Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

tiistai 8. joulukuuta 2015

Tuleva maailmankriisi ovella, joka on profetoitu Raamatussa tämän aikakauden viimeisille päiville

Tässä kristillisen palveluministeriön (Light for the Last Days) tutkija Tony Pearce luettelee maailmassa tällä hetkellä käynnissä olevia asioita, jotka osoittavat päivien lopun kriisiin, joka työntää maailman kohti viimeistä 7 vuoden antikristillistä ajanjaksoa eli ns. Ahdistuksen aikaa edeltäen Jeesuksen Kristuksen toista tulemusta maan päälle perustamaan tuhatvuotinen valtakuntansa. Kirjoittajan käsiteltävänä olevia asioita ovat Pakolaiset ja maahanmuutto (Euroopan islamisaatio), Uusi rahoituskriisi (jonka kautta uusi talousjärjestelmä), Ilmastokaaos (luonnollista vai ihmisen aikaansaamaa?) sekä Moraalin romahtaminen varsinkin länsimaissa, joka tuo tullessaan Sodoman ja Gomorran kaltaisen Jumalan tuomion. Kristittyjä kehotetaan olemaan nyt valppaina, koska näemme nykyisen maailmanjärjestelmän uppoavan laivan, ja ainoa tiemme ulos maailman päälle tulevasta kriisistä on olla mukana pelastuksen pelastusveneessä, joka nousee kohti Taivasta. Tämän syyskuisen artikkelin suomensi: Samuel Korhonen

-------------------------

Ei yhtään tietä ulos vai yksi tie ylös?

By Tony Pearce, September 2015



Tähän aikaan viime vuonna lehtemme Light for the Last Days syysnumerossa teema-artikkelimme oli otsikoitu ‘New World Disorder (Uusi maailman epäjärjestys)’. Siinä tarkastelimme joitakin niistä kansakuntia ravistelevista voimista, jotka saavat maailman hajoamaan. Nyt, kun vuosi on mennyt, näemme paljon enemmän todisteita tulevasta maailmankriisistä, joka on profetoitu Raamatussa tämän aikakauden viimeisille päiville.

Näyssä viimeisistä päivistä heprealainen profeetta Jeremia kirjoitti: Näin sanoo Herra Sebaot: Katso, onnettomuus kulkee kansasta kansaan ja suuri myrsky nousee maan perimmäisistä ääristä.(Jer. 25:32) Tänä päivänä onnettomuus kulkee kansakunnasta toiseen ja valmistaa tietä lopunajan myrskylle, joka tulee järkyttämään kaikkia kansakuntia.

Jeesus varoitti viimeisestä kriisistä, jota Hän kuvailiahdistuksena kansoilla maan päällä ja epätoivona, kun meri ja aallot pauhaavat. Ja ihmiset menehtyvät peljätessään ja odottaessaan sitä, mikä maanpiiriä kohtaa; sillä taivaitten voimat järkkyvät. (Luuk. 21:25-26) Jeesuksen käyttämä sana kuvailemaan kansakuntien ahdistusta on 'epätoivo (KJV: perplexity)'. Vastaava kreikan sana on 'aporia', joka tarkoittaa ei tietä ulos. Jeesus sanoo, että päivien lopussa on oleva kriisi, johon ei ole inhimillistä ratkaisua ja joka työntää maailman kohti suuren ahdistuksen viimeistä ajanjaksoa, joka edeltää Hänen toista tulemustaan maan päälle.

Tässä artikkelissa luettelemme joitakin tämän päivän maailmassa käynnissä olevia asioita, jotka osoittavat tähän päätökseen ja siihen yhteen seuraukseen, joka antaa meille tulevaisuuden toivon, Jeesuksen Kristuksen pikaiseen paluuseen. Hän sanoi: Mutta kun nämä alkavat tapahtua, niin rohkaiskaa itsenne ja nostakaa päänne, sillä teidän vapautuksenne on lähellä.’ (Luuk. 21:28)

Pakolaiset ja maahanmuutto

YK:n raportin mukaan vuonna 2014 pakkosiirrettyjen ihmisten määrä maailmanlaajuisesti saavutti lähes 60 miljoonan ennätyksellisen tason. UNHCR:n (YK:n pakolaisjärjestö) johtaja Antonio Guterres kertoi BBC:lle, että 'maailma on sekaisin'. Hän tunnusti, että humanitaariset järjestöt eivät voi 'siivota sotkua. Se ei ole enää mahdollista. Meillä ei ole mitään mahdollisuuksia poimia palasia.' Vuonna 2015 ongelma on tullut paljon pahemmaksi, kun yhä enemmän ihmisiä pakenee sotaa, konfliktia tai vainoa etupäässä Lähi-Idän maista ja erityisesti Syyriasta.

EU:n turvapaikkalakien mukaan jokainen maailmassa, joka on 'vaarassa kärsiä vakavaa vahinkoa johtuen mielivaltaisesta väkivallasta kansainvälisen tai sisäisen aseellisen konfliktin tilanteissa', voi vaatia suojelua – mikä käytännössä tarkoittaa pysyvää asuinpaikkaa – EU-maassa. Tämä hieno näkemys toimi niin kauan, kun suhteellisen pienet määrät ihmisiä pystyivät saavuttamaan Euroopan ja vaatimaan suojelua. Mutta nyt sana on mennyt ulos, että rajavalvonta on romahtanut eteläisessä Euroopassa ja tuhannet ovat lähteneet marssille etsimään parempaa elämää Euroopassa jättääkseen epätoivoiset olosuhteet kaikkialla Afrikan ja Lähi-Idän maissa.

Saksa pahensi tilannetta ilmoittamalla, että kaikki syyrialaiset ovat tervetulleita. Syyskuun 7. päivänä Angela Merkel ilmoitti: 'Niin kauan, kuin on turvaa tarvitsevia ihmisiä, Saksan ovet pysyvät auki. Se, mitä olemme kokemassa, pitää meidät kiireisinä ja muuttaa maamme tulevina vuosina.' Todella kiireisinä! Pelkästään Syyriassa on 4.1 miljoonaa, jotka ovat paenneet maasta ja 7.6 miljoonaa maan sisällä pakkosiirrettyä. Voimme lisätä tähän ihmiset, jotka pakenevat Irakista, Afganistanista, Somaliasta, Eritreasta, Nigeriasta ja muista Afrikan ja Lähi-Idän maista, jotka nyt kärsivät diktatuurista, köyhyydestä, islamilaisesta väkivallasta ja vainosta. Puhumme kymmenistä miljoonista ihmisistä.

Monet näistä ihmisistä kertovat inhimillisestä kärsimyksestä, varsinkin ne, jotka tulevat Syyrian sisällissodasta. Tällaiset lukumäärät kuitenkin musertavat Euroopan sabotoiden sitä taloudellisesti ja poliittisesti. Kreikka, Makedonia, Serbia, Kroatia ja Unkari, maat pakolaisten valitsemalla reitillä Saksaan ja Pohjois-Eurooppaan, ovat jo joutuneet valtavan paineen alaisiksi johtuen maiden kautta kulkevien pakolaisten määristä. Syyskuun puolivälissä tilanne saavutti kriisivaiheen maiden sulkiessa rajansa sanoen, etteivät enää selviydy tulijoiden määristä.

Euroopan komissio on ehdottanut pakollisia kiintiöitä 160 000 pakolaisen jakamiseksi koko maanosaan. Itä-Euroopan valtiot kuitenkin torjuvat pakolaiskiintiöt ja sitä paitsi käsiteltäviä ihmisiä on paljon enemmän kuin 160 000. EU:n naapuruuspolitiikan komissaari Johannes Hahn sanoi: 'Euroopan kynnyksellä odottaa 20 miljoonaa pakolaista.'

Unkarin pääministeri Orban perusteli pystyttämiään rajanylityspaikkoja, että ne on pantu sinne 'suojelemaan elämäntapaamme' lisäten, että 'Unkarilla on tuhatvuotinen kristillinen kulttuuri. Me unkarilaiset emme halua maailmanlaajuista ihmisten liikehdintää muuttamaan Unkaria.' Tästä häntä on arvosteltu laajalti ja Itävallan liittokansleri Werner Faymann vertasi hänen politiikkaansa natsien karkotuksiin. Orban näkee nykyisen muslimien liikehdinnän invasiivisena, muistona ajasta, jolloin muslimien ottomaani-valtakunta eteni Balkanille, Kreikkaan, Unkariin ja Bulgariaan, jopa Wienin porteille, jossa turkkilaiset lyötiin vuonna 1683. Hollantilainen oikeistopoliitikko Geert Vilders puhui 'Euroopan islamilaisesta invaasiosta … Massoittain parikymppisiä parrakkaita nuoria miehiä laulaa Allahu Akbar'ia kaikkialla Euroopassa. Se on invaasio, joka uhkaa varallisuuttamme, turvallisuuttamme, kulttuuriamme ja identiteettiämme.'

Libyan johtaja Ghaddafi sanoi jo monta vuotta sitten, että 'Islam tulee valtaamaan Euroopan ilman väkivaltaa muutamassa vuosikymmenessä: Meillä on Euroopassa 50 miljoonaa muslimia. On olemassa merkkejä, että Allah tulee suomaan Islamille voiton Euroopassa – ilman miekkoja, ilman pyssyjä, ilman valloituksia. Nuo 50 miljoonaa Euroopan muslimia muuttavat sen muslimimaanosaksi muutamassa vuosikymmenessä.' Muslimiveljeskunnan johtaja Khurram Murad kannusti muslimien massamaahanmuuttoa Eurooppaan, sanoen, että sen tavoitteena on muuttaa 'olemassaoleva yhteiskunta Koraaniin ja Sunnaan perustuvaksi islamilaiseksi yhteiskunnaksi ja tehdä Islam, joka on koko elämän laki, korkeimmaksi ja hallitsevaksi.' (The Islamic Movement in the West).

Suurin osa mediaamme sivuuttaa tätä koskevat huolet Islamin pelkona ja rasismina, mutta Euroopan islamisaatio on todellinen kysymys. Massamuutto tulee Eurooppaan pääasiassa muslimimaista. Euroopan suurkaupunkien osia Ruotsin Malmösta Ranskan Marseille'hin on jo islamisoitu muslimikortteleineen, joissa ei-muslimeja uhkaillaan ja ajetaan ulos ja jopa poliisi ja hätäpalvelut pelkäävät mennä sisään. Aluetta Hollannin Haagissa johdetaan epävirallisella Sharia-lailla, samalla kun Belgiassa radikaali muslimijohtaja Abu Islam johtaa ryhmää nimeltä Sharia4Belgium. Hän sanoo olevan vain ajan kysymys milloin muslimit, joiden syntyvyys eurooppalaisiin verrattuna on korkea, ovat enemmistö maassa. Siinä vaiheessa hän toivoo voivansa pakottaa muslimien Sharia-lain koko maahan.

Saksan muslimiväestön on määrä kasvaa yli 700 tuhannella vuonna 2015 nostaen maassa olevien muslimien kokonaismäärän lähes kuuteen miljoonaan. Islam on nopeimmin kasvava uskonto jälkikristillisessä Saksassa. Sitä todistaa se tosiasia, että kasvavaa määrää kirkkoja Saksassa ollaan muuttamassa moskeijoiksi, joista jotkut kaiuttavat julkisesti rukouskutsuja (adhan) ulkokaiuttimista. Sharia-laki etenee vauhdilla koko Saksassa, kun Sharia-tuomioistuimia toimii nyt Saksan kaikissa suurkaupungeissa. Äärimuslimien sallitaan avoimesti tehdä käännytystyötä Saksan kaduilla löytääkseen uusia alokkaita ja siten kasvattaen lukumääräänsä. Hiljattaisessa värväyksessä salafistit käynnistivät ennenkuulumattoman valtakunnallisen kampanjan ”Koraani joka kotiin” jakaakseen 25 miljoonaa saksankielistä Koraania jokaiseen talouteen Saksassa ilmaiseksi. Samalla media ja poliittiset vallanpitäjät tekevät ylitöitä hiljentääkseen Islamin nousun arvostelijat Saksassa syyttäen heitä vihapuheesta ja yrittäen uhkailemalla hiljentää heidät.

Libanonin opetusministeri Elias Bousaab kertoi David Cameron'ille, että kaksi sadasta syyrialaisesta maahanmuuttajasta on IS:n taistelijoita. Hän sanoi ääriryhmän lähettävän salaisesti koulutettuja jihadisteja iskemään Lännen kohteita vastaan. Jos tämä pitää paikkansa, niin tuhansia jihadisteja voi käyttää pakolais-statusta päästäkseen Eurooppaan ilman passia välttäen kiinnijäämisen.

Clarion Project'in raportissa arvioidaan, että yli 8.5 miljoonaa muslimia näkee ISIS:in myönteisenä ja noin 42 miljoonaa näkee sen jossakin määrin myönteisenä. ISIS värvää nuoria muslimeja Britanniasta ja muista Euroopan maista liittymään taisteluunsa ja ryhtymään terrorismiin niitä maita vastaan, joista tulevat. Sen monille kannattajille opetetaan apokalyptista uskoa Harmageddonin kaltaiseen skenarioon, jonka he käynnistävät ja joka tuo Mahdin tulemuksen, muslimien messias-hahmon, jonka sanotaan tulevan päivien lopussa ja käännyttävän maailman Islamiin.

Nykyisessä kriisissä johtajamme eivät näytä tietävän, mitä tehdä. Raamattu ennustaa, että Antikristus nousee viimeisten päivien kriisistä ja lähtee Ilmestyskirjan 6. luvun mukaan 'voittajana ja voittamaan'. Raamattu puhuu antikristuksen hengestä, joka ottaa maailman valvonnan viimeisessä Saatanan valtuuttamassa Pedon hallituksessa (Ilm. 13). Tämä paha järjestelmä tuo viimeisen konfliktin, joka johtaa Herran Jeesuksen Kristuksen fyysiseen paluuseen (Ilm. 19). Sitten Herra Jeesus tuo Jumalan maailmanhallituksen, joka tuo rauhan ja oikeudenmukaisuuden kansakunnille (Jes. 2:1-4, Ilm. 20).

Uusi rahoituskriisi?

Vuoden 2015 alkupuolen uutisia hallitsivat neuvottelut estää Kreikan velkojen maksamatta jättäminen ja lähtö euro-vyöhykkeestä. EU:n oli nähtävä valtavasti vaivaa estääkseen Kreikkaa lähtemästä eurosta ja estääkseen iskun vaikutuksen muissa velkaisissa maissa. Nigel Farage sanoi, että 'jos yksi maa kaatuu, niin koko korttipöytä keikahtaa ja Saksan kaltaiset maat tulevat ehdottomasti kokemaan valtavia menetyksiä, ehkä jopa biljoonan (1012) euron luokkaa.' Kreikka, Portugali, Irlanti, Italia, Espanja, Belgia ja Ranska ovat kaikki hukkumassa velkaan. Euro-vyöhykkeen ongelma on tietysti kaikkea muuta kuin ratkaistu ja voi kohdata uuden kriisikierteen.

Maailman talous on aivan liian riippuvainen velasta, jonka nyt arvioidaan olevan reilusti yli 100 biljoonaa, mikä on yli kaksi kertaa maailmantalouden koko. Elokuussa Kiina devalvoi valuuttansa, mikä lähetti shokkiaaltoja kaikkialle talousmaailmaan. Vaikka Kiina on maailman toiseksi suurin talous, se on vuodesta 2007 rakentanut 21 biljoonan dollarin massiivisen velan, mikä on enemmän kuin Amerikan velka, joka nyt on noussut 18 biljoonaan. Puolet maailmantaloudesta, joka osoitti eniten kasvua viimeisten 20 vuoden aikana, on nyt pulassa, kuten Brasilia, Venäjä ja Malesia. Bloomberg'in ym. lähteiden mukaan kansainvälisen valuuttarahaston (IMF) odotetaan myöhemmin tänä vuonna ilmoittavan varantovaluuttavaihtoehdosta USA:n dollarille, mikä tulee ravistelemaan velkaista USA:n taloutta, kun dollari menettää arvon yhdessä yössä.

Vuonna 2008 keskuspankit ruiskuttivat rahaa systeemiin pelastamaan maailmantalouden, mutta ne eivät pysty tekemään sitä uudelleen. Stephen King, HSBC:n, maailman kolmanneksi suurimman pankin, pääekonomisti, sanoi: 'Emme ehkä tiedä, mikä on seuraavan taantuman syy, mutta tässä vaiheessa voimme kylmästi todeta, että jos törmäämme jäävuoreen, niin pelastusveneitä ei riitä kaikille.' Hän vertasi maailmantaloutta Titanic'in kaltaiseen valtamerilaivaan ilman riittävää määrää pelastusveneitä. Muistaen tämän on merkillepantavaa, että Euroopan Komissio on loppukesästä määrännyt EU:n valtiot säätämään 'bail-in' -lakeja oikeustoimien uhalla. 'Bail-in' on pohjimmiltaan mekanismi, jolla pankki voi anastaa tallettajien varat (s.o. ottaa rahasi) jos sattuu kaatumaan, kuten kävi Kyproksella vuonna 2013. Eräs vanhempi Englannin Pankin virkailija on varoittanut, että korkoja voitaisiin alentaa pakkaselle uuden taantuman torjumiseksi. Se tarkoittaa, että sinun olisi maksettava pankille käteisvarojesi pelastamisesta.

Tässä tapauksessa yksi ongelma voisi olla, että ihmiset ottavat rahansa pankista ja jemmaavat sitä käteisenä. Englannin Pankin pääekonomisti, Andy Haldaine, sanoi, että yksi keino lopettaa jemmaaminen olisi korvata käteinen digitaalisella valuutalla, joka olisi negatiivisen koron alainen. Tämä tulee salaisen kokouksen jälkeen, joka pidettiin Lontoossa ja jossa Kenneth Rogoff Harvard -yliopistolta ja Willem Butler, Citygroup'in pääekonomisti, puhuivat keskuspankeille ja kannattivat 'kaiken käteisen poistamista sen päivän toteutumiseksi, jolloin et voi ostaa etkä myydä mitään ilman hallituksen lupaa.' Hän puhui myös siitä, kuinka tämä antaisi hallituksille mahdollisuuden 'estää maksut, jos nenäkäs kansalainen uskaltaa poiketa ruodusta.'

Daily Telegraph (13/8/15) julkaisi Jim Leaviss'in artikkelin rahattomasta yhteiskunnasta ja kuinka 'lopettaa nousut ja laskut' saamalla jokainen kuluttamaan vain sähköisesti tililtä hallituksen johtamassa pankissa. Hän kirjoitti: 'Tässä futuristisessa maailmassa kaikki maksut suoritetaan kosketuksettomalla kortilla, matkapuhelinsovelluksilla, tai muuten sähköisesti setelien ja kolikoiden ollessa lakkautettuja. Käyttötilisi ei enää ole pankin hallussa, vaan hallituksen tai keskuspankin. Kun itsekunkin tili on yhden keskusinstituution hallussa, se sallii viranomaisten joko edistää tai estää ihmisiä kuluttamisessa.'

Tunnistaminen on tärkeää kaikessa rahattomassa maksuliikenteessä. Pankkikortit pin-tunnuksineen ovat tapa, jolla se tehdään nyt, mutta niissä on omat riskinsä. Yksi tapa varmistaa, että henkilöllä varmasti on oikea tunnus, on käyttää jonkinlaista biometristä laitetta, johon on asetettu heidän henkilöllisyyteensä ja jota ei voi väärentää, kadottaa eikä varastaa. Se voisi olla ihon alle asetettu mikrosiru, tai jonkinlainen merkki iholla, joka vahvistaa heidän tunnuksensa. Nyt on tullut mahdolliseksi ensi kertaa historiassa tehdä näin. Euronews (7/9/15) raportoi Euroopan suurimmista korkean teknologian messuista, jossa yksi esittelyaiheista on ihmisille tarkoitettu mikrosiru.

Kaikki tämä ennakoi tulevaa Antikristusta, jolla on valta yli rahasysteemin ja joka pystyy valvomaan ihmisten kykyä ostaa ja myydä. Kuuluisa Ilmestyskirjan 666-profetia edellyttää jonkinlaista muutosta rahasysteemin toimintatavassa, johon kuuluu sitä käyttäviin istutettu tunnistusmerkki. Tämä pitää yhtä edellä kuvailtujen yksityiskohtien kanssa. 'Ja se saa kaikki, pienet ja suuret, sekä rikkaat että köyhät, sekä vapaat että orjat, panemaan merkin oikeaan käteensä tai otsaansa, ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on merkki: pedon nimi tai sen nimen luku. Tässä on viisaus. Jolla ymmärrys on, se laskekoon pedon luvun; sillä se on ihmisen luku. Ja sen luku on 666.' (Ilm. 13:18)

Ilmastokaaos

Toukokuussa 2014 Ranskan ulkoministeri Laurent Fabius meni Washingtoniin keskustelemaan eri kysymyksistä USA:n ulkoministeri John Kerry'n kanssa. Hän sanoi silloin: 'On vain 500 päivää jäljellä välttää ilmastokaaos.' Hän ei tarkentanut, mitä tarkoitti '500 päivällä', mutta todennäköisesti hän viittasi edessäolevaan ilmastokonferenssiin, jota Ranskan on tarkoitus isännöidä joulukuussa 2015.

Monet profetiasta kirjoittavat sanovat, että koko globaalin lämpenemisen aihe on maailmanhallitusta ajavien ihmisten keksimä huijaus. Todistusaineisto kyllä viittaa kasvavaan ympäristöongelmaan, joka uhkaa ihmiskunnan tulevaisuutta. Kesä 2015 rikkoi lämpöennätyksiä Lähi-Idän, Euroopan ja Etelä-Aasian helleaalloissa. Se on aiheuttanut kasvavan määrän maastopaloja tuhoten metsiä Etelä-Ranskassa, Espanjassa, Italiassa, Kroatiassa ja Kreikassa ja Amerikan länsirannikolla aina Vancouver'ista alas Kaliforniaan ja Indonesiassa. Viimeisten 35 vuoden aikana metsäpalojen lukumäärä maailmanlaajuisesti on kasvanut valtavasti.

Maailmassa on myös paheneva vesikriisi. Afrikassa 800 järveä on jo kuivunut pahentaen vesikriisiä, joka koettelee maanosaa, jossa väestö kasvaa ja vettä on yhä vähemmän. USA:n läntinen kolmannes on kohtaamassa pahimman vesikriisin, mitä maa on koskaan nähnyt tuhanteen vuoteen pahimman kuivuuden jälkeen. Kiinan koillis- ja keskiosissa, joissa asuu satoja miljoonia ihmisiä, pohjavesi on ennätyksellisen kuivan kauden jälkeen tänä vuonna laskenut historian alhaisimmille tasoille. Intian pohjoiset valtiot ovat kokemassa, mitä se on, kun 60% monsuunisateista on jäänyt tulematta. Brasilia on kokenut kaikkien aikojen pahimman kuivuutensa suurten kuivuuksien rinnalla, joita on kirjattu Etekä-Afrikassa, Pohjois-Koreassa sekä eteläisessä ja keskisessä Euroopassa.

Uusien NASA:n satelliittitietojen mukaan yli puolet maapallon 37 suurimmasta pohvavesivarannosta, elintärkeistä maan alla olevista vesivarastoista, jotka ovat satojen miljoonien ihmisten makeanveden lähde, hupenee hälyttävää vauhtia. Kaksikymmentäyksi maailman 37 suurimmasta vesivarannosta Intiassa, Kiinassa, Pohjois-Amerikassa, Arabian niemimaalla, USA:ssa ja Ranskassa on ohittanut kestävyytensä kriittisen pisteen. Maailmanlaajuisesti maanalaisista vesivarannoista saadaan 35% ihmisten käyttämästä vedestä. Ylikuormitetuimmat vesivarannot ovat maailman kuivimmilla alueilla, joilla väestö hyödyntää rankasti maanalaista vettä. Tämä voi johtaa uuteen massamuuton kierteeseen, kun ihmiset lähtevät alueilta, joilla veden puute tekee elämän kestämättömäksi.

Eläimiä kuolee tänä päivänä valtavia määriä kaikkialla maailmassa johtuen meren ja ilman saastuneesta tilasta. Lämpenevät merivedet on yhdistetty myrkyllisiin leviin, joiden on sanottu 'syövän länsirannikon elävältä' epätavallisten kuolemien esiintyessä pitkin Amerikan Tyynenmeren rannikkoa. Elokun 18. päivänä ENENews uutisoi, että Alaskassa tuhansia miljoonia kaloja huuhtoutuu rannalle kuolleena, samalla kun koko Tyynenmeren alueella sairaita hylkeenpoikasia hyljätään ja kymmeniä mursuja on löydetty kuolleena yhdessä kuolevien valaiden, lintujen ja kalojen kanssa.

Mikä on syy tähän kaikkeen? Ympäristöliikkeen näkemyksen mukaan fossiilisten polttoaineiden polttamisesta johtuva ihmisen aiheuttama globaali lämpeneminen on tärkein syy näihin ongelmiin. Kaikki eivät yhdy tähän ja olen lukenut monta artikkelia, jotka sanovat, että ilmastomuutokseen on luonnollisia syitä. Jos kuitenkin olet samaa mieltä ympäristöliikkeen kanssa, niin ratkaisu on korvata fossiiliset polttoaineet uusiutuvilla energialähteillä, kuten vesivoiman, auringon ja tuulivoiman käytöllä sähkön kehittämiseksi.

Ongelma tässä on, että useimmissa maissa uusiutuvat energialähteet eivät riitä pitämään energiatuotantoa käynnissä. Britanniassa, jossa hiilivoimalaitoksia ollaan asteittain ajamassa alas ympäristölakien vuoksi, pelätään, että valot alkavat sammua ennen vuotta 2020 ja tietokoneistettu yhteiskuntamme, joka on riippuvainen jatkuvasta sähkön saannista, hajoaa.

YK pitää 'Kestävän kehityksen huippukokouksen (Sustainable Development Summit)' syyskuun 25. päivänä. Se vaatii ihmiskunnalle 'uutta universaalia ohjelmaa'. Virallinen asiakirja, jonka jokaisen valtion odotetaan hyväksyvän, velvoittaa nämä valtiot toimimaan 17 'kestävän kehityksen tavoitteen (sustainable development goals)' ja 169 'kestävän kehityksen kohteen (sustainable development targets)' hyväksi. YK:n asiakirja lupaa, että tämä suunnitelma 'muuttaa maailmamme paremmaksi vuoteen 2030 mennessä'.

Prophecy News Watch'in Michael Snyder'in mukaan 'Agenda 2030' on viemässä aiemman 'Agenda 21:n' periaatteet kokonaan uudelle tasolle. Agenda 21 keskittyi ensisijaisesti ympäristöön, mutta Agenda 2030 koskee käytännössä kaikkia inhimillisen toiminnan alueita. Se on todella globaalin hallinnon ennakkosuunnitelma. Lähes jokainen valtio koko planeetalla aikoo ilmoittautua tähän uuteen ohjelmaan. Planeetan väestölle aiotaan kertoa, että tämä ohjelma on 'vapaaehtoinen' ja että kyse on vain 'köyhyyden lopettamisesta' ja 'taistelusta ilmastomuutosta vastaan,' mutta se ei ole kaikki.

Michael Snyder kommentoi: ”Mitä 'kestävä kehitys' oikeastaan tarkoittaa ja kuinka YK:n suunnitelma varmistaa, että se saavutetaan maailmanlaajuisesti? On selvää, että YK ja sen tukijat näkevät kestävän kehityksen enempänä, kuin vain tienä puhtaampaan ympäristöön. He näkevät sen välineenä luoda kauan etsitty uusi kansainvälinen taloudellinen järjestys, eli 'Uusi Maailman Järjestys', toisin sanoen globaali hallitus, joka johtaa äärimmäiseen tyranniaan.”

Kaikki tämä on uusi merkki myrskystä, joka on kehittymässä maailman ylle ja pitää yhtä Raamatun profetioiden kanssa viimeisistä päivistä. Raamattu todellakin puhuu ympäristökriisistä päivien lopulla. Puut ja kasvillisuus palavat, vedet tulevat katkeriksi ja juomakelvottomiksi ja luontokappaleet kuolevat meressä (Ilm. 8:7-11) ja ihmiset 'paahtuvat kovassa helteessä' (Ilm. 16:8). Jesaja ennustaa tulevan apokalypsin, jossa maa saastuu asukastensa alla: 'Maa on saastunut asukkaittensa alla, sillä he ovat rikkoneet lait, muuttaneet käskyt, hyljänneet iankaikkisen liiton. Sentähden kirous kalvaa maata, ja sen asukkaat syystänsä kärsivät; sentähden maan asukkaat kuumuudesta korventuvat, ja vähän jää ihmisiä jäljelle.' (Jes. 24:5-6) Raamattu ennustaa myös antikristuksen hallituksen, joka nousee esiin viimeisinä päivinä. (Ilm. 13)

Moraalin romahtaminen

Niin monien kriisien riehuessa ympärillämme luulisi, että ihmiset kääntyvät Jumalan puoleen apua saadakseen, mutta päinvastoin on käymässä. Läntisissä kansakunnissa ihmiset aivopestään humanistisella maailmankatsomuksella, joka hylkää Raamatun Jumalan, hyväksyy evoluution luomisen sijaan tienämme tulla tänne, hylkää Jumalan käskyt ja kieltää Jeesuksen maailman ainoana Vapahtajana. Mediassa pilkataan jatkuvasti Jumalaa, Jeesusta Kristusta ja kristittyjä, kun samaan aikaan yleensä on kunnioittava näkemys Islamiin ja hindulaisiin käytäntöihin, kuten joogaan.

Raamattu opettaa, että yksi mies naimisissa yhden naisen kanssa on Jumalan tahto, mitä tulee ihmisen seksuaalisuuteen, perhe-elämään ja lapsista huolehtimiseen. Kuitenkin hallitukset, koulusysteemi ja viihdeteollisuus ajavat jatkuvasti ideaa, ettei ole olemassa mitään oikeaa eikä väärää, kun on kyse seksistä ja voit elää niinkuin huvittaa. Tämän seurauksena meillä on helppo avioero, monta seksikumppania, teiniraskauksia, yhden vanhemman perheitä ja homoutta. Lasten hyväksikäytöstä ja prostituutiosta on tullut globaali ilmiö, kun ihmiset matkustavat maailman ympäri osallistumaan likaisiin ja halventaviin akteihin. Suosittu viihteemme on paljolti matalan tason pornoa kovan pornon ollessa helposti saatavana internetissä ja kaapeli-TV:ssä. Teini-ikäiset katselevat nykyisin nettipornoa oppiakseen 'kuinka tehdä sitä' ja matkivat näkemäänsä.

Homoavioliittoa ollaan tuomassa kaikkialle läntiseen maailmaan, mikä muuttaa avioliiton luonteen Jumalan lain vastaiseksi. Se aiheuttaa ongelman niille, jotka puolustavat Jumalan järjestystä perheelle. Opettajat, sosiaalityöntekijät, toimittajat, avioliittoneuvojat, valokuvaajat ym. voivat joutua haastetuksi oikeuteen, tai menettää työpaikkansa, elleivät hyväksy homoseksuaalien avioliittoja laillisina.

Psalmista 2 luemme, että: 'Maan kuninkaat nousevat, ruhtinaat yhdessä neuvottelevat Herraa ja hänen voideltuansa vastaan: Katkaiskaamme heidän kahleensa, heittäkäämme päältämme heidän köytensä.' Tämä messiaaninen psalmi puhuu viimeisistä päivistä, jolloin maailman hallitsijat 'neuvottelevat' (säätävät lakeja?), jotka ovat Herraa ja Hänen voideltuaan (Messias/Kristus) vastaan. Se tarkoittaa, että he heittävät pois pahuuden pidäkkeen, jonka Jumalan lakien hyväksyminen tuo. Kaikki tämä on tuomassa Jumalan tuomion kansakunnille, kun näemme lopunajan agendan muotoutuvan.

Jeesus sanoi: 'Ja sentähden, että laittomuus pääsee valtaan, kylmenee useimpien rakkaus.' (Matt. 24:12) Hän sanoi myös, että se olisi kuin Lootin päivinä (Luuk. 17:28-29). Luemme Lootista 1. Moos. 19 luvussa, jossa löydämme hänet 'istumassa Sodoman portilla'. Sodoma oli paha kaupunki täynnä seksuaalista moraalittomuutta homoseksuaalisuuden pakottautuessa kaupunkiin. Seuraus oli, että 'rietasten vaellus irstaudessa vaivasi hurskasta Lootia.' (2. Piet. 2:7) Jeesus sanoi myös, että se olisi kuten Nooan päivinä, päivinä, jolloin maan päällä oli väkivaltaa ja 'kaikki heidän sydämensä aivoitukset ja ajatukset olivat kaiken aikaa ainoastaan pahat.' (1. Moos. 6:5-11). Kaikki tämä on tuomassa Jumalan tuomion maailman päälle, kuten Ilmestyskirja kuvailee.

Johtopäätös

Kaikki nämä maailmassa tapahtuvat asiat ovat merkki siitä, että tämän ajan lopulle ennustettu vaivan aika on tulossa päällemme. Monet pelkäävät sitä, mitä on tulossa, mutta niille, jotka tuntevat Herran Jeesuksen pelastuksen, on loistava toivo keskellä kaikkea tätä surua ja onnettomuutta. Jeesus käskee meitä 'katsomaan ylös ja nostamaan päämme, koska lunastuksemme lähestyy.' Ei kukaan hallituksessa eikä missään muussakaan valta-asemassa oleva pysty ratkaisemaan niitä monia kriisejä, jotka ovat tulossa maailman päälle. Perussyy kaikelle, mikä on pielessä maailmassamme, on se tosiasia, että ihmiset ovat hyljänneet Jumalan ja Hänen pelastuksen suunnitelmansa, parannuksen tekemisen synnistä ja Jeesukseen Messiaaseen uskomisen kautta. Hän kuoli syntiemme tähden ja nousi kuolleista antamaan uuden elämän Pyhässä Hengessä kaikille, jotka kääntyvät Hänen puoleensa. Ainoa, joka pystyy pelastamaan meidät, on Herra Jeesus, joka on tulossa takaisin voimassa ja kunniassa kaikella Jumalan voimalla korjaamaan sotkun, johon ihmiset ovat saattaneet maailman. Katsomalla Häneen me löydämme ainoan tien ulos kriisistä, joka on tulossa maailman päälle. Voimme jäädä nykyisen maailmanjärjestelmän uppoavaan laivaan, tai nousta iankaikkisen pelastuksen pelastusveneeseen uskon kautta Jeesukseen.

Paavali kirjoittaa: 'Sillä itse Herra on tuleva alas taivaasta käskyhuudon, ylienkelin äänen ja Jumalan pasunan kuuluessa, ja Kristuksessa kuolleet nousevat ylös ensin; sitten meidät, jotka olemme elossa, jotka olemme jääneet tänne, temmataan yhdessä heidän kanssaan pilvissä Herraa vastaan yläilmoihin; ja niin me saamme aina olla Herran kanssa.' (1. Tess. 4:16-17)

Jeesus sanoi: 'Sentähden olkaa tekin valmiit, sillä sinä hetkenä, jona ette luule, Ihmisen Poika tulee.' (Matt. 24:44)

'Noita tietämättömyyden aikoja Jumala on kärsinyt, mutta nyt hän tekee tiettäväksi, että kaikkien ihmisten kaikkialla on tehtävä parannus. Sillä hän on säätänyt päivän, jona hän on tuomitseva maanpiirin vanhurskaudessa sen miehen kautta, jonka hän siihen on määrännyt; ja hän on antanut kaikille siitä vakuuden, herättämällä hänet kuolleista.' (Apt. 17:30-31)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com