Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

keskiviikko 16. maaliskuuta 2016

Jerusalemin jakaminen pakkomielle koko maailmalle nykyään

Tässä tuore viime sunnuntain profetiapäivitys pastori J.D. Farag'ilta, joka käsittelee ajankohtaisia uutistapahtumia Lähi-idästä kuluneelta viikolta, joilla on profeetallista merkitystä. Erityisesti Sakarjan luku 12, joka puhuu Jerusalemista juovuttavana maljana maailman kansoille lopunpäivinä, nostaa nyt päätään, kun Jerusalemia yritetään jakaa väkisin. Presidentti Obama on alkanut turvautua YK:hon saadakseen luonnoksen Israel-Palestiina rauhansopimukselle. Profetiapäivityksen suomensi: Olli R.

-----------------------

Mid-East Prophecy Update – March 13th, 2016


J D Farag on egyptiläisjordanialainen Havaijin Kaneohe'n Calvary Chapel-seurakunnan perustajapastori, jolla on ainutlaatuinen arabinäkökulma Lähi-Idän tapahtumiin ja terve eskatologia. Hän osaa käyttää internettiä esimerkillisen tehokkaasti, kuten ylläolevista linkeistä voi päätellä. Seuraavassa suomennetut ”notet” Lähi-Idän profetiapäivitykseen 13.3.-16. Ne ovat erinomainen tiivistelmä puheesta. Suom. huom.

http://www.calvarychapelkaneohe.com/mp3/Mideast/Mid-East_Update_2016-03-13.pdf

Pastori J.D. puhuu viime viikon terrori-iskuista Israelissa ja Iranin kahden ohjuksen laukaisusta Sakarjan luvun 12 ja Hesekielin luvun 38 valossa.


- Ennenkuin hyppäämme tämänkertaiseen profetiapäivitykseen haluan nopeasti mainita kaksi asiaa, joista ensimmäinen liittyy meidän kirkkorakennukseen.
- Meillä on ollut useita ihmisiä online-kirkostamme, jotka ovat tiedustelleet meidän uuden kirkkomme peruskorjauksen tilasta.
- Näinollen suunnittelen tekeväni kirkkorakennusta koskevan päivityksen ensi viikon profetiapäivityksen loppuosassa, joka tulee olemaan sunnuntaina 20. maaliskuuta.
- Toinen asia, jonka haluaisin mainita, on, että seuraavalla viikolla on ylösnousemus-sunnuntai, joka on sunnuntai maaliskuun 27. päivä.
- Niinpä meillä ei tule olemaan profetiapäivitystä tuona sunnuntaina, koska aion opettaa ylösnousemusjuhlassa.
- Niille teistä, jotka olette huolissanne siitä, ettette saa profetiapäivitystä vaikka niin paljon on meneillään, me tulemme jatkamaan huhtikuun 3. päivänä.
- Nyt tämänkertaisessa profetiapäivityksessä, haluaisin puhua siitä, minkä näen hyvin vilkkaana viikkona raamatunprofetian kalenterissa.
- Näyttää siltä, että jokaisella kuluvalla viikolla, ja jopa jokaisena päivänä, liikumme hyvin nopeasti kohti keskeisten profetioiden täyttymystä.
- Nimittäin näin on liittyen Sakarjan lukuun 12, jossa meille kerrotaan, että Jerusalemin jakaminen tulee olemaan huumaava pakkomielle koko maailmalle.
Aloitan tällä Jerusalem Post'in tiistaisella raportilla, jonka mukaan useimpien israelilaisten mielestä jaettu pääkaupunki on jo selviö. Tämä näyttäisi viittaavan siihen, että Israel uskoo sen olevan vain ajankysymys kunnes tämä toteutuu. Toisin sanoen, kyse ei ole jos, vaan kun, ja kuinka pian.

Jos tämä ei ole tarpeeksi pahaa, niin samana päivänä, Ynet News raportoi, että Obama harkitsee YK:n päätöslauselmaa Israel-Palestiina rauhanprosessia varten.

Pidän tätä Arutz Sheva'n torstaina julkaistua miepidekirjoitusta varsin mielenkiintoisena, kun siinä esitetään kysymys, että voiko YK laillisesti määrätä ratkaisun Israelin kohdalle. Kuten olemme puhuneet aikaisemmissa päivityksissä, tämä kahden valtion ratkaisu on kuin Hitlerin lopullinen ratkaisu uudelleenpaketoituna.

Oletan, ettei tämä Jerusalem Post'in artikkeli pitäisi tulla minään yllätyksenä kun samana päivänä he uutisoivat, että Yhdysvaltain virkailijoilla oli kasvava huoli kahden valtion ratkaisun suhteen. Lainaten artikkelia, ”Epäonnistuttuaan kahdesti saavuttamaan Israel-Palestiina rauhan, Obaman hallinto keskustelee keinoista säilyttää tulevaisuudennäkymä yhä uhatummaksi käyneelle kahden valtion ratkaisulle, yhdysvaltalainen virkailija sanoi. Yksi keskustelun alla oleva mahdollisuus on antaa sopimusluonnos lopettamaan lähes 70 vuotta vanha konflikti sellaisten asioiden kohdalla, kuten rajat, turvallisuus, Jerusalemin asema ja palestiinalaispakolaisten kohtalo. ...Eräässä skenaariossa, luonnos voitaisiin sisällyttää YK:n turvallisuusneuvoston päätöslauselmaan antamaan sille suurempi kansainvälinen painoarvo ...Turvautuminen YK:n päätöslauselmaan edellyttäisi merkittävää muutosta pitkäaikaiseen USA:n politiikkaan, joka on useimmiten vastustanut Yhdistyneiden Kansakuntien käyttämistä foorumina Israelin painostamiseksi.”

Tiistaina Times of Israel toisti tätä heidän raportissaan, että Yhdysvallat saattaa tukea YK:n kahden valtion sopimusluonnosta tuoreessa rauhanyrityksessä. Siinä sanotaan, että Yhdysvaltain hallinto on tiettävästi punnitsemassa asiaa, mikä olisi erittäin kiistanalainen liike ryhtyä tukemaan Yhdistyneiden Kansakuntien päätöslauselmaa jossa hahmotellaan periaatteet Israelin ja palestiinalaisten kahden valtion rauhansopimukselle tässä tuoreessa rauhanyrityksessä. Raportti tuli juuri kun Yhdysvaltain varapresidentti Joe Biden suuntasi tiistaina kohti Israelia osana Lähi-idän kiertuettaan; Valkoinen Talo on väittänyt, ettei hän aio käynnistää rauhantunnusteluja.

Keskiviikkona 9. maaliskuuta Jerusalem Post uutisoi – Police: Biden visit to Israel may have triggered Palestinian stabbings (Poliisi: Biden'in vierailu Israeliin on voinut laukaista palestiinalaisten puukotukset)

Jim Long, itse West Point'in sotilasakatemiasta valmistunut kadetti täällä meidän kirkossa lähetti minulle tämän pakkolukea -artikkelin, joka julkaistiin keskiviikkona Times of Israel -lehdessä, otsikolla, ”My friend Taylor Force is dead (Ystäväni Taylor Force on kuollut)”. Kirjoittaja, Erik Simpkins, väittää että Taylor kuoli sodassa josta hän ei tiennyt, että hän oli sen keskellä, todeten että, Taylor on kuollut koska on paljon harhaanjohtavia mielikuvia siitä mitä tarkalleen ottaen on käynnissä Israelissa. Ihmisten harhaanjohtaminen on tällä hetkellä Yhdysvaltain hallituksen politiikkaa. USA:n ja Israelin politiikan tarkoituksena on nähdä mielikuva kahden valtion ratkaisun kautta.

Se oli tämän kuolintapauksen ja muiden viime viikolla tapahtuneiden terrori-iskujen vuoksi, kun pääministeri Benjamin Netanyahu päätti täydentää turvallisuusaitaa Jerusalemin alueella.

- Meidän on tärkeää ymmärtää, miten raamatunprofetialla on risteävä dynamiikka, etten paremmin sanoisi.
- Tällä tarkoitan, että profetiat, kuten edellämainittu Sakarja 12 leikkaavat muiden Raamatun profetioiden, kuten Hesekielin 38. luvun, kanssa.
- Sakarjan luvussa 12, meille kerrotaan, että ympäröivät kansakunnat piirittävät, kun taas Hesekielin 38. luvussa puhutaan kansojen liitosta, joka hyökkää Israeliin.
Keskiviikkona 9. maaliskuuta Yahoo News uutisoi – Iran laukaisee kaksi ohjusta merkinnällä 'Israel must be wiped out (Israel on pyyhkäistävä pois)'

Torstaina 10. maaliskuuta Reuters uutisoi – Vallankumouskaartin komentaja sanoo, että Iranin ohjustyö ei lopu

Maanantaina 7. maaliskuuta Reuters uutisoi – Israelin Netanyahu kieltäytyy tarjouksesta tavata Obama Valkoisessa Talossa myöhemmin tässä kuussa

- Lopetan kuten aloitin ja totean yksinkertaisesti, että kirjoitus on seinällä, ikäänkuin koskisi avainprofetioiden toteutumista.
- Niille meistä, jotka kaipaavat Herran paluuta, ole rohkea ja katso ylös, sillä ruumiinlunastuksemme on lähellä.
- Niille, jotka eivät tunne Herraa, vetoan sinuun, kutsuaksesi Herran nimeä jotta voit pelastua ennenkuin se on liian myöhäistä.


Arkisto suomennettuihin J.D. Farag'in profetiapäivityksiin vuosilta 2014-16 löytyy osoitteesta: http://nokialainen.blogspot.fi/p/pastori-jd-faragin-profetiapaivityksia.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com

eXTReMe Tracker