Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

lauantai 5. joulukuuta 2015

”Harmageddon” häilyy maailman yllä kun tapahtumat noudattavat apokalyptista näkyä Ilmestyskirjassa

Tässä tunnettu amerikkalainen profetiatutkija ja kirjailija, pastori Hal Lindsey, antaa tuoreessa viikkoraportissaan (4.12.2015) viitteitä siihen suuntaan, että Jeesuksen tulemus omilleen (tempaus) ja nykyisen aikakauden päätös on hyvin lähellä toteutumistaan. Pastori Lindsey on muuten jo 86-vuotias, mutta kynästään edelleen taitava. Raportin suomensi: Olli R.

------------------

Tonight on The Hal Lindsey Report

http://www.hallindsey.com/hlr-12-4-2015/


”Harmageddon” häilyy maailman yllä. Se ei ole koskaan kaukana jopa epäuskoisten ajatuksista.

Muistatko ”Carmageddon'in” kuvaamaan useita merkittäviä maantieliikenteen häiriöitä? Tai ”Snowmageddon'in” kuvaamaan suurta lumikatastrofia Kanadassa?

Maailmalla on samanlainen lumoutuminen sanaan ”apokalypsi”.

Huolimatta vallitsevasta Raamatun lukutaidon puutteesta, kiinnostus Harmageddon'iin jatkaa kasvuaan. Ihmiset näyttävät aistivan, että jotakin valtavaa ja kauheaa tulee pian tapahtumaan planeetallamme, mutta harvat tietävät mitään yksityiskohtia.

Raamattu, toisaalta, antaa runsaasti tarkkoja tietoja sekä Harmageddon'in sodasta että tapahtumista sen ympärillä. Danielin 11. luku antaa meille yhden vangitsevimmista kuvauksista.

Maailmanhistoriassa on ollut joitakin pienehköjä välähdyksiä Harmageddon'in kaltaisesta väkivallasta. Dresden, Nagasaki, Hiroshima, muutamia mainitakseni. Todellinen tapahtuma tulee olemaan sanoinkuvaamattoman kauhea. Raamattu ennustaa kuolleiden määrän tuona aikana semmoiseksi joka ei ole mitenkään kuviteltavissa oleva.

Maailman järjestelmä hajoaa lähes kaikin tavoin, aloittaen Antikristuksen ja Väärän profeetan totalitaarisen hallinnan. Sota raivoaa kaikella sillä vimmalla, jonka moderni teknologia tekee mahdolliseksi.

Koskaan aiemmin historiassa ei ihmiskunta olisi voinut tehdä itselleen sitä, mitä Raamattu kuvailee viimeisten 3,5 vuoden aikana tapahtuvaksi ennenkuin Jeesus Kristus palaa takaisin.

Mutta nyt, se voi tehdä juuri näin. Ja tämänpäivän sanomalehdestä voit lukea tarkat nimet kansoille, joita muinaiset profeetat kuvailivat, kun ne alkavat liittoutua keskenään täydessä sopusoinnussa sen kanssa, mitä Raamattu ennustaa.

Tällainen voi merkitä vain yhtä asiaa: ”lopun aika”, jota Danielin kirjassa kuvaillaan enkeli Gabrielin toimesta, on yllämme.

Jos et ole valmis Jeesuksen Kristuksen äkilliseen ilmestymiseen siepatakseen kaikki todelliset uskovaiset, niin sitten älä epäröi hyväksyä anteeksiantamuksen koko lahjaa, jonka Hänen kuolemansa Golgatalla osti sinua varten. Ja jos olet vastaanottanut Hänen armahduksensa ja seuraat Häntä, niin nyt on aika varmistaa, että perheesi, ystäväsi, ja ympärilläsi olevat ovat kuulleet evankeliumin, ja että heillä lisäksi on ollut mahdollisuus valmistautua.

Tällä viikolla annan sinulle yleiskatsauksen kulusta kohti Harmageddon'ia. Tulet tunnistamaan kaikki pelaajat ja hämmästymään siitä, miten lähellä nuo päivät voivat olla.

Älä missaa tämän viikon raporttia täällä sunnuntaina.

Jumalan siunausta,

Hal Lindsey

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com

eXTReMe Tracker