Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

lauantai 31. joulukuuta 2016

Obaman häpeällinen Israel-puukotus YK:ssa saa Amerikan kulkemaan heikoilla jäillä lähitulevaisuudessa?!

Tässä tuore suomentamani Watchman Warning -raportti (29.12.2016) pastori Hal Lindsey'lta, joka on tunnettu amerikkalainen evankelista ja Raamatun eskatologian tutkija. Lindsey paneutuu tässä raportissa äskettäiseen YK:n turvallisuusneuvoston äänestykseen, jossa häpeällisesti tuomittiin Israelin siirtokuntarakentaminen ns. palestiinalaisalueilla. Hän varoittaa tämän päätöslauselman, jonka Amerikka antoi mennä läpi, seurauksista maailmalle sekä omalle maalleen. Tunnettu raamatullinen tosiasia nimittäin on, että Jumala on hyvin tarkka näiden Israelille perinteisesti kuuluneiden alueiden ja pyhien paikkojen suhteen, jotka nyt ollaan oikeudellisesti luovuttamassa palestiinalaisille eli näin Israelin maata ollaan jakamassa (Jooel 3:1-2). Tähän artikkeliin liittyvä toinenkin tuore suomennos kannattaa lukea blogistani: http://nokialainen.blogspot.fi/2016/12/obama-kirosi-israelin-ykn-aanestyksen.html

Kaikille lukijoilleni armorikasta uutta vuotta 2017 ja Jeesuksen toisen tulemuksen odotusta! Maranatha!

-------------------------

'Häpeällistä'
'Shameful'
By Hal Lindsey

http://www.hallindsey.com/ww-12-29-2016/

Drudge Report'in otsikossa lukee, ”OBAMA PUUKOTTAA ISRAELIA.”

New York Post otsikoi heidän pääkirjoituksensa aihetta koskien, ”Obaman kauhistuttava YK:ssa tapahtunut pettäminen.”

Se tapahtui perjantai-iltapäivänä ennen sunnuntain joulupäivää. Yhdysvallat mahdollisti hyväksynnän YK:n turvallisuusneuvoston päätöslauselmalle, joka tuomitsi Israelin siirtokunnat ja käytännössä julisti, että jokainen maapläntti vuoden 1967 rajojen ulkopuolella (rajat ennen kuuden päivän sotaa kesäkuussa 1967) kuuluu jo palestiinalaisille. Tähän sisältyy Itä-Jerusalem Temppelivuoren ja Itkumuurin kanssa.

Alkuperäistä päätöslauselmaa oli esitetty Egyptin toimesta ja siitä oli tarkoitus äänestää torstaina 22. päivä joulukuuta. Mutta puhelinsoitto vastavalitulta presidentiltä Trumpilta Egyptin presidentille al-Sisi'lle vakuutti Egyptin vetämään päätöslauselman pois käsittelyltä. Trump suostutteli Sisi'ä, että Yhdysvaltain uudelle hallinnolle pitäisi antaa mahdollisuus työskennellä ongelman suhteen ilman tällaista rajoitusta.

Sitten perjantaina 23. päivänä joulukuuta, Uusi-Seelanti, Malesia, Venezuela ja Senegal yhdessä ajoivat samaa päätöslauselmaa. Mikä tahansa turvallisuusneuvoston jäsenmaista – Venäjä, Britannia, Ranska, Kiina, tai Yhdysvallat – olisi voinut käyttää veto-oikeuttaan. Neuvosto äänesti lukemin 14-0 päätöslauselman puolesta. Yhdysvallat päätti pidättyä äänestämästä.

Parhaat mahdollisuudet rauhaan selvästikin lepäävät seuraavan Yhdysvaltain hallinnon harteilla. Kuitenkin tällä nykyisellä on vain kolme viikkoa jäljelläolevaa virkakautta. Egypti tiedosti tämän ja päätti olla vahingoittamatta tulevan hallinnon pyrkimyksiä kohti rauhaa. Mutta presidentti Obamalla ja hänen tiimillään näyttää olevan aikomus heikentää Trumpin tiimin kykyä saada työ tehdyksi.

Ajattele tätä. He sanovat haluavansa rauhaa. He tietävät, ettei se tule heidän virassaoloaikanaan. Mutta sen sijaan, että tukisivat seuraavan hallinnon pyrkimyksiä, he heittävät pommin sotkeakseen asiat.

Se vain pahenee. Ensinnäkin Israelin virkailijat syyttävät presidentti Obamaa ja ulkoministeri John Kerry'a kulissien takaisista liikkeistä tuodakseen päätöslauselman turvallisuusneuvoston eteen. Kun Egypti viisaasti päätti vetää esityksen takaisin, Yhdysvallat varmisti sen, että muut tukijat ryhtyivät toimeen asiassa. Israelin viranomaiset sanovat, että heillä on ”raudanlujaa tietoa” osoittamaan Yhdysvaltojen hallituksen osallisuus tähän vyyhteen. He sanovat esittelevänsä todisteensa uudelle hallinnolle, ja antavat sen päättää tehdäänkö tiedoista saatavilla olevia suurelle yleisölle.

Pääministeri Netanyahu sanoi, ”Obaman hallinto ei ainoastaan ole epäonnistunut suojelemaan Israelia tätä jengiytymistä vastaan YK:ssa, vaan se junaili sitä salassa kulissien takana.”

Yksi israelilainen virkamies sanoi, ”Presidentti Obama ja ulkoministeri Kerry ovat tämän häpeällisen siirron takana Israelia vastaan YK:ssa. Yhdysvaltain hallinto salaa kyhäsi palestiinalaisten kanssa äärimmäisen Israelin vastaisen päätöslauselman Israelin selän takana, joka antaisi myötätuulta terrorille ja boikoteille sekä tehokkaasti tekisi Länsimuurista miehitetyn palestiinalaisalueen.”

Ron Dermer, Israelin suurlähettiläs Yhdysvalloille totesi CNN'n Jake Tapper'ille, ”Palestiinalaiset haluavat... käynnistää diplomaattisen ja oikeudellisen sodan Israelia vastaan. He eivät halua neuvotella rauhasta. Ja tiedätkö miksi? Koska kun neuvottelet rauhasta sinun on annettava periksi ja vaadittava. Se mitä he haluavat on vain vaatia ja vaatia itselle. Ja tapa, jolla teet sen, on pyrkiä kansainvälistämään konflikti, laittamaan yhä enemmän painetta Israelin niskaan, vaatia boikotteja ja sanktioita, viedä meidän sotilaitamme kansainväliseen tuomioistuimeen, ollen jotain, jota he ovat jo vaatimassa.”

On tärkeää ymmärtää, että toisin kuin monet YK:n päätöslauselmat, tämä kuljettaa mukanaan todellisia seurauksia maailmalle. Se tekee rauhan entistäkin ulottumattomammaksi. Suurlähettiläs Dermer sanoi, ”Yksi neuvoteltava pala, joka meillä on rauhanpöydässä, on tämä aluekiista. Jos YK:n turvallisuusneuvosto lausuu, että tuo alue todella kuuluu palestiinalaisille – mitä se ei tee ja jonka torjumme – se todellakin tekee rauhan saavuttamisen paljon vaikeammaksi.”

Washington tavallisesti ryhmittyy puolueen mukaan. Vaan ei tällä kertaa. Sekä republikaanit että demokraatit tuomitsevat hallinnon toimet. Esimerkiksi, senaatin demokraattinen johtaja, Chuck Schumer, twiittasi, ”Äärimmäisen turhauttavaa, pettymys & hämmennys siitä, että hallinto ei käyttänyt vetoa kumotakseen YK:n päätöslauselman.”

Bob Casey, demokraattinen senaattori Pennsylvaniasta, twiittasi, ”Päätöslauselmilla, kuten tämänkertaisella, joka esitettiin YK:n turvallisuusneuvostossa tällä viikolla, on potentiaalia siirtää rauhaa kauemmaksi ulottuviltamme.”

Republikaanit käyttivät vahvempia sanoja tuomitessaan demokraattihallinnon. Edustajainhuoneen puheenjohtaja Paul Ryan sanoi, ”Tämä on aivan häpeällistä.” Senaatin asevoimien komitean puheenjohtaja, John McCain, kutsui sitä ”törkeäksi hyökkäykseksi” Israelia vastaan.

Senaattori Lindsey Graham sanoi, että pidättyminen äänestyksestä ”valtuuttaa pahan”. Graham, joka johtaa senaatin määrärahoja valmistelevaa alikomiteaa (Senate Appropriations subcommittee), joka käsittelee ulkomaista apua, uhkasi alentaa Yhdysvaltain avustuksia YK:lle ja jokaiselle maalle, joka äänesti päätöslauselman puolesta. Mutta huolimatta tällaisesta vipuvaikutuksesta, turvallisuusneuvoston saaminen perääntymään tästä kauheasta päätöslauselmasta olisi ihme.

Pahin voi olla vielä edessä. Washington, New York, ja Jerusalem ovat pullollaan huhuja, että Obaman hallinto suunnittelee vieläkin tuhoisampaa turvallisuusneuvoston päätöslauselmaa ennen Donald Trumpin virkaanastujaisia. Huhut sanovat, että seuraavan päätöslauselman myötä, turvallisuusneuvosto määrää sanktioita.

Muistatko kun Genesiksen luvussa 12:3 Jumala lupasi Aabrahamille, ”Ja minä siunaan niitä, jotka sinua siunaavat, ja kiroan ne, jotka sinua kiroavat, ja sinussa tulevat siunatuiksi kaikki sukukunnat maan päällä.” [Huomautan, että tämä tuskin tarkoittaa kasaarijuutalaisia, joita Israelin juutalaiset suurimmaksi osaksi nykyään ovat; näin väitetään. Suom. huom.]

Presidentti Obama saa Amerikan kulkemaan hyvin heikoilla jäillä.

4 kommenttia:

  1. Suomentajan kommentti on ruma loppu suomennokselle, näin väittäisin, mutta ei siitä sen enempää.

    Sensijaan "tämä kuljettaa mukanaan todellisia seurauksia maailmalle." on mielenkiintoinen. Näin minäkin uskon ja tästä jopa iloitsen. On parempi, että maaiman "pikku" jäynä kasvaa suurempiin mittoihin, niin että siitä todella on seuraamuksia, eihän tuo kytevä juutalaisviha ole tätä ennenkään osoittanut laantumisen merkkejä. "Tutki minua, Jumala, ja tunne minun sydämeni, koettele minua ja tunne minun ajatukseni."(Ps. 139:23) rukoilee vanhurskas. Maailma sensijaan ei tätä tutkimista toivo, sillä se ei turvaa Jumalaan, eikä Hänen armoonsa, vaan sillä on edessänsä tuomio pahoista ajatuksistaan, jotka nyt ovat saaneet ilmiasun joka jopa pakottaa Jumalan toimimaan. Tällaiset turvaneuvoston päätöslauselmat ovat kuin vajaaälyisen siirto shakkimestaria vastaan, mutta heidän, turvaneuvoston ja koko maailman, ollessa tosissaan, Jumala ei voi kuin alkaa nauraa. Psalmin 2 jae 4:hän sanookin: "Hän, joka taivaassa asuu, nauraa; Herra pilkkaa heitä." Tuo Psalmi alkaakin sanoin " Miksi pakanat pauhaavat ja kansat turhia ajattelevat?" YK:n turvallisuusneuvosto, kansat, yrittävät Psalmin sanoin karistaa kahleensa, heittää pois kaiken sidonnaisuutensa elävän Jumalan ilmoitukseen, eli Häneen itseensä, sillä Hän on siinä vanhurskaan tahtonsa ilmoittanut ja itseasiassa he haluavat voittaa Jumalan ja tuhota Hänen työnsä ja suunnitelmansa. Jumalalla ei ole mitään hätää, ei hermostumista, puhumattakaan paniikista, sillä kaikki tapahtuu Hänen sallimuksestaan ja kaikki vie Hänen suunnitelmaansa kohti vanhurskasta loppua. "Maailman loppu" ei tule hyvän vihdoinkin vakuuttaessa pahan puolelleen, vaan se tulee hyvän tuhotessa pahan ja sen harjoittajat. Armo toki on tarjolla sille, joka kääntyy elävän Jumalan puoleen, mutta mitään hyvää ei ole luvassa niille, joka pahuudessaan jatkaa kapinaansa. Mitä me siis saamme tämän päätöksen seurauksena, se jää nähtäväksi, varmaa on kuitenkin, että Herra, JHVH, hallitsee. "Jumala järjestää uudelleen koko maailman", tästähän on kyse. Kun pimeys lisääntyy niin kirkkauskin lisääntyy, tätä Jumala on tekemässä. Miten kukin tässä tilanteessa toimii ei sido tai rajoita Jumalaa millään tavalla. Ihmiset ja kansat aiheuttavat harmia ja tuhoa itselleen, mutta eivät koskaan Jumalalle. Hän toki kutsuu ja neuvoo, jopa huutaa armoaan, mutta lopulta vain nauraa, jos kansat jatkavat uhmaansa valheen tiellä ja tätähän ne juuri nyt tekevät. Jos USA:n seuraava hallinto ei onnistu korjaamaan tätä virhettä, johtaa se monien kansojen tuomioihin, vieden kuitenkin Israelia ja maailmaa kohti päämääräänsä ja kohtaloaan, vaikkei tässä fatalismista olekaan kysymys, sillä Jumala on todella armollinen sille joka Häntä etsii ja avuksi huutaa!

    VastaaPoista
  2. Luepa Jukka tästä Texe Marrsin artikkelista tieteellistä vahvistusta sille, että nykyjuutalaiset suureksi osaksi eivät ole todellisia Aabrahamin jälkeläisiä, vaan saatanan synagooga (Ilm. 2:9). Siksi Antikristus Trump saa heidän tukensa + lustekristittyjen. Mutta Jumala toki haluaa ennallistaa Israelin maan vaikka sitten Trumpin avulla, mutta aluksi se koskee maa-alueita ja lähinnä Temppelivuorta. Kalliomoskeija pyyhkäistään pois ja tilalle 3. temppeli. Myöhemmin Trump rupeaa vainoamaan todellisia Aabrahamin jälkeläisiä, jotta he kääntyisivät oikean Messiaansa puoleen. Vain jäännös nykyjuutalaisista pelastuu Ahdistuksen läpi.

    http://www.texemarrs.com/042013/jews_not_descendants_of_abraham.htm

    "Jews are Khazars, not Israelites.

    The “Jews” of America, Europe, and Israel are descendants not of Father Abraham but of King Bulan and the people of ancient Khazaria. Khazaria was an amalgam of Turkic clans who once lived in the Caucasus (Southern Russia) in the early centuries CE. These Turkic peoples were pagans who converted to Judaism in the eighth century. As converts, they called themselves “Jews,” but none of their blood comes from Israel."

    VastaaPoista
  3. Luen usein tätä blogia ja minua kiinnostaa ajankohtaiset Raamatun profetioihin liittyvät uutiset. On mukavaa, kun joku on näitä suomentanut, vaikka itsekin luen kyllä englanniksi monenlaista. Jostain nokialaisen näkökulmista olen samaa mieltä ja jostain eri mieltä, mutta ei ole haitannut.

    Kuitenkin tähän pitää kommentoida, sillä juutalaisten vastaiset kirjoitukset voivat olla tosi haitallisia. Viittaus tässä postauksessa kazaareihin on harhaanjohtava ja em. lähteet vääristelevät faktaa. Toinen yliopistollinen tukimus kumoaa todistukset kazaarien tarinasta kokonaan http://www.haaretz.com/jewish/features/1.601287 Ja toinen lähdetutkimus osoittaa aiheen vähintään paljon monimutkaisemmaksi http://www.jogg.info/pages/11/coffman.htm. Tuossa todetaan monien kansojen sekoittuneen mukaan juutalaiseen kansaan esim. seka-avioliittojen kautta, mikä selittää veriryhmien tuloksia. Mutta joidenkin kansojen sekoittuminen juutaiseen kansaan mukaan ei poista sitä, että juutalaiset ovat silti JHWH:n omaisuuskansa. Raamattukin sanoo, että ennen kuin taivas ja maa katoavat eivät israelilaiset lakkaa olemasta Jumalan kansa (Jer 31:35-37). Miten he siis olisivat voineet korvautua toisella, kun kerran Jumala pitää kansansa elossa! Ilmestyskirjan viittaus "saatanan synagoogaan" on ennemminkin silloiseen tiettyyn ryhmään liittyvä kommentti, ei tähän päivään yleistettävä lause suuremmassa kontekstissa. Luin Olli R:n kommentissa olevan lähdesivun ja minusta se on vahvaa antisemiittistä kantaa edustava sivusto, joka puhuu vahvasti korvausteologian puolesta. Korvausteologian juuret ovat 300-luvulta asti juutalaisvihasta, jolloin vihan takia kristillinen kirkko erotti itsensä aidosta israelin ja juutalaisten perinnöstä ja varasti itselleen kaikki juutalaista kansaa koskevat lupaukset raamatussa. Suosittelen lukemaan mm. Michael L. Brownin "Meidän kätemme ovat veren tahraamat" -teoksen, jossa kristittyjen ja juutalaisten historiasta perusteellisesti. Israelin öljypuuhun kaikki Jeesuksen seuraajat on oksastettu, Jeesuksessa saamme omistaa Israelille annetun perinnön ja lupaukset. Mutta kuten Paavali sanoo, emme saa väheksyä (saati kieltää) meitä kantavaa alkuperäistä juurta, joka on fyysinen Israelin kansa ja juutalaiset. Olihan Jeesuskin juutalainen (Jeshua)! Saamme yhdessä juutalaisten ja kaikkien Israelin sukukuntien kanssa sekä kaikkien maailman kansojen arabeista kiinalaisiin kanssa palvella Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin Jumalaa!

    Kommentoin, koska annan arvoa tälle sivulle ja Ollin työlle artikkelien käääntäjänä.

    Elisabeth

    VastaaPoista
  4. Kiitos kommentista Elisabeth. Tuo on vaikea asia, kun on erilaisia tutkimuksia aiheesta. Mihin pitäisi uskoa ja onko liioittelua mukana? Silti kuitenkin uskon että Ilmestyskirjan Filadelfian seurakuntakirje kokonaisuudessaan pätee tähän aikaan samalla kun sillä oli kirjaimellinen täyttymys ensimmäisinä vuosisatoina. Eli kyllä siis Ilm. 2:9 tarkoittaa myös nykyistä aikaa ja koskee tempauskristittyjä, joita vastaan Jumala lähettää valheellisia juutalaisia/kristittyjä, jotka lopulta tuomitaan. Kyllä historian aikana on syntynyt juutalaisia käännynnäisiä, jotka ovat alkaneet nimittää itseään juutalaisiksi, kuten Rothschildit ja Rockefellerit, jotka ovat NWO-salaliiton pääpiruja. Hitlerissäkin oli Rothschildin verta ja tämä Donald Trump on eurooppalaisten vapaamuurarijuutalaisten jälkeläisiä. Trump tulee saksalaisesta nimestä Drumpf ja Don Drumpf on englantilaisessa gematriassa 666! Muuten Don tarkoittaa maailmanhallitsijaa, herraa! Tuleva Antikristus on nimenomaan vapaamuurarikristus, joka eksyttää juutalaiset. Trump on jo saanut messiaaniset mittasuhteet monien mielissä. (Let's make America great again, etc.)

    Eli katson, että saatanan synagoogaan voidaan luokitella myöskin kaikki ne, jotka puolustelevat näitä valejuutalaisia ja ovat harhautuneet kristilliseen siionismiin, joka kannattaa juutalaista ylivaltaa ennen Jeesuksen takaisintuloa. Yletön Israelin valtion tukeminen ja sen kansalaisten pitäminen muita ihmisiä parempina, vaikka ovat hyvin maallisia eivätkä usko Jeesukseen, on väärää kristillisyyttä, jota mm. Patmos Lähetysäätiö harrastaa. Juutalaiset tarvitsevat yhtä paljon Jeesusta kuin me "pakanatkin". Uskon, että Hesekielin 37. luvussa ennustetaan Israelin valtion syntyminen viimeisinä päivinä, mutta Henkeä se ei saa kuin vasta Jaakobin ahdistuksessa. Nyt sillä on vain kuivettuneet luut ja liha. Näin Jumala toki vaalii sitä, ettei Israel tuhoudu kokonaan ja selviää sodista. Jumala on luvannut Vanhassa Testamentissa Israelille perinnön, joka kattaa luvatut maa-alueet. Jumala teki ikuisen liiton Israelin kanssa.

    Varsinaisesti Israel herää hengellisesti 7-vuotisessa vaivanajassa, josta kertoo Hes. 37:9-14. Jumalan profeetallinen painopiste siirtyy tällöin pakanoista juutalaisiin/israelilaisiin, joita tullaan evankelioimaan mm. näiden 144,000 valitun israelilaisen maailman eri kolkista taholta (Ilm. 7:1-8) ja kahden säkkipukuisen todistajan toimesta (Ilm. 11). Jeesus tulee maan päälle vasta sitten, kun israelilaiset pyytävät Häntä tulemaan. Sakarjan kirjan 13. luvun mukaan kaksi kolmaosaa kansasta hävitetään ja yksi kolmasosa pelastuu kuin tulen läpi Antikristuksen yrittäessä tuhota heitä. Aika kova kohtalo nykyjuutalaisilla.

    Sak. 13:8-9

    8. Ja näin on käyvä koko maassa, sanoo Herra: kaksi osaa siitä hävitetään ja saa surmansa, mutta kolmas osa siitä jää jäljelle.
    9. Ja sen kolmannen osan minä vien tuleen; minä sulatan heidät, niinkuin hopea sulatetaan, ja koettelen heitä, niinkuin kulta koetellaan. He huutavat avuksi minun nimeäni, ja minä vastaan heille. Minä sanon: "Se on minun kansani", ja se sanoo: "Herra, minun Jumalani".

    Luulisin, että näiden hävitettävien joukossa on paljon valejuutalaisia eli näitä kasaareja. Vähemmistö Israelissa siis pelastuu.

    Korvausteologia on tosiaankin harhaoppi, sillä Kristuksen tuhatvuotista valtakuntaa tullaan johtamaan Jerusalemista käsin.

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com