Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

perjantai 4. joulukuuta 2015

Syyria on terroristivaltio israelilaisen verkkolehden mukaan – Pariisin ilmastoneuvottelut feikkitapahtuma ja Obama lausuu typeryyksiä ollessaan Pariisissa

Tässä tämän viikon tuore Cutting Edgen viikkokirje, josta suomensin kaksi mielenkiintoista osiota. Kirjeen kolmannessa osiossa David Bay paljastaa 'ilmastonmuutoksen' olevan huijausta, jonka myöskin tärkeimmät teollisuusmaat eliittikansalaistensa johdolla tietävät. Nyt varsinkin Kiinan todellinen kanta aiheeseen on tullut tietoon. ”Ilmastonmuutos”-kriisi on vain yksi viidestä tärkeästä kriisistä, joilla maailma pyritään viemään Uuteen Maailmanjärjestykseen. Tätä elitistien agendaa noudattaen presidentti Obama möläyttikin äskettäin Pariisissa alkaneissa ilmastoneuvotteluissa idioottimaisia julkilausumia, joita David tässä lainailee. Toisessa suomentamassani viikkokirjeen osiossa lainataan israelilaista verkkolehteä, joka julkaisi pari päivää sitten jutun, jossa käsitellään syyrialaisia kansana, joka vihaa Amerikkaa ja tukee islamilaista terrorismia. Monet artikkelin esittämät luvut tukevat tätä teoriaa. Obaman pakolaispolitiikka Amerikassa on itsemurha, kun syyrialaisia terroristeja virtaa maahan.

------------------------------

Cutting Edgen viikkokirje 2.12.2015

-------- This Week’s Hot News --------

-------- Tämän viikon kuumat uutiset --------


http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2450
III. Pariisin ilmastoneuvottelujen sanotaan olevan tuomittuja epäonnistumaan koska Kiina tietää että koko aihe on feikki.

Presidentti Obama lausui kahdeksan julkilausumaa osallistuessaan Pariisin konferenssiin, joita voidaan kutsua vain ”idioottimaisiksi”.


... On paljon ihmisiä maailmassa jotka tietävät, että se on huijaus. Heidän joukossaan valitettavasti sattuu olemaan kaikista maista merkittävin hiilidioksipäästöjä aiheuttava Kiinan kansakunta ja sen johtava eliitti. Tiedämme tämän tuhoisasta raportista, jonka julkaisi tänään Global Warming Policy Foundation (brittiläinen huonosta ilmastopolitiikasta huolestunut säätiö), ja sen kirjoittajana toimi yksi Lännen johtavista asiantuntijoista koskien Kiinan ympäristötaloutta, Patricia Adams.”

Adams, taloustieteilijä, Torontossa sijaitsevan Probe International'in toiminnanjohtaja, joka on työskennellyt Kiinan ympäristöliikkeen kanssa 1980-luvun puolivälistä saakka, on ilman mitään harhakuvitelmia Kiinan todellisesta kannasta 'ilmastonmuutokseen'.”

Kiina näkee sen loistavana tilaisuutena kyniä herkkäuskoisilta ulkomaalaisilta niin paljon rahaa kuin se pystyy, kiillottaakseen kansainvälistä imagoaan tekemällä kaikki oikeat vihreät äänenpainot, ja kiristää länsimaita tarjoamalla niille ilmaista teknologiaa. Mutta sillä ei ole pienintäkään aikomusta uhrata talouskasvuaan vähentämällä sen omia hiilidioksidipäästöjään.”

Vaikka Kiina tietää, että ilmastonmuutos on väärennös, se jatkaa muitten mukana, tietäen, että aikataulu joillekin vakaville muutoksille tulee olemaan niin kaukana tulevaisuudessa, että maan johtajat voivat taitavasti vetäytyä pois mistä tahansa sopimuksesta, joka pohjimmiltaan uhkaa Kiinan taloudellista hyvinvointia.

Mutta piilotettu totuus on, että kaikki kansakunnat ja kaikki johtajat tietävät, että tämä kriisi on petollinen!! Joka ikinen heistä. Vuonna 2007, Cutting Edge tunnisti viisi merkittävää maailmanlaajuista kriisiä, joiden tarkoituksena on siirtää maailma Uuteen Maailmanjärjestykseen (NWO). Nämä viisi luotua kriisiä ovat:

1) Globaali lämpeneminen/viileneminen/ilmastonmuutos

2) Globaali terrorismi

3) Globaali sota

4) Globaali taloudellinen katastrofi

5) Globaali viruspandemia (lue kaikki yksityiskohdat uutisesta NEWS2193)

http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=952
Kuten voit helposti nähdä, kukin näistä viidestä luodusta kriisistä on voimassa tänäpäivänä! Sillä kuten New Age -kirjailija Bill Cooper niin osuvasti totesi:

On totta, että ilman väestö- tai pommiongelmaa, eliitti käyttäisi jotain muuta tekosyytä saadakseen aikaan Uuden Maailmanjärjestyksen. Heillä on suunnitelmia saada aikaan asioita, kuten maanjäristyksiä, sotia, Messiaan tuleminen, avaruusolentojen laskeutumisia, ja taloudellinen romahdus. He saattavat aiheuttaa kaikki nämä asiat vain varmistaakseen, että se toimii. He tekevät kaiken tarpeellisen onnistuakseen. Illuminatilla on kaikki alustat katettuina ...” (William Cooper, "Behold A Pale Horse", p. 177)

Kun kaikki nämä kriisit ovat tulleet tiensä päähän, tapahtuu seurakunnan tempaus.

... jotkut ihmiset katoavat, Messias esittäytyy maailmalle, ja kaikki tapahtuu hyvin lyhyessä ajanjaksossa.”

Kristitty, nosta katseesi ylös, sillä ”ruumiinlunastuksesi on lähellä”!

Nyt, mitkä olivatkaan ne kahdeksan idioottimaista lausumaa, joita presidentti Obama käytti ollessaan Pariisissa ilmastoneuvottelujen vuoksi?

UUTISKATSAUS: ”Obaman Top 8 idioottimaista julkilausumaa Pariisissa”, Breitbart News, 1. joulukuuta 2015

Kulkiessaan Pariisissa, Obama jysäytti retorisen pommin toisensa perään, jotka kaikki oli terästetty myrkyllisillä annoksilla tietämättömyyttä ja tyhmyyttä. Tässä luetellaan hänen kahdeksan pahinta lausumaa:”

1) ”Obama sanoo, että ilmastokokous edustaa 'uhmakasta toimintaa, joka osoittaa, ettei meitä estä mikään'.”

Ainoa uhma, joka voi pelastaa maailman tältä järjettömältä ”ilmastonmuutos”-kriisiltä tulee arvostetuilta ja vastuullisilta tiedemiehiltä, jotka kieltäytyvät olemasta hiljaa väärästä tieteestä joka tukee ilmastonmuutosta!

2) ”Tietyllä tavalla, ilmastonmuutos on sukua terrorismiongelmalle ja ISILille.”

Ilmastonmuutoksen vertaaminen veriseen, tukahduttavaan terrorismiin on järjettömyyden huippu.

3) ”Obama vertaa hiljattain Planned Parenthood'in klinikalla sattunutta ampumistapausta Pariisin iskuihin.”

Minusta tämä on täysin järjetöntä. Tässä puhutaan omenoista verrattuna appelsiineihin. Planned Parenthood tuhoaa tarkoituksella miljoonia pikkuruisia, viattomia vauvoja ja sitten tekee voittoa myymällä vauvojen ruumiinosia, kun taas Pariisin terroriampumiset olivat kostotoimenpide aikuisia Ranskan kansalaisia vastaan, joista monet olivat tukeneet Bushin ja Obaman sotia kaikkialla Lähi-idässä ja Pohjois-Afrikassa.

Planned Parenthood tuhoaa viattomia samalla kun ranskalaiset tukivat kokonaisten valtioiden tuhoamista Lähi-idässä.

4) ”Obama sanoo, että joukkoampumisia ”Ei juurikaan tapahdu muissa maissa (vertaa Yhdysvaltoihin)”.”

Kyllä, hän lausui tämän täydellisen valheilmoituksen Pariisissa, vain viikkoja sen jälkeen kun 129 ihmistä kuoli terroristien luotisateeseen. Ja kuka voi unohtaa Pariisin ampumiset tammikuussa 2015, jolloin terroristit murhasivat 12 ihmistä Charlie Hebdo'n pilapiirrostoimistossa ja kosher-supermarketissa?

5) ”Obama sanoo, että ihmisten täytyy lakata 'demonisoimasta' Planned Parenthood'ia.”

Mitä muuta voit sanoa järjestöstä, joka on omistautunut jo alusta lähtien tekemään lopun viattomien ihmisten elämistä kohdun sisällä? Entiset saatanistit ovat julistaneet, että saatana näkee abortin korkeimpana ihmisuhrauksen tasona hänelle ja hänen tulevalle valtakunnalle, Uudelle Maailmanjärjestykselle (NWO)!

6) ”Obama sanoo, että ”Amerikan on vahvistettava sitoumuksemme siihen, että on olemassa resursseja maille, jotka ovat halukkaita tekemään osansa hypätäkseen likaisen kehitysvaiheen yli”.”

Tämä on aivan liian epämääräistä.”

7) ”Jostakin syystä, liian usein Washingtonissa, Amerikan johtajuus määritellään sillä, että lähetämmekö sotajoukkoja jonnekin.”

8) ”Obama sanoo: ”Mielestäni ihmisten pitäisi luottaa siihen, että vastaamme sitoumuksistamme koskien ilmastonmuutosta”.”

Kukaan ei tiedä pitkään aikaan valtuuttaako republikaaninen Kongressimme yhtään sopimusta liittyen ilmastonmuutokseen. Mutta, niin kauan kuin republikaanijohto edustajainhuoneessa ja senaatissa yllättäen antaa periksi Obamalle juuri ennen määräajan umpeutumista, niin ehkäpä presidentti tietää jotakin, jota me emme tiedä!


http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2227
DVD

IV. Syyrialaiset – kansana – ovat terroristeja, ja heitä pitää pelätä.

Luvut kertovat vaarallisen tarinan.

UUTISKATSAUS: Syyrialaiset ovat terroriuhka: Tässä ovat luvut”, Breaking Israel News, 2. joulukuuta 2015

Syyria on terroristivaltio. Siitä ei tullut sellainen yhdessä yössä johtuen arabikeväästä tai Irakin sodasta. Sen kansalaiset eivät ole Amerikan ulkopolitiikan, islamilaisen militanttiuden tai minkään muun muodikkaan tekosyyn uhreja. He tukivat islamilaista terrorismia. Miljoonat heistä vieläkin.”

He eivät ole juutalaisia jotka pakenivat natsien holokaustia. He ovat natseja yrittäessään muuttaa pois pommitetusta Berliinistä.”

Nämä ovat kylmiä ja kovia tosiasioita.”

* ”ISIS valtasi osia Syyriasta koska maan hallinto mielellään liittoutui ISISin kanssa auttaakseen sen terroristeja tappamaan amerikkalaisia Irakissa. Tämä tuki Al-Qaidalle auttoi johdattamaan sisällissotaan, joka repii maata osiin.”

* ”Syyrialaiset eivät olleet avuttomia, apaattisia pelinappuloita tässä taistelussa. He tukivat islamilaista terrorismia.”

* ”Vuoden 2007 mielipidekysely osoitti, että 77% syyrialaisista tuki islamilaisten terroristien, kuten Hamasin ja irakilaistaistelijoiden rahoittamista, joista ISIS kehittyi. Syyrialaisista vähemmän kuin 10% vastusti niiden terrorismia.”

Ja, älkää erehtykö tässä: Syyrialaiset vihaavat Amerikkaa.

Kuusikymmentäkolme prosenttia syyrialaisista halusi kieltäytyä lääkinnällisestä ja humanitaarisesta avusta, joka on Yhdysvalloista peräisin. Sama prosenttimäärä ei halunnut, että yksikään amerikkalainen antaa apua Irakin pakolaisten huolehtimiselle Syyriassa. Valtaosa syyrialaisista torjui kaikenlaisen Yhdysvaltojen avustuksen, koska he vihasivat meitä. Vieläkin he tekevät niin. Vain se, että he ovat nyt halukkaita hyväksymään avun, ei tarkoita sitä, että he pitävät meistä.”

Nyt, tässä on tärkein asia:

Jos tuomme Syyrian muslimeja Amerikkaan, meillä on tuotavana väestö, joka vihaa meitä.”

Tarvitseeko sanoa yhtään enempää?

Suomentajan kommentti: Voi olla, että syyrialaiset terroristit iskevät ensin Amerikkaan Obaman "avustuksella" (kostona Damaskoksen tuho, Jes. 17:1) ja venäläiset 7-vuotisen vaivanajan puolivälissä (ns. Googin sota) viimeistelevät Suuren Babylonin tuhon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com

eXTReMe Tracker