Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

perjantai 27. lokakuuta 2017

Raamatun profeetallinen sana valmistaa Kristuksen morsianta tällä hetkellä Jeesuksen pikaista paluuta varten ylöstempauksen muodossa!

Tässä tuore viime sunnuntain Lähi-idän profetiapäivitys pastori J.D. Farag'ilta kolmen viikon tauon jälkeen, koska hän kiersi profetiakonferensseissa Yhdysvaltain mantereella, jotka kuulemma olivat siunauksellisia. Tästä profetiapäivityksen aluksi. Sitten Farag ryhtyy käsittelemään Raamatun profetian opettamista nykyaikana, joka on erikoisen laiminlyötyä, sikälikin, kun elämme kaikesta päätellen aivan viimeisiä päiviä ennen Kristuksen paluuta maan päälle. Tärkeää on mainita, että profeetallinen sana valmistaa Kristuksen morsianta tulevaan ylösottoon ennen 7-vuotista vaivanaikaa. Lopuksi muutama ajankohtainen uutisjuttu, jotka vahvistavat profetioiden pikaista toteutumista ajassamme ja erityisesti koskien Israelia. Profetiapäivityksen suomensi: Olli R.

-------------------------

Mid-East Prophecy Update October 22nd, 2017


J D Farag on egyptiläisjordanialainen Havaijin Kaneohe'n Calvary Chapel-seurakunnan perustajapastori, jolla on ainutlaatuinen arabinäkökulma Lähi-Idän tapahtumiin ja terve eskatologia. Hän osaa käyttää internettiä esimerkillisen tehokkaasti, kuten ylläolevista linkeistä voi päätellä. Seuraavassa suomennetut ”notet” Lähi-Idän profetiapäivitykseen 22.10.-17. Ne ovat erinomainen tiivistelmä puheesta. Suom. huom.

http://www.calvarychapelkaneohe.com/mp3/Mideast/Mid-East_Update_2017-10-22.pdf

Pastori J.D. aloittaa kertomalla siitä, mitä Jumala teki profetiakonferensseissa ja niiden kautta USA:n mantereella; sitten hän selittää miksi Raamatun profetialla on vaikutuksensa morsiamen valmiiksilaittamiseen ja vakauttamiseen Kristuksen pikaista paluuta silmälläpitäen, joka tapahtuu ylöstempauksen muodossa.


- Tämänkertaisessa profetiapäivityksessä haluan aloittaa kertomalla teille siitä, mitä Jumala teki ollessani Yhdysvaltain mantereella viimeiset kaksi viikkoa.
- Aluksi minulla oli kunnia puhua Jan Markell'in Understanding the Times -konferenssissa Eden Prairie'ssa, Minnesotan osavaltiossa, lokakuun 7. päivänä.
- Minun on sanottava, että tämä oli minun koko matkani mantereelle kohokohta, lähinnä Jan'in palveluministeriön 40-vuotisjuhlavuoden takia.
- Tämän lisäksi minulla oli etuoikeus tavata kirjaimellisesti satoja online-seurakunnan jäseniä, jotka olivat yli 6,000 osanottajan joukossa.
- Sanoa, että Jumala liikkui voimakkaasti tässä konferenssissa ja sen kautta, olisi yleistä vähättelyä, koska se oli odotettua paljon siunauksellisempaa.
- Haluaisin todella kannustaa sinua tutustumaan Jan'in webbisivustoon ja saamaan kopion 5 sanomasta DVD'llä tai CD'llä osoitteessa www.olivetreeviews.org.
- Sikäli kuin olen asianosainen, tempaus olisi voinut tapahtua Jan'in konferenssin jälkeen, mutta niin ei käynyt, joten lähdin Liberty University -yliopistolle.
- Kuitenkin meneminen Virginian Lynchburg'iin ei ollut helppoa hirmumyrsky Nate'n johdosta, mikä johti kolmeen peruutettuun lentoon.
- Sanotaan vain, että vietin koko päivän Charlotte'n lentokentällä Pohjois-Carolinassa, kun odottelin Herraa saamaan minut viedyksi Virginiaan.
- Mennäänpä meidän online-seurakuntaamme, nimittäin, Larry ja Kathy Potts'iin, jotka asuvat Lynchburg'issa, ja ihan kuin Jumala olisi ollut kaiken takana, he ottivat minut mukaansa kyytiin Lynchburg'iin.
- Larry oli tekstannut minulle ollessani Charlotte'ssa, ja tarjoutui ajamaan minut Virginian Roanoke'sta, jos voisin saada lennon sinne.
- Kun olin puhelimessa Larry'n kanssa, minulle kerrottiin lentokentän palvelupisteessä, että jokainen lento oli buukattu täyteen, mutta Jumala avasi yhden paikan.
- Vähänpä tiesin siitä, että tämä oli Jumalan tapa muistuttaa minua liikkumatilan antamisesta, jotta Hän voisi liikkua näin.
- Itseasiassa tämä on juuri sitä mitä Hän teki ollessani Liberty University'ssa, jossa minulla oli etuoikeus esiintyä Tri Ed Hindson'in kanssa, muiden muassa.
- Jos Herra haluaa, toivon, että Tri Hindson tulee ja puhuu täällä meidän seurakunnassamme, silloin kun hän on Havaijilla ensi vuonna heinäkuussa.
- Tapaamisen ja keskustelun Tri Ed Hindson'in kanssa lisäksi, minulla oli myös etuoikeus tavata ja puhua Tri Randall Price'n kanssa.
- Hän vei meidät kiehtovalle retkelle raamattumuseoon siellä Liberty University'ssa ja minulla oli yhteinen lounas hänen ja Amir'in kanssa.
- Myöskin oli hyvin siunauksellista tavata Keith Jennings ja hänen isänsä David, jotka seurakunnan online-jäseninä osoittivat meille ihanaa vieraanvaraisuutta.
- Kohokohta tällä matkaetapilla oli paneelikeskustelu, jota odotin todella innolla, seuratakseni Tri Hindson'in, Tri Price'n ja Amir'in välistä keskustelua.
- Mutta Jumalan, kun Hän on aina niin uskollinen, oli otettava minut Tri Hindson'in tilalle, ja sen sijaan, että olisin vain seurannut paneelikeskustelua, olinkin itse mukana paneelissa.
- Niille, jotka haluavat katsella tätä videota, voitte mennä Amir'in Behold Israel, Stand For Israel -blogiin tai minun Facebook -tilille, jossa se on julkaistu.
- Liberty University -vierailun jälkeen olin taas lentokoneessa ja matkalla Oklahoman osavaltion Norman'iin, osallistuakseni ensimmäiseen vuosittaiseen ”Blessed Hope” -profetiakonferenssiin.
- Tämä konferenssi striimattiin suorana, ja ymmärtääkseni, voit yhä rekisteröityä katsomaan sitä, tai jos et halua tätä, voit saada DVD-levyjä.
- Voit tehdä sen vierailemalla osoitteessa www.prophecywatchers.com, josta löydät linkit arkistoituihin videoihin tai DVD-levyjen ostamisen.
- Olin todella odottanut innolla tapaavani sekä Gary Stearman'in että Bob Ulrich'in, sekä monia kolmestakymmenestäyhdestä puhujasta.
- Päällimmäisenä heidän joukossaan oli Tri Andy Woods ja hänen ihastuttava vaimonsa Anne, jonka kanssa pystyin viettämään yhteisesti aikaa kera illallisen.
- Me molemmat saimme tietää, että olimme uudessa paneelikeskustelussa yhdessä Tri Thomas Ice'n ja pastori Billy Crone'n kanssa, joka on täällä Havaijilla ensi kuussa.
- Kuinka olkoonkin, tämän konferenssin kohokohta oli nähdä Woody ja Nancy Williams, jotka ajoivat Teksasista asti ollakseen siellä.
- Se oli niin siunauksellista pystyä näkemään heidät ja viettämään aikaa heidän kanssaan. Muuten, he myöskin vierailevat ensi kuussa meidän kirkossamme täällä.
- Woody'lla ja Nancy'lla on kunnia olla sekä paikallisseurakunnan jäseniä että nykyään online-seurakunnan jäseniä, ja he ovat todella ikävästi jääneet huomiotta.
- Samalla kun se oli suuri kunnia tulla pyydetyksi puhumaan mannermaalla, niin lopulta, minä olen se, joka oli ennen kaikkea hyvin siunattu.
- Erityisesti satojen ihmisten toimesta, joita tapasin ja joiden kanssa juttelin, jotka kaikki olivat hyvin kiitollisia meidän verkossa olevasta YouTube -palvelustamme.
- Näyttää siltä, että he kaikki omalta kohdaltaan ilmaisivat saman asian, mikä on se, ettei ollut seurakuntaa, joka opettaa Raamatun profetiasta.
Eilen, kun valmistelin tämänpäiväistä päivitystä, Jan Markell lähetti minulle Christianity Today -lehden artikkelin viime vuodelta, johon hän viittaa usein koskien sitä, kuinka vain kolmasosa pastoreiden puheista käsittelee ”lopunaikojen teologiaa”. Minun on tunnustettava, että olin hämmästyksellä otettu joistakin raportissa mainituista havainnoista. Tässä on vain näytteenotto. ”Pastorien joukossa yksi neljäsosa sanoo, että tempaus ei ole kirjaimellinen. Lähes yksi viidestä ajattelee tempauksen tapahtuvan Ahdistuksen ajan (tribulation) jälkeen (18%). Muutamat uskovat, että ylöstempaus on jo tapahtunut (1%), tai että se tapahtuu Ahdistuksen aikana (4%), tai ennen Jumalan vihaa, joka vuodatetaan maan päälle (4%). Muut eivät ole samaa mieltä yhdestäkään näistä näkemyksistä (8%), tai eivät ole varmoja mitä tapahtuu (4%).” Jos tämä ei ole tarpeeksi pahaa, pohdi näitä havaintoja, ”Koulutus ja ikä näyttelevät myös roolia siinä kuinka pastorit näkevät ylöstempauksen. Maisterin tutkinnon suorittaneet pastorit (33%) tai tohtoritutkinnon omaavat pastorit (29%) sanovat todennäköisemmin, ettei tempaus ole kirjaimellinen, kuin ne, joilla ei ole minkäänlaista tutkintoa (6%) tai ovat poikamiehiä (16%). Kuusikymmentä prosenttia pastoreista, joilla ei ole korkeakoulututkintoa, uskovat ennen Ahdistusta tapahtuvaan (pretrib) tempaukseen. Sitä vastoin 26 prosenttia pastoreista, joilla on maisterin tutkinto, kannattavat tätä näkemystä. Alle 45-vuotiaat pastorit ovat vähiten todennäköisiä uskomaan pretrib-tempaukseen (28%), verrattuna heidän vanhempiin virkaveljiinsä. He myös mitä todennäköisimmin uskovat tempaukseen, joka tapahtuu Ahdistuksen jälkeen (posttribulation rapture).”

- Suonet anteeksi suorasukaisuuteni jolla sanon tämän, mutta ihmiset leikkivät seurakuntaa kirkonpenkissä, koska pastori on hiljaa saarnatuolissa.
- Syynä on se, että Raamatun profetian opettaminen vaikuttaa siihen, että höllennämme otettamme tästä maailmasta ja valmistaudumme seuraavaan elämään.
- Toisin sanoen, kun minulla on odotus Herran pikaisesta paluusta, niin se johtaa siihen, että ryhdyn vakavaksi koskien Jumalan asioita.
1. Joh. 3:2-3 (KR 33/38)”Rakkaani, nyt me olemme Jumalan lapsia, eikä ole vielä käynyt ilmi, mitä meistä tulee. Me tiedämme tulevamme hänen kaltaisikseen, kun hän ilmestyy, sillä me saamme nähdä hänet sellaisena, kuin hän on. Ja jokainen, joka panee häneen tämän toivon, puhdistaa itsensä, niinkuin hän on puhdas.”
- Tästä syystä teemme profetiapäivityksiä viikoittain. Yksinkertaisesti sanottuna, se on Kristuksen morsiamen valmiiksilaittamista ja tasapainottamista Hänen paluutaan varten.
- Siksi myös keskitämme huomiomme Israeliin, Jumalan profeetallisena kellona, jotta tietäisimme ajan myöhäisyyden viimeisinä päivinä.
- Sallikaa minun hyvin nopeasti informoida teitä merkittävästä profeetallisesta kehityksestä koskien tilannetta Syyriassa ja Israelissa.
Aloitan tällä Arutz Sheva'n keskiviikkoisella raportilla siitä, miten Iran tekee yhteistyötä Syyrian kanssa, ja lisään, että nimenomaan Syyriassa, tarkoituksenaan tuhota 'siionistinen vihollinen'. Raportin mukaan, Iranin armeijan esikuntapäällikkö julisti keskiviikkona, ja lainaan hänen lausumaa, ”Saavuimme Damaskokseen koordinoimaan ja tekemään yhteistyötä kohdataksemme yhteiset vihollisemme: siionistit ja terroristit.”

Kuten voitte kuvitella, Israelin pääministeri Benjamin Netanyahu ei istu toimettomana, kuten tämä Time of Israel'in raportti osoittaa koskien häntä ja Putin'ia käsittelemässä Syyrian jännitteitä kun Iran uhkaa Damaskoksesta käsin. The Times'in mukaan, ”Kaksi johtajaa keskustelivat myös Iranin ydinsopimuksesta ja Irakin Kurdistanista, sanoo Moskova.”

On tärkeää huomata, että kaikki tämä tapahtuu Yhdysvaltojen presidentin Donald Trumpin taustalla, hänen ansiokseen, kieltäytymällä Obaman Iran-diilin uudelleenpätevöittämisestä. Minusta sen ei kai pitäisi olla mikään yllätys, kun Ynet News'in mukaan Moskova kertoi Teheranille sen, että Venäjä on edelleen sitoutunut Iranin ydinsopimukseen.

- Riittää kun sanon, että tämä on täsmälleen sitä, mitä meille kerrottiin tapahtuvaksi aikojen lopussa, suhteessa profetioihin, kuten on Jesajan ja Hesekielin kirjoissa.
- Erityisesti, kun se liittyy Damaskoksen tuhoutumiseen Jesajan luvussa 17 ja sitä seuraavaan ydinhyökkäykseen Israelia vastaan Hesekielin luvussa 38.
- Jos et ole koskaan vedonnut Herran nimeen pelastuaksesi, kerjään sinua jo tänään tekemään niin ja olemaan lykkäämättä sitä enää kauemmaksi.
Pelastuksen ABC: A on tunnustamista, että olet syntinen – Roomalaiskirje 3:23 sanoo, että kaikki ovat syntiä tehneet ja ovat Jumalan kirkkautta vailla. B on uskomista. Roomalaiskirje 10:9-10 sanoo, että jos sinä sydämessäsi uskot, että Jumala on hänet kuolleista herättänyt, niin sinä pelastut. C on pyytämistä. Roomalaiskirje 10:9-10 myöskin sanoo, että jos sinä suullasi tunnustat, että ”Jeesus on Herra”, ja uskot sydämessäsi, että Jumala herätti hänet kuolleista, niin sinä pelastut. Room. 10:10, ”Sillä sydämen uskolla tullaan vanhurskaaksi ja suun tunnustuksella pelastutaan.” Roomalaiskirje 10:13 sanoo, että kaikki, jotka huutavat avuksi Herran nimeä, pelastuvat.


Arkisto suomennettuihin J.D. Farag'in profetiapäivityksiin vuosilta 2014-17 löytyy osoitteesta: http://nokialainen.blogspot.fi/p/pastori-jd-faragin-profetiapaivityksia.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com