Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 26. joulukuuta 2016

Kristitty myllerryksessä näinä koettelevina aikoina – toivo Jumalan lupauksissa

Tässä profeetalliselta ja ajankohtaiselta Rapture Ready (Tempausvalmis) -sivustolta kristityn arkisia ongelmia käsittelevä artikkeli tässä pimeässä maailmanajassa, joka yrittää lannistaa ja sortaa Jumalan omia, jotta lankeaisimme pois Kristuksen viitoittamalta tieltä. Tämä Samuel Korhosen suomentama kirjoitus tarjoaa selviytymisohjeita niihin koettelemuksiin ja haasteisiin, joiden on määrä vain lisääntyä näinä viimeisinä päivinä kun lähestymme tuota autuaallista Herran päivää, jolloin Jeesus Kristus tempaa seurakuntansa taivaallisiin pois maata kohtaavasta Jumalan vihasta (1. Tess. 1:10).

-----------------------

Myllerrys
By John Lysaught
December 2016

Elämme koettelevia aikoja. Pahuuteen käärityt tapahtumat näyttävät pahenevan eksponentiaalisesti viikottain, välillä päivittäin. Nämä tapahtumat voivat aiheuttaa sekä jännitystä että ahdistusta. Minä tunnen kumpaakin. Silti emme saa unohtaa, että kunnes lunastuksen päivä koittaa, meidän on edelleen elettävä elämäämme täysillä Kristukselle, samalla kun katsomme ylös ja käymme läpi arjen ongelmiamme kohdaten oman myllerryksemme selviytyäksemme tässä maailmassa.

Jeesus sanoo: ”Tämän minä olen teille puhunut, että teillä olisi minussa rauha. Maailmassa teillä on ahdistus; mutta olkaa turvallisella mielellä: minä olen voittanut maailman” (Joh. 16:33).

Jeesus tiesi, että ihmiskunta, niin kokonaisuutena kuin yksilöinä, kohtaisi koettelevia aikoja. Hän tietää, että tämä maailma ei ole todellinen kotimme, vaan väliaikainen etappi matkalla iankaikkisuuteen. Maailma on langennut ja me kyllä olemme siinä nyt jumissa, mutta meillä on toivo pelastua tältä planeetalta, kun Jumala kutsuu meidät kotiin. Emme voi jouduttaa sitä – emme myöskään tehdä mitään sen muuttamiseksi. Jumala toimii omalla aikajanallaan ja ajallaan Hän siirtyy vaatimaan meidät pois maailmasta.

Maailma kokonaisuutena on läpikäymässä kouristuksia, kun pelastumattomat ja pahat yrittävät puhdistaa Kristuksen seuraajat olemassaolosta, sammuttaa valomme, mutta muista: Kristus voitti maailman. Vaikka tiedämmekin tämän, me edelleen kamppailemme päästäksemme läpi. Maailma tavoittelee meitä kaikkia ja käyttää heikkouksiamme ja muita paineita häiritsemään meitä ensirakkaudessamme Kristukseen. Tämä voi olla haastavaa, mutta me voimme voittaa ja pysyä lujina suhteessamme Jeesukseen.

Psalmi 119:134: ”Päästä minut ihmisten sorrosta, niin minä noudatan sinun asetuksiasi.”

Jumalan seuraajia on ihmiskunnan taholta sorrettu tuhansia vuosia. Tänä päivänä on samoin kuin menneinä vuosina. Sorron paine ihmisen taholta voi saada Jeesuksen seuraajat kääntymään Hänestä pois. Maailma käyttää sortoa pitämään meidät alhaalla, kääntymään pois Jumalasta.

Syntiä, kiusauksia, epäjumalia, rahaa jne. käytetään tukahduttavina voimina estämään meitä pääsemästä lähemmäs Kristusta ja tänä päivänä kohtaamamme asiat ovat samoja kuin menneisyydessä; ne vain ilmenevät eri tavalla.

Rooman jumalien sijalla meillä on tänä päivänä julkkiksia. Olemme kiusattuja tavoittelemaan samoja rikkauksia kuin heillä; me kutsumme niitä aineellisiksi asioiksi, kuten kalliit autot. Meitä kiusaavat tämän päivän portot – kuten porno ja muut aistilliset viettelykset. Esi-isämme kohtasivat saman myllerryksen, kuin me tänä päivänä ja koska he voittivat ne, niin mekin voimme voittaa.

Me kaikki kohtaamme myllerrystä, toiset enemmän, toiset vähemmän. Joskus se on hajanaista ja joskus monet ongelmat kaatuvat päällemme kerralla. Myllerrys ei mene pois. Sitä näyttää tulevan koko ajan tavalla tai toisella, eikö totta? Se voi olla suhdeongelmia puolisosi kanssa. Voisiko se olla raha-asioita? Entä työtä koskevaa – kelju pomo? Tai sitä, että ihmiset kohtelevat sinua poikkeavasti, koska olet kristitty?

Sen tietäminen, että meillä on näitä ongelmia, ei tee niitä helpommiksi kohdata eikä käsitellä ja lohdutus tiedosta, että tämä kaikki on väliaikaista iankaikkisuuden kuvioissa, on ongelmiemme keskellä vaikea käsittää. Koetukset ovat vain elämäntapa. Luotamme, että Herra eräänä päivänä vie meidät pois näistä ongelmista pian, mutta entä tässä ja nyt?

Kuinka kohtaamme tämän päivän ja huomisen (jos se tulee)? Kohtaamme kunkin päivän haasteet Jumalan voimalla!

En mene yksityiskohtiin, mutta minä kohtaan ahdistuksia enimmäkseen johtuen terveydestäni. Terveyteni on, mitä on. Jumala rakkaudessaan ja armossaan pitää minut käynnissä. Kun ja jos Hän parantaa minut, Hän tekee sen mielisuosiostaan. Minulla oli tapana kiukutella Hänelle, mutta ei enää. Minulla on hyviä päiviä ja enimmäkseen huonoja, mutta se, mikä elämässäni ei muutu, on Jumala.

Terveysongelmani voivat vaihdella voimakkuudeltaan ja tiheydeltään, mutta Jumala on sama tänään ja sama huomenna. Hän on rakastava ja täynnä armoa ja laupeutta. Hyväksyn sen, että elämme langenneessa maailmassa ja siksi jotkut meistä voittavat sairauden arpajaiset, tai jotakin muuta, mutta Jumala on edelleen Jumala.

Se, mitä olen ajan myötä oppinut, on, että voin nojata Jumalaan, että Hän saa minut läpi jokaikisestä päivästä ja Hänen armonsa on suurempi kuin minun pulmani, olipa kysymyksessä terveyteni, tai mikä tahansa.

Muista, että me kaikki kohtaamme ongelmia. Se, mitä olen ympärilläni havainnut ja omasta kokemuksesta, on, että suurin osa häiriöistä, joita meillä on elämässämme, ovat itse aiheutettuja. Pyrimme syyttämään toisia, Saatanaa, yhteiskuntaa jne. Mutta todellisuudessa – älä nyt viitsi; se on omaa tekoamme. Saatana ei pakottanut sinua ostamaan autoa, johon sinulla ei ole varaa, vain koska et halunnut tulla nähdyksi ajamassa sillä vanhalla romulla.

Toimiston työtoveri ei salaa pakottanut sinua hotelliin lounaalla. Houkutus kyllä esitettiin, mutta sinä tartuit syöttiin. Ja nyt sinulla on kaaos avioliitossasi ja lompakkosi on miinuksella. Emme koskaan voi syyttää Saatanaa tai yhteiskuntaa Jumalan tahdon vastaisista tekemisistämme. Me teemme sen. Voimme syyttää vain itseämme ja meidän on kohdattava omien metkujemme seuraukset.

Tiedän, tiedän, olemme kristittyjä eikä meidän tule syyttää itseämme epäonnistumisista, tilanteista, joissa huomaamme olevamme. Mutta muista, me olemme ihmisiä, sidottuja langenneeseen maailmaan ja alttiita tekemään syntiä – tekemään sitä, mikä on vastoin Jumalan tahtoa. Tämä on taistelu, jota käydään päivittäin. Kun annamme valppautemme herpaantua, me todennäköisesti kompastumme ja lennämme nenällemme ja syytämme epäonnistumisistamme jotain asiaa, tai toista ihmistä.

Vain peilistä me voimme katsella sitä henkilöä, joka on tähän syyllinen. Ellemme tunnusta tätä, emme voi oppia ja ellemme opi virheistämme, niin suhteemme Kristukseen vähintäänkin jumittuu tai on kokonaan vaarassa.

Odota. Sanot ehkä, että jotkut asiat eivät ole meidän vikamme, vaan pahuuden vika – kuten sen, että meitä diskriminoidaan uskomme tähden, tai että yhteiskunta marginalisoi meitä, mikä tekee meistä pahojen tekojen uhreja. Panemmepa itse itsemme ongelmiin, tai maailma on meitä vastaan, niin saamme luottaa Jumalan armoon.

Voisin jatkaa myllerryksestä ja ongelmista vaikka kuinka kauan, mutta kuinka me todella käsittelemme niitä? Ensinnäkin meidän täytyy virittää sydämemme ja korvamme Jumalan äänelle. Tuo pieni Jumalan ääni sydämessämme täytyy virittää ja nostaa ylivoimaiseksi ukkosen ääneksi.

On vaikea kuulla lirisevän puron ääni metsässä, mutta on helppo kuulla kosken pauhu. Meidän täytyy virittäytyä ja kouluttautua niin, että Jumalan ääni pauhaa sydämessämme ja mielessämme – joten kun kohtaamme kiusauksen tehdä syntiä, tai panemme itsemme heikkoon asemaan, tai huomaamme olevamme kasvotusten pahojen ihmisten kanssa – voisimme kuulla Jumalan ohjauksen.

Meidän täytyy vain kuunnella Hänen ääntänsä tietääksemme totuuden. Jumala ei lähetä meitä eksyksiin. Hän auttaa meitä, jos annamme Hänen auttaa; vain odota, ole kärsivällinen ja kuuntele.

Elämme tämän tunnetun maailman viimeisiä päiviä. Koettelemuksia ja ahdistuksia on paljon. Myllerrys on läsnä ja pahuus ympäröi meitä. Ainoa muuttumaton toivo, joka meillä on, on Jumalan lupauksissa. Jos pidämme kiinni kurssista, saavutamme päämäärän.

Siitä riippumatta, mitä tapahtuu lähellämme tai tuhansien mailien päässä – Jumala on edelleen Jumala ja meitä pyydetään olemaan Hänen lähettiläitään toisille ja esittelemään Kristusta Häntä tarvitseville. Maailma käyttää aikamme kaaosta ja ongelmia näännyttämään meitä niin, että kääntyisimme pois uskomme perustuksilta.

Sisar ja veli, älä mene lankaan! Pysy uskollisena Jumalalle. Laske huolesi Hänen päällensä ja tee niitä tekoja, joita Hän tahtoo sinun tekevän Hänen valtakuntansa edistykseksi.

Jumala siunatkoon sinua ja pysy lujana luottamuksessa ja toivossa Herraan.

Johnflysaught@gmail.com


http://john-lysaught.blogspot.com/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com