ihmiset, olemme siirtymässä kavalille vesille. Ampumisten jälkeen, tappajien useat naapurit ovat tulleet esille sanoakseen, että he olivat epäluuloisia pariskunnan suhteen, mutta eivät uskaltaneet sanoa mitään, sillä heidät oltaisiin leimattu rasisteiksi tai, mikä vieläkin pahempaa, muslimi-vihaajiksi.

Tämä on täydellinen esimerkki siitä, miten ”poliittinen korrektius” toimii kauniisti niille, jotka tavoittelevat Amerikan tuhoa, tai ainakin sen perusteellista muutosta. Jos he voivat hiljentää sinut ennenkuin edes avaat suusi, he ovat voittaneet.

Minulla on uutisia sinulle. Asiat eivät muutu paremmiksi. Itseasiassa, Raamattu ennustaa, että ne käyvät paljon pahemmiksi ennenkuin Jeesus Kristus palaa tempaisemaan pois kaikki Hänen todelliset uskovansa.

Kun otetaan huomioon kaikki pelottavat asiat, joita tapahtuu maailmassa nykyään, on hienoa tietää, että huolimatta siitä, kuinka jännittyneiksi olosuhteet voivat tulla näinä viimeisinä päivinä, Jumala on antanut meidän tarpeisiin.

Tämän viikon ohjelmassa, haluan opettaa sinulle kristityn SOP:stä (standard operating procedure) eli kristityn ”vakiotoimintamenettelystä”. Kun törmäät johonkin ongelmaan, erityisesti ennakoimattomaan sellaiseen, on kolme askelta, joita voit automaattisesti ottaa, saadaksesi voimaa ja ohjausta käsittelemään näitä haasteita.

Ja kun aikamme synkkenee, sinun SOP:stä pitäisi tulla toinen luonto sinulle. Tulet tarvitsemaan sitä elääksesi voittoisaa elämää tämän aikakauden hupenevina päivinä.

Älä missaa tämän viikon raporttia täällä sunnuntaina.

Jumalan siunausta,

Hal Lindsey

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com

eXTReMe Tracker