Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

perjantai 2. joulukuuta 2016

Last Trumpet Newsletter -- Joulukuu 2016

Tässä kesäkuussa 2010 kuolleen pastori David J. Meyerin pojan Samuel David Meyerin profeetallista sananjulistusta ja ajankohtaisten tapahtumien kertausta joulukuun 2016 uutiskirjeessä.

Last Trumpet Newsletter

Volume XXXV    Issue XII    December 2016

Last Trumpet Ministries, PO Box 806, Beaver Dam, WI 53916

Fax: 920-887-2626  Internet: <http://lasttrumpetministries.org>

Livenä:

http://www.youtube.com/watch?v=K0BZmAf3EtU#
http://www.youtube.com/watch?v=YVv6TKxRnL0#
http://www.youtube.com/watch?v=3ReP7FPa87c

PS. Tämä on muuten 77. uutiskirje Samuel David Meyer'iltä (alkaen elokuusta 2010), jonka olen suomentanut perätysten. Ennen sitä suomensin 37 isä Meyer'in uutiskirjettä.

-------------------------------

Aika, joka on erilainen kuin mikään toinen aika!
(A Time Unlike Any Other Time!)

”Heidän hedelmistään te tunnette heidät. Eihän orjantappuroista koota viinirypäleitä eikä ohdakkeista viikunoita? Näin jokainen hyvä puu tekee hyviä hedelmiä, mutta huono puu tekee pahoja hedelmiä. Ei saata hyvä puu kasvaa pahoja hedelmiä eikä huono puu kasvaa hyviä hedelmiä. Jokainen puu, joka ei tee hyvää hedelmää, hakataan pois ja heitetään tuleen. Niin te siis tunnette heidät heidän hedelmistään.”

Matteus 7:16-20

”Mutta lihan teot ovat ilmeiset, ja ne ovat: haureus, saastaisuus, irstaus, epäjumalanpalvelus, noituus, vihamielisyys, riita, kateellisuus, vihat, juonet, eriseurat, lahkot, kateus, juomingit, mässäykset ja muut senkaltaiset, joista teille edeltäpäin sanon, niinkuin jo ennenkin olen sanonut, että ne, jotka semmoista harjoittavat, eivät peri Jumalan valtakuntaa. Mutta Hengen hedelmä on rakkaus, ilo, rauha, pitkämielisyys, ystävällisyys, hyvyys, uskollisuus, sävyisyys, itsensähillitseminen. Sellaista vastaan ei ole laki. Ja ne, jotka ovat Kristuksen Jeesuksen omat, ovat ristiinnaulinneet lihansa himoineen ja haluineen.”

Galatalaiskirje 5:19-24


Tässä LTN:n numerossa tutkimme jälleen kerran nykypäivän ajankohtaisia tapahtumia, jotka, kuten olemme saaneet tietää viime päivinä, saavat odottamattomia mutkia ja käänteitä. Viime kuukausina kun me lähestyimme vuoden 2016 presidentinvaaleja Yhdysvalloissa, meille kerrottiin yhä uudelleen tiedotusvälineiden ja poliitikkojen taholta, että Hillary Rodham Clinton valittaisiin seuraavaksi Yhdysvaltojen presidentiksi marraskuun 8. päivänä 2016. Useimmat uutisraportit suosivat Clintonia ja jokainen mielipidekysely, jonka huomasin, ilmoitti, että hän olisi voitokas. Tietenkin me kaikki tiedämme, mitä tapahtui vaalipäivänä. Tuona päivänä se oli Donald Trump, joka ilmestyi voittoisana Clintonin sijaan, ja hän on nyt vastavalittu Yhdysvaltain presidentti.

Tämä ällistyttävä Donald Trumpin voitto on kenties yksi yllättävimmistä tapahtumista, joka on koskaan tapahtunut Yhdysvalloissa. Jopa Herra Trump oli ilmoittanut useaan otteeseen, että hän uskoi vaalien olevan väärennetyt häntä vastaan. Joidenkin raporttien mukaan tällaisia yrityksiä tehtiinkin. Esimerkiksi Virginian osavaltiossa kuvernööri Terry McAuliffe armahti niinkin monta kuin 60,000 rikoksentekijää ja siten antoi heille oikeuden äänestää vuoden 2016 presidentinvaaleissa. Tämä pelottava tehtävä vaati mekaanisen automaattikynän käyttöä. (1)

Julkkikset yrittivät myös käyttää hyväkseen heidän suosiotaan vaikuttaakseen äänestykseen ja pakottaakseen amerikkalaiset tukemaan Hillary Clintonia. Näihin sisältyi nainen nimeltään Rachel Bloom, joka on tunnettu pääosan näyttelijä televisio-ohjelmassa nimeltä Crazy Ex-Girlfriend. Marraskuun alussa 2016, musiikkivideo, jossa olivat esillä Bloom ja monet hänen julkkistoverinsa, kuten Elizabeth Banks, näyttelijä Adam Scott, muusikko, joka kutsuu itseään nimellä Moby, ja useita muita kuuluisia henkilöitä, joita nousi esiin Internetissä. Tämä vatsaa-myllertävä kappale, jonka on tarkoitus olla hauska, sisältää loputtoman virran rienausta ja useita tapauksia, joissa nämä saastaiset julkkikset käyttävät Herran nimeä turhaan vaatien samalla kansaa äänestämään Clintonia. (2) Videon päätteeksi Bloom lausui yleisölleen, ”Joten äänestä Hillary'a. Koska kaikki muu, mitä voit tehdä, on äänesi viskaamista pois kolmannelle puolueelle? Tarkoitan sitä, että kai sinä teknisesti voisit tehdä näin, sillä se on oikeutesi, mutta silti, yäk.” Bloom selitti myöhemmin hänen motivaatiotaan videon tekemiseen. ”Jos tämä video motivoi jotakuta henkilöä, erityisesti vaa'ankieliosavaltiossa, vain kipittääksesi sinne äänestämään, niin silloin se on sen arvoista”, hän totesi. (3)

Huolimatta Hollywoodin järkähtämättömästä tuesta, tiedotusvälineet ja monet poliitikot eivät kaikki lähteneet Clintonin kelkkaan vaaleja edeltävinä päivinä. Lokakuun 28. päivänä 2016, James Comey, joka on Liittovaltion poliisin, tai FBI'n, johtaja, ilmoitti virastonsa olevan avaamassa uudelleen liittovaltion tutkimuksen Clintonin laittomasta yksityisen sähköpostipalvelimen käytöstä kun hän palveli Yhdysvaltain ulkoministerinä. Kirjeessä, joka osoitettiin Yhdysvaltain kongressille, Comey kirjoitti, ”Liittyen erilliseen tapaukseen, FBI on saanut tietää sähköpostiviestien olemassaolosta, jotka näyttävät olennaisilta tämän tutkimuksen kannalta.” (4) Sähköpostit löydettiin kannettavalta tietokoneelta, joka kuului Anthony Weiner'ille, entiselle Yhdysvaltain edustajainhuoneen jäsenelle ja Clintonin henkilökuntaan kuuluvan Huma Abedin'in erillään asuvalle aviomiehelle. (5) Tämä kehitys pilasi Clintonin kampanjan ja jätti amerikkalaiset miettimään, josko Hillary Clinton lopultakin pantaisiin syytteeseen rikoksistaan. Kuitenkin, marraskuun 6:ntena 2016, vain kaksi päivää ennen vaaleja, johtaja Comey ilmoitti, ettei FBI ajaisi syytteitä Clintonia vastaan. (6) Huolimatta siitä, että tuli puhdistetuksi FBI'n toimesta jälleen kerran, Clinton on syyttänyt FBI'ta musertavasta tappiostaan Donald Trumpille. ”On paljon syitä, miksi tämänkertaiset vaalit eivät onnistuneet. Analyysimme on, että Comey'n kirje, joka kasvatti epäilyjä, jotka olivat perusteettomia ja vailla pohjaa, todistettavasti, pysäytti meidän vauhtimme”, Clinton valitti. Hän edelleen jatkoi sanoen, ”Olimme jälleen nousussa kaikissa paitsi kahdessa vaa'ankieliosavaltiossa, ja olimme edenneet huomattavasti joissakin osavaltioissa, joissa päädyimme lopulta häviämään.” (7)

Yksi asia on varma; Hillary Clinton ja hänen henkilökuntansa eivät odottaneet häviävänsä vaaleja. New York Times'in mukaan, Clintonin henkilökunta oli niin voitonvarma, että he juhlivat kera shampanjan varhain marraskuun 8. päivänä 2016 Clintonin yksityisessä lentokoneessa. (8) Samaan aikaan, tunnettu aikakauslehti Newsweek teki erikoispainoksia julkaisustaan varhaisena ajankohtana, jotka esittelivät Hillary Clintonin etusivulla ja julistivat hänen olevan ”Madam President”. Lehdet toimitettiin sitten myyjille, kuten Barnes and Noble'lle. ”Kyselyt osoittavat Hillary Clintonin olevan vaikuttavassa johdossa, ja liikeasiapäätös tehtiin printtaamaan Clinton -juttu ensimmäisenä samalla kun Trump -jutun työstämistä jatkettiin”, totesi aikakauslehden päätoimittaja, Tony Romando, ennen vaaleja. (9) [Tässä nähdään Totuudenkirjan eli Danielin kirjan 11. luvun toteutuminen jakeessa 21, jossa puhutaan ”kelvottomasta, joka ei ollut saapa kuninkaan arvoa”. Tämä ”kelvoton” ei ole kukaan muu kuin Antikristus (Don Drumpf), jota Barack Obama ym. kutsuivat epäpäteväksi johtamaan Yhdysvaltoja, jonka todennäköisyys voittaa vaalit oli minimaalinen, ja jolle ei annettu paljon mahdollisuuksia, eli hän ”ei ollut saapa kuninkaan arvoa”. Suom. huom.]

Näiden vaalien lopputulos oli hämmentävä monille ihmisille. Vaaliyön otsikko USA Today -lehdestä pohti, ”Kuinka mielipidetutkijat ennustivat Trump & Clinton -vaalit niin väärin?” Artikkeli jatkoi ilmoittamalla, että 67 kansallista galluppia, lukuunottamatta neljää, osoittivat, että Clinton oli johdossa lokakuussa 2016. Princeton'in vaalikonsortio jopa totesi, että Hillary Clintonilla oli 99 prosentin mahdollisuus voittaa vaalit. (10) Niin, mitä tapahtui? Yksi vaikuttava tekijä on se, että yhä useammat amerikkalaiset ovat heräämässä totuuteen, että valtamedia on epärehellinen. Se, että media oli niin näyttävästi väärässä vaalien suhteen, osoittaa ilman mitään epäilystä, että vallalla on liberaali näkemys. He yliarvioivat oman vaikutusvaltansa ajatellen, että positiivinen kerronta Clintonista kuljettaisi hänet voittoon, ja se ei totisesti tehnyt sitä. Tutkintaa helpotti yritys nimeltä YouGov, joka suoritti vaalien jälkeisen tutkimuksen, joka havaitsi, että seitsemän kymmenestä vastaajasta ei usko, että tiedotusvälineet ovat ”rehellisiä ja luotettavia”, samalla kun kahdeksan kymmenestä vastaajasta uskoo, että uutisointi on puolueellista. (11) Toinen tekijä, jota Hillary Clinton ja hänen kaltaisensa eivät halua ottaa huomioon, on Jumalan tahto. Ehkä Jumala päätti, että Hillary Clinton on aivan liian paha ollakseen Yhdysvaltojen presidentti. [Taitaa olla muuten niin, että kahdesta pahasta (noita vs. vapaamuurari) tuli valituksi suurempi paha, joka on lopullinen tuomio Amerikalle. Suom. huom.] Psalmi 37:1-2 sanoo meille, ”Älä vihastu pahain tähden, älä kadehdi väärintekijöitä. Sillä niinkuin heinä heidät pian niitetään pois, ja he lakastuvat niinkuin vihanta ruoho.”

Mr. (mafia)Don Trump...ja paljon 6......6..6...6...

http://www.thehypertexts.com/Donald%20Trump%20Antichrist%20666.htm

Ja sitten kuva Trump Tower'ista, joka on täynnä numero kuutosta. Pilvenpiirtäjän korkeus on muuten 666 jalkaa (https://ifunny.co/fun/1ZGcrVm24).

http://aijaa.com/wYOmuB (Trump Tower = 666)

Kahden epäonnistuneen yrityksen jälkeen, on erittäin epätodennäköistä, että Hillary Clintonista tulee koskaan Yhdysvaltain presidenttiä. Kun todellisuus tulee ymmärretyksi, että Donald Trump tulee pian miehittämään Valkoisen Talon, liberaali epätoivo on tarttunut. ”En tiedä kuinka me menemme tästä eteenpäin. Onko Amerikka epäonnistunut valtio ja yhteiskunta? Se näyttää todella mahdolliselta”, kirjoitti Paul Krugman New York Times'ille marraskuun 8:ntena 2016. (12) Marraskuun 9. päivänä 2016, The Huffington Post otti myös synkän sävyn, mutta ehdotti, että liberaalit voisivat tehdä olonsa paremmaksi lahjoittamalla järjestöille, kuten Planned Parenthood. Uutiskanava julkaisi myös puhelinnumeron itsemurhien ehkäisyn kuumalle linjalle. (13) Tämä kaikki vaikuttaa varsin melodramaattiselta, mutta jos nämä ihmiset ovat todella niin huolissaan tulevaisuudesta, se velvoittaisi heitä katumaan syntejään ja etsimään Herraa. Jumala on vastalääke epätoivoon, sillä kuten meille kerrotaan Psalmissa 146:5, ”Autuas se, jonka apuna on Jaakobin Jumala, se, joka panee toivonsa Herraan, Jumalaansa.” Jos sinä et ole vielä luovuttanut elämääsi Jumalalle, minä kehotan sinua tekemään niin heti paikalla.

Millainen Donald Trump tulee olemaan presidenttinä? (What Will Donald Trump Be Like As President?)

Kun istuin tietokoneeni edessä marraskuun 9. päivän 2016 varhaisina aamun tunteina, katselin live-videota Internetistä, jossa Donald Trump piti voitonpuheensa noustuaan brutaalin kampanjan voittajaksi Hillary Clintonia vastaan. Katselin tätä videota ja en voinut ajatella muuta kuin että jopa Trump itse näytti äimistyneeltä ollakseen tuossa tilanteessa. En ole kovin varma siitä, että hän odotti voittavansa, mutta hän voitti, ja nyt monet ihmiset miettivät, mitä hän todella aikoo tehdä Yhdysvaltain presidenttinä.

Sen selvittäminen, millainen Donald Trumpin presidenttiys tulee olemaan, on vaikeaa, koska hänen sanansa ennenkuin hän pyrki presidentiksi olivat usein varsin erilaiset verrattuna hänen sanoihinsa kun hän oli presidenttiehdokkaana. Esimerkiksi, pyrkiessään presidentiksi, Donald Trump puhui kaikkien laittomien maahanmuuttajien karkottamisesta pois Yhdysvalloista. Kuitenkin, vuonna 2012 hän esiintyi CNBC'llä ja sanoi, ”Ymmärrän myös, esimerkiksi, että meillä on ollut ihmisiä 20 vuoden ajan, he ovat tehneet hyvää työtä, he ovat suoriutuneet hienosti, he ovat menneet kouluun, he ovat saaneet hyviä arvosanoja, he ovat tuottavia – ja nyt meidän pitäisi lähettää heidät pois maasta, en usko tähän Michelle, ja sinä ymmärrät sen. En usko suureen määrään asioita, joita sanotaan.” (14)

Siitä lähtien kun vaalit päättyivät, Donald Trump on oikeastaan kehunut Hillary Clintonia, mikä on jyrkkä ero hänen sävyynsä kampanjansa aikana, jolloin hän toistuvasti viittasi Clintoniin ”kepuli Hillary'na (Crooked Hillary)” ja uhkasi heittää hänet vankilaan. ”Hän onnitteli meitä – on kyse meistä – meidän voitosta, ja minä onnittelin häntä ja hänen perhettään hyvin, hyvin taisteluhenkisestä kampanjasta. Tarkoitan, että hän taisteli kovasti. Hillary on työskennellyt hyvin pitkään ja erittäin lujasti jo pitkän aikajakson verran, ja me olemme hänelle suuressa kiitollisuudenvelassa hänen palveluksistaan maallemme. Sanon tämän vilpittömästi”, Trump lausui voitonpuheessaan. (15) Vaikka Trump sanoi kampanjansa aikana, että hän nimittäisi erityissyyttäjän tutkimaan vastustajaansa, niin Trump ilmaisi haluttomuutensa toteuttamaan tätä lupausta. Haastattelussa CBS News'in ohjelmassa 60 Minutes, joka lähetettiin marraskuun 13. päivänä 2016, Trump kertoi uutisreportteri Lesley Stahl'ille, ”En halua satuttaa heitä”, viitaten Clintoneihin. ”En halua satuttaa heitä. He ovat, he ovat hyviä ihmisiä. En halua satuttaa heitä.” (16) Trump on myöskin viestittänyt halukkuuttaan säilyttää joitakin säädöksiä ennallaan kohtuuhintaisesta terveydenhuoltolaista, mikä tunnetaan myös Obamacare'na. Ansiokseen, Trump on vahvistanut aikomuksensa nimittää abortinvastaisia (pro-life) tuomareita Korkeimpaan oikeuteen. (17)

Epäilemättä, Herra Trump on sanonut menneisyydessä asioita, joita minä kristittynä en koskaan voisi puolustella. Hän on myöntänyt, että joillakin hänen kiistanalaisista lausunnoista kampanjansa aikana oli tarkoitus saada esiin äänestäjien reaktio, ja tämä on tekniikka, joka oli ilmeisesti tehokas. ”Joskus tarvitset tietynlaisen retoriikan saadaksesi ihmiset motivoituneiksi. En halua olla vain pieni kiva monotoninen hahmo ja monissa tapauksissa toteutankin tätä”, Trump sanoi hänen 60 Minutes -haastattelussaan. (18) Joten, millainen Donald Trump tulee olemaan presidenttinä? Totuus on, että on hyvin vaikea sanoa. Vain Jumala tietää mitä tämä mies tulee tekemään. Toivon vilpittömästi, että Donald Trumpista tulee hyvä presidentti. Onko asianlaita näin vaiko ei, niin se meidän pitäisi tietää hyvin pian. Matteuksen luvussa 7:16-20 Jeesus sanoo meille, ”Heidän hedelmistään te tunnette heidät. Eihän orjantappuroista koota viinirypäleitä eikä ohdakkeista viikunoita? Näin jokainen hyvä puu tekee hyviä hedelmiä, mutta huono puu tekee pahoja hedelmiä. Ei saata hyvä puu kasvaa pahoja hedelmiä eikä huono puu kasvaa hyviä hedelmiä. Jokainen puu, joka ei tee hyvää hedelmää, hakataan pois ja heitetään tuleen. Niin te siis tunnette heidät heidän hedelmistään.” Galatalaiskirjeen luvusta 5:22-23 me löydämme listan hyvistä hedelmistä, ”Mutta Hengen hedelmä on rakkaus, ilo, rauha, pitkämielisyys, ystävällisyys, hyvyys, uskollisuus, sävyisyys, itsensähillitseminen. Sellaista vastaan ei ole laki.” Tarkkailemme suurella mielenkiinnolla nähdäksemme, minkälaista hedelmää Donald Trump synnyttää.

USA – Jyrkästi jakautunut kansakunta! (USA - A Sharply Divided Nation!)

Amerikan Yhdysvallat on nykyisin voimakkaasti jakautunut kansakunta. Tämä jako on noussut etualalle mielissämme viime päivinä ja sitä on erityisesti lisätty äskettäisillä vaaleilla. Vaikka Donald Trump sai tarpeeksi valitsijamiehiä voittaakseen presidenttiyden, hän ei voittanut puhtaalla kansanvaalilla. Tätä kirjoittaessani, Hillary Clintonin äänet ovat ylittäneet Donald Trumpin äänet yli miljoonalla äänellä. (19) Clinton on erityisen suosittu millenniaali-sukupolven keskuudessa, joka käsittää miehet ja naiset iältään 18-29 vuotta. Itseasiassa, 55 prosenttia millenniaaleista äänesti Clintonia vuoden 2016 vaaleissa, samalla kun 10 prosenttia äänesti kolmannen puolueen ehdokkaita Gary Johnson'ia ja Jill Stein'ia. (20)

Vaalien jälkimainingeissa, kymmenettuhannet mielenosoittajat, joista monet ovat millenniaaleja, ilmaisivat äänekkäästi mielipide-eronsa sarjassa protesteja, joita järjestettiin halki Yhdysvaltojen. Mielenosoitukset, jotka venyivät moniöisiksi, muuttuivat usein väkivaltaisiksi. Raporttien mukaan, poliisi Portland'issa, Oregonin osavaltiossa, julisti mellakan kolme yötä kestävien protestien jälkeen, joihin osallistui noin 4,000 ihmistä. Tähän poliisin ilmoitukseen myötävaikutti tuhoisa käyttäytyminen, johon kuului rakennusten ja autojen vahingoittaminen sekä esineiden heittäminen poliiseja päin. Kaksikymmentäkuusi pidätystä tehtiin. (21) Lisäksi tehtiin yksitoista pidätystä Oakland'issa, Kalifornian osavaltiossa, sen jälkeen kun jotkut protestiin osallistujat, joita oli noin 1,000 ihmistä, päättivät aloittaa näyteikkunoiden rikkomisen ja poliisien pahoinpitelyn sähikäisillä ja Molotovin coctaileilla. (22) Kalifornian Los Angeles'issa, 185 ihmistä pidätettiin tuhoisan ja väkivaltaisen käyttäytymisen vuoksi. (23) Mielenosoituksia tapahtui myös Philadelphia'ssa, Pennsylvanian osavaltiossa; Denver'issä, Coloradon osavaltiossa; Minneapolis'issa, Minnesotan osavaltiossa; Baltimore'ssa, Marylandin osavaltiossa; Dallas'issa, Teksasin osavaltiossa; (23) Columbus'issa, Ohion osavaltiossa; Madison'issa ja Milwaukee'ssa, Wisconsinin osavaltiossa; ja tietysti New York City'ssa, New Yorkin osavaltiossa. (24)

Eräässä artikkelissa, joka on päivätty marraskuun 11. päivälle 2016, Washington Post raportoi, että monet näistä mielenosoittajista on mobilisoitu webbisivuston nimeltä MoveOn.org kautta. (25) Minusta tämä on ironista, koska nämä protestoijat näyttävät kyvyttömiltä siirtymään eteenpäin. On syytä huomata, että tätä ryhmää on voimakkaasti rahoitettu elitisti-miljardööri George Soros'in toimesta. (26) Valitettavasti nämä protestit voivat olla vain ensimmäisiä häivähdyksiä hyvin epävakaasta ajasta Yhdysvalloissa. ”Voimme olla varmoja siitä, että nämä protestit tietävät paljon laajempia protesteja tulevaisuudessa kun sosiaalisen liikehdinnän ryhmät valmistautuvat vastustamaan kaikkea uuden hallinnon politiikkaa, joka uhkaa ihmisten leimautumista Trumpin toimesta tai että tieteellisten todisteiden esittämiset jouduttavat ympäristökatastrofia”, sanoi T.V. Reed, joka on professorina Washingtonin osavaltion yliopistossa. (27) Mitä tulee MoveOn.org'iin, niin he suunnittelevat massiivisia protesteja virkaanastujaispäivälle 20. tammikuuta 2017. ”Odotan rauhanomaisia joukkomielenosoituksia satoine tuhansine ihmisineen, ellei jopa miljoonine, virkaanastujaisten korvilla ja muissa ajankohdissa”, julisti MoveOn.org'in toiminnanjohtaja Anna Galland. (28)

Vaikka liberaalit pyrkivät tavallisesti kuvaamaan itsensä suvaitsevaisina ja hyväksyvinä yksilöinä, laaja katkeruus, jota havaittiin vuoden 2016 vaalien myötä, osoittaa, että monet heistä hautovat mielessään suurta kitkeryyttä ja vihaa. Tämä näkyy lainauksessa eräältä naispuoliselta protestoijalta Kaliforniassa, joka sanoi CNN'lle, ”Jos emme taistele, kuka taistelee meidän puolesta? Ihmisten täytyi kuolla sen vapauden puolesta, jossa me olemme tänään. Emme voi vain pitää joukkokokouksia, vaan meidän täytyy iskeä takaisin. Tulee olemaan uhreja molemmin puolin. Näin on, koska ihmisten on kuoltava muutoksen saamiseksi tähän maailmaan.” (29) Lisäksi lukuisat yksityishenkilöt lähettivät viestejä sosiaalisen median webbisivustolle nimeltä Twitter yrityksessä ilmaista tyrmistyksensä vaalien suhteen. Näihin viesteihin sisältyi useita salamurhauhkauksia Donald Trumpia vastaan. (30) Tällaiset uhkaukset johtivat ohiolaisen miehen pidätykseen, joka oli lähettänyt viestin Twitteriin sanoen, ”Elämäni tavoite on murhata Trump. En välitä siitä saanko elinikäisen rangaistuksen. Se mies ansaitsee lakata olemasta.” (31)

Kyllä, Yhdysvallat on voimakkaasti jakautunut kansakunta. Näin ollen, on suuri jännite tässä maassa mennä siihen pisteeseen, jossa se alkaa tuntua mahdolliselta, että voisi syttyä toinen Amerikan sisällissota. Rukoilen Jumalaa, että näin ei tapahdu. On äärimmäisen tärkeää, että Jumalan ihmiset edelleen valvovat ja rukoilevat näinä epätoivon päivinä.

Tekikö Obama hyvää työtä presidenttinä? (Did Obama Do A Good Job As President?)

Ilman mitään odottamattomia olosuhteita, Barack Obaman presidenttiys tulee vihdoin päättymään tammikuussa 2017. Kärsittyään kahdeksan vuotta hänen johtajuuttaan, monet amerikkalaiset näkevät mielellään hänen lähtevän pois. Silti, Obamalla näyttää olevan sellainen vaikutelma, että hän on tehnyt ”melko hyvää työtä” Yhdysvaltain presidenttinä. Puhuessaan lehdistötilaisuudessa, joka pidettiin Kreikassa marraskuussa 2016, Obama kertoi yleisölleen, ”Ihmiset näyttävät ajattelevan että tein melko hyvää työtä, ja sitten on tämä epäsuhta, joka mielestäni sijaitsee turhautumisen ja vihan välimaastossa. Ehkä amerikkalaisten näkemys oli se, että sinun tarvitsee ravistella asioita”, Obama sanoi yrityksessä selittää vuoden 2016 vaalien tuloksia. Hän edelleen jatkoi sanoen, ”Nyt aika näyttää päätyvätkö reseptit, joita on tarjottu – joko Brexit tahi USA:n vaalitulos – todella tyydyttämään nuo ihmiset, jotka ovat olleet peloissaan tai vihaisia tai huolestuneita.” Obama jatkoi sitten kehuskelemalla kuinka paljon paremmin amerikkalaisten asiat ovat siitä lukien kun hänestä tuli presidentti. ”Ja minä uskon, että se tulee olemaan mielenkiintoinen testi, koska mielestäni voin laatia melko vahvan perusteen sille, että menettelytapamme, jotka esitimme, olivat oikeita, kun olemme kasvaneet nopeammin kuin juuri mikään kehittynyt talous. Maa on kiistatta paremmalla tolalla, ja suurimmalla osalla niistä ihmisistä, jotka äänestivät vastavalittua presidenttiä, on asiat paremmin, kuin ne olivat silloin kun minä tulin virkaan, mutta tulemme näkemään vaikuttavatko nämä tosiasiat ihmisten laskelmiin seuraavissa vaaleissa”, Obama arveli. (32) Näyttää siltä, että Obama on päättänyt, että meillä on asiat paremmalla tolalla tajusimmepa sitä tai emme.

Yksi asioista, joita Obama onnistui tekemään, on Amerikan kansallisen velkamäärän lähes kaksinkertaistaminen vain kahdeksassa vuodessa. Tammikuun 20. päivänä 2009, päivänä, jolloin Obama aloitti ensimmäisen kautensa presidenttinä, kansallinen velka oli runsaat 10.6 biljoonaa dollaria. (33) Tänä päivänä, kun kirjoitan tätä uutiskirjettä, kansallinen velka on nyt yli 19.8 biljoonaa dollaria ja tulee pian ylittämään 20 biljoonaa dollaria! (34) Tämä on lähes käsittämätön määrä rahaa. Itseasiassa, biljoona on tosiasiassa miljoona miljoonaa. Edelleen osoittaaksemme tämän luvun valtavuutta, biljoona sekuntia on yhtä kuin 31,688 vuotta. (35) Murheellinen ironia on se, että Barack Obama arvosteli hänen edeltäjäänsä George W. Bush'ia vuonna 2008 sen sallimisesta, että kansallinen velkamme nousi 4 biljoonaa dollaria hänen kaudellaan. ”Ongelmana on, että tapa, jolla Bush on kulkenut kahdeksan viime vuoden aikana, on luottokortin ottaminen Bank of China'lta lastemme nimissä, mikä nosti hurjasti kansallista velkaamme 5 biljoonasta dollarista, joka muuten kertyi ensimmäisten 42 presidenttimme aikana – niin presidentti numero 43 yksinään lisäsi velkamäärää 4 biljoonalla, joten meillä on nyt yli 9 biljoonaa dollaria velkaa, joka meidän täytyy maksaa takaisin. Se on vastuutonta. Se on epäisänmaallista.” (36) Kuinka Yhdysvallat voi koskaan maksaa takaisin 20 biljoonaa dollaria? Tämä on yksi alue, jossa Obama ei taatusti tehnyt ”melko hyvää työtä”.

Obama on myös kehuskellut amerikkalaisen työvoiman miesvahvuudella siitä laskien kun hänestä tuli presidentti. Onhan työpaikkoja runsaasti ja 161,000 uutta työpaikkaa lisättiin lokakuussa 2016. (37) ”Työpaikkakasvu on ollut yksi myönteisimmistä Yhdysvaltain talouden piirteistä tämän presidentinvaalikampanjan aikana. Se on keskimäärin yli 200,000 uutta työpaikkaa kuukaudessa enimmälle osalle kuluneista muutamasta vuodesta”, sanoi Kansallisen yleisradion (National Public Radio) John Ydstie. (38) Kuitenkin monet näistä työpaikoista ovat matalapalkkaisia virkoja pikaruokaloissa ja vähittäiskaupoissa. Itseasiassa kuuluisa pikaruokaketju nimeltä Taco Bell suunnittelee lisäävänsä 100,000 uutta työpaikkaa Yhdysvalloissa vuoteen 2022 mennessä. (39) Kiinnostavaa kyllä, amerikkalaisten määrä, jotka työskentelevät useammassa kuin yhdessä työpaikassa, on nyt kahdeksan vuoden ennätystasolla USA Today -lehden artikkelin mukaan. Tämä johtuu osittain siitä, että monet työnantajat palkkaavat enemmän osa-aikaisia työntekijöitä välttääkseen maksamasta sairausvakuutusta, joka vaadittaisiin toimitettavaksi kokoaikaisille työntekijöille johtuen Obaman kohtuuhintaisesta terveydenhuoltolaista. (40) Tätä taustaa vasten ei ole yllättävää, että 43 miljoonaa amerikkalaista edelleen turvautuu ruokakuponkeihin tullakseen toimeen. (41)

Uutisotsikko heinäkuulta 2016, joka oli esillä Wall Street Journal'issa, julistaa, että Amerikan taloudellinen elpyminen Barack Obaman alaisuudessa seitsemän viime vuoden aikana on ollut ”toisen maailmansodan jälkeisen ajan heikointa”. Artikkelissa todetaan lisäksi, että Amerikan talous on kasvanut vuosittain 2.1 prosenttia vuoden 2009 puolivälistä saakka, mikä on heikoin kasvutahti sitten vuoden 1949. (42)

Obama myös antoi meille edullisen terveydenhuoltolain (Affordable Care Act), joka pakottaa kaikki amerikkalaiset ostamaan vakuutuksen tai maksamaan sakon maan veroviranomaiselle (Internal Revenue Service), jos he eivät tee niin. Obama on erityisen ylpeä hänen terveydenhuoltojärjestelmästä, johon usein viitataan Obamacare'na. Kuitenkin monilla amerikkalaisilla on vaikeuksia maksaa yhä nousevia palkkioita. Associated Press'in julkaisema artikkeli 24. lokakuuta 2016 osoittaa, että useimmat kuluttajat, jotka hankkivat Obamacare -vakuutuskirjan, tulevat näkemään kaksinumeroiset koronlisäykset vuonna 2017. ”Kuluttajilla on edessään tänä vuonna ei ainoastaan suuret palkkiokorotukset, mutta myös laskeva määrä osallistuvia vakuutusyhtiöitä, ja se johtaa sekasortoiseen rekisteröitymiskauteen”, totesi Larry Levitt Kaiser Family Foundation -perhesäätiöstä. (43) Suuret vakuutusyhtiöt, kuten UnitedHealth Group, Aetna, ja Humana, ovat kaikki ilmoittaneet suunnitelmista perua osallistumisensa Obamacare -ohjelmaan. Nyt toinen suuri vakuutusyhtiö, joka tunnetaan nimellä Anthem, on myöskin uhannut vetäytymisellä. ”Jos emme näe selvää näyttöä parantuneesta ympäristöstä ja polusta kohti kestäviä markkinoita, tulemme todennäköisesti muuttamaan strategiaamme vuonna 2018. Selvästi vuosi 2017 on kriittinen vuosi kun me jatkamme arviointia välitystoimintamme pitkän aikavälin kannattavuudesta”, sanoi Joseph Swedish, joka on Anthem'in toimitusjohtaja. (44)

Suoraan sanottuna minuun ei tee yhtään vaikutusta Barack Obaman suoritus Yhdysvaltain presidenttinä. Hän on hallinnut Amerikan historiassa aikakautta, jolloin on vallinnut liberaali politiikka. Hän on tukenut vahvasti Planned Parenthood'ia ja antanut abortin harjoittajien kukoistaa Yhdysvalloissa. Hän on lisäksi nimittänyt liberaaleja tuomareita Korkeimpaan oikeuteen, mikä lopulta johti samaa sukupuolta olevien avioliittojen laillistamiseen. Hän toimitti aseita ja tukea ns. maltillisille kapinallisille Syyriassa, jotka olivat käytännössä terroristiryhmien, kuten ISIS ja Al-Qaida, jäseniä. Näin ollen, minun täytyy kunnioittavasti olla eri mieltä Obaman väitteestä, että Yhdysvallat on ”kiistatta paremmalla tolalla”, koska hän oli presidenttinä.

Maanjäristysparvet ravisuttavat planeettaamme! (Swarms Of Earthquakes Are Shaking Our Planet!)

Tässä nykyajassa, olemme tottuneet maanjäristyksiin. Niinpä maanjäristyksistä tuskin edes mainitaan uutisissa, elleivät ne ole erityisen tuhoisia. Silti meidän maailmamme tärisee jatkuvasti, ja maanjäristykset eivät ole enää yksittäisiä tapahtumia, vaan pikemmin tulevat laumoittain. Lokakuun 1. päivänä 2016, Los Angeles Times raportoi sarjasta järistyksiä lähellä San Andreas'in siirroslinjaa Kaliforniassa. Tämä maanjäristyssarja alkoi syyskuun lopulla, joista kolme mitattiin suuremmiksi kuin 4.0 Richterin asteikolla. Ennenkuin parvi oli ohitse, yli 200 järistystä oli ravistellut aluetta. Tiedemiehet ilmaisivat huolensa siitä, että paljon suurempi maanjäristys voisi pian iskeä alueelle. ”Kun milloin tahansa on merkittävää seismistä toimintaa San Andreas'in siirroslinjan läheisyydessä, me seismologit hermostumme, koska ymmärrämme, että todennäköisyys suuremmalle maanjäristykselle kasvaa ylöspäin koko ajan”, sanoi Thomas H. Jordan, Etelä-Kalifornian maanjäristyskeskuksen johtaja. Tutkijat ovat sanoneet, että suuri maanjäristys yleensä iskee San Andreas'in siirrokselle kerran 150-200 vuodessa. Viimeinen suuri maanjäristys tällä siirroksella tapahtui 330 vuotta sitten, mikä tarkoittaa, että alue on ollut jo pitkään myöhässä voimakkaalta ravistelulta. (45)

Voimakkaat järistykset iskevät usein ”monin paikoin” eri puolilla maailmaa, aivan kuten Jeesus sanoi, että ne tekisivät päivinä, jotka johtavat Hänen toiseen tulemukseensa. Yksi erityisen ikävä maanjäristys iski lähelle Kaikoura'n kaupunkia, Uudessa-Seelannissa, marraskuun 14. päivänä 2016. Tämä voimakas järistys oli voimakkuudeltaan 7.8 richteriä ja jätti tuhansia ihmisiä jumiin. (46) Uuden-Seelannin geologinen virasto, GeoNet, raportoi, että 80,000-100,000 maanvyörymää mutkisti lisää asioita alueella. (47) Alkujäristyksen jälkeen, esiintyi yli 1,500 jälkijäristystä, jotka saivat asukkaat ja viranhaltijat hermostuneiksi. GeoNet'in johtaja Tri. Ken Gledhill sanoi pääjäristyksen olleen ”hirviöjäristys, joka on järkyttänyt kaikkia meitä intensiteetillään ja raivollaan”. Hän myöhemmin jatkoi varoittaen, ”En voi lievittää kenenkään ahdistusta tulevien maanjäristysten suhteen; lisää on tulossa.” (48)

Lopuksi, elämme suurten mullistusten ja epävarmuuden ajanjaksossa, ja se on aika, joka on erilainen kuin mikään toinen aika. Vain Jumala tietää mitä tulevaisuus tuo tullessaan. On varmasti hienoa olla optimistinen tulevaisuuden suhteen, mutta se on tärkeää meille kaikille muistaa, että meidän on asetettava toivomme ja luottamuksemme Jumalaan. En katso miehiin, jotka ovat suuressa arvossa, maallisiin kuninkaisiin, tai presidentteihin pelastamaan meidät. Mieluummin katson Jeesukseen Kristukseen, joka on uskomme alkuunpanija ja viimeistelijä. Olemme täydellisiä Hänessä. Sillä kuten meille kerrotaan Kolossalaiskirjeen luvussa 2:6-10, ”Niinkuin te siis olette omaksenne ottaneet Kristuksen Jeesuksen, Herran, niin vaeltakaa hänessä, juurtuneina häneen ja hänessä rakentuen ja uskossa vahvistuen, niinkuin teille on opetettu; ja olkoon teidän kiitoksenne ylitsevuotavainen. Katsokaa, ettei kukaan saa teitä saaliikseen järkeisopilla ja tyhjällä petoksella, pitäytyen ihmisten perinnäissääntöihin ja maailman alkeisvoimiin eikä Kristukseen. Sillä hänessä asuu jumaluuden koko täyteys ruumiillisesti, ja te olette täytetyt hänessä, joka on kaiken hallituksen ja vallan pää.”

Kiitos teille kaikille ystävällisestä tuestanne tälle ministeriölle. Kiitämme Jumalaa mahdollisuudesta palvella teitä, ja me rukoilemme, että Jumalan siunaukset olisivat ylitsevuotavia elämissänne. Tämä on viimeinen Last Trumpet -uutiskirje vuodelle 2016. Jos saat paperipainoksen tästä uutiskirjeestä perinteisessä postissa, muista lähettää oheinen uusimislomake takaisin meille, jotta voimme pitää sinut postituslistallamme vuonna 2017. Tulemme epäilemättä näkemään monia uskomattomia asioita tulevana vuonna. Kuten aina, sinua pyydetään lähettämään meille rukouspyyntösi. Me suomme aina kullekin pyynnölle yksilöllistä huomiota. Armo ja rauha olkoon yllänne Herran Jeesuksen Kristuksen nimessä.

Samuel David Meyer

Suomentanut: Olli R. ("nokialainen")

Lähdeluettelo

01. The Daily Caller, November 6, 2016, By Luke Rosiak, http://dailycaller.com.
02. Slate, November 4, 2016, By Marissa Martinelli, http://slate.com.
03. Breitbart News, November 4, 2016, By Daniel Nussbaum, http://breitbart.com.
04. Politico, October 28, 2016, By Josh Gerstein and Madeline Conway, http://politico.com.
05. Newsweek, November 6, 2016, By Kurt Eichenwald, http://newsweek.com.
06. Ibid.
07. The New York Times, November 12, 2016, By Amy Chozick, http://nytimes.com.
08. Ibid.
09. The New York Post, November 8, 2016, By Keith J. Kelly, http://nypost.com.
10. USA Today, November 8, 2016, By Nathan Bomey, http://usatoday.com.
11. Newsbusters, November 15, 2016, By NB Staff, http://newsbusters.org.
12. The New York Times, November 8, 2016, By Paul Krugman, http://nytimes.com.
13. The Huffington Post, November 9, 2016, By Jenna Amatulli, http://huffingtonpost.com.
14. CNN, November 10, 2016, By Andrew Kaczynski, http://cnn.com.
15. The New York Times, November 9, 2016, Donald Trump Speech Transcript, http://nytimes.com.
16. CBS News - 60 Minutes, November 13, 2016, By Lesley Stahl, http://cbsnews.com.
17. Ibid.
18. Ibid.
19. International Business Times, November 17, 2016, By Cristina Silva, http://ibtimes.com.
20. Bloomberg News, November 9, 2016, By Polly Mosendz, http://bloomberg.com.
21. CNN, November 10, 2016, By Azadeh Ansari, http://cnn.com.
22. Ibid.
23. Ibid.
24. USA Today, November 11, 2016, By Melanie Eversley, Amar Madhani, and Rick Jervis, http://usatoday.com.
25. The Washington Post, November 11, 2016, By Mark Berman and Wesley Lowery, http://washingtonpost.com.
26. FactCheck.org, August 11, 2010, By FactCheck.org, http://factcheck.org.
27. The Washington Post, November 11, 2016, By Mark Berman and Wesley Lowery, http://washingtonpost.com.
28. The New Yorker, November 17, 2016, By Evan Osnos, http://newyorker.com.
29. Mediaite, November 10, 2016, By Alex Griswold, http://mediaite.com.
30. The New York Post, November 11, 2016, By Joshua Rhett Miller, http://nypost.com.
31. WKYC News, November 15, 2016, By WKYC News, Fairview Park, OH.
32. CNS News, November 15, 2016, By Melanie Hunter, http://cnsnews.com.
33. TreasuryDirect, http://treasurydirect.gov.
34. TreasuryDirect, http://treasurydirect.gov.
35. Econ4U, http://econ4u.com/one_trillion_dollars/.
36. Real Clear Politics, March 13, 2013, By Ian Schwartz, http://realclearpolitics.com.
37. National Public Radio, November 4, 2016, By Camila Domonoske, http://npr.org.
38. Ibid.
39. Marketwatch, November 4, 2016, By Tonya Garcia, http://marketwatch.com.
40. USA Today, October 17, 2016, By Paul Davidson, http://usatoday.com.
41. Politifact, July 21, 2016, By Nadia Pflaum, http://politifact.com.
42. The Wall Street Journal, July 29, 2016, By Eric Morath, http://wsj.com.
43. Associated Press, October 24, 2016, By Associated Press, Washington, D.C.
44. Bloomberg News, November 2, 2016, By Zachary Tracer, http://bloomberg.com.
45. Los Angeles Times, October 1, 2016, By Rong-Gong Lin II, http://latimes.com.
46. CNN, November 14, 2016, By Joshua Berlinger, http://cnn.com.
47. The Weather Channel, November 15, 2016, By Pam Wright, http://weather.com.
48. Stuff News, November 16, 2016, By Iain McGregor, http://stuff.co.nz.


Tietääksesi enemmän palvelutyömme historiasta ja perustajastamme, pastori David J. Meyer'istä, vieraile osoitteessa http://pastormeyer.org.

Kommentit koskien tätä uutiskirjettä tai keskusteluaihe-ehdotuksia voidaan jättää osoitteeseen editor@lasttrumpetnewsletter.org.

Jos haluat jättää rukouspyynnön, voit lähettää emailia osoitteeseen prayer@ltmmail.org tai mailata sen meidän postiosoitteeseen.

Tämä uutiskirje on tehty mahdolliseksi tukijoittemme ystävällisillä lahjoituksilla. Jos haluat auttaa meitä, voit lähettää avustuksesi meidän postiosoitteeseen tai lahjoittaa verkossa osoitteessa http://lasttrumpetnewsletter.org/donate.

Meidän uusi musiikki-CD nimeltä ”Victory in Jesus (Voitto Jeesuksessa)” on nyt saatavilla. Saadaksesi lisätietoa vieraile osoitteessa http://ltmstudios.org/music.

2 kommenttia:

  1. Tulee olemaan monia asioita, joita Jumala muuttaa Trumpin kautta, eli siis käyttää häntä työssään. Kuinka paljon siitä voi Trumpia ylistää, ei tietenkään yhtään, emme kuitenkaan voi olla tuomareita, emmekä ohjeistaa Jumalaa, joka tietää mitä tekee ja tuntee Donaldin sydämen paremmin kuin me koskaan. Itse ihmettelin, kun ennen vaaleja törmäsin profetiasivuille, jossa profetoitiin hänen voittoaan ja ajattelin, "että näille sivuille en enää palaa, jos tuo ei tapahdu, mutta että rohkeita ovat tätä julistaessaan" ja itsekin myönsivät asettaneensa palvelutyönsä uskottavuuden vaakalaudalle tuodessaan esiin tätä.
    Itse koen hengessäni monien myönteisten tuulien alkavan puhaltaa, joskin ne ehkä kärjistävät tilanteita, mutta samalla tuovat jotain uutta, jonka avulla Jumalan suunnitelma etenee, ei siis Trumpin. Ehkä Jumala tekee tilaa toisille asioille, ehkä Hän valmistaa tuomioita, uskon kuitenkin Hänen ensin etsivän ihmisiä, joita siunata, joiden kautta Hän tuo esiin kunniansa. Ehkäpä Jumala valmistaa kansaansa Israelia Psalmin 83 sotaan, varustaen heitä vaikeita aikoja varten, mutta jälleen siunatakseen. Joka tapauksessa uskon Jumalan toiminnan lopun ajan melskeissä tulevan voimakkaammaksi ja näkyvämmäksi tapahtuipa sitten mitä tahansa ja me saamme iloita voitosta, jota kohti kuljemme, tietysti voittosaatossa tilanteessa kuin tilanteessa "odottaessamme autuaallisen toivon täyttymistä ja suuren Jumalan ja Vapahtajamme Kristuksen Jeesuksen kirkkauden ilmestymistä".

    11 Sillä Jumalan armo on ilmestynyt pelastukseksi kaikille ihmisille
    12 ja kasvattaa meitä, että me, hyljäten jumalattomuuden ja maailmalliset himot, eläisimme siveästi ja vanhurskaasti ja jumalisesti nykyisessä maailmanajassa,
    13 odottaessamme autuaallisen toivon täyttymistä ja suuren Jumalan ja Vapahtajamme Kristuksen Jeesuksen kirkkauden ilmestymistä,
    14 hänen, joka antoi itsensä meidän edestämme lunastaakseen meidät kaikesta laittomuudesta ja puhdistaakseen itselleen omaisuudeksi kansan, joka hyviä tekoja ahkeroitsee.
    Kirje Titukselle 2

    Jukka

    PS. Raamatusta käy hyvin selvästi ilmi, että Jumala voi monella tapaa käyttää jumalatonta ihmistä miten haluaa, vaikka parhaan työnsä tekeekin omiensa kautta, mutta sekin on vain armoa meitä kohtaan.

    VastaaPoista
  2. Hi Olli-R,

    I've seen your comments on endtimesforecaster.blogspot.com and have enjoyed them. Unfortunately, I don't have software to translate Finish but I ask you to take a few minutes and read my new blog, it will blow your mind!
    http://absoluteproofofgod.blogspot.com/2016/11/the-following-is-tangible-literal-proof.html

    God Bless,
    Michael.

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com