Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

lauantai 12. maaliskuuta 2016

Last Trumpet Newsletter -- Maaliskuu 2016

Tässä kesäkuussa 2010 kuolleen pastori David J. Meyerin pojan Samuel David Meyerin profeetallista sananjulistusta ja ajankohtaisten tapahtumien kertausta maaliskuun 2016 uutiskirjeessä.

Last Trumpet Newsletter

Volume XXXV    Issue III    March 2016

Last Trumpet Ministries, PO Box 806, Beaver Dam, WI 53916

Fax: 920-887-2626  Internet: <http://lasttrumpetministries.org>

Livenä:

http://www.youtube.com/watch?v=K0BZmAf3EtU#
http://www.youtube.com/watch?v=YVv6TKxRnL0#
http://www.youtube.com/watch?v=3ReP7FPa87c

-------------------------------

Maailmanhallituksen pohjatyö!
(The Groundwork Of A One World Government!)

”Veljellisestä rakkaudesta ei ole tarvis teille kirjoittaa; sillä itse te olette Jumalalta oppineet rakastamaan toisianne; niin te myös teette kaikkia veljiä kohtaan koko Makedoniassa. Mutta me kehoitamme teitä, veljet, siinä varttumaan yhä enemmän ja katsomaan kunniaksenne, että elätte hiljaisuudessa ja toimitatte omia tehtäviänne ja teette työtä käsillänne, niinkuin olemme teitä käskeneet, että vaelluksessanne olisitte säädylliset ulkopuolella olevia kohtaan ettekä olisi kenenkään avun tarpeessa.”

1. Tess. 4:9-12

”Minä olen Herra, sinun Jumalasi, joka vein sinut pois Egyptin maasta, orjuuden pesästä. Älä pidä muita jumalia minun rinnallani.”

2. Moos. 20:2-3

”Ja Herra itse käy sinun edelläsi, hän on sinun kanssasi, hän ei jätä sinua eikä hylkää sinua; älä pelkää äläkä arkaile.”

5. Moos. 31:8

”Älä pelkää, sillä minä olen sinun kanssasi; älä arkana pälyile, sillä minä olen sinun Jumalasi; minä vahvistan sinua, minä autan sinua, minä tuen sinua vanhurskauteni oikealla kädellä.”

Jesaja 41:10

”Pelkoa ei rakkaudessa ole, vaan täydellinen rakkaus karkoittaa pelon, sillä pelossa on rangaistusta; ja joka pelkää, se ei ole päässyt täydelliseksi rakkaudessa.”

1. Joh. 4:18


Tässä LTN:n numerossa, tarkastelemme viimeaikaisia ajankohtaisia tapahtumia ja tutkimme niiden vaikutuksia, koska ne liittyvät maailman tulevaisuuteen. Kun me liikumme ajassa eteenpäin, olemme todistamassa merkittävää siirtymää yleisessä ideologiassa, etenkin Yhdysvalloissa. Tämän maan jatkaessa muodonmuutoksiaan, näemme vuosikymmenten aivopesun tuloksia koskien ihmisten mieliä, mikä on valmistanut massoja vastaanottamaan ja hyväksymään maailmanhallituksen.

Viisikymmentä vuotta sitten olisi ollut mahdotonta ajatella, että itsensä sosialistiksi julistanutta pidettäisiin varteenotettavana ehdokkaana Yhdysvaltojen presidentinvirkaan. Kuitenkin meillä on tänään senaattori Bernie Sanders Vermontin osavaltiosta, joka on avoimesti sosialisti ja tavoittelee aktiivisesti demokraattipuolueen nimitystä presidenttiehdokkaaksi. Juuri kun me kuljemme nykyistä esivaalirumbaa lävitse, joka määrittelee kunkin puolueen presidenttiehdokkaan, niin senaattori Sanders'in kannatus on kasvanut tasaisesti. Helmikuun 1. päivänä 2016, demokraattien kärkiehdokas ja entinen maan ensimmäinen nainen, Hillary Clinton, oli niukasti parempi Sanders'ia esivaaleissa jotka pidettiin Iowan osavaltiossa. Iowan demokraattipuolueen mukaan, se oli tiukin kisa sen vaalikokoushistoriassa. (1) Seuraavissa esivaaleissa, jotka olivat 9. helmikuuta 2016 New Hampshiren osavaltiossa, Sanders voitti helposti saatuaan noin 60 prosenttia äänistä. (2) Vaikka Clinton meni ja voitti esivaalit Nevadan osavaltiossa helmikuun 20:ntenä 2016, kansallisen mielipidekyselyn tulokset julkaistiin helmikuun 19. päivänä 2016, jotka osoittivat, että Sanders'ia suosii 47 prosenttia tutkimuksen vastaajista, kun taas Clinton'ia tukee vain 44 prosenttia. (3)

Bernie Sanders'in vetovoima nuoriin ihmisiin, erityisesti millenniaalisukupolveen – iältään 18-30 -vuotiaita, on lupaus rakastavasta ja tasa-arvoisesta hallinnosta, joka vastaisi ihmisten tarpeisiin ja antaisi heille ilmaisen yliopistokoulutuksen, ilmaisen terveydenhuollon, ja runsaasti muita etuja. Tietenkin, sosiaaliset ohjelmat, jotka tarjoavat kaikki nämä niin sanotut ”ilmaiset” edut, vaatisivat hallitusta nostamaan veroja huomattavasti. Sanders'in suunnitelman mukaan, kaikkien ihmiset verot nousisivat vähintään 10,56 prosenttia alkajaisiksi ja todennäköisesti edelleen kasvaisivat tulevina vuosina. Ne, joilla on suuret tulot, näkisivät entistä suurempia veronkorotuksia kun rikkaimpia amerikkalaisia verotettaisiin 58 prosentin tasolla tai jopa enemmän riippuen siitä, kuka tekee esityksen. (4) Tämä on käsite, jota sosialistit usein kutsuvat ”vaurauden uudelleenjaoksi”. Luonnollisesti ne, joilla on pienet tulot, taipuvat ajattelemaan että se kuulostaa loistavalta idealta, mutta meidän täytyy muistaa, että jos sinä jatkuvasti otat niiltä, joilla on, ja jatkuvasti annat niille, joilla ei ole, niin lopulta, jokaisella tulee olemaan vähän.

Kaikkein huolestuttavin piirre sosialismissa kuitenkin on riippuvuus valtiosta, jolle ihmiset altistetaan. Massojen täytyy katsoa valtionhallintoon saadakseen koulutuksensa, terveydenhuoltonsa, ruokansa, ja majoituksensa, koska heillä ei ole varaa maksaa näistä asioista itse. Minun isälläni, pastori David J. Meyer'illä, oli tapana sanoa, ”Sinun Jumalasi on se, jonka puoleen käännyt sopivaan aikaan.” Joten sosialistisen järjestelmän alaisuudessa, se on valtio itse, josta tulee ihmisten jumala. Kenties tämä on syynä, kun huomaamme että sosialistisen valtiomuodon toteuttaminen johtaa yleensä maalliseen yhteiskuntaan. Itseasiassa, Bernie Sanders on sekulaari juutalainen eikä omaa mitään erityisiä uskonnollisia vakaumuksia. Hän on kuitenkin ylpeä juutalaisista juuristaan. (5)

Vaikka Bernie Sanders väittää olevansa ilman mitään uskonnollista kytköstä, hän on tunnustanut ihailunsa paavi Francisia kohtaan. Puhuessaan haastattelussa joka julkaistiin helmikuussa 2016, Sanders sanoi uskovansa, että nykyinen paavi on sosialisti. ”No, se mitä sosialistina oleminen merkitsee – siinä mielessä mitä paavi puhuu, mitä minä puhun – on sanoa, että meidän täytyy tehdä parhaamme ja elää elämäämme tavalla, joka lievittää inhimillistä kärsimystä ja joka ei kiihdytä tulo- ja varallisuuseroja”, Sanders julisti. (6) Tietenkin, Franciscus on tunnettu hänen murskaavasta kritiikistä kapitalismia kohtaan, ja vuonna 2014 hän vaati ”taloudellisten etujen laillista uudelleenjakoa valtion toimesta sekä välttämätöntä yhteistyötä yksityisen sektorin ja kansalaisyhteiskunnan välillä.” (7)

Kyllä, ihmisiä Yhdysvalloissa ollaan valmentamassa hyväksymään sosialismi. Riippumatta siitä, suodaanko Bernie Sanders'ille presidenttiys, niin tosiasia, että hän on hyvin pidetty, on indikaattori siitä, mihin suuntaan tämä maa on menossa. Vaikka se on edelleen hyvin todennäköistä, että Clinton'ista tulee demokraattipuolueen ehdokas, niin Sanders'in kampanja on selvästi ollut voimistumassa, ja niin on myös sosialistinen ideologia. American Action Network'in suorittaman kyselyn mukaan vuoden 2016 alussa, kuusi kymmenestä demokraatista, joita haastateltiin, osoittivat uskoa siihen, että sosialismilla on ollut ”positiivinen vaikutus yhteiskuntaan”. Meidän on myöskin tärkeää ymmärtää, että Yhdistyneet Kansakunnat haluaa toteuttaa sosialismin maailmanlaajuisesti osana maailmanhallitusta, ja heidän tavoitteena on tehdä niin vuoteen 2030 mennessä. Kuten olen maininnut aikaisemminkin tässä uutiskirjeessä, YK:n 2030 Agenda julistaa, ”Pyrimme rakentamaan vahvat taloudelliset perustat kaikille maillemme. Yhtämittainen, laaja ja kestävä talouskasvu on välttämätöntä hyvinvoinnille. Tämä on mahdollista vain, jos varallisuus jaetaan ja tuloeroihin puututaan.” Asiakirja toteaa sitten myöhemmin, ”Sitoudumme tekemään perusteellisia muutoksia siihen tapaan, jolla yhteiskunnat tuottavat ja kuluttavat hyödykkeitä ja palveluja.” (9) Mikä on määrittävä piirre sosialistiselle yhteiskunnalle? Sosialistinen valtio valvoo tuotantovälineitä ja jakelua. Todellisuudessa, kyse on ihmisten valvonnasta.

On totta, että Raamattu tuomitsee ahneuden, ja meitä, kristittyinä, opetetaan hyväntekeväisyyteen. Kuitenkaan sosialismi ei ole vastaus. Kun me annamme toisille, sen pitäisi johtua siitä, että meillä on Jumalan innoittama halu tehdä niin, ei valtion toimeksiannon vuoksi. Kirjoitukset, kuitenkin, puoltavat kovaa työtä ja elannon ansaitsemista. Ensimmäisen Tessalonikalaiskirjeen luvusta 4:9-12 luemme, ”Veljellisestä rakkaudesta ei ole tarvis teille kirjoittaa; sillä itse te olette Jumalalta oppineet rakastamaan toisianne; niin te myös teette kaikkia veljiä kohtaan koko Makedoniassa. Mutta me kehoitamme teitä, veljet, siinä varttumaan yhä enemmän ja katsomaan kunniaksenne, että elätte hiljaisuudessa ja toimitatte omia tehtäviänne ja teette työtä käsillänne, niinkuin olemme teitä käskeneet, että vaelluksessanne olisitte säädylliset ulkopuolella olevia kohtaan ettekä olisi kenenkään avun tarpeessa.”

Suomentajan kommentti: Minä ihmettelen tätä Samuel David Meyer'in amerikkalaisen kapitalismin, jossa ei pohjoismaista sosiaaliturvaa tunneta, ihannointia. Pitääkö jokaisen olla oman onnensa seppä, kuten amerikkalainen elämänfilosofia perinteisesti kuuluttaa? On hyvä, että valtio auttaa heikompia ja hädässä olevia ihmisiä, joilta muuten putoaisi elämältä pohja pois. Parempi ottaa valtiolta avustusta kuin päätyä kadulle kerjäämään. Amerikka on muutenkin omavoimaista maallista menestymistä ja rikastumista tavoitteleva nykyajan Eldorado, yhteiskunta, joka palvoo mammonaa. Se onkin Ilmestyskirjan taloudellinen Babylon (Ilm. 18).


Huomionarvoinen kuolema Teksasissa! (A Notable Death In Texas!)

Helmikuun 13. päivänä 2016, yksi vaikutusvaltaisimmista miehistä Yhdysvalloissa kuoli. Tuona päivänä, tuomari Antonin Scalia Yhdysvaltain korkeimmasta oikeudesta löydettiin makaamasta sängyssään ja tiedottomana Marfa'n lomakeskuksessa, Teksasissa, joka tunnetaan Cibola Creek Ranch'ina. Määritettiin, että tuomari Scalia kuoli luonnollisista syistä johtuen nukkuessaan, (10) vaikka olosuhteet hänen kuolemassaan ovat herättäneet epäilyn, että hänet kenties murhattiin. Mitä tulee Scalia'n löytämiseen kuolleena, lomakeskuksen omistaja John Poindexter oli sanonut, ”Löysimme tuomarin sängystä, tyyny päänsä päällä. Hänen vuodevaatteensa olivat rypyttömiä. Hän lepäsi hyvin rauhoittavan oloisesti. Näytti siltä, ettei hän ollut aivan herännyt päivänokosiltaan.” (11) On monia syitä ihmetellä, jos jotain on pielessä virallisen tarinan suhteen. On melko outoa, että noin huomattavassa asemassa olleelle Yhdysvaltain viranomaiselle ei tehty ruumiinavausta selvittämään kuolinsyytä. Itseasiassa Scalia julistettiin kuolleeksi luonnollisista syistä piirikunnan tuomarin Cinderela Guevara'n puhelinsoitolla ilman minkään lääkärintarkastuksen tukea. (12) Saatuaan tietää nämä tosiasiat, entinen rikostutkintayksikön johtaja Washington D.C:n poliisiosastolla, William O. Ritchie, ilmaisi tyrmistyksensä tapauksen käsittelystä. ”Entisenä henkirikosjuttujen päällikkönä, olen järkyttynyt siitä, ettei mitään ruumiinavausta tilattu tuomari Scalia'lle”, Ritchie totesi. Hän edelleen jatkoi sanoen, ”Sinulla on ei-henkirikoksiin koulutettu yhdysvaltalainen sheriffi kertomassa rauhantuomarille, ettei henkirikosta havaittu. Sinulla on rauhantuomari julistamassa kuoleman käymättä itse tapahtumapaikalla ja ilman mitään lääketieteellistä koulutusta mielipide, että tuomari kuoli sydänkohtaukseen. Mitä lääketieteellistä näyttöä on olemassa sydäninfraktista? Miksi ei aivoverenvuoto? Vastauksena tuomari Guevara sanoi, ettei ole koskaan väittänytkään, että Scalia kärsi ”sydäninfraktin”, vaan pikemmin niin, että hänen sydämensä oli pysähtynyt. (13)

Raporttien mukaan tuomari Scalia'n perhe on hyväksynyt virallisen tarinan ja uskoo, että hän kuoli luonnollisista syistä johtuen. Mitä tulee teorioihin jotka ympäröivät hänen isänsä kuolemaa, Eugene Scalia oli sanonut, ”Oikeasti, minusta se on häiriötekijä suurmiestä ja hänen perintöään kohtaan aikana, jolloin on niin paljon sanottavaa edesmenneen työstä ja autettava ihmisiä vielä täydemmin arvostamaan sitä. Ja, henkilökohtaisesti, minusta se on hieman loukkaava häiriötekijä perheelle, joka on surun murtama.” (14)

Onko sopimatonta esittää kysymyksiä? En usko että on, varsinkin kun otamme huomioon epätavallisen tavan, jolla Scalia'n asia hoidettiin. Valitettavasti on epätodennäköistä, että tällaisiin kysymyksiin tullaan koskaan vastaamaan. Se mitä tiedämme, on, että Antonin Scalia'n, Barack Obaman raivokkaan vastustajan, kuolemalla voisi olla dramaattinen vaikutus Amerikan Yhdysvaltoihin. Scalia'n jättämän vakanssin myötä, Obamalla on nyt mahdollisuus nimittää kolmas tuomari korkeimpaan oikeuteen. Hänen aikaisemmat valintansa, Sonia Sotomayor ja Elena Kagan, ovat molemmat hyvin liberaaleja naisia, jotka olivat avainasemassa samaa sukupuolta olevien avioliittojen laillistamisessa Yhdysvalloissa. Tavallaan Antonin Scalia'n kuolema edustaa ideologista muutosta Amerikassa pois konservatiivisista arvoista ja menoa kohti liberaalia ja maallista yhteiskuntaa. Edelleen lisäyksenä salajuoneen, on käynyt ilmi, että Scalia'n kuoleman ajankohtana yksi salaseura oli kokoontunut Cibola Creek Ranch'ille. Ryhmä vaikutusvaltaisia miehiä kutsuu itseään ”Pyhän Hubertuksen kansainväliseksi järjestykseksi (The International Order of St. Hubertus)” ja sen tiedetään kytkeytyvän Bohemian Groveen. (14a)

Hämmästyttävää kyllä, artikkeli, jonka julkaisi poliittisesti vasemmalle kallellaan oleva Huffington Post helmikuun 16. päivänä 2016, ehdotti, että Barack Obaman tulisi nimittää itsensä Scalia'n korvaajaksi. (15) Onneksi näyttää siltä, ettei Obamalla ole kiinnostusta tehdä niin. Koskien tätä mahdollisuutta, Valkoisen Talon tiedottaja Josh Earnest oli sanonut, ”En ole pyytänyt häntä vastaamaan suoraan tuohon kysymykseen, mutta mielestäni kaikki käytettävissä olevat todisteet viittaavat siihen, että tämä vaihtoehto on erittäin epätodennäköinen.” (16)

Suomentajan kommentti: Barack Obama oli ollut presidenttinä kiintoisat 1290+1290 päivää 13.2.2016 ja tuo päivämäärä oli 44. päivä tänä vuonna. Barack Obama on USA:n 44. presidentti. Lue lisää http://nokialainen.blogspot.fi/2016/02/obama-murhasi-antonin-scalian.html. Muuten ”hävityksen kauhistus asetettiin” ehkä 2.8.2012, jolloin Obama oli ollut presidenttinä juuri 1290 päivää (Dan. 12:11). Lue http://www.fivedoves.com/letters/sep2012/reneem929-3.htm.


Teknologinen vallankumous! (A Technological Revolution!)

Elämme nopeasti muuttuvassa maailmassa. Monet nykypäivänä tapahtuvat muutokset esiintyvät poissa keskivertohenkilön näkymästä, mutta tiedelaboratorioiden suljettujen ovien takana teknologinen vallankumous on käynnissä. Mitä tulevaisuus pitää sisällään? Viime kuukausina, uutisvuori on noussut esiin joka yrittää vastata tähän kysymykseen.

On ennustettu, että lähitulevaisuudessa ihmiset eivät enää omista autoja. Sen sijaan, massat hyödyntävät kuskittomia autoja. Teknologiajätti nimeltä Google on tutkinut kuskittomia autoja jo vuosien ajan, ja tällaiset ajoneuvot ovat kirjanneet ylös yli miljoona ajomailia (1 maili = n. 1.6 kilometriä) San Franciscon tienoilla, Kaliforniassa, sekä Austinissa, Teksasissa. (17) Joulukuussa 2015 raportoitiin, että Google valmistautuu käynnistämään palvelun, joka tarjoaisi vuokra-ajeluja heidän autonomisilla ajoneuvoillaan. ”Nämä potentiaaliset vuokra-ajopalvelut voisivat antaa kuluttajille mahdollisuuden kokea uusi teknologia ja omaksua sitä isommalla tavalla. Se ei auttaisi pelkästään Googlea, vaan koko teollisuudenalaa”, sanoi Thilo Koslowski tutkimusyhtiöstä, joka tunnetaan nimellä Gartner, Inc. (18) Lisäksi joulukuussa 2015 ilmoitettiin, että ikonimainen Ford Motor Company tulee testaamaan sen omia kuskittomia autoja Kalifornian teillä vuonna 2016. Tätä teknologiaa ollaan nyt kehittämässä niin nopeassa tahdissa, että Fordin pääjohtaja Mark Fields ennustaa, että tällaiset autot tulevat saatavilla oleviksi suurelle yleisölle vuoteen 2020 mennessä. (19) Kehitysaskeleet automatisoidussa ajoneuvoteknologiassa johdattelivat äskettäistä uutisotsikkoa MarketWatch'ilta, julistaen, ”Yksityisautoilu on tulossa harvinaisuudeksi.” Artikkelissa ennustetaan, että autojen omistusoikeus tullaan siirtämään pieneen markkinarakoon harrastajia jotka omistavat ajoneuvoja, koska he yksinkertaisesti rakastavat niiden omistamista. Kaikki muut jakavat ajonsa kuskittomissa autoissa, jotka tulevat paikalle kun niitä kutsutaan ja vievät sinut minne tahansa haluatkin mennä. (20) Minä pidän tätä kehitystä huolestuttavana. Tällaisessa maailmassa, ihmiset luovuttaisivat heidän kuljetustapansa koneelle, joka valvoisi minne he menevät ja milloin he menevät sinne. Tämä olisi epäilemättä korvaamaton työkalu maailmanhallitukselle joka pyrkii mikrohallinnointiin ja valvomaan kohteittensa elämiä.

Samaan aikaan, tekoälyn kehitys ja monimutkaiset robotit voisivat olla tuhoisia ihmiskunnalle jos hiljattaiset ennustukset tiedemiehiltä ja teknologiasisäpiiriläisiltä osoittautuvat todeksi. Itseasiassa, mies nimeltä Moshe Vardi, joka on Teksasissa sijaitsevan Rice-yliopiston IT-instituutin johtaja (director at the Institute for Information Technology at Rice University in Texas), on ennustanut, että robotit tulevat korvaamaan miljoonia työntekijöitä ympäri maailmaa ei-niin-kaukaisessa tulevaisuudessa. ”Uskon, että yhteiskunnan täytyy kohdata tämä kysymys ennenkuin se on päällämme: Jos koneet pystyvät tekemään lähes mitä tahansa työtä, jota ihmiset voivat tehdä, niin mitä ihmiset silloin tekevät?” Sitten hän jatkoi kysymällä, ”Voiko maailmantalous sopeutua yli 50 prosentin työttömyyteen?” (21) Bart Selman, joka on tietotekniikan professori Cornell-yliopistossa, on myös varoittanut, että robotit ovat uhka ihmiskunnalle. ”Seuraavien kahden tai kolmen vuoden aikana, puoliautonomiset tai autonomiset järjestelmät marssivat yhteiskuntaamme”, Selman arveli. ”Tulemme olemaan eräänlaisessa symbioosissa näiden koneiden kanssa ja alamme luottaa niihin ja työskennellä niiden kanssa. Tämä on huolenaihe, koska emme tiedä koneen älykkyyden kasvuvauhtia, eli miten taitavia näistä koneista voi tulla.” (22) Uskomatonta kyllä, Vivek Wadhwa, joka tekee tutkimusta sekä Stanford'in että Duke'n yliopistolle, ennustaa, että jopa lääkärit tullaan korvaamaan roboteilla. ”Lääketieteestä on tulossa digitaalista. Tämä kaikki tapahtuu seuraavien viiden vuoden aikana. Se ei ole tieteiskirjallisuutta – puhumme tästä vuosikymmenestä”, Wadhwa selitti. (23) Onko huoli tekoälystä vain hypeä vai onko pelolle todella oikeutettua syytä? Kuten on käynyt ilmi, monimutkaisia robotteja on jo olemassa. Helmikuussa 2016, CNBC raportoi, että Googlen omistamalla Boston Dynamics'illa on uusi robotti, jota he kutsuvat nimellä ”Atlas”. Tässä artikkelissa, Insider.com'in toimitusjohtaja, Jason Calacanis, oli sanonut, ”Tämä on todellakin manuaalisen työvoiman loppu. Kun katsot tätä videota, hän tarpoo lumen läpi, hän on huojuva, mutta ryhdistäytyy. Manuaalinen työ tulee päättymään meidän elinaikanamme, ja tässä videossa voit nähdä kuinka lähellä me todella olemme. Se on suunnaton yhteiskunnallinen ongelma työpaikkojen suhteen, mutta se tulee olemaan valtava nosto yritysten suorituskyvyn kannalta, jota kukaan ei odottanut.” Mr. Calacanis jatkoi myöhemmin sanomalla, ”Se on erittäin aavemaista. Kymmenessä vuodessa, ideana tulee olemaan, 'Haluaisitko antaa tämän robotin laittaa lapsesi nukkumaan? Haluaisitko antaa sen vaihtaa lapsesi vaipan?' Näin nopeasti tämä tulee etenemään. Se poimii paketteja tällä hetkellä. Nämä esineet tulevat kävelemään pitkin katua 10-15 vuodessa tästä hetkestä lukien, toimittavat pizzoja; ne tulevat olemaan toimistossasi siirtelemässä pakkauksia ympäriinsä.” (24) Voivatko nämä synkät ennustukset toteutua? Tiedämme sen 10-15 vuoden aikana jos maailma on vielä pystyssä. Vain Jumala tietää.

http://www.stuff.co.nz/technology/gadgets/77363320/new-robot-from-google-shows-off-humanlike-qualities (29.2.2016)

Kyllä, teknologia on muuttanut syvällisesti maailmaa, jossa elämme, ja kaikki todisteet viittaavat siihen, että tämä trendi tulee jatkumaan kunnes tämä nykyinen maailma loppuu. Jotkut tutkijat vieläpä uskovat, että he pystyvät jonain päivänä käyttämään teknologiaa hyväksi parantaakseen kehoaan ja kenties jopa saamaan ikuisen elämän. Nämä ihmiset kutsuvat itseään transhumanisteiksi. ”Tavoitteena on pysyä hengissä mahdollisimman pitkään, niin terveenä kuin mahdollista, suuremmalla tietoisuudella tai inhimillisyydellä. Ei kukaan halua pysyä hengissä höpisten pyörätuolissa”, totesi transhumanistikirjailija Natasha Vita-More. (25) Tutkija Nell Watson, joka työskentelee yhtiössä nimeltä Singularity University, on jopa esittänyt, että teknologiaa voitaisiin jonain päivänä hyödyntää luomaan ”digitaalinen taivas”. ”Mietin usein, koska voisimme olla digitalisoituja sisältä ulos – ei seuraavan 10 vuoden aikana mutta joskus tällä vuosisadalla – että voisimmeko luoda eräänlaisen digitaalisen taivaan tai leikkikentän, jonne mielemme siirretään ja voisimme elää ystäviemme ja perheemme kanssa kaukana fyysisen maailman vaaroista. Sillä ei oikeastaan olisi väliä, jos kehomme lakkaisi yhtäkkiä toimimasta; se ei olisi maailman loppu. Se mikä todella merkitsee, on, että voisimme edelleen elää”, Watson sanoi. (26)

Ei, transhumanistien liike ei onnistu luomaan omaa taivastaan. He varmastikin toimivat Saatanan innoittamina yrittäessään tehdä näin, sillä me tiedämme, että Saatana halusi olla ”kuin kaikkein korkein”. Kuitenkaan en ole kiinnostunut paholaisen väärennetystä taivaasta. Uskon vakaasti Kirjoituksiin, jotka löydämme Johanneksen luvusta 11:25-26, joka kertoo meille, ”Jeesus sanoi hänelle: "Minä olen ylösnousemus ja elämä; joka uskoo minuun, se elää, vaikka olisi kuollut. Eikä yksikään, joka elää ja uskoo minuun, ikinä kuole. Uskotko sen?"”

Uusi virusaalto! (Another Virus Outbreak!)

Näinä päivinä, näyttää ikäänkuin olisi aina olemassa jonkinlainen terveyskriisi. Nämä kriisit tulevat usein viruksen muodossa, kuten olemme nähneet viime vuosina kun Ebola-virus pyyhkäisi afrikkalaisten kansakuntien – Liberian, Sierra Leonen, ja Guinean – lävitse. Nyt meille kerrotaan, että uusi virus aiheuttaa tuhoa eteläamerikkalaisessa Brasilian valtiossa ja monissa muissa maissa. Tämä virus, joka tunnetaan nimellä Zika, leviää hyttysten kautta ja aiheuttaa oireita, jotka muistuttavat dengue-kuumetta. Terveysviranomaiset epäilevät vahvasti, että tämä nopeasti leviävä virus aiheuttaa syntymävian, joka tunnetaan pienipäisyytenä. Tämä synnynnäinen sairaus johtaa alikehittyneisiin aivoihin ja epänormaaliin pään pienuuteen. Raporttien mukaan Zika-virus voi olla jopa suurempi terveysuhka maailmalle kuin Ebola-virus. ”Monella tapaa Zikan puhkeaminen on pahempaa kuin Ebola-epidemia vuosina 2014-15. Useimmat viruksen kantajat ovat oireettomia. Se on hiljainen tartunta ryhmässä erittäin alttiita yksilöitä – raskaana olevat naiset – joihin liittyy kamala lopputulema heidän vauvojaan koskien”, julisti Jeremy Farrer, yleishyödyllisen säätiön nimeltä Wellcome Trust johtaja. (27)

Helmikuun 1. päivänä 2016, Maailman terveysjärjestö (WHO) nimesi virallisesti Zika-epidemian kansanterveydelliseksi hätätilanteeksi. (28) Hätätilajulistuksia tehtiin jälkeenpäin muuallakin, kuten Yhdysvaltojen alueilla. Tämä käsittää amerikkalaisen Floridan osavaltion, jossa kuvernööri Rick Scott julisti hätätilan sen jälkeen kun uutisoitiin, että siellä oli ainakin yhdeksän Zika-tartunta tapausta hänen osavaltiossaan. (29) Hätätila-julistus annettiin sitten Havaijin osavaltioon helmikuun 12. päivänä 2016. Kuvernööri David Ige kuvaili julistusta ennaltaehkäisevänä toimenpiteenä. ”Ei ole ollut paikallisesti hankittuja Zika-tapauksia Yhdysvalloissa tai Havaijilla, ja haluamme pitää asiantilan sellaisena. Näin päästäisiin tilanteen herraksi läpi koko osavaltion”, kuvernööri Ige selitti. (30) Brasiliassa, joka on kohdannut Zika-epidemian ikävimmät seuraukset, on viranomaisille annettu hallituksen taholta lupa mennä yksityisiin kiinteistöihin voimakeinoin yrityksessä poistaa virusta kuljettavat hyttyset. (31) Tämä kehitys saa minut miettimään: voitaisiinko viruksen puhkeamista käyttää joskus hallituksen tekosyynä rynnäköidä Amerikan kansalaisten kiinteistöihin ilman lupaa? New York Times'in julkaiseman raportin mukaan, valmistelut ovat jo käynnissä suorittamaan ”sissisotaa” hyttysiä vastaan ennakoiden Zika-viruksen saapumista Yhdysvaltoihin. ”Tähän sissisotaan kuuluva talosta-taloon menetelmä on vielä hyvin uutta ja en ole vakuuttunut siitä, että monetkaan paikat ovat valmiita sille”, sanoi hyttysasiantuntija Michael Doyle. (32)

Vaikka laajalti uskotaan, että Zika-virus aiheuttaa synnynnäisen häiriön joka tunnetaan pienipäisyytenä, tätä ei ole lopullisesti todistettu. Itseasiassa, Maailman terveysjärjestön pääjohtaja oli sanonut, ”Vaikka syy-yhteyttä raskaudenaikaisen Zika-infektion ja pienipäisyyden välillä ei ole, ja minun täytyy korostaa, ei ole osoitettu, aihetodisteet ovat vihjailevia ja äärimmäisen huolestuttavia.” (33) Vaihtoehtoinen teoria koskien pienipäisyyden tulvaa Brasiliassa on se, että se voisi johtua, ainakin osittain, myrkyllisten torjunta-aineiden laajasta käytöstä. Eräs tällainen torjunta-aine tunnetaan paraquat-torjunta-aineena, joka on luokiteltu ”erittäin myrkylliseksi” amerikkalaisten sääntelyviranomaisten toimesta. Aine on kielletty monissa maissa, mutta sitä käytetään paljon Brasiliassa, ja sen tiedetään aiheuttavan syntymävikoja, kuten pienipäisyyttä. (33)

Kyllä, me todellakin elämme vaikeita aikoja. Aina on jokin sairaus tai virus aiheuttamassa ongelmia maailmassamme. Anthony Fauci'n mukaan, joka on allergioita ja tarttuvia tauteja tutkivan kansallisen instituutin johtaja (director at the National Institute of Allergy and Infectious Diseases), uusia sairauksia nousee jatkuvasti esille. ”Muistanet tuhkarokko-epidemian Disneyland'issa, lääkkeille vastustuskykyisen tuberkuloosin, MERSin (Lähi-idän hengitysoireyhtymä), chikungunya-kuumetaudin Karibialla, jne. Ja nyt olemme tekemisissä Zikan kanssa. Se on nykyään jatkuvaa taistelua nousevien ja uudelleenilmaantuvien tarttuvien tautien kanssa”, Fauci totesi. (34) Silti me palvelemme Jumalaa, joka loi maailmankaikkeuden. Me palvelemme Jumalaa, joka lupaa, ettei Hän koskaan hylkää meitä. On tärkeää, että panemme uskomme, luottamuksemme, ja toivomme Jumalaan. Sillä kuten meille kerrotaan 5. Mooseksenkirjan luvussa 31:8, ”Ja Herra itse käy sinun edelläsi, hän on sinun kanssasi, hän ei jätä sinua eikä hylkää sinua; älä pelkää äläkä arkaile.” Samalla tavalla meille kerrotaan Jesajan luvussa 41:10, ”Älä pelkää, sillä minä olen sinun kanssasi; älä arkana pälyile, sillä minä olen sinun Jumalasi; minä vahvistan sinua, minä autan sinua, minä tuen sinua vanhurskauteni oikealla kädellä.” Jos haluat olla vapaa pelosta tänäpäivänä, kehotan luovuttamaan elämäsi Jumalalle ja antamaan sydämesi Hänelle.

Lopuksi haluan ilmaista syvimmät kiitokseni kaikille teille, jotka autatte tätä ministeriötä niin monin tavoin. Me arvostamme teidän ystävällistä tukeanne ja pidämme palvelemistanne kunniana ja etuoikeutena. Kuten aina, me olemme täällä valmiina rukoilemaan teidän ja teidän tarpeittenne puolesta, mitä tahansa ne voivatkin olla. Olemme olleet erityisen innostuneita saadessamme tietää että lukuisiin rukouksiin on vastattu viime viikkoina, joten älä epäröi lähettää meille rukouspyyntöjäsi. Me suomme aina kullekin esirukouspyynnölle yksilöllistä huomiota. Armo ja rauha olkoon kanssanne Herran Jeesuksen Kristuksen nimessä.

Samuel David Meyer

Suomentanut: Olli R. (”nokialainen”)

Lähdeluettelo

01. Local News, February 2, 2016, By CBS Local News, http://dfw.cbslocal.com.
02. The New York Times, February 9, 2016, By Patrick Healy and Jonathan Martin, http://nytimes.com.
03. US Uncut, February 19, 2016, By Tom Cahill, http://usuncut.com.
04. Time Magazine, January 28, 2016, By Haley Sweetland Edwards, http://time.com.
05. The Christian Science Monitor, June 11, 2016, By Linda Feldmann, http://csmonitor.com.
06. Washington Post, February 22, 2016, By Sarah Pulliam Bailey, http://washingtonpost.com.
07. Associated Press, May 9, 20014, By Nicole Winfield, Vatican City.
08. Politico, February 22, 2016, By Gabriel Debenedetti, http://politico.com.
09. Transforming Our World: the 2030 Agenda for Sustainable Development, By the United Nations, http://sustainabledevelopment.un.org.
10. My San Antonio, February 14, 2016, By John MacCormack, http://mysanantonio.com.
11. Ibid.
12. The Washington Post, February 14, 2016, By Eva Ruth Moravec, Sari Horwitz, and Jerry Markon, http://washingtonpost.com.
13. The Washington Post, February 15, 2016, By Lena H. Sun and Sari Horwitz, http://washingtonpost.com.
14. The Washington Post, February 18, 2016, By Lindsey Bever, http://washingtonpost.com.
14a. The Washington Post, February 24, 2016, By Amy Brittain and Sari Horwitz, http://washingtonpost.com.
15. The Huffington Post, February 16, 2016, By Ryan Grim, http://huffingtonpost.com.
16. Ibid.
17. Bloomberg News, December 16, 2015, By John Lippert and Jack Clark, http://bloomberg.com.
18. Ibid.
19. AFP, December 16, 2015, By AFP, San Francisco, California.
20. MarketWatch, December 23, 2015, By Dan Neil, http://marketwatch.com.
21. AFP, February 13, 2016, By Jean-Louis Santini, Washington, D.C.
22. Ibid.
23. Forbes, December 14, 2016, December 14, 2015, By Chase Peterson-Withorn, http://forbes.com.
24. CNBC, February 24, 2016, By Fred Imbert, http://cnbc.com.
25. The Irish Times, January 18, 2016, By Marie Boran, http://irishtimes.com.
26. Ibid.
27. The Guardian, January 30, 2016, By Robin McKie, http://theguardian.com.
28. The Washington Post, February 1, 2016, By Ariana Eunjung Cha, Lena H. Sun, and Brady Dennis, http://nytimes.com.
29. Associated Press, February 3, 2016, By Associated Press, Tampa, Florida.
30. CNN, February 13, 2016, By Don Melvin, http://cnn.com.
31. Reuters News Service, February 1, 2016, By Pedro Fonseca, Reese Ewing, and Mary Milliken, Rio de Janeiro, Brazil.
32. The New York Times, February 12, 2016, By Sabrina Tavernise, http://nytimes.com.
33. The Japan Times, February 11, 2016, By Cesar Chelala, http://japantimes.co.jp.
34. The Washington Post, February 12, 2016, By Ariana Eunjung Cha, http://washingtonpost.com.


Tietääksesi enemmän palvelutyömme historiasta ja perustajastamme, pastori David J. Meyer'istä, vieraile osoitteessa http://pastormeyer.org.

Kommentit koskien tätä uutiskirjettä tai keskusteluaihe-ehdotuksia voidaan jättää osoitteeseen editor@lasttrumpetnewsletter.org.

Jos haluat jättää rukouspyynnön, voit lähettää emailia osoitteeseen prayer@ltmmail.org tai mailata sen meidän postiosoitteeseen.

Tämä uutiskirje on tehty mahdolliseksi tukijoittemme ystävällisillä lahjoituksilla. Jos haluat auttaa meitä, voit lähettää avustuksesi meidän postiosoitteeseen tai lahjoittaa verkossa osoitteessa http://lasttrumpetnewsletter.org/donate.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com