Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

perjantai 25. maaliskuuta 2016

Transhumanismi saatanan valhetta kun väittää ihmiskunnalla olevan piilevä kyky jumaluuteen

Tässä Roger Oakland'in melko tuore ajanilmiö-kommentaari transhumanismista, jonka mukaan ihminen voi kehittyä jumalaksi tieteen ja teknologian keinoin. Darwinistinen kehitysoppi toimii oivana jalustana ihmisen nostamiseksi tietoisuuden korkeammalle tasolle, kun evolutionistit uskovat muinaiseen saatanan valheeseen, josta on kerrottu Genesiksessä, Raamatun 1. kirjassa. Ajankohtaisen kommentaarin suomensi: Samuel Korhonen

--------------------

Piilevä kyky tulla jumalaksi

Commentary by Roger Oakland
Understand The Times International: Roger Oakland Ministries
1.800.689.1888


Raamatun mukaan Saatanalla on selvä suunnitelma pettää ihminen. Kun käärme ensi kerran ilmestyi Eedenin paratiisiin, se välittömästi houkutteli Eevan lankeamaan suunnitelmaansa. Vaikka Jumala oli tehnyt selväksi, että ”kielletystä puusta” syöminen toisi fyysisen kuoleman ja rikkoisi Jumalan ja ihmisen välisen harmonisen suhteen, Saatana vakuutti Eevalle toisin. Genesikseen kirjatun selonteon mukaisesti luemme:
Mutta käärme oli kavalin kaikista kedon eläimistä, jotka Herra Jumala oli tehnyt; ja se sanoi vaimolle: "Onko Jumala todellakin sanonut: 'Älkää syökö kaikista paratiisin puista'?" Niin vaimo vastasi käärmeelle: "Me saamme syödä muiden puiden hedelmiä paratiisissa, mutta sen puun hedelmästä, joka on keskellä paratiisia, on Jumala sanonut: 'Älkää syökö siitä älkääkä koskeko siihen, ettette kuolisi'."

Niin käärme sanoi vaimolle: "Ette suinkaan kuole; vaan Jumala tietää, että sinä päivänä, jona te siitä syötte, aukenevat teidän silmänne, ja te tulette niinkuin Jumala tietämään hyvän ja pahan". Ja vaimo näki, että siitä puusta oli hyvä syödä ja että se oli ihana katsella ja suloinen puu antamaan ymmärrystä; ja hän otti sen hedelmästä ja söi ja antoi myös miehellensä, joka oli hänen kanssansa, ja hänkin söi. [1]
Raamattu opettaa, että valhe, jota Saatana käytti Eevan huijaamiseksi, aiheutti ihmisen lankeemuksen ja toi kirouksen alkuperäisen luomakunnan päälle. Tämä ajatus, että ihmiskunnalla on piilevä kyky jumaluuteen, ei ollut tehokas ainoastaan silloin, vaan on jatkunut kautta vuosisatojen ja vielä tänäkin päivänä huiputtaa ihmiskuntaa. Saatanan innoituksen avulla ihmisillä edelleen on myötäsyntyinen usko, että ihmiskunta on jumaluuden saavuttamisen partaalla. Jumalalliset kyvyt ovat heidän ulottuvillaan. Ei tarvitse muuta kuin uskoa valhe.

Darvinistisen kehitysopin indoktrinaatio, joka on toteutunut maailmanlaajuisesti, on laskenut perustuksen tälle uskomukselle. Kehitysopin ja idän uskontojen edistämien ideoiden mukaan ihmisillä on piilevä kyky ottaa evoluution seuraava askel ja tulla nostetuksi tietoisuuden korkeammalle tasolle.

Lisäksi on toinenkin aikamme nopeasti edistyvän teknologian ruokkima tekijä, joka väittää, että ihmiskunta pystyy nyt ohjaamaan evoluutiota. Se tunnetaan tieteenalana nimeltä transhumanismi. Oxford'in sanakirjan mukaan se määritellään näin: ”Uskomus tai teoria, että ihmisrotu voi kehittyä yli nykyisten fyysisten ja henkisten rajoitusten, erityisesti tieteen ja teknologian keinoin.” [2]

Tai lue seuraava lausunto hiljattaisesta artikkelista otsikolla Land Warns of Embracing a Frankenstein Future (Land varoittaa hyväksymästä frankensteinilaista tulevaisuutta):
Kristillinen teologi sanoo, että hänellä on suuria huolia, mitä tulee kansainväliseen ja älylliseen liikkeeseen nimeltä ”Transhumanismi”, joka pyrkii keinotekoisesti parantamaan olemassaolevia ihmisolentoja. . . . ”Ennustetaan, että seuraavien 30 vuoden sisällä ihmisten aivoihin asennetaan nanobotteja – pikkuisia robotteja – lisäämään heidän älyään.” Hän sanoo sen vihjaavan pyrkimykseen ”kehittää keinotekoisesti” ihmisiä korkeampaan tilaan. [3]
Raamattu sanoo, että kaikella menneisyydessä tapahtuneella on piilevä kyky tapahtua uudelleen. Onko tämä artikkeli oikeassa arviossaan transhumanismin päämäärästä kehittää ihmistä?

Ehdottomasti! Saatanan valhe on edelleen tehokas.

-----------------------

[1]  Genesis 3:1-6

[2]  http://www.oxforddictionaries.com/us/definition/american_english/transhumanism

[3]  http://www.onenewsnow.com/culture/2015/12/10/land-warns-of-embracing-a-frankenstein-future

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com

eXTReMe Tracker