Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

perjantai 18. maaliskuuta 2016

Planeettamme on menossa nopeasti kohti rahatonta yhteiskuntaa ja siirtyy lopulta Raamatun ennustamaan pedonmerkkiin (Ilm. 13)

Tässä tuoreehko Roger Oakland'in ajanilmiö-kommentaari rahattomasta eli käteisvapaasta yhteiskunnasta, joka on nopeasti kehittymässä maapallollamme, kun teknologisia edistysaskeleita on viime vuosikymmeninä otettu mahdollistamaan digitaalinen maksaminen, josta on tullut entistä mieluisampi ja hyväksytympi maksutapa ihmisten keskuudessa. Viimeisin uutinen koskee Kanadaa, joka on matkalla kohti rahatonta yhteiskuntaa Ruotsin ja Tanskan mallin mukaisesti. Lopulta tämä kaikki johtaa siihen, että kukaan ei voi ostaa eikä myydä ilman Raamatussa ennustettua pedonmerkkiä, joka on ihon alle istutettava henkilötunnus ja maksuväline (mikrosiru), jota ei voi varastaa. Kommentaarin suomensi: Samuel Korhonen

---------------------

Rahaton Kanada?

Commentary by Roger Oakland
Understand The Times International: Roger Oakland Ministries
1.800.689.1888

Muutaman viimeisen vuosikymmenen aikana maailma on nähnyt hämmästyttäviä muutoksia tapahtuvan, kun nopea teknologinen edistys johtaa koko planeettaa kohti “rahatonta yhteiskuntaa”. Vaikka tämä ei ehkä huolestuta nuorempaa sukupolvea, joka on totutettu hyväksymään, että globaalit sähköiset maksutapahtumat ovat tarpeen ostamisen ja myymisen mukavuuden ja välttämättömyyden kannalta, niin edelleen on muutamia, jotka ottavat varteen Raamatun varoituksen, että sellainen sähköinen globaali rahaton systeemi on juuri se, joka toteutetaan tulevaisuudessa jokaisen ihmisen tarkkailemiseksi ja valvomiseksi planeetalla.

Olen seurannut tätä trendiä kohti globaalia rahatonta yhteiskuntaa yli neljän vuosikymmenen ajan. 70- ja 80-luvuilla, kun ihmisille näytettiin, kuinka systeemi globaaliksi ostamissuunnitelmaksi kehittyi ja kuinka tämä voitiin ymmärtää Raamatusta löytyvän varoituksen valossa (Ilm. 13.), ihmiset kiinnittivät huomiota ja olivat huolissaan.

Vaan ei tänään. Erään tuoreen uutisartikkelin mukaan sukupolvemme ei ole vain valmis hyväksymään sellaisen suunnitelman, vaan useimmille globaali rahaton yhteiskunta ei voi toteutua liian nopeasti. Tarkista esimerkiksi tämä uutisotsikko ja johdanto artikkelille ”Canada Walks the Road Towards Cashless Society (Kanada matkalla kohti rahatonta yhteiskuntaa)”:
Talousasiantuntijat ennustavat Kanadan seuraavan monien johtavien talouksien jälkiä, kuten Ruotsin ja Tanskan, poistaakseen käteisen rahan tulevaisuudessa. Hiljattaisten tietojen mukaan, jotka on julkistanut Moneris, maksujenkäsittely- ja rahoitusalan yritys, lähes 77% ihmisistä, jotka osallistuivat valtakunnalliseen kyselyyn, pitivät parempana suorittaa maksuja ja tehdä ostoja käyttäen käteisen asemesta luottokortteja, pankkikortteja ja vaihtoehtoisia rahasysteemejä, kuten Paypal. [1]
Kanada ei varmasti ole yksin marssilla kohti rahatonta globaalia yhteiskuntaa. Itseasiassa koko maailma on sillä tiellä eikä mikään tulevaisuudessa tapahtuva estä sitä toteutumasta. Kuten luemme artikkelista:
Canadian Press'in mukaan osallistujat Toronton alueen kauppavaltuuskunnan (Toronto Region Board of Trade) paneeliin ovat äärimmäisen optimistisia, mitä tulee digitaalisiin maksuihin ja rahattomaan talouteen. Monet asiantuntijat, kuten Master Card'in markkinakehitysjohtaja Wendy Braithwaite uskovat, että sähköisistä maksusysteemeistä on tullut Kanadan talouden tärkeä perustus, jota ilman se ei voi elää. [2]
Mitä siis tapahtuu seuraavaksi? Rahaton yhteiskunta edellyttää globaalia viestintäverkostoa, jotta tietoja voitaisiin siirtää sähköisesti. Internetin myötä tämä systeemi on tietysti jo käytössä.

Sellainen systeemi edellyttäisi myös, että kaikki ostetut tai myydyt tuotteet voidaan tunnistaa viivakoodilla tai jonkinlaisella sähköisellä identiteetillä. Meillä on se lähes valmiina.

Ja lopulta se edellyttäisi, että jokainen ihminen maaplaneetalla, joka osallistuu tähän systeemiin, tarvitsisi henkilötunnuksen. Vaikka luotto- ja pankkikortit sopivat tähän tarkoitukseen, niin kuten kaikki tietävät, ne eivät ole ihan tarpeeksi henkilökohtaisia.

Raamattu ennustaa täsmälleen, mitä tulee tapahtumaan:

”Ja se saa kaikki, pienet ja suuret, sekä rikkaat että köyhät, sekä vapaat että orjat, panemaan merkin oikeaan käteensä tai otsaansa, ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on merkki: pedon nimi tai sen nimen luku” (Ilm. 13:16-17).

Valmistaudu. Tämä on tulossa pian.

[1]   http://www.newsbtc.com/2016/01/01/canada-walks-the-road-towards-cashless-society/ 

[2]   Ibid.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com