Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

lauantai 28. lokakuuta 2017

Israelia vastustavat ryhmät Lähi-idässä ovat nykyään niin yhteenkietoutuneita, että Israel joutuu käymään läpi lyhyessä ajassa jopa kolme profeetallista taistelua, jotka maailma näkee yhtenä!

Tässä tuore Rapture Ready -sivuston profeetallinen katsaus Lähi-idän konfliktipesään, jossa ollaan kovaa vauhtia lähestymässä Raamatun profeetallisia sotia, joiden keskipisteenä on Israel, jota vastaan on syntynyt Iranin johtama vihamielinen koalitio Syyrian sodan vanavedessä. Koalition jäseniin kuuluu myös epäsuorasti Venäjä, joka on Iranin ja Syyrian nykyhallinnon tukija. Alueella toimivat presidentti Assadin ystävät eli Iran ja sen arabiliittolaiset ovat niin yhteenkietoutuneita, että jos Israel käy sotaa yhden niistä kanssa, niin se sytyttää herkästi laajemman sodan, joka tunnetaan ns. Googin sotana. Tämän ketjureaktion ansiosta kolmekin lähekkäistä profeetallista sotaa nähdään monien taholta yhtenä suurena taisteluna, jossa on panoksena ei yhtään vähempää kuin juutalaisvaltion olemassaolo. Artikkelin suomensi: Olli R.

---------------------

Yksi taistelu vai kolme? (One Battle or Three?) :: By Daymond Duck

Published on: October 22, 2017 by RRadmin7 Category: Daymond DuckGeneral Articles

http://www.raptureready.com/2017/10/22/one-battle-or-three/

Onko Psalmin 83 taistelu, Damaskoksen tuhoaminen yhdessä yössä, sekä Googin ja Maagogin taistelu yksi taistelu vai kolme (Ps. 83; Jes. 17; Jer. 49:23-27; Hes. 38-39)? Ovatko ne yksi sota vai kolme sotaa? No, tämä riippuu siitä keneltä profetianopettajalta kysyt.

On vaikea saada selkeää vastausta, koska on olemassa mielipide-eroavaisuuksia koskien näitä sotia.

Jotkut profetianopettajat uskovat, että tulee olemaan Psalmin 83 sota, mutta toiset eivät ole sitä mieltä.

Jotkut profetianopettajat uskovat, että Googin ja Maagogin taistelu tapahtuu ennen ylöstempausta, mutta toiset uskovat, että se tapahtuu tempauksen jälkeen.

Jotkut profetianopettajat uskovat, että Googin ja Maagogin taistelu tapahtuu ennen Ahdistuksen aikaa (Tribulation Period), mutta toiset uskovat sen alkavan keskellä tai lähellä Ahdistuksen ajan puoltaväliä ja jatkuvan Harmagedonin taisteluun asti 7-vuotisen Ahdistuksen ajan lopussa.

Joten, näistä tapahtumista on mielipide-eroja.

Mutta näistä erimielisyyksistä huolimatta on olemassa ainakin kaksi asiaa, joista useimmat parhaista profetianopettajista ovat samaa mieltä: 1) sinä päivänä (lopun aikana), Syyrian Damaskos tullaan tuhoamaan yhdessä yössä; ja 2) viimeisinä vuosina ja viimeisinä päivinä tulee olemaan Googin ja Maagogin taistelu.

Kun puhun potentiaalisesta Psalmin 83 sodasta, Damaskoksen tuhoamisesta sekä Googin ja Maagogin sodasta, kohtelen niitä yleensä kolmena eri taisteluna.

Kun kysytään näiden taistelujen järjestyksestä, kerron yleensä ihmisille, että se on vain minun mielipiteeni, että ne tapahtuvat samanaikaisesti tai melko lähellä toisiaan.

Jos on Psalmin 83 sota (ja en aio väitellä siitä, mutta olen yleensä samaa mieltä niiden kanssa, jotka opettavat sitä), niin uskon, että se on ennen Googin ja Maagogin taistelua.

Mutta kiirehdin kertomaan ihmisille, että mielestäni sota Israelin ja sen naapureiden välillä voisi laukaista sodan Israelin ja Syyrian kesken. Ja jokin näistä sodista voi laukaista Googin ja Maagogin taistelun.

Sota voisi puhjeta yhtenä taisteluna yhdellä rintamalla ja päätyä useisiin taisteluihin useilla rintamilla. Joku tapahtuma voisi myös seurata toista vain muutaman päivän perästä.

Sanottuani tämän, niin lokakuun 10. päivänä 2017, Israelin puolustusministeri Avigdor Lieberman kertoi kuuntelijaryhmälle, että ”maiden ja alueiden väliset rajat ovat nopeasti katoamassa.”

Hän sanoi, ”Seuraava väkivallan puhkeaminen edellyttäisi IDF:n (Israelin puolustusvoimat) mobilisointia useilla rintamilla.”

Libanon ja Hizbollah ovat nyt pohjimmiltaan yksi kokonaisuus, ei kaksi erillistä. Molempia hallitsee kolmas valta, joka on Iran. Sota yhden kanssa voisi olla sota kaikkien kolmen kanssa.

Venäjä ja Iran hallitsevat Syyriaa. Molemmilla on tukikohtia, joukkoja ja aseita Syyriassa. Sota Syyrian kanssa voisi muuttua sodaksi Venäjän ja Iranin kanssa.

Irakia hallitsee Iranin shiia-hallinto.

Hamas, Gazan terroristiryhmä, rakentaa tukikohtaa Libanoniin Hizbollahin tuella.

Fatah-johtoinen palestiinalaishallinto Gazassa on allekirjoittanut sovintosopimuksen Gazan terroristiryhmän nimeltä Hamas kanssa lisätäkseen heidän vastustustaan Israelia kohtaan, jne.

Tämä on pointti: Näistä ryhmistä on tullut niin yhteenkietoutuneita, että sota yhden niistä kanssa on pohjimmiltaan sota kaikkien niiden kanssa.

Tämä tarkoittaa sitä, että Israelin on valmistauduttava taistelemaan kaikkia niitä vastaan useilla rintamilla, ei vain yhden niistä kanssa yhdellä rintamalla.

Ja se on sitä, mitä Israel on tekemässä.

Israel on antanut varoituksia koko maailmalle, mutta kukaan ei kuuntele.

Israel on yrittänyt diplomatiaa, mutta se ei ole toiminut.

Israel on nyt päätynyt siihen, että sota on ainoa vaihtoehto ja että juutalaiselta kansakunnalta on loppumassa aika toimia ajoissa.

Maailma voi nähdä tämän kaiken yhtenä taisteluna, mutta se voi täyttää yhden, kaksi tai kolme profetiaa ennenkuin se on ohi.

Koskien tätä, pitäkää mielessä se tosiasia, että Israel, arabit ja Yhdysvallat ovat muodostaneet liittoutuman vastustaakseen Iranin ydinaseiden hankintaa, keskustellakseen Israelin oikeudesta olemassaoloon juutalaisena kansana ja tutkiakseen mahdollisuutta saada aikaan Lähi-idän rauhansopimus.

Tähän vastustukseen Iranin ydinaseiden hankintaa vastaan on voinut vaikuttaa presidentti Trumpin lokakuun 13. päivänä tekemä päätös olla vahvistamatta Iranin ydinsopimusta (JCPOA-sopimus).

Yhdysvaltain kongressilla on nyt 60 päivää aikaa toimia. Jos kongressi ei toimi 60 päivän aikana, presidentti Trumpilla on vapaus toimia niin kuin hän parhaaksi näkee.

On juurikin mahdollista, että Iranin halu ydinaseisiin, arabien ja israelilaisten vastustus sitä kohtaan, ja presidentti Trumpin halu lopulliseen sopimukseen (Lähi-idän rauhansopimus) ovat kaikki tulossa yhteen samanaikaisesti historiassa täyttämään useita profetioita nopeassa sarjassa.

Prophecy Plus Ministries, Inc.
Daymond & Rachel Duck
duck_daymond@yahoo.com

1 kommentti:

 1. "Sota voisi puhjeta yhtenä taisteluna yhdellä rintamalla ja päätyä useisiin taisteluihin useilla rintamilla. Joku tapahtuma voisi myös seurata toista vain muutaman päivän perästä."
  Kuitenkin sanotaan, että Gog hyökkää maahan, joka on tointunutmiekan jäljiltä eikä Israelina läheisesti ympäröiviä valtoja mainita Googin sodan liittoumassa. Siksi uskoisin,että sotien (Googin-sota, Psalmin 83-sota välillä täytyy olla ainakin joitakin vuosia.


  Myös Assur on liittynyt heihin, nämä ovat käsivartena Lootin lapsilla. Sela. Ps. 83:8 liittä Iranin jo Psalmin 83 sotaan, mutta Venäjä ei tässä vaiheessa tule mukaan; aika paljon täytyykin tapahtua koko maailmaa ajatelle (esim. Yhdysvaltojen suhteen), että se olisi ajateltavissa.

  "Tämä on pointti: Näistä ryhmistä on tullut niin yhteenkietoutuneita, että sota yhden niistä kanssa on pohjimmiltaan sota kaikkien niiden kanssa.

  Tämä tarkoittaa sitä, että Israelin on valmistauduttava taistelemaan kaikkia niitä vastaan useilla rintamilla, ei vain yhden niistä kanssa yhdellä rintamalla.

  Ja se on sitä, mitä Israel on tekemässä.

  Israel on antanut varoituksia koko maailmalle, mutta kukaan ei kuuntele.

  Israel on yrittänyt diplomatiaa, mutta se ei ole toiminut.

  Israel on nyt päätynyt siihen, että sota on ainoa vaihtoehto ja että juutalaiselta kansakunnalta on loppumassa aika toimia ajoissa."

  Eli Israel on valmistautunut tai valmistautuu onneksi ympärysvaltojen yhteishyökkäykseen selviten siitä Jumalan armosta ja laajentaa aluettaan ja vaikutustaan alueella herättäen saaliinhimon Googin sisimmässä ja Raamatussa mainittu juoniminen on aina kuulunut Googin perinteeseen, sehän nimenomaan pelaa pelejä ketunhäntä kainalossa, ei etsien oikeudenmukaista ja tasa-arvoista maailmaa, vaan omaa etuaan, haluten esiintyä samalla maailman pelastajana, mikä meistä tuntuu ihmeelliseltä, sillä näemme selvästi sen itsekkäät motiivit ja laittomat toimintatavat.

  Joka tapauksessa, kaikki on tapahtumassa, mistä Raamattu puhuu ja kuva terävöityy koko ajan. Elämme todella muutosten aikaa ja lopun aikaa niin, että kaikesta huolimatta tapahtumat saattavat yllättää meidät nopeudellaan. Israel on saatanan tähtäimessä yhä kiihkeämmin, sillä siihen ja Jerusalmiin on Jumala asettanut nimensä ja koko uskottavuutensa sille antamiinsa lupauksiin, eikä Jumala voi nukkua tässä asiassa, siitä voimme olla varmoja!

  Katso, hän, joka Israelia varjelee, ei torku eikä nuku. Ps. 121:4

  VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com