Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

torstai 19. lokakuuta 2017

Tyyntä myrskyn edellä kun Iran ja Pohjois-Korea varautuvat yhteistuumin Yhdysvaltojen ja Israelin sotilaallisiin toimiin lähitulevaisuudessa!

Tässä erinomainen tuore suomentamani artikkeli ajankohtaiselta Rapture Ready -sivustolta, joka valaisee ja analysoi Pohjois-Korean ja Iranin keskinäistä suhdetta, jota tiivistää erityisesti molempien maiden vihamielinen suhtautuminen Amerikkaan. Tämä suhde, joka auttaa sotilaallisesti kumpaakin, tulee aiheuttamaan jossain vaiheessa vaaran länsimaille ja varsinkin Israelille. Yhdysvaltojen nykyinen presidentti Donald Trump onkin ottanut aivan toisenlaisen lähestymistavan kuin Barack Obama näitä aikoinaan presidentti Bush Jr:n ns. Pahan akseliin sisällyttämiä valtioita kohtaan. Pelättävissä on, että samalla luodaan puitteet 3. maailmansodalle.

----------------------

Tyyntä myrskyn edellä (The Calm Before the Storm) :: By Matt Ward

Published on: October 14, 2017 by RRadmin7 Category: General ArticlesMatt Wardhttp://www.raptureready.com/2017/10/14/the-calm-before-the-storm/

Pohjois-Koreaa ollaan manipuloimassa mestarillisesti Iranin taholta. Vaikkakin ne ovat kummallinen aisapari, Iran ja Pohjois-Korea ovat vakiintuneita liittolaisia, ja nykytapahtumia Itä-Aasiassa ei voida erottaa Syyriassa ja Lähi-idässä samanaikaisesti esiintyvistä tapahtumista.

Ei ole mikään salaisuus, että Iran ja Pohjois-Korea omaavat enemmän kuin pelkästään diplomaattisesti sydämellisen suhteen. Ne jakavat aktiivisesti yhteisiä strategisia päämääriä, ja nämä yhteiset tavoitteet ovat tuoneet ne yhä lähemmäksi toisiaan. Niinkin tuoreesti kuin viime kuussa, valtuuskunta Pjongjang'ista, jota johti parlamentin puhemies Kim Yong Nam, joka on rankattu toiseksi tärkeimmäksi henkilöksi Pohjois-Korean hierarkkisessa järjestelmässä, vietti kymmenen päivää Teheranissa hallituksen vieraana. Pohjoiskorealaiset tapasivat siellä Iranin armeijan ja tiedustelupalvelujen johtajia, samoin kuin Iranin teollisuusjohtajia. Keskustelut kautta linjan, sotilaalliset sekä teolliset neuvottelut, olivat identtisiä siinä kuinka maat voisivat syventää keskinäistä yhteistyötä kaikilla aloilla, jotta molemmat osapuolet voisivat saavuttaa laajat strategiset tavoitteensa.

Pinnalta katsoen maiden välinen suhde näyttää kummalliselta; Iran on shiia-teokratia, joka näkee itsensä ainoana todellisena islamin puolustajana, samalla kun Pohjois-Korea on virulenttisesti ateistinen hallinto. Kumpikaan, Iran ja Pohjois-Korea, ei jaa yhtäläisyyksiä etnisesti; eivätkä maat jaa mitään rajoja. Se, mitä ne jakavat, ollen mitä merkityksellisintä, on yhtäläisyys maiden geopoliittisissa päämäärissä.

Liittoutumalla Pohjois-Korean kanssa, vaikka ne ovat niin täysin vastakkaisia kaikilla muilla aloilla, Iran on pystynyt jatkamaan omien alueellisten hegemoniapyrkimysten ja ydinaseisiin liittyvien tavoitteiden kehittelyä. Iran käyttää hyväksi Pohjois-Koreaa, koska suhde antaa heille mahdollisuuden edistyä nopeammin omien ydinvoimaa koskevien tavoitteiden täyttämisessä ja koska se lisää heidän omaa valta-asemaansa Lähi-idässä, erityisesti Syyriassa. Suhde Pohjois-Korean kanssa on mahdollistanut heidän manipuloida tapahtumia Itä-Aasiassa, jotta he voivat riisua painetta itseään kohtaan kotona Lähi-idässä.

Se, mikä tekee tästä liitosta erityisen vahvan ja toimivan, on se, että sekä Iran että Pohjois-Korea ovat myöskin tehneet liitoksen molemminpuolisessa inhossa Amerikkaa ja amerikkalaisuutta kohtaan. Amerikan vihaaminen sitoo niitä molempia aktiivisesti yhteen.

Reaalisesti Iranin ja Pohjois-Korean välinen yhteistyö keskittyy ensisijaisesti kahteen alueeseen: ydinaseiden kehittämiseen ja ballististen ohjusten teknologiaan. Tämä yhteistyö on pitkäaikaista. Michael Green, Kansallisen turvallisuusneuvoston entinen vanhempi johtaja Aasiaa koskevissa asioissa, kertoo, että Iranin ydinohjelmaneuvotteluiden aikana, jotka pidettiin Yhdysvaltojen kanssa niinkin kauan sitten kuin maaliskuussa 2003, Pohjois-Korean valtuuskunnan johtaja vahvisti, että Pjongjang'illa oli ”ydinpelote” ja he uhkasivat ”laajentaa”, ”esitellä” ja ”viedä maaliin” pelotetta, ellei Yhdysvallat lopettaisi sen vihamielistä politiikkaansa. [1] Monet uskoivat tuolloin, että tämä viittaus ”ydinpelotteen maaliin viemisestä” liittyi Iraniin.

Iran etsii yhteistyötä Pohjois-Korean kanssa maan ydinaseohjelman kehittämistä varten, ja Pohjois-Korea etsii Iranin apua sen mannertenvälisten ballististen ohjusjärjestelmien kehitykselle. Pohjois-Korealla on pommi, ja Iranilla on luotettavat keinot toimittaa se perille; joten ne auttavat toisiaan vaihtamalla niiden ”knowhow'ta (tietotaitoa)”. [2]

Tässä kohtaa Barack Obaman presidenttiys tulee takaisin kummittelemaan tähän maailmaan, ennemmin kuin myöhemmin. Obama, hänen toisen kautensa loppua kohden, vapautti merkittäviä varoja Iranin hallinnolle, ja höllensi sitä, mikä oli aikaisemmin ollut tiukka pakotesysteemi Irania vastaan, tervehtien sitä tuolloin merkkinä Iranin ydinsopimuksen onnistumisesta. Se oli virhe.

Yhtäkkiä Iran, käteisrahan virratessa, käytti rahaa ostamalla huomattavia määriä aseita Pohjois-Koreasta, antaen siten Pjongjang'ille sellaiset taloudelliset resurssit, joita se tarvitsi epätoivoisesti sivuuttaakseen kansainväliset pakotteet, jotka oli määrätty sitä vastaan. Vielä tärkeämpää on, että höllentämällä pakotteita ja vapauttamalla varoja Iraniin mahdollistettiin epäsuorasti Pohjois-Korean jatkaa oman ydinaseohjelmansa rahoittamista, ohjelman, joka nyt on saavuttamassa täyttymyksensä meidän ajallamme. [3,4]

Pakotteiden helpottaminen on tarkoittanut myös sitä, että Yhdistyneiden Kansakuntien tai muiden kansainvälisten järjestöjen, kuten IAEA'n, on poikkeuksellisen vaikeaa havaita taitavaa yhteistyötä ja hienovaraisia rahoitustoimia, joita on esiintynyt Iranin ja Pohjois-Korean välillä, jotka kaikki saattavat osoittaa kansainvälisten sopimusten rikkomuksiin tai näistä yhteistyökuvioista paljastuviin signaaleihin, jotka ilmaisevat heidän oman ydinasekynnystilansa. Kaikki kiitokset Barack Obamalle.

Iran ei ole pysynyt hiljaa, samalla kun Pohjois-Korea on vanginnut maailman huomion. Viime viikolla 22. syyskuuta Iran julkaisi elokuvan, jossa se väitti testanneensa uutta, pitkälle kehitettyä ballistista ohjusjärjestelmää. Tämän uuden aseen, nimeltä Khoramshahr, arvioidaan omaavan kantaman, joka ylittää 2,000 kilometriä, laittaen lopulta koko Israelin helposti kantaman sisäpuolelle.

Iranilaisen julkaisun mukaan Khoramshahr pystyy kuljettamaan useita taistelukärkiä, ja se on myöskin – toisin kuin muut raakamuunnokset – poikkeuksellisen tarkka, koska se omaa kehittyneet livevideo-ohjausjärjestelmät, jotka on sisällytetty sen kartiomaiseen kärkeen. Tämä tarkoittaa sitä, että ohjus voidaan ohjata manuaalisesti kohteeseen etäältä. Khoramshahr, jos julkaisu pitää paikkansa, muodostaisi aivan toisenlaisen uhan Israelille kuin mikään, joka on ollut sitä ennen.

Kuitenkin huolimatta tästä ilmeisestä Iranin ydinsopimuksen rikkomisesta, ollen pantuna sivuraiteelle Itä-Aasiassa tapahtuvan versovan kriisin kautta, sitä on töin tuskin edes selostettu tärkeimpien tiedotusvälineiden toimesta Lännessä. Itseasiassa Yhdysvaltain armeija on jopa väittänyt, että tätä laukaisua ei ole tapahtunut ja heti poistanut asian listaltaan, hyläten sen suoralta kädeltä. Tämä ei kuitenkaan ole Israelin tiedustelupalvelujen ja israelilaisten sotilaiden näkemys; he eivät voineet olla enempää eri mieltä Yhdysvaltojen kanssa. He uskovat, että testi oli sallittu, ja että Iran on ylittämäisillään kynnyksen, sellaisen, joka voi pakottaa Israelin ryhtymään pikaisiin toimiin.

Israel on nopeasti lähestymässä pistettä, jossa voimakkaat puheet ilmaisten tuomitsemista Iranin tunkeutumista vastaan Syyrian sisäpuolelle, tai koskien heidän aseohjelmiaan, eivät ole tarpeeksi. Vaara Israelille on tulossa liian suureksi. Hyvin pian Iran tulee saavuttamaan pisteen, samoin kuin Pohjois-Korea, jossa niillä on todella luotettava ja kuljetuskelpoinen ydinasejärjestelmä. Kun tämä piste saavutetaan, Iranista tulee suurin eksistentiaalinen uhka Israelin jatkuvalle olemassaololle kansallisvaltiona sen perustamisesta lähtien vuonna 1948.

Tässä vaiheessa ainoa lohdullinen puoli on Donald Trump. Toisin kuin Obaman ajattelematon, ja jotkut saattavat puhua leväperäisestä suhtautumisesta Iranin uhkaan, merkit ovat nyt sellaiset, että presidentti Trump aikoo aloittaa toisenlaisella lähestymistavalla. On lisääntyvää spekulaatiota, jota presidentti itse on ruokkinut, että hän on ryhtymäisillään jonkinlaiseen lopullisen toiminnan muotoon; joko haastaen suoraan Pohjois-Korean ydinohjelman tai ollen vahvistamatta Iranin ydinsopimusta.

Maailma on varautumassa siihen, mitä on tulossa; ja paljon siitä, mitä voi lähiaikoina seurata, on täysin arvaamatonta. Mutta yhdestä asiasta voimme olla varmoja: Jos Trump lopettaa Iranin ydinsopimuksen tai ryhtyy johonkin suoraan toimintaan Pohjois-Koreaa vastaan, niin tämä hetki voi todellakin olla tyyntä myrskyn edellä. Todellista Pandoran lipasta saatetaan olla aukaisemassa. [Lippaan aukaisemiseen kuuluu Yhdysvalloille tyypillinen FalseFlag-isku, josta on ennustettu mm. I, Pet Goat 2 -filmissä vuodelta 2012 (Second 9/11). Suom. huom.]


Lähteet:

[1] http://www.heritage.org/asia/commentary/while-north-korea-and-iran-collaborate-china-covers

[2] http://www.telegraph.co.uk/news/2017/09/09/exclusive-north-korea-secretly-helped-iran-gain-nuclear-weapons/

[3] http://www.express.co.uk/news/world/844704/North-Korea-news-United-States-sanctions-sell-weapons-Syria-Iran-Donald-Trump-World-War-3

[4] http://edition.cnn.com/2017/09/14/politics/north-korea-iran-nuclear-weapons-program/index.html

wardmatt1977@gmail.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com