Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

sunnuntai 20. maaliskuuta 2016

Sama planeetta, mutta ei sama maailma, kun islam uhkaa Länttä

Tässä tunnetun amerikkalaisen eskatologin ja evankelistan, pastori Hal Lindsey'n, tuore viikkoraportti, jossa hän muistelee erään edesmenneen amerikkalaisen radiojuontajan lausumia, jotka sopivat hyvin tähän aikaan. Planeettamme kutistuu käytännöllisesti teknologian kehittymisen myötä, mutta koostuu eri maailmoista, jotka ovat törmäyskurssilla nyt aikojen lopulla, etenkin kun Idän islamista on tulossa Lännelle entistä suurempi uhka. Viikkoraportin suomensi: Olli R.

---------------------

Tonight on The Hal Lindsey Report

http://www.hallindsey.com/hlr-3-18-2016/

Muistatko Paul Harvey'n?

"Hello, Americans. This is Paul Harvey. Stand by for news!" (”Hei, amerikkalaiset. Tämä on Paul Harvey. Valmistaudu uutisiin!”)

He sanovat, että peräti 24 miljoonaa amerikkalaista joka viikko kuunteli Paul Harvey'n radiouutislähetyksiä, ei siksi, että he halusivat kuulla uutiset, vaan koska he halusivat kuulla mitä Paul Harvey ajatteli uutisista.

Ja hänen kommenttinsa päivän tapahtumista eivät olleet monotonista mielipiteen kerrontaa. Sen sijaan, ne usein ilmoitettiin hänen äänensävynsä, hänen naurahdustensa tai huokailujensa kautta, tai siten, että hän esitteli tarinan tai vaihtoi toiseen juttuun.

Hän saattoi sanoa, että jokin asia, jonka joku oli sanonut, oli, ”Tämänkertainen lainaus on palkitsemisen arvoinen.”

Inhottavan jutun jälkeen, hän saattoi tarjota jotakin virkistävää. Hän sanoi, ”Nyt peskää korvanne tällä.”

Joskus, ennen tai jälkeen jutun raportointia kulttuureista, jotka olivat täysin vieraita amerikkalaiseen kokemusmaailmaan, hän saattoi sanoa, ”Se ei ole sama maailma.”

Hänen sanomansa oli, että vaikka me kaikki elämme samalla planeetalla, meidän eroavaisuutemme voisivat yhtä hyvin merkitä sitä, että emme ole samasta maailmasta. Hän vakuutti meille, että meidän ei pitäisi olla yllättyneitä siitä, mitä olimme juuri kuulleet – tai kohta kuulemme – koska se on sama planeetta, mutta ei sama ”maailma”. Meidän ”maailmamme” ovat erilaisia.

Ja että planeetta näyttää pienentyvän joka päivä. Hämmästyttävä kehitys kuljetuksessa ja viestintäteknologioissa takaa sen.

Esimerkiksi Iranin ohjusteknologian kehitys on saamassa aikaan merkittävän pienentymisen maaplaneetan käytännöllisessä koossa.

Uhmaten Yhdysvaltojen ja länsimaiden pakotteita, Iran testasi hiljattain sarjaa ballistisia ohjuksia. Läntiset analyytikot sanoivat, että ne olivat oikeastaan mannertenvälisiä ballistisia ohjuksia (ICBM).

ICBM-ohjukset pystyvät kuljettamaan ydinaseen Teheranista New Yorkiin – alle puolessa tunnissa.

Ja jos Paul Harvey olisi kertomassa tätä uutista, hän voisi hyvinkin sanoa, ”Mutta se ei ole sama maailma.”

Miksi? Koska iranilaisilla on arvojärjestelmä, joka on omaamme verrattuna ylösalaisin oleva versio.

Mieti tätä. Iranin Libanonin suurlähettiläs myönsi äskettäin lehdistölle, että Iran maksaa 7,000 dollaria kenen tahansa terroristin, joka on tapettu ”Jerusalemin intifadassa”, perheelle. Toisin sanoen, jos sinä kuolet tappaessasi israelilaisia tai Israelin maassa oleskelevia vierailijoita, Iran maksaa palkkion sinun perheellesi.

Israelin hallituksen käytäntönä on hajottaa terroriteon israelilaisia vastaan suorittaneen terroristin perheen talo. Se on ohjelma, jolla pyritään ehkäisemään tulevia terroristeja. Ja jos sinun talosi revitään alas Israelin hallituksen toimesta koska tapoit israelilaisia terroriteossa, Iranin hallitus antaa perheellesi ylimääräiset 30,000 dollaria rakentaaksesi uudelleen vielä paremman talon.

Se ei ole sama maailma.

Ja kun lukumäärät kohoavat useimmiten miespuolisten muslimimaahanmuuttajien saapuessa Eurooppaan Lähi-idästä, niin samoin tekevät seksuaalirikosten määrät. Arvostettu sanomalehti, Finland Today, kertoo, että vaikka maahanmuuttajat muodostavat alle 4% Suomen väestöstä, niin he tekevät kolme kertaa niin paljon raiskauksia kuin loput 96% väestöstä.

Jo pitkään on tunnustettu, että seksuaalipolitiikka ja seksuaalirikokset rehottavat kaikkialla Lähi-idän islamilaisessa kulttuurissa.

Se ei ole sama maailma. Mutta se on kutistuva planeetta ja se tarkoittaa, että siellä oleva pahuus tulee pian tänne.

Parin viime vuoden aikana, islam on tuonut meille vielä toisen kauhun: kristittyjen kansanmurhan.

Tämä on erityisen huolestuttavaa alueilla joita ISIS valvoo. Esimerkiksi, Mosul on toiseksi suurin kaupunki Irakissa. Se oli koti yhdelle ensimmäisistä kristittyjen yhteisöistä Israelin ulkopuolella. Se on perintö, joka voidaan jäljittää ajassa taaksepäin melkein Kristuksen aikaan.

Viime kesänä, ISIS valtasi Mosulin. Sikäli kuin jokainen Mosulin ulkopuolella tietää, siellä ei ole enää yhtään kristittyä jäljellä. Onnekkaammat pakotettiin lähtemään, kääntymään uskossa, tai tulemaan teloitetuksi. Vähemmän onnekkaille ei annettu mitään vaihtoehtoa. Heidät yksinkertaisesti teloitettiin.

Christianity Today arvioi, että parhaillaan on käynnissä voimakas kristittyjen vaino, joka suurimmaksi osaksi päätyy teloitukseen, yli 50 maailman maassa.

Tietäen, että hänellä on vain vähän aikaa jäljellä, Saatana on voimistamassa hyökkäystään evankeliumia vastaan ympäri maailman.

Uuden Testamentin kirjoittajat neuvovat meitä, ”Muistakaa vankeja, niinkuin olisitte itsekin heidän kanssaan vangittuina; muistakaa pahoinpideltyjä, sillä onhan teillä itsellännekin ruumis.” (Hebrealaiskirje 13:3)

Päivittäin tuhannet ovat kuoleman uhan edessä johtuen heidän uskostaan. Meitä käsketään muistamaan niitä, jotka ovat kahleissa, ikäänkuin olisimme vangittuina heidän kanssaan. Tämän ei ainoastaan pitäisi vaikuttaa siihen, miten me rukoilemme, vaan toimintaan, jota vaadimme hallitukseltamme heidän hyväksi.

Amerikan kristityt eivät tällä hetkellä ole kohtaamassa kansanmurhaa. Mutta se ei tarkoita, ettemme kohtaisi suuria ongelmia juuri nyt. Olipa se ISIS uhkaamassa tappaa sinut tai syöpä uhkaamassa elämääsi, niin elämäsi on joka tapauksessa vaakalaudalla.

Oletpa Irakissa tai Kansas City'ssa, jotkut teistä kohtaavat haasteita, jotka ovat monumentaalisia. Ei väliä. Vastaus on sama: Jeesus. Toivosi, lohdutuksesi, ja suuntasi lepää kokonaan Hänessä.

Tämän viikon ohjelmassa aion kertoa teille, mitä tehdä, jos ”Sinun Jumalasi on liian pieni!”

Ja lopuksi, kun lähestymme taas uutta ylösnousemuksen päivää, haluan käyttää muutaman minuutin huomioidaksemme kotitehtävän, jonka Jeesus antoi meille, kun Hän nöyryytti itsensä pestäkseen opetuslastensa jalat. Se ei ole läheskään niin salaperäistä kuin monet uskovat.

Uskon, että se auttaa sinua ymmärtämään mitä sinun tarvitsee tehdä pysyäksesi elinvoimaisena päivittäisessä yhteydessä Jeesukseen Kristukseen.

Älä missaa tämän viikon raporttia täällä sunnuntaina.

God Bless,

Hal Lindsey

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com

eXTReMe Tracker