Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

lauantai 24. joulukuuta 2016

Obaman Götterdämmerung -hetki ennen Donald Trumpin virkaanastujaisia tammikuussa 2017

Tässä profeetalliselta Rapture Ready (Tempausvalmis) -sivustolta tähän ajankohtaan oikein sopiva Samuel Korhosen suomentama artikkeli, kun Yhdysvallat presidentti Obaman johdolla on juuri hylännyt Israelin YK:n turvallisuusneuvoston äänestyksessä, jossa hyväksyttiin päätöslauselma, joka kieltää Israelin siirtokuntarakentamisen miehitetyille palestiinalaisalueille silmälläpitäen Palestiinan valtion perustamista vuoden 1967 rajoille ennen ns. kuuden päivän sotaa. Näin Obama on tarttunut viimeiseen tilaisuuteensa eli tullut Götterdämmerung -hetkeensä, jolloin hän voi itsetuhoisalla Jumalaa kapinoivalla teolla varmistaa oman ja samalla myös kansallisen tuhon, jota tulevan presidentin, Donald Trumpin, on mahdotonta enää peruuttaa. Jos Obama menee YK:ssa vieläkin pidemmälle ja tunnustaa Palestiinan valtion vuoden 1967 rajoilla, niin tuomio saa sinettinsä, kun Jerusalem ja Israelin maa on jaettu. Presidentti Obaman hallinto parodioi näin Hitlerin Saksan viimeisiä hetkiä ennen antautumista. Amerikan tuomio voi mahdollisesti realisoitua seuraavana 9/11-iskuna, johon antaa vihjeitä I, Pet Goat 2 -animaatiofilmi vuodelta 2012. Tuoreet tulkinnat tästä videolla artikkelin jälkeen.

http://yle.fi/uutiset/3-9372412 (YK:n turvaneuvosto vaatii Israelia lopettamaan siirtokuntien rakentamisen – Yhdysvallat ei käyttänyt vetoa)

http://yle.fi/uutiset/3-9372421 (Israel ei aio noudattaa YK:n siirtokuntapäätöslauselmaa – odottaa yhteystyön alkamista Trumpin kanssa)

--------------------------

Götterdämmerung -hetki
By Matt Ward
December 2016

Götterdämmerung on sana, joka tulee säveltäjä Richard Wagner'in teoksesta. Se viittaa viimeiseen dramaattiseen hetkeen Hitlerin suosikkioopperan ”Nibelungin sormus” loppukohtauksessa. Tässä kohtauksessa on säädetty tuho kaikille päähenkilöille ja kaikelle, mitä he tunsivat, tai mistä kerran välittivät.

Se on kuvaus lopullisesta, kohtalokkaasta ja häijystä itsetuhosta, josta mikään ei voi selvitä eikä tule selviämään. Se oli heidän Götterdämmerung -hetkensä, lopullinen, nihilistinen äärimmäisen kapinallinen teko, joka varmisti heidän oman ja jokaisen muun tuhon. Se inspiroi Hitleriä suunnattomasti. Hän ajatteli, että siinä oli ”runollinen oikeus.” Hitlerin elämän viimeiset muutamat päivät ja viikot ovat tulleet tunnetuiksi hänen omana “Götterdämmerung -hetkenään.”

Se oli aika, jolloin Hitler aivan Euroopan sodan lopussa oli rajoitettuna kuuluisaan Fuhrer'in bunkkeriinsa syvällä valtakunnankanslian alla Berliinissä. Tässä vaiheessa hän oli kävelevä kuollut ja hän tiesi sen. Juuri tässä viimeisessä elämänsä vaiheessa, enemmän kuin missään muussa, Hitlerin nähtiin vajoavan hillitsemättömään harhaiseen hulluuteen.

Kipinä, joka käynnisti tämän lopullisen vajoamisen hulluuteen, tuli vähän aikaisemmin, kun Hitler sai sähkeen Hermann Göring'iltä huhtikuun 23. päivänä 1945. Siinä luki:
Johtajani! Ottaen huomioon päätöksenne pysyä asemissa Berliinin linnoituksessa, suostutteko siihen, että minä otan heti Valtakunnan täydellisen johdon täydellä toimintavapaudella kotona ja ulkomailla teidän sijaisenanne määräyksenne mukaan kesäkuun 29. päivänä 1941? Jos mitään vastausta ei tule tänä iltana klo 10 mennessä, pidän itsestään selvänä, että olette menettänyt toimintavapautenne ja katson määräyksenne ehtojen toteutuneen ja toimin maamme ja kansamme etujen mukaisesti. Tiedättehän, mitä tunnen puolestanne tällä elämäni vakavimmalla hetkellä. Sanat eivät pysty ilmaisemaan tunteitani. Jumala varjelkoon teitä ja kaikesta huolimatta kiidättäköön teidät nopeasti tänne.

Teidän uskollinen Hermann Göring.
Göring oli hylkäämässä Hitlerin ja Hitleriä se suututti. Tästä lähtien iskuja satoi tiheään. Seuraavaksi Hitlerille paljastettiin, että Heinrich Himmler, uskollisista uskollisin, oli salaisesti neuvotellut antautumisesta liittoutuneiden kanssa hänen selkänsä takana. Hitler oli hurjana raivosta ja määräsi Himmler'in välittömästi teloitettavaksi. Lopullinen moukarinisku tuli, kun Hitler sai tietää suuresti arvostamansa Berchtesgaden'in lähellä olevan kotinsa täydellisestä tuhoutumisesta – liittoutuneiden ilmahyökkäyksessä hänen ”Kotkanpesäänsä.” Berchtesgaden oli edustanut kaikkia hänen toiveitansa – hänen visiotaan täydellisestä arjalaisesta utopiasta. Nyt se oli tuhottu ja raunioina. Nämä tapahtumat musersivat Hitlerin. Ne yhtä aikaa mursivat ja raivostuttivat häntä.

Se oli tällä hetkellä, villin ja julman Berliinin taistelun aikana, jolloin Hitler määräsi täydellisen pääkaupunkinsa tuhon rangaistakseen niitä, joiden uskoi kavaltaneen hänet. Se oli Hitlerin Götterdämmerung -hetki.

Donald J. Trump'in tarkoitus on repiä pois Barack Obaman perintö juuria myöten. Obaman täytyy presidenttiytensä viimeiset viikot vain istua ja katsella kaiken sen systemaattisen purkamisen yhä tarkempaa ja julkisempaa suunnittelua, jonka hyväksi hän on toiminut menneiden kahdeksan vuoden ajan. Soikean toimiston (presidentin virkahuoneen) virallisena haltijana hän ei kuitenkaan tässä vaiheessa voi tehdä juuri mitään estääkseen Trump'ia. Hänen perintönsa tuleva tuho tapahtuu miehen käsissä, joka on hänen täydellinen ideologinen vastakohtansa. Sen täytyy sapettaa Obamaa syvästi.

Korostaen tätä levottomuutta Obama on hiljattain ilmaissut ”huoliaan” presidentiksi valitusta Trump'ista huomauttaen, että he kaksi ”eivät voisi olla erilaisempia.” Obamalla on syytä huoleen, koska Donald Trump, jos vähänkin uskollinen vaalilupauksilleen, aikoo pyyhkiä Obaman rakkaimmat saavutukset Amerikan historiasta kertakaikkiaan.

Kaikki, mitä Obama on tullut vaalimaan hallitusaikanaan, aiotaan pyyhkiä pois. Obaman lippulaivapolitiikkaa, Obamacare, tullaan Trump'in aikana rankasti, muuttamaan, kumoamaan ja perumaan. Presidentti Obaman allekirjoittamat tärkeät ilmastonmuutossopimukset, jotka käsittävät joitakin historian tiukimpia ilmastosääntöjä, jätetään tienvarteen harmiksi monille vasemmistossa, YK:ssa ja Euroopassa.

Donald Trump ei edes todella usko ilmastonmuutokseen eikä hyväksy sitä oikeana tieteenä ja voi mennä jopa niin pitkälle, että romuttaa kokonaan ilmastomääräykset Amerikan elinkeinoelämälle.

Obaman esimerkki LGBTQ -kysymyksissä (lesbot, homot jne.) ei ole jotakin, jota tuleva hallinto haluaa jäljitellä. Sensijaan, että täyttäisi korkeimman oikeuden äärivasemmistolaisilla tuomareilla, Trump tulee valitsemaan ehdokkaita selvästi keskustaoikeistosta (right of centre). Se tulee vaikuttamaan amerikkalaiseen kansalaisyhteiskuntaan hyvin erityisellä, paljon konservatiivisemmalla tavalla.

Trump aikoo purkaa Dodd-Frank -talousuudistukset ja lakkauttaa kuluttajan finanssisuojeluviraston (Consumer Financial Protection Bureau) ja rahallisen vakauden valvontaneuvoston (Financial Stability Oversight Council) monien vasemmistolaisten ”sosiaalisen oikeudenmukaisuuden taistelijoiden” kauhuksi. Rikkailta varastaminen ja köyhille antaminen ei tule olemaan Donald Trump'in presidenttiyden todellisuutta, kuten he kuvittelivat, että se voisi olla, jos Hillary Clinton olisi soikeassa toimistossa (Oval Office).

Sen valossa, kuinka paljon muutosta Trump todennäköisesti yrittää saada aikaan kotimaassa, on kuitenkin yllättävää, että se on ulkopolitiikan alue, jolla hän pystyy tekemään välittömimmän ja merkittävimmän vaikutuksen. Obaman Iranin nuoleskelupolitiikka, toisinaan välittämättä maan räikeistä juuri allekirjoitettujen sopimusten loukkauksista, melko varmasti loppuu.

On erittäin todennäköistä, että jossain lähitulevaisuuden vaiheessa saamme todistaa USA:n kirurgista iskua Irania vastaan keinona osoittaa tyytymättömyyttämme Iranin kieltäytymiseen elää todeksi omaa osuuttaan Obaman aikana allekirjoitetusta ydinsopimuksesta; varsinkin, kun he ovat hiljattain saaneet miljardeja dollareita jäädytettyä USA:n sanktiorahaa.

Trump todennäköisesti peruuttaa myös hiljattaisen Kuuban sopimuksen. Tuleva presidentti on sanonut aika selvästi aikovansa peruuttaa Obaman tekemän sopimuksen, kunnes Kuuba palauttaa poliittiset vapaudet kansalaisilleen: “…kaikki myönnytykset, jotka Barack Obama on antanut Castron hallitukselle, tehtiin presidentin toimeenpanomääräyksellä, mikä tarkoittaa, että seuraava presidentti voi peruuttaa ne. Ja sen minä tulen tekemään, ellei Castron hallitus täytä vaatimuksiamme.”

Kuten näissä selvissä alkuvaiheen muutoksissa, Trump'illa näyttää myös olevan aikomus rakentaa jonkinlainen este Meksikon ja USA:n väliin – sekä vakavasti tutkia mahdollisuutta rajoittaa muslimien muuttoa USA:han varsinkin tunnetuista ”kriisipesäkkeistä” eri puolilla maailmaa.

Ennen vaaleja Barack Obaman on täytynyt aidosti uskoa, että hän tulisi olemaan viime aikojen yksi tärkeimmistä presidenteistä, ainakin Ronald Reagan'in jälkeen. Hänen on täytynyt uskoa, että hänet tullaan muistamaan liberaalina ikonina, presidenttinä, joka aidosti uudelleenmuotoili hallinnon.

Tuo unelma on nyt riekaleina ja hänen perintönsä suuressa vaarassa. Trump'in agenda on puhdasta anti-Obamanismia ja Obama tietää sen. Obaman kannalta vielä pahempaa on, että Trump voi käynnistää useimmat näistä muutoksista pelkästään presidentin toimeenpanovallalla. Kaikelle muulle on vastavalitun republikaanisen kongressin vahva tuki.

Tässä vaiheessa Obama on täysin voimaton pysäyttämään Trump'ia missään lukuunottamatta yhtä tärkeää poikkeusta – Israel. Lähi-Itä ja ns. rauhanprosessi jäävät ainoaksi alueeksi, jolla Obama vielä jäljellä olevana aikanaan presidenttinä voi tehdä sekä merkkinsä historiaan että jättää unohtumattoman ja kestävän perinnön.

On täysin mahdollista, että Obama voi nyt päättää käyttää jäljellä olevat kuukautensa Valkoisessa Talossa varmistamaan, että YK:n päätöslauselma, joka suosittelee Palestiinan valtion tunnustamista, sallitaan mennä läpi.

Sellainen päätös, jos Amerikka sen sallisi, tai jopa aktiivisesti kannattaisi tai ajaisi sitä, olisi Jumalan Israelille selvästi määrittelemän punaisen viivan ylitys. Silti näyttää todennäköiseltä, että tämä voi tapahtua pian.

Camille Mansour, entinen Sorbonnen professori ja Palestiinan johdon kansainvälinen neuvonantaja, totesi hiljattain: ”Nyt, kun hän on vapautunut vaaleihin liittyvistä poliittisista kahleista, hän voi sallia Palestiinan liittyä YK:hon miehitettynä valtiona.”

Se on näkemys, jonka monet jakavat kansainvälisellä areenalla, monet YK:ssa, monet Euroopassa ja erityisesti ihmiset poliittisen vasemmiston keskuudessa Amerikassa. Se on suuri paradoksi, mutta monet ovat alkaneet uskoa, että vasta hävittyään Trump'in kaltaiselle miehelle, Barack Obama toimii nyt.

Monien mielestä nyt on aika Obamalle astua esiin ja joko suostua, jos ehdotus tehdään, tai aktiivisesti pyrkiä YK:n sponsoroimaan Palestiinan valtion tunnustamiseen joko vuoden 1967 rajoilla, tai vieläkin radikaalimmin, vuoden 1948 rajoilla.

Jos Obama johtaa Amerikan jompaankumpaan näistä suunnista presidenttiytensä viimeisinä viikkoina, niin tammikuun 20. päivänä hän käytännössä luovuttaa Trump'ille tapahtuneen tosiasian. Silloin olisi kansainvälisesti tunnustettu Palestiinan valtio, Israelin maa olisi jaettu sen mahdollistamiseksi, eikä Trump voisi tehdä yhtään mitään sen muuttamiseksi.

Daniel 9:27 sanoo, että hallitsija tulee, laittomuuden ihminen, joka ”...vahvistaa liiton monien kanssa yhden 'seitsemän' ajaksi.” Antikristus ei aloita (initiate) liittoa, hän vahvistaa (confirm) sellaisen, joka on jo tehtynä.

On mahdollista, että viimeisinä kuukausinaan virassa presidentti Barack Obama sallii, tai jopa aktiivisesti osallistuu, Palestiinan valtion pakottamiseen Israelille YK:ssa. Jos hän tekee sen, niin on erittäin todennäköistä, että tämä sopimus voisi olla se, jonka Antikristus itse myöhemmin ”vahvistaa” tapahtumassa, joka käynnistää Ahdistuksen ajan kellon.

”Teidän liittonne kuoleman kanssa pyyhkäistään pois, ja teidän sopimuksenne tuonelan kanssa ei kestä; kun vitsaus tulee niinkuin tulva, niin se teidät maahan tallaa.” (Jes. 28:18)

Onko tämä osa mahdollista tulevaa sopimusta, jota Jumala kuvailee ”kuoleman” kanssa tehtynä, sopimuksenna, jonka Jumala on sanonut kumoavansa? Tähänkö Barack Obama pyrkii presidenttiytensä viimeisinä viikkoina?

Aika näyttää.

Jos Obama lähtee tälle tielle, hän varmasti varmistaa ainutlaatuisen perinnön itselleen. Se olisi kuitenkin ikuisen häpeän perintö. Hän olisi silloin myös määrännyt oman Götterdämmerung -hetkensä, lopullisen hetken, jossa varmistaa oman henkilökohtaisen tuomionsa.

On kuitenkin pahaenteistä, että koska hän on edelleen Yhdysvaltojen presidentti ja siksi toimii virka-asemassa, niin sillä olisi myös kansallisia seurauksia. Tällaisen päätöksen myötä, joka jakaa Israelin maan ja riistää juutalaisilta heidän Jumalan antaman perintöoikeutensa maahan, on lähes varmaa, että tuomion moukarin isku tulisi myös hänen johtamalleen kansakunnalle yhtä lailla.

Raamattu tekee täysin selväksi: Herra Kaikkivaltias tuomitsee kansat, jotka jakavat Israelin maan. Sellainen päätös olisi Götterdämmerung -hetki myös Yhdysvalloille, ei vain Obamalle henkilökohtaisesti. Yhdessä viimeisistä toimistaan Obama voisi vetää Amerikan kuiluun kanssansa.

Yhdysvallat ei todellakaan ole koskaan kohdannut niin potentiaalisesti vaarallista aikaa kuin seuraavat kaksi kuukautta. Meillä on paljon tarkkailtavaa ja rukoiltavaa.

wardmatt1977@gmail.com

-----------------------------

"Nokialaisen" kommentti:

Veikkaan että Donald Trump on "rauhanruhtinas" Obaman (1. sinetti, Ilm. 6:1-2) jälkeen Ilmestyskirjan tulipunaisella hevosella ratsastava sodanmies (Ilm. 6:3-4), joka aloittaa 3. maailmansodan toisen 9/11-iskun seurauksena. Hän yrittää lyödä muslimit. Kalliomoskeija tulee tuhoutumaan ja Damasko luhistuu rauniokasaksi kun Israel osallistuu sotaan (Jes. 17:1). Näin Albert Pike'n saatanallinen näky suuresta apokalyptisesta sodasta, joka tuo Antikristuksen, toteutuu. Mutta milloin seuraava 9/11 tapahtuu? Ainakin talvella, se on luultavaa, ja todennäköisesti vielä presidentti Obaman virkakaudella. Vihjeitä tähän suuntaan antaa I, Pet Goat 2 -animaatiofilmi ja tuoreet erinomaiset tulkinnat siitä uudella videolla. Tallentakaa itsellenne!



Pet Goat ii Predicts New Years Catastrophe

https://www.youtube.com/watch?v=Tiz2WLB2Z0o (21.12.2016)

I Pet Goat II movie shows next 9/11 on December 31, 2016?

https://www.youtube.com/watch?v=oFHPhfEzhLI (23.12.2016)

Prophecy Alert: Tsunami, WW3 Watch; East Coast Nuclear Power Plants Beware!

http://endtimesforecaster.blogspot.fi/2016/12/prophecy-alert-tsunami-ww3-watch-east.html (23.12.2016)

Antichrist Spirit Lead Obama State He will "Win the War On Christmas" Christmas = Christians

https://www.youtube.com/watch?v=6PD9a1O_LJE (28.11.2016)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com