Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

tiistai 17. lokakuuta 2017

Stephen Paddock ja Nooan päivät Yhdysvalloissa – pahuus kasvaa maailmassa

Tässä tuore suomentamani artikkeli profeetalliselta Rapture Ready -sivustolta, jossa kerrotaan pahuudesta maan päällä menneisyydessä Raamattua lainaten ja sitten nykyisestä pahuudesta, joka vertautuu Nooan päivien pahuuteen, joka on merkkinä Jeesuksen takaisintulolle. Tästä suuresta aikain turmeluksesta parhain esimerkki nähtiin lokakuun alussa 2017, kun sydämeltään erittäin paha henkilö murhasi ampumalla enemmän viattomia ihmisiä kuin on koskaan tapahtunut USA:n historiassa.

-----------------------

Pahuuden päivä (A Day of Wickedness) :: By Daymond Duck

Published on: October 14, 2017 by RRadmin7 Category: Daymond DuckGeneral Articles

http://www.raptureready.com/2017/10/14/a-day-of-wickedness/


Jeesus kertoi opetuslapsilleen tulemuksensa merkeistä kun Hän sanoi, ”Sillä niinkuin oli Nooan päivinä, niin on Ihmisen Pojan tulemus oleva.” (Matt. 24:37)

Aatamin ja Eevan luomisen jälkeen meillä on tarina Kainista ja Aabelista. Jumalan Sanassa lukee, ”Ja Kain sanoi veljellensä Aabelille: "Menkäämme kedolle". Ja heidän kedolla ollessansa Kain karkasi veljensä Aabelin kimppuun ja tappoi hänet.” (1. Moos. 4:8)

Kainin synti painoi häntä. Hän sanoi Jumalalle, ”Syyllisyyteni on suurempi, kuin että sen kantaa voisin.” (1. Moos. 4:13)

Hän lähti Herran läsnäolosta, meni naimisiin, sai pojan, ja perusti kaupungin (1. Moos. 4:16-17).

Viisi sukupolvea myöhemmin, Kainin suurella, suurella, suurella lapsenlapsella, Lemek'illä, oli kaksi vaimoa; ja hän tappoi kaksi miestä. (1. Moos. 4:19,23)

Aika kului, ”Mutta kun Herra näki, että ihmisten pahuus oli suuri maan päällä ja että kaikki heidän sydämensä aivoitukset ja ajatukset olivat kaiken aikaa ainoastaan pahat...” (1. Moos. 6:5)

”Mutta maa turmeltui Jumalan edessä, ja maa tuli täyteen väkivaltaa.” (1. Moos. 6:11)

Huomaa tarinat ja synnin eteneminen: murha, henkinen tuska, asuivat kaupungissa, monia vaimoja, useita murhia, suurta pahuutta, mielet joissa jatkuvasti on pahoja ajatuksia, ja väkivaltaa kaikkialla.

Jeesus sanoi, ”He söivät, joivat, naivat ja menivät miehelle, aina siihen päivään asti, jona Nooa meni arkkiin; ja vedenpaisumus tuli ja hukutti heidät kaikki.” (Luuk. 17:27)

Stephen Paddock oli väkivaltarikollisen poika, joka vietti vuosia vankilassa. Hän meni kaupunkiin (Las Vegas, synnin pesä (Sin City), maailman uhkapelien pääkaupunki), paikkaan, jolla on maine helpoista avioliitoista, helpoista avioeroista, laillisesta prostituutiosta, strippiklubeista ja paljon muusta.

Hän sai huoneen Mandalay Bay'n lomakeskuksesta ja kasinosta, josta on näkymä maan kantrimusiikin festivaalille.

Hän oli eronnut kahdesti ja vietti aikaa naisten kanssa, joihin ei ollut avioliiton myötä sitoutunut. Hänet kuultiin sattumalta kertomassa naisesta, jonka kanssa hän asui, ja että mies kuulemma omisti hänet.

On näyttöä siitä, että hänellä oli mielenterveysongelmia (kuten Kain, joka ei tehnyt parannusta, mutta ei voinut kantaa syyllisyyttään), koska hän käytti ahdistuslääkitystä, diatsepaamia (Valiumia).

Itseasiassa nainen, jonka kanssa hän asui (ja jonka kanssa hänellä meni sukset ristiin), sanoi, että mies makasi sängyssä valittaen ja huutaen, ”Oi Jumalani (Oh, my God)!”

On näyttöä siitä, että hän ajatteli jatkuvasti pahaa. Koska hänen suunnitelmansa oli niin yksityiskohtainen, jotkut viranomaiset sanoivat, että hänen on täytynyt saada apua muilta.

Hän murhasi 59 viatonta ihmistä, ja yli 500 loukkaantui johtuen hänen pahuudestaan. Se oli vain Jumalan armoa, ettei uhreja ollut enempää.

Niin suurta kuin hänen pahuutensa olikin, Hra Paddock'illa oli ilmeisesti suurempi pahuus mielessään. Hän yritti laukaista voimakkaan räjähdyksen ampumalla lähellä oleviin säiliöihin, jotka olivat täynnä lentopolttoainetta. Hän matkusti Bostoniin ja Chicagoon tarkistamaan muita mahdollisia kohteita. Hänen autossaan oli jälkiä pommintekoaineista, jne.

Neljä päivää Paddock'in kauhistuttavan teon jälkeen, Tri Franklin Graham, epäilemättä yksi maailman johtavista saarnamiehistä tänäpäivänä, lähetti Facebook-viestin varoituksella, että pahuus on kasvamassa Amerikassa. Hänen viestinsä kehotti ihmisiä tutkimaan pahuutta sydämissään.

Mietin, että ajatteliko Tri Graham sitä mitä Jeesus sanoi, liittyen Nooan päiviin, kun hän lähetti viestinsä.

Ja jotain muutakin oli mielessäni.

Elokuun 21. päivänä 2017, Yhdysvallat koki täydellisen auringonpimennyksen. Koska pimeys oli yksi Egyptin kymmenestä vitsauksesta ja varoitus Jumalalta Faaraolle parannuksentekoon, niin jotkut juutalaisrabbit ja useat amerikkalaiset pastorit sanoivat USA:n yllä näkyneen auringonpimennyksen olleen varoitus Jumalalta, jotta Yhdysvallat katuisi.

Monista syistä johtuen he uskoivat, että Jumala antoi Amerikalle 40 päivää (Niinivellä oli 40 päivää, Jeesusta koeteltiin erämaassa Saatanan toimesta 40 päivää, Goljat piinasi Israelia 40 päivää, Nooan päivinä satoi 40 päivän ajan, Mooses oli Siinain vuorella 40 päivää sen jälkeen kun Israel teki kultaisen vasikan, jne.). Jotkut näistä juutalaisista rabbeista ja pastoreista sanoivat, että nämä 40 päivää alkaisivat aamulla auringonpimennyksen jälkeen ja loppuisivat syyskuun 30. päivänä.

Ensimmäinen päivä 40 päivän päättymisen jälkeen oli 1. lokakuuta 2017. Se oli pahuuden päivä, ja on mietittävä, oliko Jumala poistanut suojelevan kätensä, joka on usein varjellut Yhdysvaltoja.

Sinä päivänä Stephen Paddock'in pahuus oli suurta. Useiden kauhistuttavien minuuttien ajan hänen ajatuksensa olivat koko ajan pahat, kun hän ampui enemmän ihmisiä kuin yksikään henkilö ennen häntä on koskaan ampunut tämän kerran niin suuren kansakunnan historiassa.

Kun kansakunta hylkää Jumalan, pahuus kasvaa, ja tällaisia asioita tulee tapahtumaan ikäänkuin synnytyskipuina.

Mitä seuraavaksi? Minne suuntaamme täältä?

Prophecy Plus Ministries, Inc.
Daymond & Rachel Duck
duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com