Tietoja minusta

Oma kuva
Olen 53-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

tiistai 6. joulukuuta 2016

Amerikkalainen Antikristus: Donald J. Trump, Yhdysvaltain 45. presidentti?!

Tässä erään amerikkalaisen uskonveljen ja hengellisen vartiomiehen analyysi USA:n vastavalitusta presidentistä Donald Trumpista, jonka kirjoittaja näkee toteuttavan monia Raamatun profetian kohtia Antikristuksen ominaispiirteistä sekä peilaa Trumpia historian menneisiin itsevaltiaisiin, joissa näkee yhtäläisyysmerkkejä tulevaan Amerikan presidenttiin nähden, joka vannoo virkavalansa 20.1.2017. Heti seuraavana päivänä, ollen presidentin 1. työpäivä, Trump tulee olemaan 70 vuoden, 7 kuukauden ja 7 päivän ikäinen, mikä merkinnee sitä, että Jumalan tahdosta Trump on tuomio Amerikalle (ja myös muulle maailmalle). Tässä luvut 7 ja 70 tarkoittavat symbolisesti sitä, että Trump aloittanee 7-vuotisen vaivanajan (Tribulation), joka tunnetaan Israelin viimeisenä 70. vuosiviikkona, jolloin Jerusalemin temppeli on olemassa (Dan. 9:27). Trump siis aikaansaa ja vahvistaa Lähi-idän (vale)rauhan Ilmestyskirjan 1. sinetin ratsastajana (Ilm. 6:1-2) luultavasti vuonna 2017. Lausun tämän sillä varauksella, että Trump todellakin on lopull. Antikristus, johon useat nettikirjoitukset ja -videot viittaavat sekä perustellen pelkällä maalaisjärjellä, että Yhdysvaltojen presidentti on ainut taho, jonka Israel hyväksyy rauhan välittäjäksi Lähi-itään. Naurettavaa ajatellakin jotain muuta tahoa, esim. EU:sta tulevaa. Artikkelin suomensi: Olli R.

PS. Ennakkoon julkitullut Rothschildien omistaman The Economist -lehden mystinen kansikuva vuodelle 2017 paljastaa myös hyvin mielenkiintoisesti sen seikan, että ensi vuosi on Trumpin vuosi, sillä etusivulla näytetään kahdeksan Trump -korttia ja otsikoksi kansikuvaan on pantu Planet Trump. Donald Trump esitetään mm. maailmanhallitsijana, joka tuo tuomion. Lue:

http://beforeitsnews.com/conspiracy-theories/2016/11/2017-prophecy-the-economist-cover-and-the-trump-2478405.html

PÄIVITETTY 6.12.2016 klo 22:40 (katso lopussa artikkelin jälkeen selvitys AK:n vahvistamasta liitosta, Dan. 9:27)

-------------------------

Amerikkalainen Antikristus

By Brother James Key
November 2016

http://www.glorytogodvideos.com/American-Antichrist.html

Tässä lyhyessä artikkelissa, yritän nopeasti kattaa nämä aiheet: 1) Mahdollinen skenaario koskien likimääräistä ajankohtaa Herramme toiselle tulemukselle, 2) Kristityt seisovat yhdessä antikristillisessä maailmassa, 3) Uskollisuus Kristukselle yksinään luopuneessa kulttuurissa, 4) Kansakunta, joka johtaa maailmaa, ja Yhdysvallat johtaa väärään suuntaan, 5) Piirteet, jotka kuvaavat Antikristusta.

Hieman Raamatun kronologiasta aloittaaksemme keskustelun

Saatat olla perehtynyt kreationismia kannattavien Jumalan miehien, kuten James Ussher'in ja Frank Klassen'in, tutkimukseen Raamatun kronologian kentällä. Nämä miehet ja monet muut ovat tulleet siihen tulokseen, että Raamatun ilmoitus kertoo meille, että maailman historia käsittää noin 6,000 vuotta luomishetkestä tähän päivään saakka. Tämä on hyvin mielenkiintoista Kirjoitusten valossa, ”Yksi päivä on Herran edessä niinkuin tuhat vuotta ja tuhat vuotta niinkuin yksi päivä.” (2. Piet. 3:8)

Voi olla mahdollista, että aivan kuten luominen tapahtui kuudessa päivässä ja seitsemännen ollessa lepopäivä, niin Herran historia (His Story) maapallolla kestää 6,000 vuotta plus 1,000 vuotta (Millennium).


Jeesus antoi meille merkkejä, jotta voisimme tunnistaa likimääräisen ajankohdan Hänen toiselle tulemukselle. ”Samoin te myös, kun näette tämän kaiken, tietäkää, että se on lähellä, oven edessä.” (Matt. 24:33) Merkkejä on kaikkialla ympärillämme näinä viimeisinä päivinä. Jeesus kertoi meille, ettemme voisi tietää päivää tai hetkeä. Mutta Hän halusi meidän tietävän likimääräisen ajankohdan, jota leimaa merkit, jotka Hän antoi meille Kirjoituksissa. Nyt kun näemme monia merkkejä, joita Hän antoi meille, tiedämme, ettei mene enää kovin kauaa odottamiseen. (Hallelujah!)


Joten tässä on silmiinpistävä asia tästä kaikesta: Jos me laskemme 6,000 vuotta ajankohdasta, jolloin nämä Raamatun kronologian tutkijat päättelivät luomisen tapahtuneen, tulemme vuoteen 2024 tai 2025. Tämä yleinen aikakehys on myös 2,000 vuotta siitä ajankohdasta, kun Jeesus aloitti julkisen toimintansa.

Antikristus voisi nousta maailman näyttämölle nyt kasatakseen valtaa ajan kuluessa, ja sitten täyttää tapahtumien loppuvuodet, jotka on ennustettu Kirjoituksissa liittyen hänen sotiinsa ja valloituksiinsa ja hirmuvaltaansa. Emme ole vielä nähneet kymmenen kuninkaan, jotka antavat hänelle voimansa ja valtansa, systeemiä. Kaikki profetiat tapahtuvat kuten on ennustettu, ja kello tikittää kohti Jumalan määräämää loppua. [Todellakin mielenkiintoista tuo vuosien 2024-25 ajankohta, koska jos Antikristus vahvistaa liiton 7 vuodeksi ensi vuonna (2017), niin Israelin 70. vuosiviikko päättyisi juuri sopivasti vuonna 2024. Suom. huom.]


Merkitys vain tämän keskustelun käymiselle

Uskon, että on hyvin tärkeää, että puhumme näistä asioista etuajassa – jaamme ajatuksiamme ja rukouksiamme ja tuntemuksiamme toistemme kanssa. Se auttaa meitä valmistautumaan näihin aivan viimeisiin päiviin.

Monet ihmiset sanovat, että emme voi olla satavarmoja siitä, että Trump on Antikristus ennenkuin saavumme määrättyyn aikaan, jolloin hän ilmestyy. Jos vartiomies seisoo muurilla ja sanoo itselleen, ”Olen 99%:n varma, että näen tulevan vaaran, mutta en soita hälytyskelloja, koska en ole sataprosenttisen varma” – hän on päättänyt hairahtua varomattomuuden puolelle sen sijaan että päättää hairahtua varovaisuuden puolelle. Aion valita hälytyskellojen soittamisen vaaraa vastaan, jonka näen tulevan – vaikkakaan en ole vielä sataprosenttisen varma.

"...sillä sarvella oli silmät kuin ihmisen silmät,
ja suu, joka herjaten puhui." (Daniel 7:8)
Raamattu kertoo meille: Yksi Antikristuksen piirteistä on se, että hän vainoaa jokaista, joka kieltäytyy kunnioittamasta ja tunnustamasta häntä. En usko, että se on liikaa sanottu, että presidentti Trump tulee moittimaan ankarasti jokaista, joka uskaltaa arvostella häntä. Tämä on mies, joka ei voi ”vain antaa olla” kun joku puskee takaisin hänen harjoittamaa sortoa vastaan. Olemme nähneet hänen pitävän hellittämätöntä kaunaa – ja hajottavan ja tuhoavan vastustajiaan.

Hän tulee olemaan USA:n hallinnon kaikkien salaisten virastojen ylipäällikkö. Miten hän käsittelee kriittistä uutismediaa? Odotan CNN'n ja Washington Post'in olevan kohteita, mutta lopulta hän tarttuu jopa Fox News'iin ja Drudge'en jos nämä uskaltavat kritisoida. Ainoat tiedotusvälineet, jotka selviytyvät hengissä, ovat niitä, jotka kumartavat häntä. (Breaking: Se alkaa jo, Trump kehottaa mediaa ”PYSYMÄÄN RUODUSSA”.

Kun vaino alkaa, monilla tulee olemaan taipumus sanoa, ”Halusitte hänet ja saitte hänet! Nyt tulkaa toimeen sen asian kanssa!” Mutta älkäämme antako periksi tuolle mielijohteelle. Me tarvitsemme toisiamme.

Meidän täytyy seistä yhdessä alusta alkaen, seistä jokaisen rinnalla, jonka kimppuun Trump käy. Hänen strategiansa on aina ollut hajottaa ja hallita. Hän saattaa aloittaa uutistoimittajilla, meksikolaisilla ja muslimeilla – ennenkuin hän kääntää huomionsa muita kohti, jotka eivät kumarru hänen puoleen.

Lopuksi, Raamattu varoittaa meitä siitä, että Antikristus ryhtyy sotimaan kristittyjä vastaan ja teloittamaan monia – ennen hänelle määrättyä tuomiopäivää. Mutta älkäämme lannistuko helpolla. Älkäämme antako hänen hakea meitä pois yksi ryhmä kerrallaan. Rukoilkaamme jokaisen puolesta, jota vainotaan, ja seistään heidän rinnalla, ja puolustetaan toisiamme. Poliittiset eroavaisuudet, kirkkokunnalliset erot, kaikella tuolla ei ole enää väliä – se tulee olemaan aika, jolloin kaikki mikä merkitsee, on omistautuminen Jeesukselle Kristukselle.

Eikö olekin kuin Herramme tekisi jotain odottamatonta?

Kristityt ovat vuosia odottaneet, että kun aika tulee, Antikristus epäilemättä nousisi esiin jostakin sosialistis-vasemmistolaisesta liikkeestä. En voi muistaa kaikkia niitä kertoja, kun kristityt ovat kertoneet minulle sosiaalisessa mediassa että, ”Obama on Antikristus!” Ja nyt Obama menee pois Carter'in ja Clinton'in tapaan – kirjoitettuna pölyisiin ja harvoin luettuihin historiankirjoihin.

Huolimatta siitä, mitä voisi odottaa, niin katsomalla historiaa, antikristilliset diktaattorit tähtäimenään maailmanvalloitus ovat lähestulkoon aina nousseet esiin nationalistis-oikeistolaisista liikkeistä. Hitler, malliesimerkkinä, aloitti hirmuvaltansa isänmaallisella kiihkoilijoiden orkesterilla. Ihmiset, jotka tunnustautuivat kristityiksi 1930-luvun Saksassa olivat valmiita seuraamaan tuota nationalistista kansankiihottajaa – koska suurin osa oli jo kauan sitten erkaantunut raamatullisesta kristinuskosta.

Nationalistinen väärä kristus
Kristityt Amerikassa ovat jo vuosia harrastaneet maailmankuvaa, joka kastaa kristinuskon nationalismin mutaisissa vesissä. Olkaamme rehellisiä, viime vuosikymmenen aikana monet kristityt Yhdysvalloissa ovat kutoneet isänmaallisuuden uskonnollisesti heidän kristilliseen uskontunnustukseensa. Mormonikultin jalanjäljissä, perustuslakia on kirkastettu ikäänkuin se olisi jumalallisesti innoitettu! Veljet ja sisaret, kristittyjä kehotetaan pidättäytymään ainoastaan Raamattuun jumalallisesti innoitettuna Jumalan Sanana.

Jos Amerikan lapsia kasvatetaan siihen käsitykseen, että Jumalan pyhä valtaistuin Taivaassa on kääritty Amerikan lippuun, miten he koskaan voivat ymmärtää, että Jumalan rakkauden täytyy olla kaukana yläpuolella minkään maan rakkaudesta? Kun kaikki kansakunnat yhdistyvät Antikristuksen maailmanhallituksen alaisuuteen, miten he tulevat ymmärtämään eron sen välillä mitä Kristus odottaa heiltä verrattuna siihen mitä Amerikka odottaa heiltä? Kuinka he erottavat Kristuksen Antikristuksesta?

Autuas se kansa, jonka Jumala on Herra – ja sellainen kansa ei ole USA

Ole rehellinen: Enemmistö amerikkalaisista on hylännyt Raamatun Jumalan seuratakseen tämän maailman jumalia. Heidän hallituksensa politiikka on jo pitkään heijastanut ahneutta ja itsensä hemmottelua.

Profeetta Daniel puhuu neljännestä valtakunnasta, joka tulee maan päälle, ja joka eroaa kaikista muista historian valtakunnista: Se syö kaiken maan ja tallaa ja murskaa sen (Dan. 7:23). Tuo rautainen valtakunta (Dan. 2:40) epäilemättä alkoi muinaisesta Rooman valtakunnasta, mutta alkuperäinen valtakunta Euroopassa oli vasta alkua. Amerikka on Rooman valtakunnan perinnön perijä, elpynyt Rooman imperiumi, lopullinen maailmanvalta, koostuen sekä raudasta että savesta (Dan. 2:41).

Amerikka on mahtavin sotilaallinen imperiumi koko maailmanhistoriassa, yli 800 ulkomaisen sotilastukikohdan kanssa ympäri planeettaa! Ei mikään muu suurvalta ole tullut lähellekään tällaista totaalista dominointia maan päällä. (Olen julkaissut uudelleen videon, jonka tein 2 vuotta sitten, joka käsittelee tätä aihetta yksityiskohtaisemmin. Tässä on linkki. Linkki löytyy myös tämän artikkelin lopusta.)

En esitä mitään ”profetiaa tai näkyä”, joka kertoo minulle varmuudella, että Trump on Antikristus. Minun raamatunprofetian tutkimukseni ja maailmanhistorian opiskeluni saa minut päättelemään, että hän voi hyvinkin olla se.

Odottaessani kovasti antikristillisen oikeistolaisen kulttijohtajan nousemista Amerikan suuren sotilaallisen imperiumin ruoriin sai minut virheellisesti ajattelemaan, että Mitt Romney olisi tuo henkilö vuonna 2012. Myönnän virheeni ja tiedän menettäneeni uskottavuutta ihmisten suhteen tuon erehdyksen vuoksi. Romney nimittäin oli – monille ihmisille tuntemattomana – ei ainoastaan poliittinen johtaja vaan myös korkea johtaja mormonikultissa. Hän oli itseasiassa ”ylimmäinen pappi Melkisedekin järjestyksen mukaan” tuossa kultissa, joka uskoo, että ihmisistä tulee jumalia. Hän oli antikristillinen uskomuksissaan, ja vain Luoja tietää, miten tämä olisi ilmennyt, jos hänet olisi valittu. Mutta se ei ollut vielä määräaika vuonna 2012 Antikristuksen esiintulolle.

"Hänen oveluutensa tähden onnistuu petos
hänen kädessään, ja hän pitää itseään
ylivertaisena." (Daniel 8:25; NIV)
Donald Trump lupaa ”tehdä Amerikasta jälleen suuren”. Voimme olla varmoja siitä, että hän tekee joitakin asioita, jotka näyttävät paljon paremmilta. Jos hän on Antikristus, Raamattu sanoo hänen onnistuvan kaikessa, mitä hän tekee, kunnes hänen loppunsa määräaika koittaa. Joten hän saa monet asiat näyttämään ”suurenmoisilta”.

Mutta onko mitään todella korjattu koskaan ilman Jumalan siunausta? Onko mitään hienoa siinä, jos ihmiset katsovat mieheen ja antavat kunnian ihmiselle? Trump on usein sanonut, ”Minä olen se ainoa, joka voi korjata tilanteen (I'm the only one who can fix it).” Tämä on johdantoa tälle: ”MINÄ OLEN SE YKSI, DONALD J. TRUMP, joka saa asiat kääntymään hyviksi. Antakaa kunnia minulle.”


Piirteet, jotka kuvaavat Antikristusta

Sopiiko Donald Trump kuvaukseen Antikristuksesta? Riippuen siitä mistä Raamatun käännöksestä luet, Antikristus kuvataan ilmeeltään kiivaana ja tuimakasvoisena (fierce countenance, a stern face) – tarkista. [Suomalaisessa kirkkoraamatussa (KR 33/38) sanotaan, että ”kasvoilta röyhkeä”. Suom. huom.] Ja hänet kuvataan samassa jakeessa ymmärtävän synkkiä lauseita (dark sentences) – sekä olevan juonissa taitava (Dan. 8:23). Jotkut näistä Trumpin lähelläolevista henkilöistä ovat antaneet tiettäväksi, että hän tutki Adolf Hitlerin puheita, joka oli mestarimanipuloija ja tiesi kuinka käyttää hyväksi sanoja voittaakseen kansan puolelleen: Älä koskaan jää puolustuskannalle, vaan hyökkää aina. Kiellä, kiellä, valehtele yhä uudestaan. Toista iskulauseita, toista, toista kunnes ihmiset uskovat sinua. Jaa ihmiset ja syytä ”niitä ihmisiä” kaikesta.

”Ja totuus heitettiin maahan” (Dan. 8:12). Olennaista propagandassa ei ole totuus, vaan käsitys. Kellyanne Conway'lta, joka lisäksi väittää olevansa kristitty, kysyttiin kampanjan aikana lausumasta, joka osoittautui vääräksi. Hän vastasi, ”Se ei muuta sitä, mitä äänestäjien mielissä on juuri nyt.” Trumpin maailmassa, ei ole kyse uskomisesta totuuteen, vaan uskomisesta Trumpiin.

”Ja väkevä on hänen voimansa, vaikka ei tosin hänen omasta voimastaan...” (Dan. 8:24) Historia kertoo monista itsevaltiaista, jotka tulivat valtaan sotilaallisten valloitustensa avulla. Mutta Antikristukselle annetaan valta. Trump tulee valtaan kansan tahdosta, jonka hän on voittanut itselleen. Amerikkalaiset ovat juuri antaneet Trumpille ylipäällikön manttelin mahtavimmasta sotakoneistosta, joka on koskaan rakennettu maaplaneetan päälle, jolla on voimaa dominoida maailmaa.

”Ihmeellisen paljon hän saa aikaan hävitystä; ja hän menestyy siinä, mitä hän tekee.” (Dan. 24:24) Kuka voi sotia petoa vastaan? Kuka voi ryhtyä sotimaan armeijaa vastaan, joka musertaa kaikki kansat alleen?

Nyt tiedän, että monet kristityt pitäytyvät historiallisen uskonpuhdistuksen vakaumuksessa, että paavi on Antikristus. Mutta tässä on historiallinen totuus: Paavi laittaa kruunun kuninkaan päähän.

Ilmestyskirjasta luemme, että Väärä profeetta, toinen peto (nousee maasta), on se, joka korottaa ensimmäistä petoa (nousee merestä) eli Antikristusta (Ilm. 13:12).

Ilmestyskirja 13:8 sanoo, että kaikki kadotetut maan päällä asuvaiset palvovat Antikristusta. On siis olemassa Maailmanuskonto, Saatanan väärennös maailmanlaajuisesta seurakunnasta, jossa maailma palvoo Antikristusta.

Ja Ilmestyskirja 13:12-14 sanoo toisen pedon, Väärän profeetan, olevan ihmeitä-tekevä johtaja Maailmanuskonnon kirkosta, joka palvoo Antikristusta, maailman keisaria.

Se on hyvin totta, että Maailmanuskonnon johtaja tulee olemaan ”antikristillinen” – mutta hän ei ole Antikristus. Hän on maailman uskonnollinen johtaja, Väärä profeetta, johdattaen kadotetut palvomaan ensimmäistä petoa.


Jos et ole vielä katsellut videoita, jotka täydentävät tätä blogia, klikkaa seuraavia linkkejä:

Antichrist Trump is Being Welcomed as Messiah, the Christ (Antikristus Trump toivotetaan tervetulleeksi Messiaana, Kristuksena)

American Antichrist and the Final World Empire: Caesar-Trump (Amerikkalainen Antikristus ja viimeinen maailmanvalta: Caesar-Trump & Babylon)----------------------------------

PÄIVITYS 6.12.2016 klo 22:40

Rupesin miettimään, että tarkoittaako Dan. 9:27 kohdassa mainittu liitto (covenant), jonka Antikristus vahvistaa 7-vuotisen vaivanajan alussa, lainkaan mitään varsinaista rauhansopimusta Israelin ja palestiinalaisten välillä, vai onko se liitto (tai sopimus) Israelin ja USA:n välillä, jonka turvin Israel voi elää rauhassa maassaan ja rakentaa Jerusalemiin 3. temppelin VT:n uhrimenoja varten? Tätä ennen tietenkin muslimien Kalliomoskeija täytyy hävittää Temppelivuorelta, joka muuten näytetään I Pet Goat II -animaatiofilmissä vuodelta 2012. Uusi presidentti Donald Trump on erittäin muslimivastainen ja voi olla mahdollista, että hän auttaa Israelia panemaan toimeen palestiinalaisten teurastuksen Obadjan profetian mukaisesti tulevassa Albert Pike'n visioimassa 3. maailmansodassa juutalaisten ja islamilaisen maailman välillä. Näin ollen mitään "kahden valtion ratkaisun" mukaista Palestiinan valtiota ei koskaan synny neuvotteluteitse, mikä nyt näyttääkin hyvin todennäköiseltä, kun Trump astuu virkaansa. Sen lisäksi ei ole mikään yllätys, että juutalaisten ylin uskonnollinen neuvosto, Sanhedrin, on jo pyytänyt Trumpia rakentamaan Jerusalemiin uuden temppelin. Trumphan on näitä rakennusmiehiä, kun on rakentanut itselleen pilvenpiirtäjänkin New Yorkiin (Trump Tower). Trump aikoo myös Israelin ”ystävänä” siirtää Amerikan suurlähetystön Tel Aviv'ista Jerusalemiin, mikä varmasti suututtaa islaminuskoiset. Tämä on osa Israelin ja USA:n välistä uutta liittoa. Kaikki menee siis Raamatun profetian mukaisesti ja Antikristus Trump pettää juutalaiset vaivanajan puolivälissä, kun lakkauttaa teurasuhrin ja ruokauhrin juutalaisten temppelissä. Samoihin aikoihin suuri Babylon eli New York tuhoutuu ydinsodassa eli Googin sodassa (Hes. 39:6). Antikristuksen petollisuudesta Israelia kohtaan kertoo Jes. 28:15-18, jossa käytetään samaa "covenant"-sanaa kuin Dan. 9:27 kohdassa. Israel tekee siis liiton "kuoleman" eli Antikristuksen kanssa, joka pyyhkäistään pois Googin sodan kautta. Trump näyttää olevan tämä AK, joka nyt näyttäytyy erittäin Israel-mielisenä.

Daniel 9:27 (King James Bible)

And he (=Antichrist) shall confirm the covenant with many for one week: and in the midst of the week he shall cause the sacrifice and the oblation to cease, and for the overspreading of abominations he shall make it desolate, even until the consummation, and that determined shall be poured upon the desolate.

Jesaja 28:15-18 (King James Bible)

Because ye have said, We have made a covenant with death (=Antichrist), and with hell are we at agreement; when the overflowing scourge shall pass through, it shall not come unto us: for we have made lies our refuge, and under falsehood have we hid ourselves: Therefore thus saith the Lord GOD, Behold, I lay in Zion for a foundation a stone, a tried stone, a precious corner stone, a sure foundation: he that believeth shall not make haste. Judgment also will I lay to the line, and righteousness to the plummet: and the hail shall sweep away the refuge of lies, and the waters shall overflow the hiding place. And your covenant with death shall be disannulled, and your agreement with hell shall not stand; when the overflowing scourge shall pass through, then ye shall be trodden down by it.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Uskovan miehen viesti Israelin tilanteesta (Vihreiden rokotuspassien käyttöönotto 21.2.2021) eli video otsikolla Hälytyskellot Israelista NYT!

Katso Tämä Ennen Kuin Harkitset K-Rokotteen Ottamista! (Bill Gates ja Tuleva Koronarokote)

Pakkorokotetut vanhukset kuolevat koronapiikkeihin hoivakodeissa. Ilmiantajan kuvaa hoivakodista Saksassa.

USA:n vaalipetos 2020 eli ns. Italygate Maria Zack'in ja kumppaneiden seuraamana (tuoreita uutisia)

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com