Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

sunnuntai 18. joulukuuta 2016

Miksi Jumala nosti Donald Trumpin USA:n presidentiksi? – Viisi mahdollista syytä by Daymond Duck

Tässä oikein hyvä ja ajankohtainen artikkeli profeetalliselta Rapture Ready (Tempausvalmis) -sivustolta, jossa esitetään mielenkiintoisesti viisi todennäköistä syytä sille, miksi Donald Trump valittiin yllätyksellisesti seuraavaksi Yhdysvaltain presidentiksi, joka vannoo virkavalansa 20. tammikuuta 2017. Nämä luetellut syyt ovat raamatullisesti perusteltavissa, kun ollaan siirtymässä Israelin kannalta ratkaiseviin lopun ajan profeetallisiin sotiin, joissa se tarvitsee suojelijakseen vankan liittolaisen ja jotta Israel valtaisi parhaillaan käynnissä olevana Riemuvuotena (50. vuosi ns. Kuuden päivän sodasta v. 1967) ne Jumalan lupaamat alueet, jotka sille vanhatestamentillisesti kuuluvat, eli Temppelivuoren ja Länsirannan (+Gazan) kokonaan itselleen. Israelin Riemuvuoteen kuuluu yleisesti se, että maa ennallistetaan eli se saa takaisin perintönä niitä alueita ja pyhiä paikkoja, jotka se on joskus menettänyt pakanakansoille. Näin ollen, Jumala voi käyttää hyväkseen jopa mahdollista Antikristusta, Donald Trumpia, joka toimii Jumalan aivoitusten mukaisesti vahvistaen Hänen ja Israelin välisen pyhän uudistetun liiton 7-vuotisen vaivanajan (Tribulation) alussa (Dan. 9:27). Katso ja lue enemmän tästä liitosta (covenant) artikkelin jälkeisestä leikkauskuvasta, jossa on tuorein blogini vieraskirja-kirjoitukseni lauantailta 17.12.2016, jonka kirjoitin ja julkaisin ennenkuin olin edes lukenut tätä Samuel Korhosen suomentamaa profetia-artikkelia. Jonkinlaista johdatusta siis.

-----------------------

Profetia ja Trump
By Daymond Duck
December 2016

Raamattu opettaa selvästi, että Jumala nostaa kuninkaat (ja johtajat) ja Jumala tuo alas kuninkaat (ja johtajat; Dan. 2:21). Jos tämä on totta, ja sehän on, niin ei ole järjenvastaista kysyä: ”Miksi Jumala nosti Donald Trump'in?”

Minulle esitettiin hiljattain tämä kysymys ja mitä tulee vastaukseeni, niin en voi olla dogmaattinen, mutta on joitakin mielenkiintoisia mahdollisuuksia:

Yksi mahdollinen syy Donald Trump'in valinnalle on Jerusalem.

Marraskuun 2. päivänä 2016 herra Trump allekirjoitti asiakirjan sitoutuen panemaan täytäntöön Jerusalemin suurlähetystöä koskevan lain vuodelta 1995. Jos hän pitää lupauksensa, se merkitsee, että hän siirtää USA:n Israelin suurlähetystön Tel Avivista Jerusalemiin. Tuo teko merkitsisi Jerusalemin virallista tunnustamista Israelin pääkaupungiksi.

Marraskuun 9. päivänä 2016, päivä sen jälkeen, kun Donald Trump oli valittu USA:n 45. presidentiksi, Trump'in neuvonantaja sanoi: ”Se (USA:n suurlähetystön siirtäminen) oli kampanjalupaus ja hänellä on vakaa aikomus pitää se.”

Taivaan ja maan Luoja on sanonut tekevänsä Jerusalemin juovuttavaksi maljaksi ja väkikiveksi koko maailmalle aikakauden lopussa (Sak. 12:1-3).

Jos Amerikka tunnustaa Jerusalemin Israelin pääkaupungiksi, se dramaattisesti voimistaa kiistaa Jerusalemista. Se on kiista, joka ei pääty ennenkuin kauhea Harmageddonin taistelu tapahtuu.

Toinen mahdollinen syy Donald Trump'in valinnalle on juutalainen temppeli.

Ainakin neljä Raamatunkohtaa opettavat, että juutalainen temppeli rakennetaan uudelleen aikakauden lopussa (Dan. 9:27; Matt. 24:15; 2. Tess. 2:4; Ilm. 11:1-2).

Marraskuun 11. päivänä 2016 DebkaFile raportoi, että Vladimir Putin on lähettänyt Venäjän pääministeri Dimitri Medvedev'in vierailemaan itkumuurilla Jerusalemissa. Herra Medvedev'in kerrotaan sanoneen Jerusalem Post'ille: ”Venäjä ei ole koskaan kiistänyt Israelin eikä juutalaisten oikeuksia Jerusalemiin eikä sen pyhiin paikkoihin.”

Toisin sanoen Venäjä tunnustaa, että palestiinalaiset eivät ole ainoat, joilla on oikeuksia Temppelivuoreen. Venäjä uskoo, että myös Israelilla on oikeuksia Temppelivuoreen.

Seuraavana päivänä 12. marraskuuta 2016, Breaking Israel News (BIN) raportoi, että Vladimir Putin vieraili Itkumuurilla Jerusalemissa vuonna 2012. BIN sanoi herra Putin'in kertoneen eräälle sotilaalle, että ”hän tuli sinne rukoilemaan, että temppeli rakennettaisiin jälleen.”

Juutalainen Sanhedrin lähetti nopeasti kirjeet Trump'ille ja Putin'ille pyytäen heitä tukemaan juutalaisia pyrkimyksiä jälleenrakentaa temppeli.

Kolmas mahdollinen syy Donald Trump'in valinnalle on Psalmin 83 sota.

Psalmin 83 kirjoitti Aasaf, joka oli sekä profeetta että pappi (2. Aik. 29:30). Aasaf pyysi Jumalaa varjelemaan Israelia naapureilta, jotka haluavat ottaa haltuunsa juutalaiset pyhät paikat (Temppelivuori ym.).

Kaikki profetian opettajat eivät usko, että Psalmi 83 on profetia, mutta muutamat, minä mukaanlukien, uskovat. Sen kirjoitti profeetta, eikä ole mitään näyttöä, että se kokonaisuudessaan olisi koskaan toteutunut.

Israelin naapurit ovat aina torjuneet jokaisen kansakunnan Jerusalemin tunnustamisen Israelin pääkaupungiksi. Heidän vihansa juutalaisia kohtaan ja saatanallinen himonsa juutalaisiin pyhiin paikkoihin nousee jyrkästi, jos herra Trump siirtää USA:n lähetystön Jerusalemiin. Mitä varmimmin he yrittävät tuhota Israelin ja ottaa haltuunsa Temppelivuoren.

Kun Israelilla on puolellaan Jumala ja vahva liittolainen Valkoisessa Talossa, niin maailmanjohtajien päivät rajoittaa Israelin kaikkivoipaa armeijaa ovat todennäköisesti ohi. Hanskat riisutaan. Israel saa nopeasti vihollisensa perääntymään ja suuresti laajentaa aluettaan.

Neljäs syy Donald Trump'in valinnalle on Syyria.

Eskaloituvat tapahtumat Gazassa, Egyptissä ja Jordaniassa voisivat tuoda syyrialaisia ja Hizbollahin joukkoja tappelemaan Israelin pohjoisella rajalla. Pohjoiseen Israeliin todennäköisesti hyökättäisiin ja se kärsisi raskaita vahinkoja. Damasko todennäköisesti tuhottaisiin yhdessä yössä (Jes. 17:1-14).

Viides mahdollinen syy Donald Trump'in valinnalle on Googin ja Maagogin taistelu.

Herra Trump ei tykkää sopimuksesta, jonka presidentti Obama ja kumppanit allekirjoittivat Iranin kanssa liittyen tuon valtion ydinaseohjelmaan. Ehdokkaana USA:n presidentiksi herra Trump sanoi sitä ”huonoimmaksi, mitä koskaan on neuvoteltu.” Hän sanoi, että tarvittaessa käyttäisi voimaa estämään Irania kehittämästä ydinpommia.

Iran on rikkonut sopimusta kahdesti, eikä presidentti Obama ole tehnyt mitään. Jos Trump'in hallinnon aikana tapahtuu rikkomus, niin jotkut uskovat, että Trump reagoi (Jer. 49:34-39).

Venäjä ja Iran jatkavat joukkojen ja aseiden siirtämistä Syyriaan. Iran haluaa hyökätä Israeliin. Venäjä on luvannut suojella Iranin ydinreaktoria.

Tämän kirjoittaja ei todellakaan tiedä, miksi Jumala nosti Donald Trump'in, eikä mitä tulee tapahtumaan, mutta Raamatun profetia toteutuu ja jotkut näistä tapahtumista, tai ne kaikki, voivat vetää Venäjän, Iranin ym. Googin ja Maagogin taisteluun.

Prophecy Plus Ministries
Daymond & Rachel Duck
duck_daymond@yahoo.com



2 kommenttia:

  1. Hyvä kirjoitus, tällaisia ajatuksia olen itsekin hengessäni kokenut, eihän Googin sotakaan voi koskaan toteutua, jos ei Israel saa osakseen edes lyhyttä rauhanaikaa. Tilanteen Lähi-idässä on suuresti muututtava, jotta Jumalan suunnitelma etenisi.
    Jos joku kysyy: "eikö Jumala ole epäoikeudenmukainen palestiinalaisille ja muille Israelin naapureille?" Silloin kysyjä ei ota huomioon niiden vihaa ja valheeseen ja murhaan sitoutumista, sillä ei kukaan voi vaatia Jumalalta mitään hyvää, ei etenkään kun on sitoutunut tekemään vääryyttä kauhistuttavalla tavalla. Armon saa vain se joka etsii oikeudenmukaisen eli vanhurskaan Jumalan armoa, tunnustaen syntinsä, eli vääryyden, jossa on osallisena ja jonka on antanut hallita elämäänsä. Ilman kääntymistä pahoilta teiltään on jokaisella odotettavissa vain tuomio ja ajatelkaa kuinka pitkään Jumala on jo ollut kärsivällinen katsellessaan juutalaisvihaa (ja muutakin syntiä), eli vihaa omaa kansaansa vastaan ja kaikkea pahuutta ja juonittelua Lähi-idässä ja koko maailmassa. Puolustaessaan juutalaisia, Jumala puolustaa oikeastaan pyhyyttään ja vanhurskasta nimeään. Onko Jumala siis vain itsekäs egoisti? Heh, täysin muuta, eli Hän on rakastava ja armollinen Jumala, mutta jos Hän sallisi asetettavan itsensä ja pyhyytensä syrjään, koko maailma tuhoutuisi samantien, eikä yksikään pelastuisi. Meidän pitäisi tajuta, että olemme olemassa vain Jumalan armosta ja Hänen ylläpitämiään, niin että yhtäkään henkäystä emme voi vetää Hänen sallimattaan ja lisäksi: tämä maailma ei pysyisi pystyssä, jos pahaa ei rajoitettaisi ja hillittäisi. Jumala on meitä toki pitänyt pystyssä pahuudestamme huolimatta, joutuen kuitenkin myös tuomitsemaan monella tapaa historiassa, saattaakseen hyvän suunnitelmansa päätökseen ja pelastaakseen monia. Iankaikkinen pelastus on siis tyrkyllä, jopa näin vahvaa ilmaisua haluaisin käyttää, sillä niin ilmeistä on monien ihmisten kapinahenki ja pahuus, kun he eivät ole kiinnostuneita vanhurskaudesta, eivätkä tuosta Vanhurskaasta, vaan vain omasta himostaan tehdä syntiä.
    Olkaamme aralla tunnolla. Miten Hän asioita tekee, se on meille sivuseikka, kuitenkin Hän toimii ja toimii vanhurskaasti. Sensijaan tutkikaamme ensin itseämme, miten me vaellamme ja tunnustammeko edes sen oikean vanhurskauden, se on Hänet, joka on meidät luonut ja lunastanut, tuon Voimallisen.
    Näin Joulun lähestyessä, olisi meidän syytä yhtyä Marian kiitosvirteen, mitä Voimallinen on hänelle tehnyt ja mitä on edelleen tekevä maailmassa. Suuri on Hänen nimensä ja armonsa. Ylistetty olkoon Herra!

    46 Ja Maria sanoi: "Minun sieluni suuresti ylistää Herraa,
    47 ja minun henkeni riemuitsee Jumalasta, vapahtajastani;
    48 sillä hän on katsonut palvelijattarensa alhaisuuteen. Katso, tästedes kaikki sukupolvet ylistävät minua autuaaksi.
    49 Sillä Voimallinen on tehnyt minulle suuria, ja hänen nimensä on pyhä,
    50 ja hänen laupeutensa pysyy polvesta polveen niille, jotka häntä pelkäävät.
    51 Hän on osoittanut voimansa käsivarrellaan; hän on hajottanut ne, joilla oli ylpeät ajatukset sydämessään.
    52 Hän on kukistanut valtiaat valtaistuimilta ja korottanut alhaiset.
    53 Nälkäiset hän on täyttänyt hyvyyksillä, ja rikkaat hän on lähettänyt tyhjinä pois.
    54 Hän on ottanut huomaansa palvelijansa Israelin, muistaaksensa laupeuttaan
    55 Aabrahamia ja hänen siementänsä kohtaan iankaikkisesti, niinkuin hän on meidän isillemme puhunut."
    Luukas 1

    VastaaPoista
  2. Luultavasti Albert Piken, historian suurimman okkultistin, näky 3. maailmansodasta toteutuu ensi vuonna. Onhan modernin Israelin valtion kehitys seurannut tuota kaavaa, jossa seiskaan päättyvät vuosiluvut ovat olleet merkittäviä, alkaen vuodesta 1897, jolloin ensimmäinen sionistinen kongressi järjestettiin Sveitsissä sionismin perustajan, itävaltalaisen Theodor Herzl'in toimesta, joka oli askenaasijuutalainen. Rotschildin sionistit (saatanan synagooga, Ilm. 3:9) ovat olleet voimakkaasti tukemassa tätä Israelin valtion perustamista ja kehitystä, joka huipentuu valejuutalaisen Raamatun Antikristuksen hallintaan Israelin valemessiaana astuen lopulta Jerusalemin 3. temppeliin ja julistaen olevansa Jumala. Mitä ilmeisimmin Amerikan uuden presidentin, Donald Trumpin, johdolla vapaamuurarit ovat nyt käynnistämässä kolmatta maailmansotaansa juutalaisuuden ja islamin välillä, jonka Pike siis visioi. Lue:

    https://asiakas.kotisivukone.com/files/cuttingedgefinland.kotisivukone.com/uskomaton__saatanistinen_naky_the_incredible_satanic_vision__albert_pike.htm

    "Kolmas maailmansota edeltä nähtiin olevan Juutalaisuuden ja Islamin välillä. Tämä profetia on monella tapaa uskomaton alkaen sen ymmärtämisestä, että tämä profetia kolmannesta maailmansodasta esiintyi vuonna 1870, aikana jolloin Israelia ei ollut olemassa kansana ja jolloin ei kukaan, paitsi fundamentalistiset Raamattuun uskovat kristityt uskoivat, että se milloinkaan tulisi enää olemaan olemassa.
    Tarkkaile tapahtumia Israelissa hyvin huolellisesti, koska viimeistä lukua parhaillaan kirjoitetaan siellä. UMJ:n suunnitelman johtajien Vapaamuurariuden demoniset ’henkioppaat’ suunnittelevat lopullista ratkaisevaa kolmatta maailansotaa, joka alkaa Israelin ja sen arabinaapureiden välillä ja leviää koko maailmaan. Kirjaimellisesti tämän kolmannen maailmansodan savusta ja tuhosta Antikristus on tuleva ratsastaen." jne.

    Joten Psalmin 83 sota Israelin ja sen lähinaapureiden välillä saattaa olla pian syttymässä Donald Trumpin presidenttiyden myötä, kun hän yhdessä kovanlinjan oikeistolaisen Israelin pääministerin, Netanyahun, kanssa ryhtyy puhdistamaan Jumalan valittua maata palestiinalaisista (Eesaun heimo) ja heidän palvontapaikastaan, Kalliomoskeijasta Temppelivuorella, joka vielä on juutalaisten 3. temppelin tiellä. Arabien tuomio on siis odotettavissa ennen NWO:n tulemista. Tämä kehitys nähdään mm. I Pet Goat II -animaatiofilmissä (vuodelta 2012), jossa nähdään Kalliomoskeijan hävitys ohjuksella. Trump on jo muuten julistanut sodan islamia vastaan vaalikampanjansa aikana.

    Lopuksi kannattaa ottaa esille tämä Rabbi Judah Ben Samuelin ennustus vuodelta 1217, jonka mukaan Israelissa alkavat messiaaniset lopunajat 800 vuoden päästä eli v. 2017. Tähän asti ennustus on toteutunut täsmällisesti.

    http://www.reinosav.net/rav-profet.htm

    http://nokialainen.blogspot.fi/2013/11/rabbi-judah-ben-samuelin-ennustus.html

    "Olavi Syväntö on profetoinut, että pakanain ajat täyttyvät v.2017, eräs nainen srk:n tilaisuudessa oli profetoinut, että nykyinen maailmanaika päättyy v. 2017. Lisäksi joku Ben Samuel (sukunimi unohtunut) on profetoinut Israelin riemuvuosien määrän (muistat varmaan profetian), jonka mukaan Israelin riemuvuodet päättyvät vuoteen 2017. Nämä profetiat varmaan tarkoittavat, että alkaa Israelin ennalleenasettaminen, (seitsenvuotiskausi), jonka aikana he alkavat uhraamaan temppelissään ja pakanain ajat ovat todellakin päättyneet, srk on ylöstemmattu.."

    Eli ei mene enää kauaa aikaa kunnes Israelin viimeinen 70. vuosiviikko alkaa ja sitä ennen Kristuksen seurakunta on luultavasti temmattu Taivaaseen (pre-trib-tempaus). Tämä kaikki tapahtuu heprealaisena vuotena 5777, jota nyt elämme (3.10.2016 - 20.9.2017). Huom: sukupolven äärimitta 120 vuotta täyttyy 2017 alkaen vuodesta 1897. Nooa muuten rakensi arkkiaan 120 vuotta ennen vedenpaisumusta.

    http://www.armo.info/tempaus.html

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com