Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

torstai 10. maaliskuuta 2016

USA:n vaaliprosessi häiritsee Raamatun profetioiden seuraamista – petos, joka peittää lähellä olevan Amerikan romahduksen ja hyökkäyksen Israeliin

Tässä tuore pastori J. D. Farag'in viimeviikkoinen profetiapäivitys, joka varoittaa suuresta petoksesta Amerikan presidentinvaalien suhteen kun ne vievät liian suuren huomion siltä todellisuudelta, että raamatunprofetia on nyt täyttymässä rutosti suurta Babylonia eli Amerikkaa koskien (Ilm. 18), sekä myöskin Lähi-idässä, kun ympäröivät kansat kokoontuvat hyökkäämään Israeliin Sakarjan kirjassa kerrotun profetian mukaisesti. Koko maailma on nyt pakkomielteessä Jerusalemiin. Pastori kertoo viime viikon uutisotsikoista Israelissa, jotka paljastavat uhkaavan vaaran tullen Israelin vihollisten suunnasta. Samaan aikaan saamme kuulla ilouutisia Iranista, jossa on käynnissä suuri herätys, jotta pakanain täysi luku tulisi sisälle ennen Kristuksen seurakunnan ylösottoa. Profetiapäivityksen suomensi: Olli R.

-------------------------

Mid-East Prophecy Update – March 6th, 2016


J D Farag on egyptiläisjordanialainen Havaijin Kaneohe'n Calvary Chapel-seurakunnan perustajapastori, jolla on ainutlaatuinen arabinäkökulma Lähi-Idän tapahtumiin ja terve eskatologia. Hän osaa käyttää internettiä esimerkillisen tehokkaasti, kuten ylläolevista linkeistä voi päätellä. Seuraavassa suomennetut ”notet” Lähi-Idän profetiapäivitykseen 6.3.-16. Ne ovat erinomainen tiivistelmä puheesta. Suom. huom.

http://www.calvarychapelkaneohe.com/mp3/Mideast/Mid-East_Update_2016-03-06.pdf

Pastori J.D. puhuu siitä kuinka USA:n vaaliprosessista on nopeasti tulossa häiriötekijä ja petos sitä asiaa koskien mikä on todennäköisesti välitön hyökkäys Israeliin, samoin kuin Amerikan romahdus.


- Tämänkertaisessa profetiapäivityksessä tunnen tarvetta puhua siitä kuinka USA:n vaaliprosessi on kaikkiseltaan jättänyt varjoonsa Raamatun profetiat.
- Jokaisen viikon mentyä ohi, huomaan olevani yhä vakuuttuneempi siitä, että vaaleista on nopeasti tulossa häiriötekijä ja paholaisen petos.
- Tarkemmin sanottuna, meitä ollaan estämässä keskittymään siihen, minkä väittäisin olevan välitön hyökkäys Israelia vastaan, ja Amerikan romahdus.
Perjantaina, Ynet News raportoi että Hizbollah valmistautuu ”suurimpaan sotaan koskaan” Israelin kanssa. Artikkelia lainaten, Hizbollah uskoo, että se voi tuoda minkä tahansa tulevan sodan Israelin alueelle, raportin mukaan, joka julkaistiin torstaina Foreign Affairs -aikakauslehdessä, joka siteeraa ”osapuolta lähellä olevia lähteitä”.

Samana päivänä, Arutz Sheva raportoi, että Hizbollah on todella vannonut hyökkäävänsä Israeliin seuraavassa sodassa. Tässä jotakin mitä heillä oli sanottavanaan, ”Seuraavassa sodassa, Hizbollah ei pysy rajoilla, ja Israelin siirtokunnat pohjoisessa eivät tule olemaan turvassa tältä”, terroristiryhmää lähellä oleva lähde, sijaiten Etelä-Libanonissa, kertoi lehdelle, väittäen että terroristiryhmä pystyy nyt ensimmäistä kertaa historiassa tunkeutumaan Israeliin avoimessa sodassa.

Näyttää siltä, että Hizbollah on rohkaissut lähistöllä olevaa Hamasia, kuten osoitettiin tällä Jerusalem Post'in uutisartikkelilla torstaina, jossa he ilmoittivat, että Hamas valmistelee iranilaistyylisiä veneparvihyökkäyksiä tulevassa konfliktissa Israelin kanssa.

Perjantaina heti seuraavana päivänä, Jerusalem Post kertoi, että merihyökkäysten lisäksi, Hamas on soluttautunut Israelin siirtokuntiin tuodakseen julki 'intifadan' seuraavan vaiheen.

- Jotkut raamatunprofetian opettajat esittävät, että olemme näkemäisillämme Psalmin 83 täyttymyksen, mikä voi hyvinkin olla asianlaita.
- Kuitenkin, vaikka tuomaristo voi vieläkin olla erehtynyt koskien Psalmin 83 profetiaa, uskon, että lausunto on oikeassa koskien profetiaa Sakarjan kirjan luvussa 12.
- Nimittäin, koska ympäröivät kansat hyökkäävät Israeliin sen lipun alla, että koko maailmalla on pakkomielle Jerusalemiin.
Mieti tätä Jerusalem Post'in artikkelia tiistailta, otsikolla, ”Architecture will play critical role in any proposal to divide Jerusalem (Arkkitehtuuri tulee näyttelemään tärkeää osaa missä tahansa ehdotuksessa Jerusalemin jakamiseksi).” ...Haastattelussa Jerusalem Post'in sisarjulkaisun, Maariv'in, kanssa, joka julkaistiin maanantaina, Yehuda Greenfield-Gilat korosti, että malli yhdistyneestä Jerusalemista ei ole kestävä ja sen täytyy antaa tilaa käytännöllisyydelle.

Lisää tähän artikkeli vain päivää ennen maanantaita, otsikolla, 'Palestinian Authority collapse a question of when, not if (Kysymys palestiinalaishallinnon romahduksesta ei ole jos, vaan milloin).' Palestiinalaishallinto tulee romahtamaan riippumatta siitä haluaako Jerusalem sitä, vaiko ei, ja Israel tulee maksamaan hinnan terrorismista joka kehittyy seuranneesta anarkiasta, sanoi maahanmuuttoministeri Ze'ev Elkin maanantaina.

- Tämä kaikki vain siksi että se liittyy Israeliin ja kaikki tämä sattui juuri menneellä viikolla, joka tuo meidät takaisin kotimaahamme, Yhdysvaltoihin.
- Sen lisäksi, että vaalit häiritsevät meitä keskittymästä tulevaan hyökkäykseen Israelia vastaan, niin ne ovat häiriötekijä sille, mitä tapahtuu Yhdysvalloille.
- Jos artikkelit, joita luen, ja dokumentit, joita olen katsellut, antavat jotakin viitettä, niin se on vain ajankysymys ennenkuin Yhdysvallat romahtaa.
Mark Hitchcock, jonka ansiosta olemme olleet etuoikeutettuja kun olemme saaneet kuulla hänen puhuvan täällä Calvary Chapel Kaneohe'n seurakunnassa, sanoi sen parhaiten kirjassaan, ”The Late Great United States (Edesmennyt suuri Yhdysvallat)”, jonka hän kirjoitti useita vuosia sitten. Tässä lainausta hänen pakkolukea-kirjastaan, ”Amerikan tulevaisuus, jonka voimme päätellä Raamatusta, on juuri sellainen, jonka olemme alkaneet nähdä toteutuvan silmiemme edessä tämänpäivän uutisotsikoissa. Amerikka kohtaa vakavia ongelmia sekä kotona että ulkomailla. ...Kun pasuuna soi ja kaikki uskovat Yhdysvalloissa katoavat, Amerikan viimeiset päivät tulevat olemaan kuin monet sivut, jotka roikkuvat joulukuun kalenterista. Kuten suuret maailmanvallat ennen sitä, Yhdysvallat tulee romahtamaan oman syntikuormansa, itsensä hemmottelun, ja kohtuuttomuutensa alla. Tässä valossa, seuraavassa on joitain päätelmiä: … 1. Näyttää siltä, että Amerikan on pysyttävä vahvana loppuun asti jatkaakseen sen Israelia koskevaa puolustamistaan kun juutalaisvaltio yrittää pysyä pinnalla vihollismeressä. 2. Raamatun vaikeneminen koskien Amerikkaa lopun aikoina (tempauksen jälkeen) osoittaa, että Amerikka laskeutuu maailman etualalla olemisen asemastaan. 3. Maailmanvalta lopun aikoina keskittyy jälleenyhdistyneeseen Rooman imperiumiin (Eurooppa). 4. Euroopan näkyvyyttä voidaan selittää vain USA:n heikkenemisen valossa. 5. Yhdysvallat tulee kokemaan heikentymisen ja putouksen seurakunnan tempauksen johdosta, luultavasti yhdessä joukon muita kovia takaiskuja kanssa.”
- Niille, jotka odottavat ja toivovat prtesidenttiehdokkaan ”ottavan maamme takaisin”, minun on rakkaudellisesti sanottava, ettei se ole todennäköistä.
- Vien sen askeleen pidemmälle ja ehdotan, että kaikki toiveet nähdä jotain katumusta tai jopa herätystä Amerikassa eivät myöskään ole kovin todennäköisiä.
- Tämä ei tarkoita sitä, etteikö Jumala armossaan pystyisi saamaan aikaan suurta herätystä, sillä varmastikaan mikään ei ole liian vaikeaa Herralle.
Yksi syy miksi ehdotan tätä, on, että Jumala näyttää saavan aikaan herätyksen, ei Amerikassa, vaan Iranissa, kaikista maailman paikoista. Torstaina, The Christian Post raportoi, että yli 450,000 iranilaista oli liittynyt Iranin kotikirkkoliikkeeseen (Iranian House Church Movement), kun 'suuri joukko muslimeja on kääntymässä Jeesuksen Kristuksen puoleen.'

- Päätän sillä mikä mielestäni on uskottava skenaario kaiken sen valossa, jota olen jakanut tänään erityisesti koskien Israelia.
- Ensinnäkin, uskon että se mitä näemme tapahtuvan Lähi-idässä on viimeinen joukko pakanoista, jotka tulevat sisään, Roomalaiskirje 11:25.
- Heti kun tämä viimeinen pakana tulee Kristuksen tykö, niin silloin Jumala aloittaa suunnitelmansa Israelia varten ja kaikki Israel on pelastuva. Room. 11:26
- Tämä on se seikka mikä muuttuu todella jännittäväksi, koska heti kun viimeinenkin pakana tulee pelastavaan tietoisuuteen Jeesuksesta Kristuksesta, niin silloin meidät temmataan.
- Kun olemme temmatut, olen siinä uskossa, että Amerikalta poistetaan sisälmykset sen nojalla, että pidättäjä on otettu pois.
- Sitten, kun pidättäjä on otettu pois, koko helvetti pääsee kirjaimellisesti irti: ja ajattele että Amerikka käyttää aikaansa vaaleihin!


Arkisto suomennettuihin J.D. Farag'in profetiapäivityksiin vuosilta 2014-16 löytyy osoitteesta: http://nokialainen.blogspot.fi/p/pastori-jd-faragin-profetiapaivityksia.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com

eXTReMe Tracker