Tietoja minusta

Oma kuva
Olen 53-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

lauantai 3. joulukuuta 2016

Donald J. Trump on Antikristus, joka tuo Apokalypsin?!

Seuraavassa brittiläisen The Sun -verkkolehden uutisointia Donald Trumpin Antikristus -kytköksistä, joita löytyy netin eri sivuilta. Hyvin mielenkiintoista, että maallinen lehti kiinnittää huomiota tällaiseen, joka yleensä liitetään salaliittohörhöilyyn. Ehkä Jumala panee ”kivetkin” huutamaan, kun tosi on kyseessä! USA:n presidentinvaalien jälkeisen jutun suomensi: Olli R.

------------------------

DON PAHOLAINEN

Donald Trump on Antikristus, joka tulee tuomaan Apokalypsin, hörhöt väittävät – vedoten Raamatun viittauksiin karismaattisesta 'suurisuusta (big talker)', joka kipinöi maailmanlopun

Voiko uusi presidentti olla 'Antikristus', jonka on määrä käynnistää maailmanloppu?

BY MARYSE GODDEN

11th November 2016, 12:29 pm

https://www.thesun.co.uk/news/2164041/donald-trump-is-the-antichrist-wholl-bring-to-apocalypse-crackpots-claim-citing-bible-references-to-a-charismatic-big-talker-sparking-the-end-of-the-world/


MUISTATKO kun salaliittoteoreetikot ajattelivat Barack Obaman olevan ”Antikristus”? No, nyt he ajattelevat, että Donald Trump on ”Peto” yhtälailla.

Kyllä, aivan oikein – joltakulta vei aikaa kirjoittaa pitkähkö selitys, joka vetoaa useisiin Raamatun viittauksiin, todistaakseen, että vastavalittu presidentti Trump on todellakin mies, joka tulee tuomaan Apokalypsin.

Onko tässä Antikristuksen kasvot?
Vastavalittu presidentti Donald Trump”Raamatun mukaan, Antikristus tulee olemaan karismaattinen julkkis, 'suurisuu' ja 'lipevä puhuja'”, verkkosivulla todetaan. ”Hän vakuuttaa ihmisille, että yksin hänellä on ratkaisu jokaiseen ongelmaan. Hän väittää olevansa sovinnontekijä (deal-maker) ja mestarineuvottelija.”

”Hän väittää osaavansa puolustaa Israelia ja luoda kestävän rauhan Lähi-itään. Hän tulee olemaan tärkeilijä ja militantti vallan rakastaja.”

Se lisää: ”Hän korottaa itsensä ja väittää olevansa 'ainoa Pelastaja'. Hän eksyttää massat, ja jopa valitutkin. Kuulostaako joltakin, jonka tunnet?”

Tämä ilme Trumpilla sen jälkeen, kun hän
nappasi presidenttiyden yllätysvoitossa tiistaina

Anonyymin kirjoittajan mukaan, republikaani-miljardöörillä on hyvin paljon yhteyksiä Paholaisen lukuun 666 ja sitten lähdettiinkin hyvin yksityiskohtaisesti selittämään niitä kaikkia.

TOP 5 Donald Trumpin kaameaa 666-kytköstä:

1. Trump Tower (oikeammin Trumpin vävyn ostama toimistorakennus v. 2007) sijaitsee osoitteessa 666 Fifth Avenue, New York City

2. Pilvenpiirtäjä (The Tower) sattuu lisäksi olemaan mitoiltaan 666 jalkaa korkea

3. Trump peri isoäitinsä kiinteistöimperiumin kun hän kuoli 6. kesäkuuta 1966 = 6-6-6

4. Miljardööripohatta ilmoitti ehdokkuudestaan presidentiksi kesäkuun 16. päivänä 2015 = 6 + (1x6) + (1+5) = 6-6-6

5. Ja vuosi 2016, kun hän voitti USA:n vaalit = 666+666+666+6+6+6

Tuota eriskummallista 666-teoriaa, johon Trump yhdistetään, tuettiin toisen anonyymin kirjoittajan toimesta Quora -sivulla.

”Luku 666 merkitsee ylimielisyyttä, ylpeyttä, itsekkyyttä, rakkautta rahaan ja valtaan, sekä militarismia – kaikki asioita, joihin Donald Trump liitetään”, julkaisussa luki.

Sen jälkeen kun Trump nappasi presidenttiyden yllätysvoitossa tiistaina, joukko ihmisiä kerääntyi sosiaaliseen mediaan tehdäkseen hämmästyttävän ”Antikristus”-väitteen ja vieläpä panivat alulle hashtag'in #Trump666.Sitten tullaan Nostradamukseen – jonka monet uskovat olleen profeetta – joka ennusti Donald Trumpin voiton.

Kuudennentoista vuosisadan oraakkeli ennusti vaalien johtavan maailmanloppuun.

Hän kirjoitti: ”Suuri hävytön, röyhkeä huutaja. Hänet valitaan armeijan päälliköksi; Hänen väitteidensä julkeus.”

”Silta rikki, kaupunki heikkona pelosta.”

Teoreetikot uskovat, että ”hävytön, röyhkeä huutaja” on suora viittaus Herra Trumpiin ja hänen kampanjointinsa suorapuheiseen, anteeksipyytelemättömään tyyliin.

”Armeijan päällikkö” tulkitaan maailman mahtavimman sotilaallisen maan, Yhdysvaltojen, armeijan ylipäällikkönä olemiseen.

7 kommenttia:

 1. Tässä pari erittäin hyvää videota Antikristuksen identiteettiin liittyen ja vihdoinkin koko totuus Yhdysvalloista Uuden Maailmanjärjestyksen johtajana ja suurena Babylonina, joka on Johanneksen ilmoittama 8. peto (Ilm. 17:9-11).

  American Antichrist & Final World Empire - Caesar Trump & Babylon

  https://www.youtube.com/watch?v=vbvR7ZBgWM0 (19.11.2016)

  Antichrist Trump Is Being Welcomed as Messiah, the Christ

  https://www.youtube.com/watch?v=Hgm5q1iO-R0 (12.11.2016)

  "Already the world begins to receive antichrist Trump as the messiah. An Orthodox Jewish website says their "numerology of Donald Trump's name is Messiah" - and they believe he is the fulfillment of biblical prophecy. The Israeli Sanhedrin is asking Trump to rebuild the third Jerusalem Temple."

  VastaaPoista
 2. Noissa lukumäärissä on useita ongelmia.

  Ensiksin Trump Tower on 664 jalkaa eli 202 metriä korkea. Ja se sijaitsee osoitteessa 721 Fifth Avenue.

  Trumpista tulee vuonna 2017 Yhdysvaltain presidentti, joka on heprealaisessa kalenterissa vuosi 5777. Ja Trumpin syntymän ja presidentiksi tulemisen välillä on tosiaan 70v, 7kk ja 7pv. Lukuarvo 777 kuvaa täydellistä Jumalan säätämystä, ei suinkaan saatanaa tai antikristusta.

  Obama päätti taas Yhdysvaltoja tuhoavan kautensa taas vuonna 2016, jonka hän aloitti 2009 vuonna mitä kuvaava psalmi on 109, joka on antikristuksen psalmi. Voi olla todennäköistä, että Obama siirtyy esimerkiksi YKn johtoon, sillä antikristus hallitsee Euroopan ja Lähi-idän alueita.

  Niin Trump tuli yritykseen vasta vuonna 1968 ja vuonna 1974 hänestä tuli johtaja Trump organisaatiossa isänsä jälkeen.

  Tämä dokumentti kannattaa katsoa, jotka osoittavat että Trump voi olla Koores.
  https://www.youtube.com/watch?v=xzuxTEq-plE

  VastaaPoista
 3. Voi ei, taas yksi Trumppiin hurahtanut...

  Kyllä se Trump Tower on 666 jalkaa korkea, mutta Wikipediassa joku on muuttanut tietoja nyt loppuvuonna. Vielä neljä kuukautta sitten siellä oli mainittu 666 jalkaa. Katso seuraavan sivun Wikipedia -leikkauskuvasta tänä vuonna:

  https://ifunny.co/fun/1ZGcrVm24

  Ei näitä lukuja kukaan keksi omasta päästään Mauno.

  Tuo The Sun -lehti siteerasi väärin New Yorkin "666"-osoitetta linkistä:

  http://www.thehypertexts.com/Donald%20Trump%20Antichrist%20666.htm

  Siellähän sanotaan, että Trumpin perhe osti toimistorakennuksen 666 Fifth Avenue'lta. Itseasiassa Trumpin vävy Jared Kushner (ortodoksijuutalainen) osti sen ja tämä tapahtui v. 2007.

  "The Trump family bought the most expensive single building ever purchased in the United States, at 666 Fifth Avenue, a street symbolic of money (Mammon), hubris (arrogance) and excess (greed)."

  https://en.wikipedia.org/wiki/666_Fifth_Avenue (Owner: Kushner Properties)

  https://en.wikipedia.org/wiki/Jared_Kushner

  Maallinen The Sun -lehti liioittelee aina.

  Tuosta Trumpin "777"-yhteydestä kirjoitin uuteen blogijulkaisuuni (ks. esittely). Tosiaankin Jumala on säätänyt Trumpin Amerikan tuomioksi. Olihan sillä Obamallakin "777"-yhteys Illinoisin lottonumeroissa vaalipäivän jälkeen 5.11.2008. Lottonumerot olivat tuolloin 666 ja 7779. Luku 777 osoittaa vain, että Jumalan tahto toteutui.

  http://nokialainen.blogspot.fi/2016/12/amerikkalainen-antikristus-donald-j.html

  "Heti seuraavana päivänä, ollen presidentin 1. työpäivä, Trump tulee olemaan 70 vuoden, 7 kuukauden ja 7 päivän ikäinen, mikä merkinnee sitä, että Jumalan tahdosta Trump on tuomio Amerikalle (ja myös muulle maailmalle). Tässä luvut 7 ja 70 tarkoittavat symbolisesti sitä, että Trump aloittanee 7-vuotisen vaivanajan (Tribulation), joka tunnetaan Israelin viimeisenä 70. vuosiviikkona, jolloin Jerusalemin temppeli on olemassa (Dan. 9:27)."

  Trump on Koores siinä mielessä, että hän avittaa juutalaisia rakentamaan Jerusalemin 3. temppelin, mutta siitä tulee lopulta Antikristuksen temppeli vaivanajan puolivälissä, jolloin AK (Trump?) astuu sinne ja julistaa olevansa Jumala (2 Tess. 2:4).

  Voin vakuuttaa sinulle Mauno, että Obamasta ei ole enää harmia maailmalle, sillä hän on jo työnsä tehnyt. Ilman liberaalia Obamaa/Clintonia Donald Trump ei muuten olisi koskaan noussut USA:n johtoon. Sama kaava kuin Saksassa 1930-luvulla. "Let's make Germany/America great again." Haloo!!

  VastaaPoista
 4. Tässä vielä kuva Trump Tower'ista, joka on täynnä numero kuutosta.

  http://aijaa.com/wYOmuB

  VastaaPoista
 5. Entä Donald Trumpin päästrategi antisemiitti Steve Bannon? Millainen rooli hänellä on tässä skenariossa?

  VastaaPoista
 6. Varmasti tärkeä rooli. Onhan hän Trumpin uskotuin mies ja paljastanut jo lausunnoillaan ketä palvelee.

  Tässä on Trumpin todellinen takapiru, joka vetelee lankoja kulissien takana: ”Pimeys on hyvästä”

  http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-2000005067690.html (31.1.2017)

  "Yhden kirjaimen poistaminen Stephen K. Bannonin sukunimestä luo merkityksen ”ban on” - suomeksi ”kielto päällä”. Osuvaa, sillä Valkoisen talon pääneuvonantaja Bannon on lähipiirin mukaan vastuussa presidentti Donald Trumpin asetuksista, etenkin numerosta 13, joka tarkoittaa maahantulokieltoa seitsemän maan kansalaisille."

  Voi vain kuvitella mitä Bannon saa vielä aikaiseksi. Hän on todellinen Kaksinaama (Two-Face).

  VastaaPoista
 7. Lukekaas tuore uusi Trump-juttuni kommentteineen.

  http://nokialainen.blogspot.fi/2017/02/palomies-mark-taylorin-trump-profetia.html

  Lainaan kommentistani 12.2.2017:

  Trump ilmeisesti on itse vapaamuurari, josta todistaa seuraava tuore artikkeli helmikuulta 2017. Lue Jukka tarkkaan tämä, sillä siinä paljastetaan Trump Tower'in okkulttinen symboliikka 666-pyramidin ja Baalin pilareiden myötä. Varmasti Trump itse oli suunnittelemassa pilvenpiirtäjäänsä (katso kuvia).

  The Trump Chronicles – Part Five – Trump Tower & the Invocation

  http://watchmanscry.com/?p=6550

  VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Uskovan miehen viesti Israelin tilanteesta (Vihreiden rokotuspassien käyttöönotto 21.2.2021) eli video otsikolla Hälytyskellot Israelista NYT!

Katso Tämä Ennen Kuin Harkitset K-Rokotteen Ottamista! (Bill Gates ja Tuleva Koronarokote)

Pakkorokotetut vanhukset kuolevat koronapiikkeihin hoivakodeissa. Ilmiantajan kuvaa hoivakodista Saksassa.

USA:n vaalipetos 2020 eli ns. Italygate Maria Zack'in ja kumppaneiden seuraamana (tuoreita uutisia)

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com