Tietoja minusta

Oma kuva
Olen 53-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 12. joulukuuta 2016

Time-lehti antoi Donald Trumpille pirunsarvet kansikuvassaan Vuoden Henkilöstä – lehti ei tehnyt sitä tarkoituksella vaan kaiken takana oli Jumala?!

Tässä brittiläisen The Guardian -verkkolehden pisteliäs analyysi Time-lehden tuoreesta kansikuvasta, jossa poseeraa vastavalittu USA:n presidentti Donald Trump Vuoden Henkilönä (Person of the Year) ja pirunsarvet päässä M-kirjaimen kautta. Kirjoittaja näkee muotokuvan pelottavana ja enteellisenä Trumpin tulevasta kaudesta. Mahdollista on, että Luoja pisti tarkoituksella paholaisen sarvet Trumpin päähän ohjaten Time'n toimittajia. Se voi olla merkki maailmanlopusta. Siis kristittyinä me näemme Trumpin Raamatun Antikristuksena, kadotuksen lapsena ja synnin ihmisenä, joka nousee Jumalaa ja hänen Poikaansa vastaan. Trump täyttää monia piirteitä Antikristuksesta. Siitä mm. seuraavissa linkeissä.

http://www.thehypertexts.com/Donald%20Trump%20Antichrist%20666.htm

http://nokialainen.blogspot.fi/2016/12/amerikkalainen-antikristus-donald-j.html

Iltasanomien juttu Time-lehdestä ja Trumpista: http://www.iltasanomat.fi/viihde/art-2000005001101.html

Guardianin artikkelin suomensi: Olli R.

-------------------------

Time-lehti ei antanut Trumpille pirunsarvia. Jumala teki sen

Jonathan Jones

Thursday 8 December 2016 15.28 GMT

https://www.theguardian.com/commentisfree/2016/dec/08/time-magazine-trump-devil-horns

Miksi on olemassa Twitter-fantasia hänen saatanallisista kallon kasvaimista? Koska hänen valintansa todellakin tuntuu kuin joltakin kauhuleffasta reväistyltä.


'Voi, hänessä on merkit maailmanlopusta ilman muuta. Se ei vaatinut Time'a
 laittamaan niitä näkyviin.' Photograph: Reuters

Time-lehti kiistää tehneensä sen tahallaan, silti merkki on siellä. Merkki – ja tämä on paljon näkyvämpi kuin 666, joka itsenäisenä yksilönä toimivan Vatikaanin papin minulle kertomana on tatuoitu Donald Trumpin vasempaan pakaraan.

Ei ollut mitään arvaamattomuutta Time-lehden valinnasta Vuoden Henkilökseen. Aivan kuten vuonna 1214 sen täytyi olla Tšingis-kaani ja vuonna 1462 Time-lehdeltä ei voinut jäädä huomaamatta Vlad Seivästäjän (Vlad III Dracula) vaikutus – kirkuvat ruumiit, jotka hän jätti seipäisiin ympäri Transylvaniaa, ollen kunnianosoitus hänen päättäväisyydelleen ja ulkopoliittiselle voimalleen – niin tänä vuonna ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin laittaa vastavalittu Yhdysvaltojen presidentti lehden kansikuvaan.

Hän näyttäytyy sivulta päin. Kuvaajana toimi Trump Tower'in sisäpuolella Nadav Kander ja kohteena maailman mahtavin mies joka säteilee kohtalokasta loistoaan. Kääntyen katsomaan meitä hänen kalliista ja koristeellisesta, todella monarkkisesta, tuolista, hän haluaa sen nähtäväksi, että hän on tosissaan. Hän ei hymyile. Hän ei vitsaile. Hän ei edes twiittaile.

Time kutsuu häntä ”Amerikan jakaantuneiden osavaltioiden presidentiksi (President of the Divided States of America)”, ja Kander'in valokuva heittää yhden puolen Trumpin kasvoista varjoon. Onko tuo kasvojen jako vaaleaan ja tummaan tarkoitettu allegoriaksi ”jakaantuneesta” kansakunnasta, johon Time-lehden kansikuvassa viitataan? Vain onko se esitys hänen ilmeisestä pimeästä puolesta, järjettömästä mielen lokerosta, joka näyttää altistavan itsensä valmiuteen turvautua äärimmäiseen kielenkäyttöön, kielikuviin ja uhkauksiin hänen hullun ja voitokkaan kampanjansa aikana?

Esittämällä Trump puutteellisena ja jakautuneena miehenä Batman'in roolihahmon, Kaksinaaman (Two-Face), tapaan saattaa vaikuttaa kenties liian barbaariselta aikakauslehden kansikuvaan, joka teoriassa juhlii tärkeintä, vaikutusvaltaisinta, vaikuttavimmassa asemassa olevaa vuoden ihmistä. Kuitenkin monet ihmiset ovat havainneet jotain vieläkin synkempää. Tarkasteltaessa sitä miten kaksi teräväkärkistä kirjaimen M holvikaarta sanassa TIME näyttävät nousevan esiin Trumpin kultaisen sileistä voimahiuksista, he ovat ehdottaneet Twitterissä, että lehti tietoisesti sai tulevan presidentin näyttämään kuin paholaiselta.

Väite, että Time antoi Trumpille sarvet, on levinnyt niin nopeasti verkossa, että lehti on todella tuntenut tarvetta kieltää tämä, mikä taatusti alkoi vitsikkäänä spekulaationa. Lehti vakuuttaa, että sillä ei ollut mitään tällaisia aikeita ja tämä on yksinkertaisesti sitä mitä tapahtuu kun sinulla on iso M sivun yläreunassa: ”Mikä tahansa yhdennäköisyys … paholaisen sarviin on täysin sattumanvaraista.”

Kerro tuo isä Jerzy Bolochs'ille, entiselle manaajalle ja konsultille paranormaaleille trillereille, jota minä haastattelin tänä aamuna hylätyllä hautausmaalla Pisa'n ulkopuolella. Hänen mielestä tämä ei ole mikään ”sattuma”. Se olisi kuin sanoisi, että lammas-sateen tippuminen Pariisin päälle Mustan Surman (Black Death) aattona oli sattumaa.

Tietenkään Time-lehden toimittajat eivät tarkoituksellisesti antaneet Trumpille pirunsarvia. Jumala teki sen. Tämä on, Bolochs pelkää, eräs lopullisista merkeistä ennenkuin Antikristus vihitään presidentiksi uutena vuotena. Jos olet nähnyt Omen -elokuvasarjan, tiedät kuinka pitkälle paholainen on valmis menemään saadakseen jälkeläisensä korkeaan poliittiseen virkaan. Silti Omen III:ssa Damien'ista tuli vain suurlähettiläs. Se on enemmän Britannian Nigel Farage'n tasoa kuin hänen pomonsa Donald Trumpin.

Odota, tämä on väärin. Yritin nähdä hauskan puolen. Nyt tärisen. Korni ajatus, että aikakauslehti asetetaan näyttämään Donald Trump paholaisena, ikäänkuin Time'n toimittajat saattoivat harjoitella radikaalia kuvayhdistelmää saksalaisen Hitlerin vastaisen taiteilijan John Heartfield'in tyyliin, omaten siivet – demoniset lepakon siivet, luonnollisesti – koska se ilmaisee pelon ääripään ja epätodellisuuden, jota monet meistä tuntevat tämän miehen noususta valtaan.

Twitter-fantasia, että Time antoi Trumpille saatanalliset kallon kasvaimet toimii, koska hänen valintansa todellakin tuntuu kuin joltakin kauhufilmistä irrotetulta. Nämä koko vaalit ovat luoneet absurdin lähtökohdan, joka vie meidät apokalyptisen fantasian maailmaan.

Ei ihme, että jotkut ihmiset, jotka varoittivat hänestä, ovat nyt haltioissaan uudesta hallinnosta, Mitt Romney'sta aina historioitsija Niall Fergusonin'iin. Tämä ei ole vain kyynistä vallan imartelua tai jopa oikeiston uudelleenryhmittelyä. Se on osittainen yritys kieltää se kuinka huonoiksi asiat voivat pian kehkeytyä. Se on kuitenkin ihmisluonnon taipumus olla niin optimistinen kuin vain voimme. Painajaismainen skenaario Trumpista, joka todella on yhtä arvaamaton ja väkivaltaisesti impulsiivinen, kuten hän usein näyttäytyi olevan kampanjansa aikana, on niin pelottavaa, että se saa sinut käpertymään ja piiloutumaan. Paljon parempi toivoa, että hän on vain yksi uusi poliitikko sittenkin, tai että hän on uusi Reagan.

Koska Trump on perääntynyt joistakin uhkauksistaan lähtien marraskuun 8. päivästä, odotamme nyt nähdäksemme kumpi hänen kaksista kasvoista on todellinen. On sääli, että vitsi Trumpin paholaisen sarvista on hämärtänyt Kander'in muotokuvan todellista vahvuutta.

Se mitä Kander vangitsee, on uuden presidentin luonteen kärkevyys, avoin tapa jolla hän näyttää rikkautta ja valtaa. Tuo elämää suurempi persoona voi – hänen puolustajansa toivovat – saada Amerikan menestymään. Kuitenkin varjo, joka peittää alleen hänen kasvojensa etäisen puolen vihjaa epävarmuudesta ja pelosta, kun tämä oikukas kansankiihottaja sekoilee maaplaneetalla seuraavat neljä vuotta. Voi, hänessä on merkit maailmanlopusta ilman muuta. Se ei vaatinut Time'a laittamaan niitä näkyviin.

-------------------------

Suomentajan loppukommentti:

M-kirjain Trumpin pään yllä viestii myös sitä, että hän on Mason (vapaamuurari). Trump on ennustettu Masonic Christ (vapaamuurarikristus) joka pettää Israelin (Dan. 9:27).

http://www.renegadetribune.com/donald-trump-freemason/

Tuskin sattumaa, että Trumpin pastori oli 33. asteen vapaamuurari, jota hän kehui v. 2015 kampanjansa alussa.

Trump's Illuminati Freemason 33rd Degree Pastor EXPOSED! ILLUMINATI CONNECTION!

https://www.youtube.com/watch?v=mhED5pg3gQ0 (20.11.2016)

Katso vielä EndTimesForecaster -blogia ja juttua The Economist -lehden kansikuvasta vuodelle 2017, jonka otsikoksi on pantu Planet Trump (erittäin vihjailevaa). Laitoin pari kommenttia jutun kommenttipalstalle muutama päivä sitten koskien Trumpia, mutta blogin ylläpitäjä William Frederick ei jostain syystä hyväksynyt kolmea viimeisintä kommenttiani (11.12.2016) hänen blogiinsa, joissa hyökkäsin Williamin käsityksiä vastaan, joka vain puolustelee Trumpia anti-globalistina konservatiivina, joka ei voi olla Antikristus. Näin sokeaa on siis amerikkalainen kristikansa (evankeliset kristityt) pitäen Donald Trumpia miltei Messiaanaan.

http://endtimesforecaster.blogspot.fi/2016/12/the-2017-economist-cover-here-comes.html


Williamin hylkäämät kommenttini eilispäivältä:

OLLIN KOLMAS KOMMENTTI 11.12.2016

I think they are no longer hiding anything and are presenting Trump as such he is. The Economist has no need to lie about Trump. You are saying bad person is good. All evidence is against Trump. His love of Mammon and all the lies. And numerology concerning Trump of course. Trump is a protype of Antichrist, charismatic leader who is narcist and arrogant. His actions will show that he is not a man you think he is. You american evangelicals are in the same way foolish as Germans were in 30's.

OLLIN NELJÄS KOMMENTTI 11.12.2016

I would ask you whether conservative anti globalist Mr Putin is good person and being simultaneously Gog of Ezekiel 38 who will be destroyed by God himself? You should focus person's character and Christianity instead of being political rightwing or leftwing.

OLLIN VIIDES KOMMENTTI 11.12.2016

Time magazine didn't give Trump devil horns. God did

https://www.theguardian.com/commentisfree/2016/dec/08/time-magazine-trump-devil-horns

evidence against Trump

http://www.thehypertexts.com/Donald%20Trump%20Antichrist%20666.htm

3 kommenttia:

 1. Trump on askenaasijuutalainen eli saatanan synagoogasta. Israel ottaa hänet vastaan messiaana. Trump luvannut mitätöidä Iranin ydinsopimuksen. Sabbatealainen Netanyahu iloitsee. Älkää eksykö. (Joh. 5:43)

  "100% PROOF TRUMP IS A MASON" HE IS A PART OF THE SYNAGOGUE OF SATAN

  https://www.youtube.com/watch?v=exZx7SARgoc (26.11.2016)

  Donald Trump Exposed As a Zionist Freemason Under Jesuit Control!

  https://www.youtube.com/watch?v=AaA8f4PVT2Y (14.11.2016)

  Were Illuminati Jews Behind the Nazis?

  http://henrymakow.com/were_illuminati_jews_responsib.html (4.3.2015)

  VastaaPoista
 2. Tätä voisi jo kutsua kait merkeistä ennustamiseksi. En kyllä ymmärrä, että tällaisesta pitää kristityn etsiä tukea omalle näkemykselleen.

  10 Älköön keskuudessasi olko ketään, joka panee poikansa tai tyttärensä kulkemaan tulen läpi, tahi joka tekee taikoja, ennustelee merkeistä, harjoittaa noituutta tai velhoutta,
  11 joka lukee loitsuja, kysyy vainaja-tai tietäjähengiltä tahi kääntyy vainajien puoleen.
  5. Mooseksen kirja 18

  Mitä tapahtuu maailmalle ja Amerikalle Trumpin aikana, en tiedä, Mitä tapahtuisi, jos Hilary olisi päässyt valtaan, en tiedä, Jumala tietää.
  Trump ei tuo maailmanloppua, Jumala itse tuo sen, tai siis alasajon tälle aikakaudelle ja se on lähellä tai jo menossa, emme voi sitä välttää mitenkään, mutta emme voi myöskään neuvoa Jumalaa miten ja milloin Hän sen tekee. Jos lukitsemme itsemme tällaisiin merkkeihin, jotka evät saa minkäänlaista tukea Raamatusta, menee mielestäni uskonelämämme jonkinlaiseksi riplaamiseksi, eikä sanomamme tunnu enää oikein uskottavalta. Raamatun sana on selkeä ja looginen. Kuka on siis antikristus? Tosin näitä antikristuksia on maailmassa niin monia, ettei tuo sana vielä tarkenna, kuka on tuo viimeinen villitsijä:

  Kuka on valhettelija, ellei se, joka kieltää sen, että Jeesus on Kristus? Hän on antikristus, se, joka kieltää Isän ja Pojan.
  1. Joh. 2:22

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oletko tosissasi vai vitsailetko kirjoituksillasi, jotka ovat pilkantekoa? Olet aivan naurettava. Kiellät selvät todisteet ja merkit sille, että Trump VOI OLLA Antikristus. Kai näitä videoita ja artikkeleita saa tuoda ja linkittää? Ihan kuin olisi joku rikos Trumpista puhuminen negatiiviseen sävyyn. Se toki jää sitten jokaisen harkittavaksi, että mihin johtopäätökseen tulee näistä kaikista jutuista. Mutta älä tule enää Jukka Hupli julkisesti ruikuttamaan näistä Trump-vastaisista jutuista minuun blogiini tai heitän sinut ulos. Kirjoituksillasi ei ole mitään järkevää perustaa vaan ne pikemmin viestittävät siitä, että olet joutunut väkevän eksytyksen uhriksi Trumpin suhteen. Huomaan, että heti kun julkaisen jotain negatiivista Trumpista, niin sinulta tulee vihaisen puoleinen ja tyly vastaus. Antikristuksesta on hyvä puhua ja varoittaa, koska se koskee lopunajan suurta eksytystä ja vaikuttaa meihin jokaiseen. Ja erityisesti se on merkkinä Jeesuksen toiselle tulemukselle, mikä on autuas toivomme.

   Nyt meidän kristittyjen pitäisi olla enemmän kuin koskaan hereillä, sillä sielunvihollinen on siirtynyt viimeiseen vaiheeseen eli eksyttämään kristityt ja juutalaiset. Ensin maailma eksytettiin lopullisesti Obaman aikana ("suuri luopumus", 2. Tess. 2:3).

   3. Älkää antako kenenkään vietellä itseänne millään tavalla. Sillä se päivä (=ylösoton päivä) ei tule, ennenkuin luopumus ensin tapahtuu ja laittomuuden ihminen ilmestyy, kadotuksen lapsi,
   4. tuo vastustaja, joka korottaa itsensä yli kaiken, mitä jumalaksi tai jumaloitavaksi kutsutaan, niin että hän asettuu Jumalan temppeliin ja julistaa olevansa Jumala.

   Nyt siis Obaman jälkeen laittomuuden ihminen on mahdollisesti ilmestynyt (vaaleissa tai virkaanastujaisissa), joka on merkkien merkki. Ylösottomme on lähellä. Hallelujah!!

   Siten ollaan ehkä siirrytty 2. Tess. 2:6-12 kohtaan Jumalan sallimuksesta, jolloin kadotuksen lapsi ilmestyy kaikella valheen voimalla. Ja se puhuu nimenomaan Antikristuksen tulemisesta. Se että mitätöi täysin Trumpista analysoinnin, on merkki siitä, ettei tahdo edes tutkia sitä mahdollisuutta, että Trump voisi olla Antikristus. Mikä henki vaikuttaa tällöin henkilössä? Berealaiset tutkivat kaiken. Ja kun otamme huomioon ajan, jossa elämme, ja tapahtumat maailmalla, niin täytyy olla todella sokea jos ei huomaa profeetallista siirtymistä seuraavaan vaiheeseen, joka liittyy Israeliin ja sen lopputapahtumiin, joissa Antikristuksella on merkittävä rooli. Jo sen, että Trumpilla on juutalaisuuteen merkittävä yhteys, pitäisi olla hälytysmerkki. Ja Trumppihan on luonut bisnesimperiuminsa näiden valhejuutalaisten avulla, esim. Roy Cohn. Hänen oma verilinjansa kytkeytyy juutalaisiin käännynnäisiin Euroopassa (Drumpf). Mikä olisikaan sopivampaa nykytilanteeseen, kuin että Trump Amerikan ja Israelin "Messiaana" ryhtyy toimiin eksyttääkseen lopulta kaikki maailman totuutta vihaavat ihmiset saatanalle (erityisesti koskien juutalaisia ja ns. kristittyjä) ja lopulta julistautuu Jumalaksi rakentamassaan juutalaisten 3. temppelissä Jerusalemissa?

   Laitan vielä yhden videon, joka on katsomisen arvoinen, ja siinä todellakin perustellaan Raamatulla (ynnä muilla tavoilla) se, miksi Trump mahdollisesti on Raamatun Antikristus. Huomaa Alex Jones -osuus aika alussa, jossa Alt-right median valheellisuus tulee ilmi.

   Is Donald Trump the Antichrist?

   https://www.youtube.com/watch?v=6HDqu-rzjNw (2.12.2016)

   Poista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Uskovan miehen viesti Israelin tilanteesta (Vihreiden rokotuspassien käyttöönotto 21.2.2021) eli video otsikolla Hälytyskellot Israelista NYT!

Katso Tämä Ennen Kuin Harkitset K-Rokotteen Ottamista! (Bill Gates ja Tuleva Koronarokote)

Pakkorokotetut vanhukset kuolevat koronapiikkeihin hoivakodeissa. Ilmiantajan kuvaa hoivakodista Saksassa.

USA:n vaalipetos 2020 eli ns. Italygate Maria Zack'in ja kumppaneiden seuraamana (tuoreita uutisia)

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com