Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

torstai 3. joulukuuta 2015

Last Trumpet Newsletter -- Joulukuu 2015

Tässä kesäkuussa 2010 kuolleen pastori David J. Meyerin pojan Samuel David Meyerin profeetallista sananjulistusta ja ajankohtaisten tapahtumien kertausta joulukuun 2015 uutiskirjeessä.

Last Trumpet Newsletter

Volume XXXIV    Issue XII    December 2015

Last Trumpet Ministries, PO Box 806, Beaver Dam, WI 53916

Fax: 920-887-2626  Internet: <http://lasttrumpetministries.org>

Livenä:

http://www.youtube.com/watch?v=K0BZmAf3EtU#
http://www.youtube.com/watch?v=YVv6TKxRnL0#
http://www.youtube.com/watch?v=3ReP7FPa87c

-------------------------------

Pahan jalanjäljet tässä nykyajassa!
(The Footprints Of The Wicked One In This Modern Age!)

”Ja lopuksi: olkaa kaikki yksimielisiä, helläsydämisiä, veljiä kohtaan rakkaita, armahtavaisia, nöyriä. Älkää kostako pahaa pahalla, älkää herjausta herjauksella, vaan päinvastoin siunatkaa; sillä siihen te olette kutsututkin, että siunauksen perisitte. Sillä: "joka tahtoo rakastaa elämää ja nähdä hyviä päiviä, varjelkoon kielensä pahasta ja huulensa vilppiä puhumasta, kääntyköön pois pahasta ja tehköön hyvää, etsiköön rauhaa ja pyrkiköön siihen. Sillä Herran silmät tarkkaavat vanhurskaita ja hänen korvansa heidän rukouksiansa, mutta Herran kasvot ovat pahantekijöitä vastaan." Ja kuka on, joka voi teitä vahingoittaa, jos teillä on kiivaus hyvään? Vaan vaikka saisittekin kärsiä vanhurskauden tähden, olette kuitenkin autuaita. "Mutta älkää antako heidän pelkonsa peljättää itseänne, älkääkä hämmästykö", vaan pyhittäkää Herra Kristus sydämissänne ja olkaa aina valmiit vastaamaan jokaiselle, joka teiltä kysyy sen toivon perustusta, joka teissä on, kuitenkin sävyisyydellä ja pelolla.”

1. Pietarinkirje 3:8-15

”Ja kun te kuulette sotien melskettä ja sanomia sodista, älkää peljästykö. Näin täytyy tapahtua, mutta se ei ole vielä loppu. Sillä kansa nousee kansaa vastaan ja valtakunta valtakuntaa vastaan, tulee maanjäristyksiä monin paikoin, tulee nälänhätää. Tämä on synnytystuskien alkua.”

Markus 13:7-8

”Me olemme kaikin tavoin ahdingossa, mutta emme umpikujassa, neuvottomat, mutta emme toivottomat, vainotut, mutta emme hyljätyt, maahan kukistetut, mutta emme tuhotut. Me kuljemme, aina kantaen Jeesuksen kuolemaa ruumiissamme, että Jeesuksen elämäkin tulisi meidän ruumiissamme näkyviin.”

2. Korinttolaiskirje 4:8-10


Tässä LTN:n numerossa tutkimme aikamme ajankohtaisia tapahtumia ja pahan jalanjälkiä tässä nykyajassa. Lopulta, pahuus, väkivalta, ja petos, joihin törmäämme päivittäin, voidaan jäljittää meidän vastustajaamme, paholaiseen, joka Kirjoitusten mukaan, löytyen Jobin kirjan luvusta 2, on kulkenut ”edestakaisin maan päällä” ja ”kävellyt ylös ja alas siinä” tuhansia vuosia. Tavallaan, meitä varoitetaan Apostoli Pietarin toimesta 1. Pietarinkirjeen luvussa 5:8, ”Olkaa raittiit, valvokaa. Teidän vastustajanne, perkele, käy ympäri niinkuin kiljuva jalopeura, etsien, kenen hän saisi niellä.” Viime päivinä, paholaisen jalanjäljet ovat tulleet niin selviksi, ettei kenenkään pitäisi olla täysin vailla hengellistä erottelukykyä huomatakseen niitä. Itseasiassa, me elämme aikaa, jolloin langennutta enkeliä nimeltään Lucifer, josta tuli saatana, ollaan avoimesti syleilemässä.

Lokakuun 30. päivänä 2015, uusi kirkko piti suuren avajaisjumalanpalveluksensa Houstonin esikaupunkialueella, Teksasissa. Tämä ei ole tyypillinen kirkko kuitenkaan. Pikemminkin se on seurakunta joka koostuu avoimesti uskontoaan harjoittavista luciferisteista ja tunnetaan nimellä Greater Church of Lucifer (Luciferin suuri kirkko). (1) Vaikka joitakin mielenosoittajia näkyi osoittamassa mieltään kirkon avajaisissa, Houston Chronicle julkaisi raportin marraskuun 1. päivänä 2015, joka kantaa mukanaan sympaattista sävyä luciferisteja kohtaan. Esiteltyään lainaukset kristityiltä mielenosoittajilta, artikkeli päättää lausunnolla, joka julistaa: ”Liikeyritysten omistajat luciferistien vieressä kieltäytyivät antamasta nimiään, mutta heistä kaikki sanoivat, että luciferistit olivat hyviä naapureita ja että he pelkäsivät mielenosoittajia.” (2) Toisessa raportissa, jonka julkaisi paikallinen ABC-televisiokanavan kumppani, yksi kirkon johtajajista, Michael W. Ford, yritti esittää järjestöään harmittomana uskonnollisena kokonaisuutena. ”Meillä on kokoontumisia. Mutta ne eivät ole jumalanpalveluksia. Me emme saarnaa. Meillä ei ole jotain, josta yritämme kertoa ihmisille, että tämä on totuus”, Ford sanoi. Koskien mielenosoittajia, Ford jatkoi sanoen, ”Heillä on oikeus tehdä mitä haluavat. Ja se on hienoa meistä. Mutta meillä on oikeus uskoa, mitä myöskin teemme. Ja meidän on elettävä rinnakkain.” (3)

Samaan aikaan, uuden televisio-ohjelman nimeltään ”Lucifer” on määrä saada debyyttinsä Fox-kanavalla tammikuun 25. päivänä 2016. Näyttää siltä, että tämä TV-ohjelma yrittää kuvata paholaisen pahana, mutta kuitenkin miellyttävänä ihmisenä. Ohjelman virallisen kuvauksen mukaan, joka löytyy Fox'in verkkosivuilta: ”'Lucifer' on tarina alkuperäisestä langenneesta enkelistä. Tylsistyneenä ja onnettomana Helvetin herrana, Lucifer Morningstar on hylännyt valtaistuimensa ja vetäytynyt Los Angelesiin, missä hän omistaa Lux'in, korkealuokkaisen yökerhon.” Kuvaus, joka valottaa edelleen show'n lähtökohtaa, osoittaa, että Luciferilla on omantunnon kriisi sen jälkeen kun nainen murhataan hänen yökerhonsa ulkopuolella, ja ryhtyy tehtävään ratkaistakseen rikoksen. (4) Näin ollen perimmäinen show'n sanoma näyttää olevan, että Lucifer, tai saatana, ei olekaan niin paha loppujen lopuksi. Ei ole vaikea kuvitella, minkälaista vahinkoa tällaisella viestillä voisi olla vaikutuksille alttiiden nuorten mielille, ja epäilemättä, myöskin vanhemmille sukupolville.

Tietenkin, meidän on ymmärrettävä, että luciferismi ei ole mitään uutta. Itseasiassa, kirja, jonka on kirjoittanut kuuluisa vapaamuurari vuonna 1871, nimeltään Morals and Dogma of the Ancient and Accepted Scottish Rite of Freemasonry (Muinaisen ja hyväksytyn skottilaisen riitin vapaamuurariuden moraali ja oppi), tuo esiin luciferismin opinkappaleita. On huomautettava, että kirjan kirjoittaja, Albert Pike, oli yksi vaikutusvaltaisimmista koskaan eläneistä vapaamuurareista, ja hän piti skottilaisen riitin eteläisen hallintoalueen suurmestarin (Sovereign Grand Commander of the Scottish Rite’s southern jurisdiction) titteliä 32 vuotta. Kirjan Morals and Dogma sivulta 321, me löydämme seuraavat pilkkasanat, ”Lucifer, valonkantaja! Outo ja salaperäinen nimi annettavaksi Pimeyden Hengelle! Lucifer, Aamun Poika! Onko se hän, joka kantaa Valoa, ja sietämättömän loistonsa kanssa sokaisee heikot, aistilliset, ja itsekkäät sielut? Älä epäile sitä!” (5)

Se on outoa aikaa jota elämme, jossa Luciferin palvonta ei enää rajoitu salaseurojen saleihin. Teksasissa, luciferistit palvovat nyt vapaasti ja avoimin ovin. Kaupunkilaiset puhuvat ylevästi heistä. Tulevana vuonna, ”Lucifer” tuodaan rohkeasti amerikkalaisten televisioruuduille kaikkialla maassa. Niille, jotka pystyvät erottamaan, ymmärrämme, että Lucifer on meidän vihollinen, paholainen. Vaikka Albert Pike, ja ne, jotka seuraavat häntä, saattavat ajatella, että Lucifer pitää kädessään valoa, Jeesus kertoo meille Matteuksen luvussa 6:23, ”Mutta jos silmäsi on viallinen, niin koko ruumiisi on pimeä. Jos siis se valo, joka sinussa on, on pimeyttä, kuinka suuri onkaan pimeys!” Loppujen lopuksi, se on paholainen, joka on vastuussa kurjuudesta tässä maailmassa, ja hän usein käyttää ihmisiä pelinappuloina aiheuttamaan tuota kurjuutta. Silti, Jumalan lapsina, meidän ei tarvitse pelätä. Herramme ja Vapahtajamme, Jeesus Kristus, joka on todellinen maailman valo, kertoo meille Johanneksen luvussa 16:33, ”... Maailmassa teillä on ahdistus; mutta olkaa turvallisella mielellä: minä olen voittanut maailman.”

Hollywood edistää aborttia! (Abortion Is Promoted By Hollywood!)

Ikäänkuin ei olisi tarpeeksi pahaa, että Fox tuo pian Lucifer-esityksensä olohuoneisiin ympäri Amerikkaa, niin äskettäin lähetettiin toinen televisio-ohjelma, jossa abortti oli näkyvästi esillä. Tässä tapauksessa se oli suosittu draama joka tunnetaan nimellä ”Scandal (Skandaali)”, joka näkyy ABC-kanavalla. Ohjelman jaksossa, joka lähetettiin 19. marraskuuta 2015, show'n päähenkilön nähtiin makaamassa lääketieteellisessä laitoksessa ja käyvän läpi aborttimenettelyä vieläpä kun laulu nimeltä ”Silent Night” soi taustalla. (6) Kaiken kukkuraksi, henkilön isän taustaselostuksen show'ssa kuultiin sanovan, ”Perhe on taakka... paineen luoja, pehmytkudos, sairaus, vastalääke suuruudelle. Luuletko olevasi paremmassa asemassa ihmisten kanssa, jotka turvautuvat sinuun, ovat riippuvaisia sinusta, mutta oletkin väärässä, koska tulet väistämättä päätymään tilaan, jossa et tarvitse heitä, mikä tekee sinut heikoksi, taipuisaksi. Perhe ei ole täydellinen sinulle. Se tuhoaa sinut.” (7)

Saastainen järjestö nimeltään Planned Parenthood, joka on suurin aborttien tarjoaja Yhdysvalloissa, oli innoissaan televisio-ohjelmasta. ”Tänä iltana, miljoonat ihmiset jotka virittäytyvät 'Skandaaliin' torstai-illoin, saivat tietää, että oikeutemme lisääntymisterveydenhuoltoon ovat hyökkäyksen alla. Koskaan välttelemättä kriittisiä kysymyksiä, show'n vetäjä Shonda Rhimes käytti foorumiaan kertoakseen maailmalle, että jos Planned Parenthood menettäisi rahoituksen ehkäisyneuvontaan, sukupuolitautien testaukseen (STI testing), syövän seulontoihin ja turvalliseen, lailliseen aborttiin – miljoonat ihmiset kärsisivät”, Planned Parenthood sanoi lausunnossaan. Julkilausuma edelleen jatkoi sanoen, ”Kiitämme Shonda Rhimes'iä tänä iltana – ja joka torstai-ilta – sen todistamisesta, että kun naiset kertovat tarinoitamme, maailma pysähtyy ja katselee. Me vain toivomme, että ne ihmiset Kongressissa – ja koko kansakunta – jotka ovat vakaasti siirtämässä kelloa taaksepäin koskien pääsyä lisääntymisterveydenhuoltoon, kiinnittäisivät huomiota.” (8) On huomionarvoista, että show'n vetäjä, Shonda Rhimes, on Planned Parenthood'in kumppanijärjestön johtokunnan jäsen Los Angelesissa, Kaliforniassa. (9)

Hyökkäävä ”Scandal” -ohjelman jakso tuli vain kuukausia abortin puolesta puhuvan kokoillan elokuvan nimeltä ”Grandma (Mummo)” julkaisun jälkeen. Elokuvassa näyttelijä Lily Tomlin näyttelee ikääntyvää lesboa, joka auttaa hänen 18-vuotiasta tyttärentytärtään keräämään rahaa, jota hän tarvitsee käydäkseen abortin läpi. Elokuva on saanut hyvän vastaanoton kriitikoilta, jopa siihen pisteeseen, että on käyty keskustelua, että Tomlin'in pitäisi saada Oscar-palkinto (Academy Award) suorituksestaan. (10) On käynyt selväksi, että Hollywood on käynnistänyt hyökkäyksen perhearvoja vastaan. Jotakin on radikaalisti väärin tässä maassa, kun televisio ja elokuva voi edistää viattomien lasten teurastusta ja ihmiset antavat suosiota Hollywood'ille tästä hyvästä. En voi olla ajattelematta sanoja, jotka löydämme Jesajan luvusta 5:20, joka julistaa, ”Voi niitä, jotka sanovat pahan hyväksi ja hyvän pahaksi, jotka tekevät pimeyden valkeudeksi ja valkeuden pimeydeksi, jotka tekevät karvaan makeaksi ja makean karvaaksi!”

Onko Barack Obama lojaali islamille? (Is Barack Obama Loyal To Islam?)

Jo heti hänen ensimmäisestä presidentinvaalikampanjasta lähtien, syytöksiä on sadellut Barack Obamaa vastaan, jotka väittävät, että meidän nykyinen presidenttimme on muslimi. Tämä on väite, jonka hänen liberaalit tukijansa ovat kiivaasti torjuneet, mutta onko Obama lojaali islamille? Puheessa, joka pidettiin kesäkuun 4:ntenä 2009, Obama sanoi väkijoukolle Egyptin Kairossa, ”Olen kristitty, mutta isäni tuli kenialaisesta perheestä, johon kuuluu muslimeja sukupolvien ajalta. Poikasena, vietin useita vuosia Indonesiassa ja kuulin rukouskutsun (azaan'in) aamunkoitteessa ja illan hämärtyessä.” (11) Haastattelussa George Stephanopoulos'in kanssa, joka tapahtui syyskuun 7:ntenä 2008, Obama selitti että hän pitää syvästi loukkaavana sitä, kun jotkut ihmiset saattavat epäillä, ettei hän oikeastaan ole kristitty. ”Minusta on reilua sanoa, että se, mitä on tullut ulos republikaanien leiristä, ovat olleet yrityksiä ehdottaa, etten ehkä olekaan se mitä sanon olevani kun tulee kyse minun uskostani, jotakin, jota pidän syvästi loukkaavana, ja sitä on jatkunut jo melko pitkään.” (12) Kumma kyllä, Obama antoi hyvin oudon kommentin G-20 -huippukokouksen päättävässä lehdistötilaisuudessa marraskuun 16. päivänä 2015. Videotallenne tapahtumasta, joka julkaistiin C-Span'in toimesta, osoittaa Obaman lausuvan seuraavat sanat: ”Ja sitten, ajattelen yhtäältä, että ei-muslimeja ei voi stereotyypittää, mutta olen sitä mieltä myöskin, että muslimiyhteisön on ajateltava, miten me voimme varmistaa, ettei lapsiin tartuteta tätä kieroutunutta käsitystä, että jotenkin he voivat tappaa viattomia ihmisiä ja uskonto antaisi sille oikeutuksen.” (13) Pane tarkkaan merkille hänen käyttönsä sanalle ”me” edelläolevassa lauseessa, joka näyttää melko selvästi viittaavan siihen, että Obama on muslimiyhteisön jäsen. Ehkäpä tämä on syy sille, miksi tuntuu siltä kuin Barack Obama olisi hyvin lojaali islamille.

Muuten, islamilainen aivopesu voi olla pian tulossa julkiseen kouluun lähelläsi. Marraskuussa 2015, juttu ylitti uutiskynnyksen antaen ymmärtää, että seitsemännellä luokalla oleville oppilaille Huntington Beach'illa, Kaliforniassa, opetettiin uutta laulua koulussa joka mainostaa islamia. Laulu, jonka kirjoitti luokanopettaja, sisältää seuraavaa lyriikkaa: ”Kuten hiekkamyrsky autiomaassa lähettää kamelit liikkeelle, kuten yksittäinen usko voi saada sydämen auki, heillä saattaa olla vain yksi jumala, mutta he voivat saada aikaan räjähdyksen.” (14) On sanomattakin selvää, etteivät vanhemmat olleet tyytyväisiä laulusta, joka heidän lapsilleen opetettiin koulussa. Eräs äiti oli sanonut, ”Uskon että laulamalla tätä laulua, lapset viihtyvät uskoessaan, että Allah voisi olla ainoa jumala ja että kenties heidän pitäisi alkaa seurata häntä.” (15)

Konfliktien ja riidan maailma! (A World Of Conflict And Strife!)

Tällä hetkellä elämme maailmassa, jossa monet ihmiset ovat vihaisia. Se on konfliktien ja riidan maailma sisältäen sotia ja sanomia sodista, ja näyttää siltä, että maailma on nyt ruutitynnyri, joka voi räjähtää milloin tahansa. Kun yritämme käsittää maailmamme tilaa, tajuamme nopeasti millainen sekava sotku siitä on tullut. Tämä pätee erityisesti Lähi-idän maassa nimeltä Syyria, joka on sotkettu raakaan sisällissotaan, joka on vaatinut enemmän kuin 250,000 kuolonuhria (16) siitä saakka kun sota alkoi pahaenteisenä päivänä, joka tunnetaan kevätpäiväntasauksena, tai maaliskuun 15. päivänä 2011. (17) Arabikevään kansannousun innoittamana, joka johti hallitsevien hallitusten syrjäyttämiseen maissa, kuten Tunisiassa ja Egyptissä, mielenosoittajat Syyriassa alkoivat vaatia Syyrian presidentin Bashar al-Assadin eroa. Assad oli kuitenkin haluton taipumaan ilman taistelua, ja alkoi pian käyttää tappavaa voimaa mielenosoittajia vastaan. Ennen pitkää, sota puhkesi Syyriassa kun mielenosoittajat alkoivat pistää kampoihin, ja kesäkuuhun 2013 mennessä noin 90,000 ihmistä oli kuollut. (18) Elokuussa 2013 väitteet, että Bashar al-Assad oli käyttänyt kemiallisia aseita aiheuttaen satojen ihmisten kuoleman, johti uhkaamiseen sotilaallisella väliintulolla Syyrian hallintoa vastaan Amerikan presidentin Barack Obaman taholta. Kuitenkin, Obama perääntyi uhkauksistaan sen jälkeen kun Assad suostui tuhoamaan kemialliset aseensa, ja sota jatkui ennallaan. (19)

Bashar Assadin regiimi on ollut vaikea kaataa. Toisin kuin kukistuneet regiimit muissa maissa, kuten Egyptissä, Assad hyötyy Iranin tuesta, joka on vuodattanut miljardeja dollareita Assadin tukemiseen toimittaen samalla myöskin aseita ja sotilasneuvonantajia. (20)

Samaan aikaan, ryhmä, joka kutsuu itseään Islamilaiseksi Valtioksi Irakissa ja Syyriassa, tai nimellä ISIS, tarttui tilaisuuteen, jota tarjottiin kaaoksen myötä Syyriassa ja valtatyhjiön kautta naapurimaa Irakissa, kaapata hallinta suuresta osasta näistä kansakunnista samalla kun tappoivat brutaalisti jokaisen joka vastusti heitä, käsittäen erittäin huomattavan määrän kristittyjä. Surullista kyllä, Islamilainen Valtio on teloittanut enemmän kuin 10,000 ihmistä Irakissa ja Syyriassa kesäkuusta 2014 lähtien. (21)

Kun yritetään selvittää kuka taistelee ketäkin vastaan, niin se on hyvin sekava prosessi. Yhdysvaltain hallitus on tukenut Syyrian kapinallisia jotka taistelevat Assadia vastaan ja maamme on jopa toimittanut aseita avuksi taisteluun. Kuitenkin, Al-Qaidan taistelijat, jotka kuuluvat ryhmään jonka kerrotaan syyllistyneen iskuihin Yhdysvaltoja vastaan syyskuun 11. päivänä 2001, taistelevat myöskin Assadin hallintoa vastaan. Jopa jotkut ISIS-taistelijat taistelevat Assadia vastaan ja ovat toimineet rinnan kapinallisryhmän kanssa, joka tunnetaan nimellä Vapaan Syyrian armeija (FSA), raportin mukaan, joka julkaistiin heinäkuussa 2015. (22) Näin ollen, kun Obama antaa tukea niin sanotuille ”maltillisille” Syyrian kapinallisille, hän tosiasiassa tarjoaa tukea Yhdysvaltojen vihollisille. Vanha sanonta, ”Viholliseni vihollinen on minun ystäväni” ei varmastikaan sovellu tässä tapauksessa!

Syyskuun 30:ntenä 2015, Venäjä, joka on yksi Syyrian tärkeimmistä liittolaisista, alkoi pudottamaan pommeja Syyriassa. (23) Yhdysvaltain hallitus ja suurin osa Lännen tiedotusvälineitä esittivät väitteen, että Venäjä hyökkää Syyrian kapinallistaistelijoita vastaan, jotka vastustavat Bashar Assadia. Venäjä, toisaalta, väitti, että he hyökkäävät ISISiä vastaan.

Venäjän pommitukset Syyriassa ovat olleet suuri tyrmistyksen lähde niille, jotka taistelevat Assadia vastaan Syyriassa. Tämä vihamielisyys johti lopulta Turkin, joka on maa, jolla on rajaviivaa Syyrian kanssa, ampumaan alas venäläisen rynnäkkökoneen marraskuun 24. päivänä 2015. (24) Turkki perusteli manööveriään sanomalla, että venäläinen lentokone oli rikkonut sen ilmatilaa. Raporttien mukaan lentokone oli ollut Turkin ilmatilassa vain kaksi tai kolme sekuntia ennenkuin Turkin ilmavoimat ampuivat sen alas, kun taas lähteet Turkin armeijassa väittävät, että venäläisiä lentäjiä varoitettiin kymmenen kertaa viiden minuutin aikana kääntymään takaisin. (25) Kuten saattoi odottaa, Venäjän presidentti Vladimir Putin oli närkästynyt hyökkäyksestä. ”Tietenkin meidän armeijamme tekee sankarillista työtä terrorismia vastaan... Mutta tämänpäivän menetys on puukonisku selkään, jonka suorittivat terroristien rikoskumppanit”, Putin julisti. (26) Vastauksena Turkin toimiin, Venäjän armeija ilmoitti, etteivät he enää toimisi Turkin kanssa, ja he ovat sijoittaneet Moskva -nimisen ohjusristeilijän itäiselle Välimerelle yrityksessä suojella venäläisiä suihkukoneita kun ne suorittavat tehtäviään Syyriassa. ”Varoitamme, että jokainen kohde, joka aiheuttaa potentiaalisen uhan, tullaan tuhoamaan”, sanoi Sergei Rudskoy, joka on kenraaliluutnantti Venäjän armeijassa. (27)

Kaaoksen seurauksena, yli neljä miljoonaa ihmistä on paennut Syyriasta sisällissodan alusta lähtien. (28) Monet näistä pakolaisista ovat matkustaneet Eurooppaan, ja siitä ajankohdasta saakka on seurannut kiistaa. Esimerkiksi, eurooppalainen Ruotsin kansakunta on ottanut vastaan tuhansia pakolaisia. Kuitenkin Ruotsin ulkoministeri Margot Wallström on varoittanut, että jos pakolaisvirta jatkuisi, se voisi johtaa maan romahtamiseen. ”Uskon, että useimmat ihmiset kokevat, että emme voi ylläpitää järjestelmää, jossa ehkä 190,000 ihmistä saapuu joka vuosi – pitkässä juoksussa, meidän järjestelmä romahtaa. Ja tuo tervetulleeksi toivottaminen ei tule saamaan kansan tukea”, Wallström totesi. (29) Unkarin pääministeri Viktor Orban on myöskin ollut kriittinen pakolaisten ja maahanmuuttajien virrasta Eurooppaan ja väitti, että miljardööri George Soros ja hänen liittolaisensa ovat niitä, jotka ovat tosiasiassa vastuussa maahanmuuttokriisistä. ”Hänen nimensä on ehkä vahvin esimerkki niistä, jotka tukevat mitä tahansa, joka heikentää kansallisvaltioita; he tukevat kaikkea, joka muuttaa perinteistä eurooppalaista elämäntapaa. Nämä aktivistit, jotka tukevat maahanmuuttajia, tulevat tahattomasti osaksi tätä kansainvälistä ihmissalakuljetusverkkoa”, Orban julisti. (30)

Vaikea epäluottamus pakolaisia kohtaan, erityisesti niitä, jotka ovat muslimeja, on saanut jalansijaa sarjan iskuja jälkeen, jotka nimettiin ISISin tekemiksi Ranskan Pariisissa, marraskuun 13. päivänä 2015. Iskut, jotka kohdistuivat ravintoloihin, konserttisaliin, ja urheilustadioniin, johtivat yli 120 ihmisen kuolemaan ja saivat aikaan kansainvälisen tyrmistyksen. ”Terroristit, murhaajat, haravoivat useita kahvilaterasseja konekivääritulella ennen astumistaan konserttisaliin. Oli paljon uhreja kauheissa, hirvittävissä olosuhteissa useissa paikoissa”, sanoi poliisiprefekti Michel Cadot. (31) Liittyen iskuihin, Ranskan presidentti Francois Hollande oli sanonut, ”Kun nyt puhun, mittasuhteiltaan ennennäkemättömiä terrori-iskuja on käynnissä Pariisin alueella. Siellä on kymmenittäin kuolleita ja monet ovat loukkaantuneet. Se on kauhistus.” Hollande kertoi sitten kansalle, että hätätila oli julistettu ja maan rajat suljettaisiin. Puhuessaan myöhemmin Bataclan'in musiikkisalissa, jossa yksi iskuista oli aiemmin tapahtunut, Hollande sanoi kansalle: ”Kaikille niille, jotka ovat nähneet nämä kauheat asiat, haluan sanoa, että aiomme lähteä sotaan, joka tulee olemaan armoton. Koska terroristit pystyvät toteuttamaan tällaisia julmuuksia, heidän on oltava varmoja siitä, että he kohtaavat määrätietoisen Ranskan, yhdistyneen Ranskan, sellaisen maan, joka on yhdessä eikä salli itseään liikuteltavan, vaikka tänään ilmaisemme ääretöntä surua.” (32)

Aivan kuten syyskuun 11. päivän 2001 iskut Yhdysvalloissa johtivat vapauden menetykseen amerikkalaisten kohdalla kun Patriot Act -lait, Kotimaan turvallisuusvirasto, ja Liikenteen turvallisuusvirasto tulivat olemassaoleviksi, niin iskut Pariisissa ovat johtaneet vapauden menetykseen Ranskan kansalle. Hätätilaa on pidennetty kolmella kuukaudella, ja näin, Ranskan viranomaiset voivat nyt pakottaa ihmiset pysymään kodeissaan, tutkia koteja ilman lupaa, ja sulkea Internetin webbisivustoja. (33)

Pariisin hyökkäysten vanavedessä ja sen väitteen myötä, että yksi syyllisistä oli ISIS-toimija naamioituneena Syyrian pakolaiseksi, monet osavaltiot ovat torjuneet Amerikan presidentin Barack Obaman suunnitelman tuoda tuhansia pakolaisia Yhdysvaltoihin. Lukien marraskuun 19. päivästä 2015, 31 Yhdysvaltain osavaltiota on ilmoittanut, etteivät ne ota vastaan pakolaisia. Ainoastaan Coloradon, Connecticutin, Delawaren, Havaijin, Pennsylvanian, Vermontin, ja Washingtonin osavaltiot ovat sanoneet, että he toivottavat pakolaiset tervetulleiksi. (34) Kuitenkin, Stephen I. Vladeck, oikeustieteen professori amerikkalaisessa yliopistossa Washington D.C:ssä, on sanonut, että osavaltiot voivat tehdä vain vähän estääkseen pakolaisia ylittämästä heidän rajojaan. ”Juridisesti osavaltioilla ei ole valtuuksia tehdä mitään, koska kysymys siitä, kenen sallitaan päästä tähän maahan, on sellainen, että Perustuslaki sitoutuu liittohallitukseen. Joten osavaltio ei voi sanoa, että se on laillisesti vastaan, mutta se voi kieltäytyä yhteistyöstä, joka tekee tästä asiasta paljon vaikeamman”, Vladeck totesi. (35)

Syyrian pakolaisten ahdinko on hyvin surullista, ja todennäköisesti suurimmalla osalla heistä ei ole mitään aikomusta aiheuttaa vahinkoa. Sanottuani tämän, olisi paljon loogisempaa, että islamilaiset maat ottaisivat huomaansa islamilaisia pakolaisia. Silti, viisi rikkainta islamilaista maata eli Saudi-Arabia, Arabiemiirikunnat, Qatar, Kuwait ja Bahrain ovat kieltäytyneet hyväksymästä yhtään Syyrian pakolaista maihinsa. (36) Tämä pitää paikkansa vaikka jopa 100,000 ilmastoitua telttaa on tyhjillään Saudi-Arabiassa. On arvioitu, että näitä telttoja voitaisiin käyttää turvakoteina kolmelle miljoonalle ihmiselle. (37)

Lopuksi on selvää, että elämme maailmassa, jossa kauheita asioita tapahtuu tasaisin väliajoin. Silti voimme voittaa pahuuden tässä maailmassa meidän Kaikkivaltiaan Jumalamme vahvuuden kautta, joka antaa meille voiton synnistä, kuolemasta ja helvetistä. Sillä kuten meille sanotaan Jaakobinkirjeen luvussa 4:6-10, ”Mutta hän antaa sitä suuremman armon. Sentähden sanotaan: "Jumala on ylpeitä vastaan, mutta nöyrille hän antaa armon". Olkaa siis Jumalalle alamaiset; mutta vastustakaa perkelettä, niin se teistä pakenee. Lähestykää Jumalaa, niin hän lähestyy teitä. Puhdistakaa kätenne, te syntiset, ja tehkää sydämenne puhtaiksi, te kaksimieliset. Tuntekaa kurjuutenne ja murehtikaa ja itkekää; naurunne muuttukoon murheeksi ja ilonne suruksi. Nöyrtykää Herran edessä, niin hän teidät korottaa.” Kuinka voimme voittaa vihollisemme? Vastusta paholaista, ja lähesty Jumalaa. Jos et ole vielä antanut sydäntäsi Jumalalle ja omistanut elämääsi Hänelle, kehotan sinua tekemään niin nyt. Kun teet näin, Hän nostaa sinut ylös.

Kiitokset teille kaikille tämän ministeriön tukemisesta. Me Last Trumpet -ministeriössä olemme kiitollisia, että meillä on tämä mahdollisuus palvella teitä. Tämä numero tulee olemaan tämän uutiskirjeen viimeinen painos vuodelle 2015. Muistakaa lähettää uusimislomakkeenne, jos haluatte pysyä postituslistallamme vuotta 2016 varten. Tuleva vuosi tuo epäilemättä mukanaan uskomattomia asioita, ja teemme parhaamme pitääksemme sinut ajan tasalla tämän maailman ajankohtaisista tapahtumista sillä kyvyllä, jonka Jumala on meille antanut. Kuten aina, jos sinulla on mitä tahansa rukouspyyntöjä, olemme täällä ja valmiina rukoilemaan puolestasi ja tarpeitasi varten. Me suomme kullekin rukouspyynnölle yksilöllistä huomiota. Armo ja rauha olkoon yllänne Herran Jeesuksen Kristuksen nimessä.

Samuel David Meyer

Suomentanut: Olli R. (”nokialainen”)

Lähdeluettelo

01. Houston Chronicle, November 1, 2015, By Harvey Rice, http://chron.com.
02. Ibid.
03. ABC13 News, October 30, 2015, By Tracy Clemons, http://abc13.com.
04. Fox Television, http://fox.com/lucifer.
05. Morals and Dogma, By Albert Pike, 1871.
06. Life News, November 24, 2015, By Steven Ertelt, http://lifenews.com.
07. The Atlantic, November 20, 2015, By Lenika Cruz, http://theatlantic.com.
08. People Magazine, November 20, 2015, By James Hibbard, http://people.com.
09. Life News, November 24, 2015, By Steven Ertelt, http://lifenews.com.
10. Life News, November 24, 2015, By Micaiah Bilger, http://lifenews.com.
11. FactCheck.org, December, 4, 2009, By Brooks Jackson, http://factcheck.org.
12. Ibid.
13. C-Span, November 16, 2015, By Brian Temples, http://c-span.org.
14. Fox News, November 20, 2015, By Todd Starnes, http://foxnews.com.
15. Ibid.
16. BBC News, October 9, 2015, Produced By Lucy Rodgers, David Gritten, James Offer, and Patrick Asare, http://bbc.com.
17. Google Search Engine, http://google.com.
18. BBC News, October 9, 2015, Produced By Lucy Rodgers, David Gritten, James Offer, and Patrick Asare, http://bbc.com.
19. Ibid.
20. Ibid.
21. Breitbart, September 25, 2015, By Edwin Mora, http://breitbart.com.
22. Al-Masdar News, July 8, 2015, By Leith Fadel, http://almasdarnews.com.
23. BBC News, September 30, 2015, By BBC News, http://bbc.com.
24. NBC News, November 24, 2015, By Aziz Akyavas, F. Brinley Bruton, Alexey Eremenko, Richard Engel, and Jim Miklaszewski, http://nbcnews.com.
25. Ibid.
26. Mirror, November 24, 2015, By Anthony Bond, http://mirror.co.uk.
27. RT News, November 24, 2015, By RT News, http://rt.com.
28. BBC News, October 9, 2015, Produced By Lucy Rodgers, David Gritten, James Offer, and Patrick Asare, http://bbc.com.
29. RT News, October 30, 2015, By RT News, http://rt.com.
30. Bloomberg Business News, October 30, 2015, By Andras Gergely, http://bloomberg.com.
31. Reuters News Service, November 14, 2015, By Ingrid Melander and Marine Pennetier, http://reuters.com.
32. The Washington Post, November 13, 2015, By Swati Sharma, http://washingtonpost.com.
33. The Independent, November 19, 2015, By Andrew Griffin, http://independent.co.uk.
34. CNN, November 19, 2015, By Ashley Fantz and Ben Brumfield, http://cnn.com.
35. Ibid.
36. Breitbart, September 5, 2015, By Donna Rachel Edmunds, http://breitbart.com.
37. The Washington Times, September 15, 2015, By Kellen Howell, http://washingtontimes.com.


Tietääksesi enemmän palvelutyömme historiasta ja perustajastamme, pastori David J. Meyer'istä, vieraile osoitteessa http://pastormeyer.org.

Kommentit koskien tätä uutiskirjettä tai keskusteluaihe-ehdotuksia voidaan jättää osoitteeseen editor@lasttrumpetnewsletter.org.

Jos haluat jättää rukouspyynnön, voit lähettää emailia osoitteeseen prayer@ltmmail.org tai mailata sen meidän postiosoitteeseen.

Tämä uutiskirje on tehty mahdolliseksi tukijoittemme ystävällisillä lahjoituksilla. Jos haluat auttaa meitä, voit lähettää avustuksesi meidän postiosoitteeseen tai lahjoittaa verkossa osoitteessa http://lasttrumpetnewsletter.org/donate.

1 kommentti:

  1. Hei Olli

    Osuin tälläiseen uutiseen; http://www.telegraph.co.uk/finance/newsbysector/industry/12034595/This-is-the-most-expensive-material-in-the-world.html

    Seuraavan "sukupolven" gps. Eli 1mm tarkkuus jolla tiedetään missä kukin kulloinkin on, samantapaisesti kuin kännykän kautta nytkin, niissähän on jo nyt sirut tietty, tämän uuden tarkan sirutuksen tultua arjeksi, ja ehkä ihon alle ihmisiin asennetuksi, meitä voidaan valvoa ja kukaan ei voi paeta...isoveljen maailma on jo oven takana, huh huh.

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com

eXTReMe Tracker