Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

keskiviikko 16. joulukuuta 2015

Mitä islam oikeasti on ja mitä se ei ole, kun ISIS-järjestön islamin tulkinnasta tarjotaan jatkuvasti valheita

Tässä pastori J. D. Farag'in tuore viimeviikkoinen profetiapäivitys, jossa hän todistaa Koraanin jakeiden kautta vastaansanomattomasti sen, että ISIS-järjestö noudattaa kirjaimellisesti oikeaa islamin tulkintaa, toisin kuin esim. presidentti Obama on väittänyt, mm. äskettäisessä puheessaan amerikkalaisille San Bernardinon islamilaisen terrori-iskun vanavedessä. Pastori Farag esittää neljä tärkeää kysymystä Obaman puheeseen liittyen, joihin siis vastaus löytyy Koraanista. Profetiapäivityksen suomensi: Olli R.

-----------------------

Mid-East Prophecy Update – December 13th, 2015


J D Farag on egyptiläisjordanialainen Havaijin Kaneohe'n Calvary Chapel-seurakunnan perustajapastori, jolla on ainutlaatuinen arabinäkökulma Lähi-Idän tapahtumiin ja terve eskatologia. Hän osaa käyttää internettiä esimerkillisen tehokkaasti, kuten ylläolevista linkeistä voi päätellä. Seuraavassa suomennetut ”notet” Lähi-Idän profetiapäivitykseen 13.12.-15. Ne ovat erinomainen tiivistelmä puheesta. Suom. huom.

http://www.calvarychapelkaneohe.com/mp3/Mideast/Mid-East_Update_2015-12-13.pdf

Pastori J.D. tarjoaa vastauksia neljään kysymykseen koskien sitä, mitä islam oikeasti on, ja mitä islam ei ole vastauksena alituisiin valheisiin, että Islamilainen Valtio on omaksunut islamin kieroutuneen tulkinnan.


- Tämänkertaisessa profetiapäivityksessä aion tyynesti esittää raamatullista totuutta jatkuviin valheisiin koskien sitä, mitä islam on.
- Sanon tyynesti etupäässä siksi, että hankin äskettäin verenpainemittauskoneen, jota tarkistan päivittäin varmistaakseni sen, että voin hyvin.
- Oikeastaan, olen tosissani, kun käytän sitä joka päivä, ja voit olla onnellinen tietäessäsi, että minun verenpaineeni on normaalissa 120/80 haarukassa.
Mutta kuinka olkoonkin, haluaisin kiinnittää huomionne presidentti Obaman puheeseen kansakunnalle viime sunnuntaina, San Bernardinon islamilaisen terrori-iskun ja ns. ISIS-vastaisen sodan jälkimainingeissa. Lainaan presidenttiä: ”Uhrit murhattiin raa'asti ja useita haavoitettiin heidän yhden työtoverinsa ja hänen vaimonsa toimesta. Toistaiseksi meillä ei ole todisteita siitä, että tappajia ohjasi terroristiorganisaatio ulkomailla, tai että he olivat osa laajempaa salaliittoa täällä kotimaassa. Mutta on selvää, että kaksi heistä oli sortunut radikalisoitumisen synkälle polulle, omaksuen kieroutuneen islamin tulkinnan, jossa vaaditaan sotaa Amerikkaa ja Länttä vastaan. … Emme voi kääntyä toisiamme vastaan sallimalla määrittää tämä taistelu sodaksi Amerikan ja islamin välillä. Se on myös sitä, mitä ryhmät kuten ISIL haluavat. ISIL ei puhu islamin puolesta. … Muslimijohtajien täällä ja ympäri maailman on jatkettava toimimista kanssamme hylkäämällä päättäväisesti ja yksiselitteisesti vihamielisen ideologian, jota ryhmät, kuten ISIL ja Al-Qaida edistävät; puhua ei ainoastaan väkivallantekoja vastaan, vaan myös niitä islamin tulkintoja vastaan, jotka ovat yhteensopimattomia sellaisten arvojen kanssa, kuten uskonnollinen suvaitsevaisuus, keskinäinen kunnioitus, ja ihmisarvo. … Meidän valtiomme perustana oli usko ihmisarvoon – että huolimatta siitä kuka olet, tai mistä tulet, tai millaiselta näytät, tai mitä uskontoa harjoitat, niin sinä olet tasavertainen Jumalan silmissä sekä myöskin lain edessä.”

- Ajan kulun vuoksi, olen tiivistänyt ja järjestänyt nämä oranssilla värjätyt otteet neljäksi kysymykseksi, jotka esitetään seuraavassa olematta missään erityisessä järjestyksessä.
Kysymys #1 – Ovatko ns. radikalisoituneet muslimit omaksuneet kieroutuneen islamin tulkinnan, jossa vaaditaan sotaa Amerikkaa vastaan?
Kysymys #2 – Puhuuko ISIS (presidentti viittaa järjestöön vain nimellä ISIL, mikä on Islamic State of Iraq and the Levant (Irakissa ja Levantissa sijaitseva Islamilainen Valtio)) islamin puolesta?
Kysymys #3 – Ovatko islamin tulkinnat yhteensopimattomia arvojen kanssa, kuten uskonnollinen suvaitsevaisuus, keskinäinen kunnioitus, ja ihmisarvo?
Kysymys #4 – Onko se totta, että olemme kaikki tasavertaisia Jumalan silmissä riippumatta siitä, mitä uskontoa harjoitamme, olipa se muslimien tai kristittyjen uskonoppia?
- Ehkä kestätte minua, kun nopeasti lainaan suoraan Koraanin luvuista ja jakeista vastatakseni näihin kysymyksiin.
Koraanin suura 2:191 – ”...Surmatkaa heidät, missä heidät tapaattekin, ja karkoittakaa heidät joka paikasta, mistä he ajoivat pois teidät...”
Koraanin suura 9:123 – ”Te, jotka uskotte, taistelkaa niitä uskottomia vastaan, jotka ovat lähellänne, jotta he kokisivat teidän voimanne.”
Koraanin suura 5:33 – ”Ainoa palkka niille, jotka sotivat Allahia ja Hänen lähettilästään vastaan ...on että heidät tapetaan tai ristiinnaulitaan, tai heidän kätensä ja jalkansa hakataan poikki eri puolilta, ristiin, tai heidät karkoitetaan maasta...”
Koraanin suura 8:12 – ”Täytän pian uskottomien sydämet pelolla; silloin hakatkaa poikki heidän kaulansa ja heidän kaikki sormensa.”
Koraanin suura 9:29 – ”Taistelkaa niitä vastaan, jotka, vaikka ovat saaneet Kirjoituksen, eivät usko Jumalaan eivätkä viimeiseen päivään, eivät pyhitä sitä, minkä Jumala ja Hänen lähettiläänsä ovat selittäneet pyhäksi, eivätkä tunnusta totista uskontoa, vaikka he olisivat Kirjan kansaa (People of the Book, juutalaiset ja kristityt Raamatussa), taistelkaa, kunnes he auliisti maksavat veronsa ja tunnustavat alistuvansa.”
Koraanin suura 8:39 – ”Taistelkaa heitä vastaan, kunnes epäjumalanpalvontaa ei enää ole ja Allahin uskonto hallitsee ylimpänä.”
Koraanin suura 47:4 – ”Kun kohtaatte uskomattomia, nujertakaa heiltä niskat, sitten kun olette toimittaneet suuren teurastuksen heidän keskuudessa...”
Koraanin suura 4:76 – ”Ne, jotka uskovat, taistelevat Allahin asian puolesta...”
Koraanin suura 48:25 – ”Muslimit ovat julmia uskomattomia kohtaan, armahtavaisia toisiaan kohtaan.”
Koraanin suura 8:67 – ”Ei profeetalta voi vaatia, että hänellä olisi vankeja, ennenkuin verenvuodatus on tapahtunut maan päällä.”
Koraanin suura 9:2-3 – ”Allah nöyryyttää uskomattomat. ...Julista niille, jotka eivät usko, sanoma tuskallisesta rangaistuksesta.”
Koraanin suura 9:5 – ”Vuodattakaa pakanain verta missä tahansa heitä tapaattekin. Ahdistakaa ja piirittäkää heitä ja väijykää heitä kaikkialla.”
Koraanin suura 9:41 – ”Lähtekää retkelle, kevyesti ja myös raskaasti aseistetut, ja pankaa alttiiksi varallisuutenne ja henkenne Allahin asian hyväksi!”
Koraanin suura 9:73 – ”Taistele uskottomia ja ulkokullattuja vastaan, ole ankara heitä kohtaan. Heidän viimeinen asuntonsa on oleva helvetti...”
Koraanin suura 66:9 – ”Profeetta, taistele sitkeästi epäuskoisia ja tekopyhiä vastaan ja ole ankara heitä kohtaan; heidän olinpaikkansa on oleva helvetti. Kurja on moinen määränpää.”
Koraanin suura 5:54 – ”Te, jotka uskotte! Älkää ottako juutalaisia ja kristittyjä ystäviksenne; he ovat toistensa ystäviä....”
Koraanin suura 3:151 – ”Me lähetämme äkkiä pelästyksen epäuskoisten sydämiin, koska he Allahin rinnalla pitävät muita jumaluusolentoja.”
Koraanin suura 4:89 – ”Älkää ottako itsellenne ystäviä heidän joukostaan, ennenkuin he lähtevät kodeistaan Allahin retkelle (siitä mikä on kiellettyä). Jos he palaavat entiseen vihamielisyyteensä, niin ottakaa heidät kiinni ja surmatkaa, missä heidät kohtaattekin, älkääkä missään tapauksessa ottako itsellenne suojelijaa tai auttajaa heidän joukostaan.”
Koraanin suura 98:51 – ”Uskomattomat Kirjan kansan (People of the Book, juutalaiset ja kristityt Raamatussa) keskuudessa...palavat ikuisesti helvetin tulessa. He ovat alhaisimpia kaikista olennoista.”
- Esittäisin, että vastaus edellä mainittuihin kysymyksiin on täysin selvä; se (ISISin oppi) ei ole islamin vääristämistä.
- Lisäksi ISIS ei ainoastaan puhu islamin puolesta, heidän islamin tulkintansa on korrektisti suvaitsematonta, ilman mitään ihmisarvon kunnioitusta.
- Lopuksi koskien sitä kysymystä, että ovatko kaikki ihmiset tasavertaisia Jumalan silmissä riippumatta siitä, mitä uskontoa harjoitamme, niin Jeesus vastasi siihen näin:
Johannes 14:6 – ”Jeesus sanoi hänelle: "Minä olen tie ja totuus ja elämä; ei kukaan tule Isän tykö muutoin kuin minun kauttani.”

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com

eXTReMe Tracker