Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

sunnuntai 22. lokakuuta 2017

Nykypäivän tapahtumat maailmalla osoittavat Raamatun profetian toteutumista yhä tiiviimmin!

Tässä tunnetun amerikkalaisen kirjailijan ja evankelistan, pastori Hal Lindsey'n (87-vuotias), tuore viikkoraportti viime perjantailta, jossa hän sovittaa nykypäivän tapahtumia yhteen Raamatun profeetallisen sanan kanssa. Erityisesti hän ottaa esille Pohjois-Korean ja Iranin kasvavan uhan, ja vaikka Lindsey on Trump-mielinen, niin hän osaa ottaa Trumpin julkisista puheista esille totuuden Iranin ydinsopimuksesta. Uutiskirjeen lopuksi lyhyt evankeliointiosuus. Viikkoraportin suomensi: Olli R.

--------------------

News from Hal Lindsey Media Ministries

October 20th, 2017

Kuusikymmentä vuotta olen opettanut asioista, joita näemme nykyään joka päivä.

En ole erityinen. Raamattu on minun käsitykseni ja ilmoitukseni. Kun tutkin sitä, pyydän Pyhää Henkeä valaisemaan Hänen sanaansa. Voit itsekin tehdä saman asian.

Kun aloitin Raamatun profetiasta opettamisen, uutisjuttuja, jotka olivat yhtäpitäviä ja vahvistivat profetiaa, tuli muutaman kuukauden välein. Lopulta niitä tuli muutaman viikon välein. Sitten niitä tuli muutaman päivän välein.

Viime kuukausina se on ollut heltymätöntä. Uutislähetykset ovat tulleet apokalyptisiksi.

Kun työskentelen tässä televisio-ohjelmassa, niin vaikein osa ei ole löytää asioita, joista puhua. Se on sen päättämistä, mitä jättää pois!

Viime viikon uutisotsikot pelkästään kuulostivat kuin Raamatun profeettojen ennustuksilta. Siksi ohjelmani esittely sanoo, ”Yesterday's prophecies, today's headlines! (Eilispäivän profetiat, tämänpäivän uutisotsikkoja!)”

Sotia ja sotahuhuja:

Äskettäin puolustusministeri James Mattis antoi varoituksen USA:n armeijalle. The Army Times'in otsikossa lukee: ”Mattis to Army: 'Stand ready' if North Korea diplomacy fails (Mattis armeijalle: 'Olkaa valmiita' jos diplomatia Pohjois-Korean kanssa epäonnistuu).”

Havaijin yliopisto julkaisi sähköpostiviestin, jossa kerrotaan, mihin toimiin on ryhdyttävä ”ydinasehyökkäyksen tapauksessa”.

Somaliassa kuorma-autopommit tappoivat yli 270 ihmistä ja lisäksi loukkaantuneita oli yli 300.

Lokakuun 4. päivänä neljä amerikkalaista sotilasta joutui väijytykseen ja heidät tapettiin Niger'issä.

Viikoittain Pohjois-Korea antaa uuden uhkauksen ydinsodasta. Mutta päivittäin sen armeijan 6,000 tietokonehakkeria yrittää varastaa salaisuuksia ja rahaa sekä aiheuttaa tuhoa vapaiden kansakuntien keskuudessa.

Venäjä harjoittaa myös kybersodankäyntiä. Kotimaan turvallisuusvirasto väittää, että vuonna 2016 Venäjä yritti hakkeroida 21 osavaltion vaalijärjestelmiä. Todisteet osoittavat, että venäläiset ovat tehneet samanlaisia yrityksiä useissa läntisissä valtioissa.

Nälänhädät:

Äskettäin Yhdistyneiden Kansakuntien uutiskeskus raportoi, että ”Kaksikymmentä miljoonaa ihmistä on vaarassa kuolla nälkään Etelä-Sudanissa, Somaliassa, Jemenissä, ja Nigerian koillisosassa.” Maailman elintarvikeohjelma (World Food Program) kutsui nykyistä elintarvikekriisiä ”...ennennäkemättömäksi...”

Ruttotaudit:

Historiansa tappavimpien ja kaikkein kalliimmiksi käyvien maastopalojen keskellä Kalifornian osavaltion täytyi julistaa hätätila Hepatiitti A:n puhkeamisen vuoksi!

Maanjäristykset:

Viime viikolla USA Today raportoi: ”Yellowstonen kansallispuistossa ja sen ympäristössä työskentelevät tiedemiehet sanovat, että turistinähtävyyden alla istuva supertulivuori voi räjähtää pikemmin kuin luullaankaan, ollen purkaus, joka voisi pyyhkiä elämän maaplaneetalta.” ”...pyyhkiä elämän maaplaneetalta!” Se ei ole mikään TV-evankelista tai salaliittohörhö, joka sanoo sen. Ne ovat tiedemiehiä, joiden uskotaan olevan riittävän arvostettuja suuressa kansainvälisessä sanomalehdessä!

Nyt Raamattu ei sano, että tulivuorenpurkaus tulee pyyhkimään elämän maaplaneetalta. Mutta se puhuu useista suurista maanjäristyksistä, joita tapahtuu tulevan Ahdistuksen aikana, käsittäen sen, joka on suurempi kuin mikään ihmiskunnan historiassa.

Ilmestyskirja 16:18 sanoo, ”...ja tuli suuri maanjäristys, niin ankara ja suuri maanjäristys, ettei sen vertaista ole ollut siitä asti, kuin ihmisiä on ollut maan päällä.”

Voisiko se olla Yellowstone?

Suuri ”luopumus”:

Tänään näyttää siltä, että kokonaiset kirkkokunnat ovat luopumassa aidosta evankeliumista. Melkein säännöllisesti luemme suurista seurakuntaorganisaatioista, jotka viralliset omaksuvat hengellisiä kantoja, jotka ovat täysin vastakkaisia Jumalan Sanan opetusten kanssa. Ja monet seurakunnat, jotka edelleen saarnaavat todellista evankeliumia, menettävät jäseniä, jotka ovat loukkaantuneita pastorin Raamattuun perustuvasta saarnaamisesta sellaisia käytäntöjä vastaan, kuten samaa sukupuolta oleva avioliitto ja abortti.

Voisin jatkaa yhä vain, mutta saanet yleiskuvan. Olemme uuden aikakauden jyrkänteellä. Armon aika on nopeasti lähestymässä loppuaan.

Tämä merkitsee sitä, että Kristuksen seurakunnan tempaus on hyvin, hyvin lähellä.

Valmistaudu!

Viime viikolla presidentti Donald Trump raivostui vasemmistolle ja ärsytti joitain meidän länsimaisista liittolaisistamme.

Mitä hän teki, joka oli niin kauheaa? Hän kertoi totuuden.

Hän ilmoitti maailmalle, että Iran ei noudata osuuttaan sopimuksesta niin sanotussa ”Iranin ydinsopimuksessa”. Joten hän sanoi, että hän ei enää ”vahvista” Yhdysvaltain kongressille sitä, että Iran noudattaa sopimusta.

Hän vain sanoo jotain, jonka Länsi on tiennyt sopimuksen allekirjoittamisesta lähtien.

Nyt, riippumatta siitä, mitä kuulet Iranin tai heidän ystäviensä suusta valtavirran medioissa, presidentti ei vedä Yhdysvaltoja pois sopimuksesta aivan vielä. Ja hän ei ole särkemässä sitä asettamalla uudelleen taloudellisia pakotteita Irania vastaan. Sen sijaan hän tekee jotain, joka vasemmiston mielestä on paljon pahempaa. Hän sysää asian suoraan Yhdysvaltain kongressin syliin. Ja he eivät halua sitä, koska se tarkoittaa, että he joutuvat tekemään päätöksen ja olisivat osasyyllisiä, jos se ei toimi.

Mutta kun kuulemme vasemmiston napinaa, voisit luulla, että presidentti Trump on julistanut 3. maailmansodan tai viskannut maailman takaisin 19. vuosisadalle!

Se on kaukana keneltä tahansa mediassa tai keskustavasemmistossa, jotta he ottaisivat opikseen Pohjois-Koreasta. Heikot Yhdysvaltojen ja YK:n poliittiset menettelytavat sallivat Pohjois-Korean rakentaa ydinaseita – yhdessä ohjusten kanssa, jotka kuljettavat niitä. Nyt Pohjois-Korea käyttää tätä arsenaalia kiristääkseen koko maailmaa.

Mutta vaikka Iran noudattaisi ydinsopimuksen (josta presidentti Trump sanoo, että se on kenties huonoin sopimus, jonka Amerikka on koskaan tehnyt kenenkään kanssa) sääntöjä, se pystyy joka tapauksessa pian luomaan oman ydinasearsenaalinsa.

Ollaksemme tarkkoja, niin samalla kun P5+1 maat tekivät ”diilinsä” Iranin kanssa, he muuttivat Lähi-idän voimatasapainoa. He asettivat Iranin voimakkaimmaksi muslimivaltioksi tuolla alueella. He vaihtoivat pitkän aikavälin rauhan ja turvallisuuden lyhytaikaiseen poliittiseen saavutukseen. He muuttivat radikaalien islamistiterroristien johtaman köyhän maan rikkaaksi valtioksi, jota johtavat radikaalit islamistiterroristit. Ja Iranin johtajat ovat yhtä radikaaleja kuin ISIS.

Kaiken tämän lisäksi Iran on Pohjois-Korean uskollinen kauppakumppani. Ja se on ongelma.

Nämä kaksi roistohallintoa toimivat käsi kädessä. Pohjoiskorealaisilla on ydin- ja ohjusteknologiaa, mutta ei rahaa. Iran haluaa ydin- ja ohjusteknologiaa, ja johtuen presidentti Obaman ”diilistä” Iranin kanssa, he ovat nyt lastattuja rahoilla.

Se on helvetissä tehty avioliitto.

Tämä on tärkeää, koska Hesekiel 38 kertoo meille, että viimeisinä päivinä Venäjä ja Persia (nykyajan Iran) johtavat kansojen konfederaatiota taistelussa Israelia vastaan. Jos tämän sopimuksen sallitaan pysyä voimassa, se tarkoittaa sitä, että Iran, joka hyökkää Israelia vastaan, tulee olemaan ydinaseistettu Iran.

Lopuksi, tällä viikolla, käsittelen yksityistä ilmoitusta – joka oli myös profetia – jonka Jeesus antoi opetuslapsilleen.

Matteuksen luvussa 16:18, Jeesus sanoi, ”Ja minä sanon sinulle: sinä olet Pietari, ja tälle kalliolle minä rakennan seurakuntani, ja tuonelan portit eivät sitä voita.”

Sana, joka on käännetty ”seurakunnaksi (church)” on ”ekklesia”. Tähän hetkeen asti tätä sanaa ei ollut koskaan käytetty tässä erityisessä mielessä. Tapahtuma oli Pietarin julkinen tunnustus, että Jeesus on ”Messias, elävän Jumalan Poika.” [Matteus 16:16]

Pietari oli ensimmäinen opetuslapsi, joka teki tämän tunnustuksen.

Alkuperäisessä kreikankielessä on selvää, että seurakunnan perustus ei ole itse Pietari. Sana ”Pietari (Peter)” tai ”Petros” on maskuliini. Se ei sovi yhteen sanan ”kallio (rock)” tai ”petra” kanssa, joka on neutraali sukupuoli. Perusta, josta Jeesus puhui, oli Pietarin uskontunnustus Jeesukseen, ”Messiaaseen, elävän Jumalan Poikaan.” Se on se, mikä tuo ihmisen osaksi yhtä todellista seurakuntaa – Kristuksen ruumista.

Se oli myös profetia. Jeesus sanoi, ”...minä rakennan seurakuntani....” Hän ei voinut rakentaa sitä tuolloin, koska Israel ei ollut tehnyt lopullista hylkäämistään Hänestä Messiaana ja Pyhä Henki ei ollut vielä päässyt tekemään vaikutustaan ihmeelliseen liittoon uskovan ja Kristuksen välillä. Se oli kaikki vasta tulossa.

Mutta se tapahtui pian sen jälkeen. Ja nyt Jeesus Kristus itse ottaa pysyvän asuinsijan jokaisen uskovan sisällä, kun me teemme henkilökohtaisen tunnustuksemme Jeesuksesta ”Messiaana, elävän Jumalan Poikana” ja hyväksymme ilmaisen anteeksiannon lahjan synneistämme, jotka Hän lunasti uhrauksellaan Golgatalla.

Tässä se, miten Jeesus itse kuvasi tuota liittoa: ”Sinä päivänä te ymmärrätte, että minä olen Isässäni, ja että te olette minussa ja minä teissä.” [Johannes 14:20]

Kristus teissä, kirkkauden toivo! [Kolossalaiskirje 1:27]

Älä missaa tämän viikon raporttia täällä sunnuntaina.

God Bless,

Hal Lindsey

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com