Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

tiistai 1. joulukuuta 2015

Ilmastonmuutos on huijausta, jota edistetään Globaalin Eliitin taholta

Tässä ajankohtainen artikkeli tähän hetkeen kun Pariisin kansainvälinen ilmastokokous on juuri alkanut valtioiden ja hallitusten päämiesten kokoontumisella äskettäin terrori-iskujen kohteeksi joutuneessa Ranskan pääkaupungissa. Kiteyttäen konferenssin merkityksen, Ranskan presidentti Francois Hollande sanoi maanantaina 30.11.2015, että Pariisin ilmastokokouksessa on kyse koko planeetan tulevaisuudesta ja elämän jatkumisesta ja hänen mukaansa taistelua terrorismia vastaan ei voi erottaa taistelusta ilmastonmuutosta vastaan vaan molemmissa on kyse maailman rauhasta. Ks. http://www.mtv.fi/uutiset/ulkomaat/artikkeli/hollande-ilmastokokouksessa-on-pelissa-planeetan-tulevaisuus/5584808. Tämä on jo hälyttävää kun ajatellaan Raamatun kohtaa valerauhasta (1 Tess. 5:3), jolloin äkillinen tuho (sudden destruction) kohtaa jumalatonta maailmaa Herran päivänä! Saa nähdä syntyykö sopimusta, jota ei syntynyt 6 vuotta sitten Kööpenhaminassa. Jokatapauksessa seuraavassa suomentamassani nowtheendbegins.com -sivuston artikkelissa todetaan ilmastonmuutoksen tai globaalin lämpenemisen olevan huijausta, joka toimii propagandavälineenä Illuminatin NWO-suunnitelmalle, jossa NewAge-mallinen Georgian Opaskiviä noudattava maailmantalouden muutos kohti ekologista elämäntapaa toteutetaan maapallollamme.

-----------------------

YK:n VIRKAILIJA MYÖNTÄÄ, ETTÄ ILMASTONMUUTOSTA KÄYTETÄÄN JUONENA MAAILMANTALOUDEN HALLITSEMISEKSI

Lopultakin Yhdistyneitten Kansakuntien virkailija laukaisee totuuden ns. ”ilmastonmuutoksesta”. Monet meistä ovat tienneet jo vuosia, että tämä ilmaston lämpenemisen mantra on keino...

http://www.nowtheendbegins.com/diabolical-lie-called-climate-change-used-un-promote-economic-agenda/

by Geri Ungurean, April 27, 2015

Viimevuotinen Climate Change -juliste YK:ta varten. Huomaa Horuksen kaikkinäkevä silmä keskellä,
samoin kuin Illuminatin kolmiot.

LOPULTAKIN YK:n VIRKAILIJA TULEE ULOS TOTUUDEN KANSSA NIIN SANOTUSTA ”ILMASTONMUUTOKSESTA”. MONET MEISTÄ OVAT TIENNEET JO VUOSIA, ETTÄ TÄMÄ GLOBAALIN LÄMPENEMISEN MANTRA ON KEINO TEOLLISTEN EDISTYSASKELIEN PÄÄTTÄMISELLE, JA NYT SE ON PAINETTUNA.

”Ilmastonmuutos on tekosyy lopettaa teollisen vallankumouksen taloudellisen kehityksen malli.”

En voi ylikorostaa tämän linkin merkitystä. Jos haluat ymmärtää, miksi paine ”ilmastonmuutos” -asetuksille on niin voimakasta – huolimatta siitä tosiasiasta, että yhä useampia raportteja on ilmestynyt osoittamaan globaalin lämpenemisen todistusaineiston totaalista valheellisuutta ja manipulointia, puhumattakaan syy-yhteydestä ihmisen toimintaan – tässä on vastaus sinulle.

Korkea YK:n Climate Change -virkailija on optimistinen sille, että uusi kansainvälinen sopimus tullaan hyväksymään Pariisin ilmastokokouksessa vuoden loppupuolella. Kuitenkin virkailija, Christiana Figueres, YK:n ilmastonmuutoskonventin (UNFCCC) pääsihteeri, varoittaa, että taistelu ilmastonmuutosta vastaan on prosessi ja että tarvittavaa maailmantalouden muutosta ei päätetä yhdessä konferenssissa tai yhdessä sopimuksessa.

Vasemmistolaiset/sosialistit/kommunistit/edistysmieliset tyrannit näkevät ilmastonmuutosvalheen keinona muuttaa maailmantaloutta sopivaksi heidän omaan korruptoituneeseen mielikuvaansa. Kuten kaikissa tällaisissa suunnitelmissa, se varmistaisi pienen hyvin-palkatun yläluokan pärjäämisen, jotka osallistuvat hienoihin kokouksiin ja mässäilevät meidän kustannuksellamme, samalla kun valtaosa maailmaa kärsii yhä lisääntyvästä kurjuudesta ja puutteesta, ilman mitään toivoa nousta sen yli. Jos ajattelet, että tilanne on huono nyt (ja monissa paikoissa se on kasvavassa määrin surullinen), niin odota vain kunnes tämä hölynpöly vallitsee, ja maailman rikkaus kutistuu unohduksiin.

”Tämä on luultavasti vaikein tehtävä, johon olemme koskaan joutuneet, jonka tarkoituksena on muuttaa taloudellisen kehityksen mallia, ensimmäistä kertaa ihmisen historiassa”, Ms Figueres totesi lehdistötilaisuudessa Brysselissä:

”Tämä on ensimmäinen kerta ihmiskunnan historiassa, kun asetamme itsellemme tarkoitushakuisen tehtävän, määrätyn aikajakson sisällä muuttaa taloudellisen kehityksen mallia, joka on ollut hallitseva ainakin 150 vuotta teollisesta vallankumouksesta lähtien. Se ei tapahdu yhdessä yössä, eikä se tee sitä yhdessä ilmastokokouksessa, olkoonpa se COP 15, 21, 40 – voit valita numeron. Se vain ei tapahdu niin. Se on prosessi johtuen muutoksen syvyydestä.”

Ilmastonmuutos on gruberistinen (petoksellinen) tehtailtu valhe, joka on suunniteltu pirullista päämäärää varten. Monet hyvää tarkoittavat ihmiset ovat ajautuneet propagandan pyörteeseen, ja uskovat vilpittömästi, että maailma on vaarassa, jos emme käsittele tätä ”kriisiä”. Älä niele sitä. Todellinen tiede osoittaa, että maailma EI ole lämpiämässä niin kuin tietokonemallit ovat ennustaneet, ja ihmisen toiminta EI ole myötävaikuttamassa johonkin tulevaisuuden kriisiin, kuten merenpinnan nousuun ja jäätiköiden sulamiseen, jne., jne., jne.

Kyllä, meidän on pidettävä parempaa huolta planeetasta, mutta hiilidioksidi (yhtenä esimerkkinä) ei ole ongelma – itseasiassa, se auttaa maailmaa olemaan rehevämpi ja hedelmällisempi. Please... please... jos olet huolissasi ilmastonmuutoksesta, sinun täytyy tehdä enemmän tutkimusta. Älä ole hyödyllinen idiootti.

P.S. Huomaa, että tämä linkki ei ole jokin sinisilmäinen ”salaliitto”-sivusto... vaan Yhdistyneitten Kansakuntien itsensä. He ovat niin vakuuttuneita oikeassaolemisestaan ja vaikutusvallastaan nyt, etteivät he viitsi enää edes salailla. http://politicaloutcast.com/2015/02/un-official-admits-using-climate-change-change-economy/#cA3CBUSGcu304W7X.99

”Heidän (huipputiedemiehet jotka epäilevät lukuja) tutkimuksensa keskeisenä tavoitteena on luoda kattava näkemys siitä, kuinka paljon alkuperäistä dataa on ”muokattu” kolmen tärkeimmän maapallon pintalämpötilaa koskevan ennätyksen kautta, joita on julkaissut Goddard Institute for Space Studies (Giss), Yhdysvaltain kansallinen sääkeskus (the US National Climate Data Center) sekä Hadcrut, ja tämän datan ovat koonneet East Anglia Climatic Research Unit (Cru) yhdessä Britannian Met Office’s Hadley Centre for Climate Prediction'in kanssa. Kaikkia niitä johdetaan uskovaisilla, jotka ovat sitoutuneet ihmisen aiheuttamaan globaaliin lämpenemiseen.” http://www.telegraph.co.uk/comment/11561629/Top-scientists-start-to-examine-fiddled-global-warming-figures.html

YLI 30,000 TIEDEMIESTÄ ON ALLEKIRJOITTANUT VETOOMUKSEN VÄITTÄEN ETTÄ GLOBAALI LÄMPENEMINEN ON HUIJAUSTA:

Vetoomuksen tarkoitus: Vetoomusprojektin tarkoituksena on osoittaa, että väite ”vakiintuneesta tieteestä” ja ylivoimaisesta ”konsensuksesta” hypoteesin hyväksi, jonka mukaan ihminen aiheuttaa globaalin lämpenemisen ja siitä johtuvat ilmastolliset vahingot, on väärä. Mitään sellaista konsensusta tai vakiintunutta tiedettä ei ole olemassa. Kuten vetoomusteksti ja allekirjoittajalista osoittaa, hyvin suuri joukko amerikkalaisia tiedemiehiä hylkää tämän hypoteesin.

Tiedottajat YK:ssa, Mr. Al Gore, ja heidän tukijansa usein väittävät, että vain muutamia ”skeptikkoja” on jäljellä – skeptikkoja, jotka eivät edelleenkään ole vakuuttuneita katastrofaalisesta ihmisen aiheuttamasta globaalin lämpenemisen hätätilanteen olemassaolosta.

On selvää, että 31,487 amerikkalaista joilla on yliopistotutkinto tieteessä – kuten 9,029 filosofian tohtoria, ei ole vain ”muutamat”. Lisäksi johtuen selkeästä ja vahvasta vetoomuslausunnosta, jonka he ovat allekirjoittaneet, on selvää, etteivät nämä 31,487 amerikkalaista tiedemiestä ole ”skeptikkoja”.

Nämä tiedemiehet ovat sen sijaan vakuuttuneita siitä, että ihmislähtöisellä globaalin lämpenemisen hypoteesillä ei ole tieteellistä pätevyyttä ja että liittovaltion toiminta tämän hypoteesin pohjalta vahingoittaisi turhaan ja haitallisesti sekä ihmisten hyvinvointia että maapallon luonnollista ympäristöä.

Allekirjoittajat nimillään, osavaltioillaan ja pätevyyksillään ovat löydettävissä seuraavalta verkkosivulta: http://www.petitionproject.org/signers_by_last_name.php.

Vetoomusprojekti sisältää yli 31,000 tiedemiehen allekirjoitukset vetoomuslausunnon todetessa, että ”ei ole olemassa vakuuttavaa tieteellistä todistusaineistoa sille, että ihmisen vapauttama hiilidioksidi tulee lähitulevaisuudessa aiheuttamaan katastrofaalisen maapallon ilmakehän lämpiämisen”. (OISM)

On olemassa useita väitöksiä, joissa suuri määrä tutkijoita ei ole samaa mieltä ilmastonmuutosteoriasta, joista tunnetuin on Oregon Institute of Science and Medicine'n organisoima vetoomus (the OISM-vetoomus). Vetoomuksen näyttää allekirjoittaneen nyt yli 32,000 ihmistä omaten perustieteen tutkinnon tai korkeamman pätevyyden. Allekirjoittajat ovat samaa mieltä näistä lausunnoista:
 • Ehdotetut rajat kasvihuonekaasuille haittaisivat ympäristöä, estäisivät tieteen ja teknologian kehityksen, sekä vahingoittaisivat terveyttä ja ihmiskunnan hyvinvointia.
 • Ei ole vakuuttavaa tieteellistä näyttöä siitä, että ihmisen toiminnasta johtuva hiilidioksidin, metaanin, tai muiden kasvihuonekaasujen vapautuminen on aiheuttamassa tai tulee lähitulevaisuudessa aiheuttamaan maapallon ilmakehän katastrofaalisen lämpiämisen ja häiriöitä maapallon ilmastoon.
Mitään todisteita ei ole koskaan annettu tukemaan ensimmäisen lausunnon mainitsemia rajoituksia kasvihuonekaasuille, ja toisessa lausunnossa mainittu väittämä on tylysti ristiriidassa tiedemiesten kanssa jotka tutkivat ilmastonmuutosta. On myöskin päteviä ongelmia koskien menetelmiä:
 • Tutkimusten järjestäjät eivät ole koskaan paljastaneet kuinka monelta ihmiseltä he ovat keränneet mielipiteitä (joten vastausprosentti on tuntematon) taikka paljastaneet otantamenetelmää, ollen ironinen laiminlyönti, kun otetaan huomioon kuinka paljon meteliä saadaan aikaan tiedemiehistä, jotka ovat suorapuheisia ja tekevät menetelmänsä ja kerätyt tietonsa julkisiksi.
 • Ilmastonmuutostieteen ehdoilla esitetty vetoomus on pikemminkin vanhentunut.
Ilmastonmuutostieteen ammattialalla, konsensus on yksiselitteinen: ihmisen toiminta on aiheuttamassa ilmastonmuutosta ja ihmisen aikaansaama ylimääräinen hiilidioksidi saattaa aiheuttaa suuria häiriöitä ilmastoon. https://www.skepticalscience.com/OISM-Petition-Project.htm

---------------------

Lopuksi vielä suomentajan kommentti Pariisin ilmastokokouksen ajoituksesta:

Kyllä se vaan on kumma, että Eliitti osaa valita oikeat päivämäärät tapahtumilleen (huom. okkulttinen allekirjoitus). Taaskin tärkeään Eliitin käännekohta-tapahtumaan liittyen eli Pariisin ilmastokokouksen järjestämisen ajoittamisessa, luvut 11 ja 13 ovat selvästi näkyvillä.

Pariisin ilmastokokous 29.11.-11.12.2015

http://www.ym.fi/fi-fi/Ymparisto/Ilmasto_ja_ilma/Ilmastonmuutoksen_hillitseminen/Kansainvaliset_ilmastoneuvottelut/Pariisin_ilmastokokous_2015

Siis kokous alkoi 29.11. ja päättyy 11.12.! Kolminkertaisesti luku 11 (2+9=11)! Ja neuvottelut kestävät 13 päivää päättyen '13'-päivänä (1+1+1+2+2+0+1+5=13)! Haloo! Kyllä Prinssi Charles on nyt iloinen.

Huom. kannattaa lukea viimeviikkoinen blogini artikkeli Prinssi Charles'in sanomisista ilmastonmuutokseen liittyen:

http://nokialainen.blogspot.fi/2015/11/pariisin-ilmastokokous-tarkea.html

3 kommenttia:

 1. Pariisin ilmastokokouksessa on kyse todellakin paholaismaisesta agendasta. Siinä ei vain tavoitella globaalin ilmastohallituksen perustamista ja kehittyneen maailman talouden kasvun alasajoa, mutta se pyrkii myös pitämään kehittyvän kolmannen maailman ikuisessa köyhyydessä ja kurjuudessa kieltämällä heiltä kehityksen ja talouden kasvun perusehdot, kuten toimivan vesihuollon ja fossiilisiin polttoaineisiin perustuvan energian- ja sähköntuotannon. Kirjoitan tästä omille sivuilleni seuraavan artikkelini. Videoleike Prinssi Charlesin Pariisin ilmastopuheesta löytyy täältä: http://www.bbc.com/news/science-environment-34961343

  VastaaPoista
 2. Mitä tähän nyt sanoisi. Tämä artikkeli on mitä suurinta p....aa. Olen pettynyt nokialaiseen, olen lukenut blogiasi. Mutta tämä menee nyt yli hilseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Selittäisitkö tarkemmin mikä menee yli hilseen, etkä lonkalta heittäisi tuollaisia vinoiluja? Taidat olla tämän valtaeliitin aivopesemä hyödyllinen idiootti.

   Poista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com

eXTReMe Tracker