Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 14. maaliskuuta 2016

Amerikan luopumus hengellisestä perinnöstään – Jumala pantu taka-alalle mm. armeijassa

Tässä erinomainen vuodatus jo 86-vuotiaalta tunnetulta veteraanieskatologilta, evankelista Hal Lindsey'ltä, joka käsitteli toissaviikon viikkoraportissaan Amerikan (ja muun länsimaailman) Jumala-uskon hylkäämistä, trendi, joka on vain voimistunut Barack Obaman virkakaudella ja ulottuu vahvasti nyt Yhdysvaltain armeijaankin, joka on perinteisesti kuuluttanut uskoaan kaiken Luojaan. Lindsey'n esilleottamat esimerkit osoittavat kiistatta sen, että Jeesuksen profetia Luuk. 18:8 jakeessa on toteutumassa vauhdilla, kun Ihmisen Poika palatessaan tuskin löytää uskoa maan päältä. Tämän viikkoraportin suomensi: Olli R.

-----------------------

Tonight on The Hal Lindsey Report

http://www.hallindsey.com/hlr-3-4-2016/

Vuonna 1954 Amerikan Legioona (the American Legion) sponsoroi sarjaa TV-lähetyksiä, joita kutsuttiin nimellä ”Back to God (Takaisin Jumalaan)”. Yhdessä näistä kansallisista televisiolähetyksistä, presidentti Dwight D. Eisenhower näyttäytyi Valkoisesta Talosta. Hän kiitti Amerikan Legioonaa, joka kehotti amerikkalaisia tunnustamaan Jumalan heidän päivittäisessä elämässään.

Sitten presidentti sanoi, ”Entisenä sotilaana, olen ilahtunut siitä, että meidän veteraanimme tukevat liikehdintää lisäämään tietoisuuttamme Jumalasta jokapäiväisessä elämässämme. Taisteluissa, he (veteraanit) oppivat suuren totuuden, etteivät he ole ateisteja juoksuhaudoissa.”

Voitko kuvitella, että tällaista tapahtuisi nykyään?

Presidentti viittasi nöyrästi itseään ”entiseksi sotilaaksi”. Todellisuudessa, hän oli yksi vain viidestä amerikkalaisesta, jotka ansaitsivat rankkauksen viiden tähden kenraaliksi. Hän oli Euroopassa olleiden liittoutuneiden ylipäällikkö 2. maailmansodassa. Hän ja kenraali George Washington ovat kiistatta eniten ihaillut sotilaat Amerikan historiassa.

Nopeasti eteenpäin vuoteen 2013. Ilmavoimien kappalainen Joint Base Elmendorf-Richardson -sotilastukikohdassa lähellä Alaskan Anchorage'a kirjoitti kolumnin tukikohdan verkkosivuille. Pidä mielessä, että everstiluutnantti Reyes on pappi. Hänen kolumninsa otsikko oli: ”No Atheists in Foxholes: Chaplains Gave All in World War II (Ei ateisteja juoksuhaudoissa: Kappalaiset antoivat kaikkensa 2. maailmansodassa).”

Hänen taaksevilkaisunsa kappalaisten panoksiin ja uhrauksiin 2. maailmansodan taistelukentillä lainasi yhtä Amerikan rakastetuimmista sotilaista ja presidenteistä, Dwight Eisenhower'ia. Nyt, tämä kuulostaa sotilaspapille melko turvalliselta alueelta astua, eikö vain? Upseeri, jonka tehtävänä on tarjota hengellistä lohtua ja ohjausta joukoilleen muistelee toisten upseerien uhrauksia, jotka tarjosivat hengellistä lohtua ja ohjausta joukoilleen taistelukentällä? Ja perustana on lainaus yhdeltä Amerikan suurimmalta sotilaalta ja presidentiltä?

Väärin.

Ihmiset, tämä ei ole vuosi 1954 ja se ei ole sinun isäsi Oldsmobile!

Pappi Reyes'iä moitittiin kolumnista ja hänen tukikohtakomentajansa pahoitteli julkisesti, ettei pysäyttänyt häntä käsittelemästä uskonnollisia aiheita tukikohdan verkkosivustolla. Mistä kappalaisen odotettiin sanailevan? Autojen korjausvinkeistäkö?

Joten mikä on muuttunut vuodesta 1954? Paljon asioita, tietenkin, mutta kaksi erottuu: 1. Nämä ovat viimeisiä päiviä. 2. Mikey Weinstein.

Varmaan muistat Mr. Weinstein'in aikaisemmista ohjelmista. Hän johtaa hyväntahtoisesti ja harhaanjohtavasti nimettyä Military Religious Freedom Foundation (MRFF) -säätiötä (Armeijan uskonnonvapaus-säätiö). (Sopivampi nimi olisi Military Freedom FROM Religion Foundation (Armeijan vapaus uskonnolliselta perustukselta)).

MRFF valitti kappalaisen kolumnista ja viiden tunnin sisällä se poistettiin Elmendorf-tukikohdan verkkosivuilta.

Ilmeisesti mikään paikka ei ole turvassa Mr. Weinstein'in lähes kaikkialla läsnäolevalta katseelta. Hän on kaveri, joka julkisesti kutsui kristillisen palvelujärjestön jäsenen suorittamaa uskonsa jakamista, ”henkiseksi raiskaukseksi”. Hän on leimannut kristityt ”hirviöiksi”, ”terroristeiksi”, sekä ”Perustuslain vihollisiksi”.

Mitä väliä, sinä sanot? Hän kuulostaa kahjolta! No, olen samaa mieltä, mutta presidentti Obama ei ole. Itseasiassa, Weinstein'ista on tullut Obaman hallinnon suurlähettiläs (go-to guy) koskien ”uskonnollisen suvaitsevaisuuden” aihepiiriä Yhdysvaltain armeijassa. Mikä kuulostaa ihan tyypilliseltä näinä päivinä – niin poimi vain joku, jolla EI ole uskonnollista suvaitsevaisuutta ja antaa kuitenkin röyhkeästi neuvoja uskonnollisesta suvaitsevaisuudesta.

Vain muutama vuosikymmen sitten, meidän kansalliset johtajamme todella edistivät uskoa Jumalaan ja Jumalan sisällyttämistä elämään ja kansakunnan kehikkoon. Sinä ymmärrät, he kohtasivat maailman vastakkaisen supervallan haamun, joka pyrki poistamaan Jumalan ja määräämään Hänen auktoriteettinsa valtiolle kuuluvaksi.

He ymmärsivät, että Amerikan vahvuus lepää kansalaistensa uskossa ja tottelevaisuudessa auktoriteettiin, joka on korkeampi kuin ihmisen aikaansaama hallinto: jumalallinen Luoja. Se vapautti meidät epäilyltä, epäröinniltä ja pelolta, joka vallitsee, kun meidän elämämme kulku määräytyy yksinomaan sillä kuka on parhaillaan vallassa.

Se on lyhyt ja kiistaton periaate: Ihminen muuttuu. Jumala ei. Ei tarvita rakettitiedemiestä tai aivokirurgia selvittämään kumpi näistä kahdesta tarjoaa vakaamman kansallisen ympäristön.

Elokuun 21. päivänä 1941, presidentti Franklin Roosevelt ja Britannian pääministeri Winston Churchill istuivat yhdessä, satojen merimiesten ja merijalkaväen sotilaiden kanssa, seurakunnan jumalanpalveluksessa HMS Prince of Wales -laivan kannella, satamassa, Newfoundland'in rannikolla. He lauloivat seurakunnan veisuja ja joivat voimassa, jonka tarjosi keskinäinen hengellinen perintö ja usko yhteiseen Jumalaan. [No mutta hyvänen aika Mr. Lindsey, Roosevelt ja Churchill olivat myös korkean asteen vapaamuurareita! Suom. huom.]

Myöhemmin Roosevelt kertoi pojalleen, että jumalanpalvelus ”liimasi meidät” Toisen Maailmansodan synkkiä päiviä varten jotka olivat edessäpäin. Churchill itki ”Onward, Christian Soldiers (Eespäin, kristityt sotilaat)” -laulun aikana ja huomautti myöhemmin että, ”Jokainen sana tuntui sekoittavan sydämen. Se oli hieno hetki elää.”

Se tuo kyyneleet silmiini juuri kirjoittaessani näitä sanoja. Ystäväni, tuo on maailma, joka on kaukana takanapäin.

Nykyään Britanniassa, harvempi kuin 10% osallistuu jumalanpalveluksiin, ja suurin osa heistä on muslimeja. Tällä hetkellä, eräs valinta vauvan nimeksi Yhdistyneessä Kuningaskunnassa on ”Mohammed”.

Luukkaan luvussa 18:8, Jeesus itse kysyi tämän kysymyksen: ”Kuitenkin, kun Ihmisen Poika tulee, löytäneekö hän uskoa maan päältä?” Jotkut tutkimukset osoittavat, että ateismi tulee korvaamaan ”uskonnon” hallitsevana hengellisenä käytäntönä vuoteen 2041 mennessä.

Itse en murehdi liikaa ateismista, koska jokaisella miehellä ja naisella on synnynnäinen tietoisuus Jumalasta. Mutta minä murehdin kristillisen kirkon suhteen. Tuleeko meistä niin epätoivoisia houkuttelemaan ihmisiä kirkon penkkeihin, että me muokkaamme ja vesitämme evankeliumin sanoman? Täydellisiä esimerkkejä tästä ovat liberaalit kirkkokunnat, joista on tullut kuin tyhjiä hautakammioita. Ja nyt se tapahtuu monissa evankelisissa megakirkoissa.

Tällä nopeudella jolla menemme, ja jos presidentti ja hänen puolueensa saa tahtonsa läpi, en ole varma löytääkö Jeesus uskoa armeijan sisältä kun Hän palaa. Samoin epäilen, että löytääkö Hän uskoa akateemisista riveistä tai jopa alemmista virkaportaista meidän koulutussysteemissämme. Näyttää siltä, että uskosta on kipeästi pulaa viihdeteollisuudessa jo nyt. Hallinto, ainakin liittovaltiotasolla, on jo julistanut riippumattomuuttaan uskosta ja omastatunnosta. Monet uskovat että bisnes, erityisesti Big Business (iso liiketoiminta), käänsi selkänsä Jumalalle kauan sitten ja palvoo ainoastaan dollarin alttarilla.

Joten, mistä Jeesus etsii uskoa kun Hän palaa? Sinun ja minun sydämestä. Siksi huolimatta siitä mitä tapahtuu maailmassa ympärillämme (ja se tapahtuu nopeasti ja raivokkaasti), seiso huoletta vankalla perustalla Jumalan muuttumattomia lupauksia meille. ”Sitten taistelun jälkeen tulette yhä seisomaan lujina.” (Efesolaiskirje 6:13, NLT)

Älä missaa tämän viikon raporttia täällä sunnuntaina.

God Bless,

Hal Lindsey

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com