Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

tiistai 1. maaliskuuta 2016

Raamatun profetia on täyttymässä Syyrian kohdalla etenkin ja kolme tärkeää indikaattoria yleisesti profeetallisessa kehityksessä kohti Antikristuksen aikaa

Tässä pastori J. D. Farag'in tuoreessa viime viikon profetiapäivityksessä mainitaan kolme keskeistä indikaattoria jotka yhdessä näyttävät suunnan minne maailma on menossa, eli lyhykäisesti Antikristuksen hallintavallan alaisuuteen Danielin 70. vuosiviikon aikana. Taustalla on kiristyvä Lähi-idän tilanne eritoten Syyriassa, mikä voi olla 3. maailmansodan sytyttäjä, sodan, jonka tuhkista Uusi Maailman Järjestys (NWO) nousee ja samalla uusi karismaattinen johtaja valvomaan tätä uutta taloudellista, uskonnollista ja hallinnollista systeemiä maailmassa. Tämä kaikki kuitenkin tarkoittaa sitä että Jeesuksen Kristuksen morsian temmataan pian yläilmoihin pois Ahdistuksesta (Ilm. 3:10). Profetiapäivityksen suomensi: Olli R.

------------------------

Mid-East Prophecy Update – February 28th, 2016


J D Farag on egyptiläisjordanialainen Havaijin Kaneohe'n Calvary Chapel-seurakunnan perustajapastori, jolla on ainutlaatuinen arabinäkökulma Lähi-Idän tapahtumiin ja terve eskatologia. Hän osaa käyttää internettiä esimerkillisen tehokkaasti, kuten ylläolevista linkeistä voi päätellä. Seuraavassa suomennetut ”notet” Lähi-Idän profetiapäivitykseen 28.2.-16. Ne ovat erinomainen tiivistelmä puheesta. Suom. huom.

http://www.calvarychapelkaneohe.com/mp3/Mideast/Mid-East_Update_2016-02-28.pdf

Pastori J.D. selittää miksi Raamatun profetia on täyttymässä kolmen keskeisen indikaattorin myötä, jotka kertovat minne maailma on menossa taloudellisesti, uskonnollisesti, sekä hallinnollisesti.


- Tämänkertaisessa profetiapäivityksessä haluaisin puhua siitä, minkä näen kolmena tärkeänä indikaattorina, että Raamatun profetia on täyttymässä.
- Ensimmäinen indikaattori on se, minne maailma on menossa taloudellisesti, toinen on uskonnollisesti, ja kolmas osoitin viittaa hallinnolliseen kehitykseen.
- On tärkeää ymmärtää, että kaikki nämä kolme ovat menossa samaan suuntaan, jonka taustalla näkyy se, mitä tapahtuu Lähi-idässä.
Näyttää siltä, että joka viikko Jesajan luvun 17 profetia, joka koskee Syyriaa, tulee lähemmäs täyttymystään josta osoituksena tämä Jewish Press'in artikkeli keskiviikolta, jossa he raportoivat ulkoministeri John Kerry'n varoittaneen kansainvälistä yhteisöä, ettei se ehkä pysty pelastamaan Syyriaa, – mikä kuitenkin oli kerran Syyria – jos nykyiset taistelut jatkuvat paljon pitempään, ja että ne voivat saada paljon rumempia sävyjä. Lainaten uutisraportista, ”Kerry'lla oli synkkä tulevaisuudennäkymä Syyriasta. ...Vaikka hallintoa tukevat Venäjän sotajoukot pystyisivät ottamaan uudelleen hallintaansa pohjoisen Aleppo'n kaupungin – suurin kaupallinen keskus maassa – Kerry sanoi että on vaikeaa pitää hallussaan aluetta Syyriassa tässä vaiheessa. Ministeri sanoi komitealle, ettei hän ensinnäkään voi taata sitä, että Venäjä pitää kiinni uudesta tulitaukosopimuksesta joka allekirjoitettiin tällä viikolla presidentti Bashar al-Assadin hallinnon ja maltillisten oppositiovoimien kesken. Moskova ja Washington myöskin pistivät puumerkkinsä tuohon tulitaukosopimukseen, jonka ulkopuolelle jäivät Islamilaisen Valtion, Al-Qaidan sekä Jabbat al-Nusran (Al Nusran rintaman) terroristiryhmät.” ...Artikkeli jatkaa sanoen että, ”Persianlahden maiden hallitukset sekä Saudi-Arabian hallitus ovat jo varoittaneet heidän kansalaisiaan poistumaan Libanonista jos he eivät sitä vielä ole tehneet. Jo viime viikolla lensi huhuja siitä, että Turkki ja Saudi-Arabia valmistelivat joukkojaan Syyrian maaoperaatiota varten käsitellessään Islamilaisen Valtion kohdistamaa uhkaa heidän omia maitaan kohti.”

- Ei vain Jesaja 17 ole toteutumisen kynnyksellä, vaan niin on myös Hesekiel 38, joka on toinen profetia, josta puhumme viikoittain.
- Oikeastaan näen Venäjän ja Iranin mukanaolon, nyt yhdessä Saudi-Arabian Syyriaan kohdistaman sodan uhan kanssa, risteävänä profetiana.
- Tällä tarkoitan sitä, että molemmat profetiat näyttävät ikäänkuin kohtaavan toisensa, siinä mielessä, että Syyria on katalysaattori Israeliin.
- Se on tämä superkiireinen geopoliittinen taustakulissi, johon haluaisin nyt meidän kääntävän huomiomme, josta käytän nimitystä ”The Big Three (Kolme isoa)”.
- Nimittäin, että maailma on nyt kypsä ja valmis Antikristuksen hallintavallalle koskien maailmanhallitusta, yhden maailman talousjärjestelmää ja maailmanuskontoa.
- Aloitetaan maailmanhallituksesta, joka mielestäni on nyt siinä vaiheessa, että maailma on antamaisillaan hyväksyntänsä jollekin karismaattiselle johtajalle.
- Sekä Daniel 7:16-25 että Ilmestyskirja 13:1 kuvaavat maailmanjärjestelmää joka esittäytyy Petoon nähden suurimpana sarvena.
- Tämä voimakas hahmo itseasiassa tulee kukistamaan yhdeksän muuta sarvea ja sitten aloittaa suursodan kaikkia Jumalan kansaan kuuluvia vastaan. [Tämä tapahtunee 7-vuotisen vaivanajan puoliväliin mennessä, mutta ”pieni sarvi” kukistaa vain kolme sarvea kymmenestä (Dan. 7:8,20,24). Suom. huom.]
- Meillä on myös kuvaus kymmenestä kansasta Danielin luvussa 2:41-42, joka on profeetallinen kuva yhdestä lopullisesta maailmanhallituksesta.
- Ehdotan, että kun Antikristus on saanut tämän voiman, niin hän käyttää sitä myös valvoakseen maailmaa taloudellisesti ja uskonnollisesti.
- Mitä tulee yhden maailman talousjärjestelmään, niin Ilmestyskirja 13:16-17 kertoo meille, että hän toteuttaa merkin, jota ilman kukaan ei voi ostaa eikä myydä.
- Uskotaan, että tämä kaikki tapahtuu maailman valuuttojen romahduksen myötä, mikä puolestaan tuo tullessaan tämän rahattoman systeemin.
- Tämä johtaa meidät Ilmestyskirjan lukuun 17:1-18, joka on kuvaus maailmanuskonnosta, käyttämällä metaforaa suuresta portosta.
- Spekulaatioita vilisee siitä, minkä tyyppinen tämä maailmanuskonto tulee olemaan, mutta yksi asia on varma: se tulee olemaan Antikristuksen kontrollissa.
- Onneksi uudestisyntyneet kristityt eivät tule olemaan täällä kun kaikki tämä tapahtuu, sen seikan nojalla, että meidät tullaan tempaamaan ensin.
- Vaikkakaan mitään ei tarvitse tapahtua ennenkuin tempaus tulee, on asioita, joiden täytyy tapahtua ennenkuin kaikki muu tapahtuu.
- Tarkemmin sanottuna, ennenkuin yhden maailman talous toteutetaan Antikristuksen avulla, globaalien talouksien täytyy ensin romahtaa.
- Lisäksi ennenkuin yhden maailman hallinto tuodaan Antikristuksen valvonnan alle, globaalien hallitusten on romahdettava.
- Sitten on maailmanuskonto, joka ei voi toteutua ennenkuin Jeesuksen Kristuksen todellinen seurakunta on otettu pois tästä maailmasta ensin.
- Tällöin nousee pintaan kysymys, että onko tämä maailma valmis, vaiko ei, kaikille näille asioille tapahtuviksi lähiaikoina.
- Uskon todella, että vastaus tähän kysymykseen on raikuva ”Kyllä!” Ei tarvitse katsoa pidemmälle kuin sitä mihin kaikki nykymaailmassa on menossa.
Juuri yksi esimerkki tästä on globaali talous. Taannoin helmikuun 8. päivänä, Forbes julkaisi artikkelin otsikolla, ”Cheap Oil Edging Us Toward Global Economic Collapse (Halpa öljy hivuttaa meitä kohti globaalia talousromahdusta).”

Mielenkiintoisesti samana päivänä, helmikuun 8:ntena, CNN toimitti artikkelin otsikolla, ”Global currency collapse: Winners and losers (Globaali talousromahdus: Voittajat ja häviäjät)”, jossa he toteavat, ja lainaan heitä, ”Globaalit valuutat kaatuvat vaasemmalle ja oikealle.”

- Jos kysyisit minulta, mikä on yksi tärkeimmistä syistä, että olen hyvin vakuuttunut siitä, että olemme erittäin lähellä tempausta, niin tämä voisi olla yksi niistä.
- Tässä on syy, se mitä todistamme reaaliajassa, aivan silmiemme edessä, joka on vasta alkua sille, mitä tapahtuu Ahdistuksen aikana.
- Se tulee todisteeksi siitä, miten lähellä olemme 7-vuotista Ahdistuksen aikaa, mikä tarkoittaa, että olemme aina vain lähempänä tempausta, joka tapahtuu ensin.
Roomalaiskirje 13:11-12 (KR 33/38)”Ja tehkää tämä, koska tunnette tämän ajan, että jo on hetki teidän unesta nousta; sillä pelastus on nyt meitä lähempänä kuin silloin, kun uskoon tulimme. Yö on pitkälle kulunut, ja päivä on lähellä. Pankaamme sentähden pois pimeyden teot, ja pukeutukaamme valkeuden varuksiin.”
Matteus 16:1-3 (KR 33/38)”Ja fariseukset ja saddukeukset tulivat hänen luoksensa ja kiusasivat häntä pyytäen häntä näyttämään heille merkin taivaasta. Mutta hän vastasi ja sanoi heille: "Kun ilta tulee, sanotte te: 'Tulee selkeä ilma, sillä taivas ruskottaa', ja aamulla: 'Tänään tulee rajuilma, sillä taivas ruskottaa ja on synkkä'. Taivaan muodon te osaatte arvioida, mutta aikain merkkejä ette osaa.”


Arkisto suomennettuihin J.D. Farag'in profetiapäivityksiin vuosilta 2014-16 löytyy osoitteesta: http://nokialainen.blogspot.fi/p/pastori-jd-faragin-profetiapaivityksia.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com

eXTReMe Tracker