Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

keskiviikko 4. lokakuuta 2017

Käynnissä hengellinen taistelu Amerikasta, joka liittyy Jumalan profeetalliseen suunnitelmaan Israelia varten

Tässä pastori J.D. Farag'ilta tuore erikoisprofetiapäivitys, jossa hän valaisee Amerikan nykytilannetta profeetallisen sanan valossa. Tähän vallitsevaan tilaan liittyy pahan henkimaailman pyrkimys tuhota juutalaiskristillinen perintö, jota Amerikka on vaalinut tähän asti. Ilmeisesti Jumala sallii näiden demonisten entiteettien onnistua Amerikan suhteen, jotta Hänen aivoituksensa toteutuisivat Israelin kohdalla, joka on ollut Yhdysvaltojen suojeluksessa. Pastori ottaa esille monia asiaankuuluvia raamatunkohtia, joissa on profetiaa nykypäivälle ja lähitulevaisuutta silmälläpitäen. Aiheellisen profetiapäivityksen suomensi: Olli R.

-------------------------

Special Prophecy Update October 1st, 2017


J D Farag on egyptiläisjordanialainen Havaijin Kaneohe'n Calvary Chapel-seurakunnan perustajapastori, jolla on ainutlaatuinen arabinäkökulma Lähi-Idän tapahtumiin ja terve eskatologia. Hän osaa käyttää internettiä esimerkillisen tehokkaasti, kuten ylläolevista linkeistä voi päätellä. Seuraavassa suomennetut ”notet” Lähi-Idän profetiapäivitykseen 1.10.-17. Ne ovat erinomainen tiivistelmä puheesta. Suom. huom.

http://calvarychapelkaneohe.com/mp3/Mideast/Mid-East_Update_2017-10-01.pdf

Pastori J.D. selittää kuinka se, mitä tapahtuu Amerikassa ja Amerikalle on todellisuudessa hengellinen taistelu, johon liittyy Jumalan profeetallinen suunnitelma Israelia varten.


- Aion tehdä erikoisprofetiapäivityksen tänään johtuen monista syistä, joista yksi on se, että tulen olemaan poissa paikan päältä pari viikkoa.
- Tämä siksi, että sunnuntaina 7. lokakuuta minulla on etuoikeus puhua Jan Markell'in Understanding the Times -konferenssissa.
- Se on klo 9-17 Grace Church -kirkossa Eden Prairie'ssa Minnesotassa, ja siellä on CD- ja DVD-levyjä saatavilla tapahtuman jälkeen.
- Puhujiin sisältyvät Michele Bachmann, joka toimi Yhdysvaltain Kongressin edustajana ja oli vuoden 2012 presidenttiehdokas.
- Tri. Mark Hitchcock, jonka kanssa meillä oli etuoikeus puhua täällä Calvary Chapel Kaneohe (CCK) -seurakunnassa. Mark toimii pastorina Faith Bible Church -seurakunnassa Edmond'issa, Oklahoman osavaltiossa.
- Amir Tsarfati, joka on myös puhunut täällä meillä, ja jos Herra viipyy, aiomme mennä Israeliin marraskuussa 2018.
- Konferenssin jälkeen lähden Minnesotasta Virginiaan, jossa minulla on etuoikeus siirtyä Liberty Universityyn kahden päivän ajaksi.
- Siellä tapaan useita kristittyjä arabiopiskelijoita Keith Jennings'in kanssa, joka on Stand with Israel Club'in (Seiso Israelin rinnalla -klubi) puheenjohtaja.
- Arvostan rukouksianne erityisesti kohdistettuna näille arabiveljille ja -sisarille Kristuksessa liittyen heidän kasvatukseensa Israelista.
- Virginian Liberty Universityn jälkeen lähden Oklahomaan, jossa minulla on etuoikeus puhua Blessed Hope Prophecy -foorumissa.
- Prophecy Watchers'in Gary Stearman järjestää tämän kolmipäiväisen konferenssin, jossa on 33 puhujaa ja minä olen yksi heistä.
- Voit halutessasi käydä verkossa prophecywatchers.com -sivustolla, koska uskon, että tämä konferenssi on saatavilla suorana lähetyksenä.
- Toinen syy, miksi teen erikoisprofetiapäivityksen tänään, on siksi, että nyt sattuu olemaan hyvin erityinen ehtoollissunnuntai.
- Tänään on myös 1-vuotisjuhlapäivä, kun Jumala ihmeellisesti antoi meille mahdollisuuden täydentää ja hallita tätä kaunista kirkkorakennusta.
- Ensimmäinen jumalanpalveluksemme tässä uudessa kirkossa oli vuosi sitten sunnuntaina, lokakuun 2. päivänä, ja haluan, että juhlimme kaikkea sitä mitä Jumala on tehnyt.
- Haluan huudahtaa jokaiselle kiitokset niistä kaikista ystävällisistä sanoista ja kommenteista koskien tyttäreni Sabian YouTube -videota, jossa hän laulaa USA:n avoimissa tenniskisoissa (US Open).
- Se vaan oli aikamoinen siunaus sen uskomattoman polemiikin valossa joka koskee kansallishymnimme laulamista nykyään.
- Itseasiassa tämä on se, mistä Herra tuntemusteni vuoksi haluaisi minun puhuvan tänään, nimittäin siitä, mikä todella on näiden viimeaikaisten mielenosoitusten takana.
- Sanoisin, että tämä ei ole poliittista, rodullista, tai edes moraalinen asia, vaan kaikki mitä näemme tapahtuvan tämän asian suhteen, on todellakin hengellistä.
- Vien sen askeleen pidemmälle ja ehdotan, että paitsi tämä on hengellistä, väitän, että se on raamatullista, koska kaikki se liittyy Raamatun profetiaan.
- Anna minun selittää kuinka tulen tähän johtopäätökseen. Ensinnäkin, tämä ei ole lihan ja veren, tai republikaanin ja demokraatin, keskinäistä taistelua, vaan se on hengellinen taistelu.
Efesolaiskirje 6:10-12 (KR 33/38) ”Lopuksi, vahvistukaa Herrassa ja hänen väkevyytensä voimassa. Pukekaa yllenne Jumalan koko sota-asu, voidaksenne kestää perkeleen kavalat juonet. Sillä meillä ei ole taistelu verta ja lihaa vastaan, vaan hallituksia vastaan, valtoja vastaan, tässä pimeydessä hallitsevia maailmanvaltiaita vastaan, pahuuden henkiolentoja vastaan taivaan avaruuksissa.”
- On mielenkiintoista huomata, että tässä luetellaan neljä demonisten entiteettien tasoa siinä mielessä, että niillä on eri luokitukset ja ohjeistukset.
- Syy, miksi mainitsen tästä, johtuu siitä, että se on samanlaista kuin viranomaisten asettaminen eri tehtäviin kun tulee kyse lainvalvonnasta ja armeijasta.
- Toisin sanoen näillä saatanallisilla entiteeteillä on demonista valtaa hallita tiettyjä alueita perustuen niiden hengellisiin asemiin ja arvoasteeseen.
- Olen henkilökohtaisesti sitä mieltä, että hengellisessä maailmassa on voimakkaita hallitsijoita, jotka on nimenomaan määrätty näille tonteille.
- Niinpä ne ikäänkuin toteuttavat paholaisen metkuja edesauttaakseen paholaisen valtakuntaa taistelussa valon valtakuntaa vastaan.
- Tästä syystä sekä Amerikan Yhdysvallat että Israel ovat härän-silmässä, jos tahdomme ilmaista sen näin, ja ovat tällaisen hyökkäyksen alla.
- Mennäänpä tiettyihin Raamatun profetioihin, jotka puhuvat Israelin olemassaolosta ja Yhdysvaltojen näkyvästä poissaolosta.
- Yksi tällainen profetia ei ole mikään muu kuin tunnettu profetia Hesekielin luvuissa 38-39, jossa meille kerrotaan, että Israel on irrallinen (tai erillinen).
- Vaikka, kuten jotkut uskovat, on olemassa epämääräinen viittaus Yhdysvaltoihin ja Yhdistyneeseen kuningaskuntaan 38. luvun jakeessa 13, niin parhaimmillaan ne vain protestoivat Saudi-Arabian kanssa.
- Toinen profetia, joka puhuu siitä, että Israel seisoo yksinään erossa Amerikasta, joka on puolustanut sitä, on profetia Sakarjan kirjan luvussa 12.
- Tämä profetia on täsmällisempi yksityiskohdissaan liittyen Jerusalemiin ja kaikkiin sitä ympäröiviin ihmisiin ja kansakuntiin, jotka käyvät sitä vastaan.
- Se, mikä tekee tästä profetiasta niin mielenkiintoisen, on, että se antaa meille tietoja niistä tahoista, jotka pyrkivät jakamaan Jerusalemin rajat.
Sakarja 12:1-3 (KR 33/38)”Ennustus, Herran sana Israelista. Näin sanoo Herra, joka on jännittänyt taivaan ja perustanut maan ja joka on luonut ihmisen hengen hänen sisimpäänsä: Katso, minä teen Jerusalemin juovuttavaksi maljaksi kaikille kansoille yltympäri, ja myös Juudan kohdalle se on tuleva Jerusalemia piiritettäessä. Ja sinä päivänä minä teen Jerusalemin väkikiveksi kaikille kansoille: kaikki, jotka sitä nostavat, repivät pahoin itsensä; ja kaikki maan kansakunnat kokoontuvat sitä vastaan.”
- Tässä tulee se, mihin pyrin tällä kaikella: Yhteinen nimittäjä on, että Amerikan Yhdysvallat ei seiso Israelin vierellä.
- Tämä näyttäisi osoittavan, että jotain on täytynyt tapahtua kerran niin mahtavalle kansakunnalle maan päällä, jotta näin voisi olla.
- Kysymys kuuluu, mitä tapahtuu Amerikalle? Et ehkä pidä tästä vastauksesta, mutta uskon, että se on jo tapahtumassa Yhdysvalloille.
- Amerikkaa ei olla systemaattisesti purkamassa ja tuhoamassa ainoastaan sisältä käsin, vaan Amerikka on hävittämisen kohde ulkopuoleltakin.
- Olen usein kertonut kuinka Amerikka, johon muutin Lähi-idästä nuorella iällä, ei ole se Amerikka, jossa nykyisin asun.
- Ettet luulisi, etten ole isänmaallinen, haluan kiirehtiä sanomaan, että jos vanhempani eivät olisi tulleet tänne, en tiedä olisinko enää elossa.
- Valitettavasti tämä käynnissä oleva liikehdintä, joka on saavuttanut vetovoimaa ja vauhtia, tuhotakseen meidän juutalaiskristillisen perintömme, on menestymässä.
- Kai meidän ei pitäisi olla yllättyneitä, kun on kyse Israelista, että Saatana on pyrkinyt poistamaan kaikki todisteet juutalaisesta olemassaolosta.
- Tämän yksin pitäisi vahvistaa ja todentaa sekä juutalaiset että kristityt, tai kuten Koraani viittaa meihin, ”kirjan kansa”.
- Toivon, että ystävällisesti kestät minua vielä hieman, kun yritän käsitellä edellämainittua kysymystä siitä, mitä tapahtuu Yhdysvalloille.
- Vaikka Yhdysvaltojen poissaolosta on runsaasti spekulaatioita, on joitain indikaattoreita, jotka voivat auttaa ymmärtämään tätä asiaa paremmin.
- Kuitenkin ensiksi minun mielestä olisi hyvä pohtia, että ”miksi (why)” näin tapahtuu sanan ”mitä (what)” perässä. Miksi Amerikka olisi tuhoamisen kohde?
- Suonet anteeksi ylipelkistämisen, jolla vastaan tähän, mutta tunnussanana on ”Israel”, niin että meidät on poistettava tieltä.
- Toisin sanoen, jos ja kun Amerikalle tapahtuu jotain, niin silloin emme voi tulla puolustamaan Israelia, ja vain Jumala voi ja tahtoo niin.
- Tämän vuoksi uskon, että Iran työskentelee käsi kädessä Pohjois-Korean kanssa, joka itseasiassa voisi käynnistää ydinhyökkäyksen meitä vastaan.
- Samalla kun tämä voi olla uskottava skenaario, haluaisin myöskin ehdottaa, että on erittäin todennäköistä sekin, että ylöstempaus selittäisi meidän kansakuntamme poissaoloa.
- Ajatus tässä on se, että kristittyjen äkillinen katoaminen, joista osa pitää hallussaan avainvirkoja työelämässä, perkaisi Amerikan sisälmykset.
- On olemassa toinenkin uskottava skenaario, joka on, että kaikki edellämainitusta laskeutuu äkillisen tuhon tavalla, kun me menemme ylös.
1. Tessalonikalaiskirje 5:3 (KR 33/38)”Kun he sanovat: "Nyt on rauha, ei hätää mitään", silloin yllättää heidät yhtäkkiä turmio, niinkuin synnytyskipu raskaan vaimon, eivätkä he pääse pakoon.”
Luukas 21:32-36 (KR 33/38)”Totisesti minä sanon teille: tämä sukupolvi ei katoa, ennenkuin kaikki tapahtuu. Taivas ja maa katoavat, mutta minun sanani eivät katoa. Mutta pitäkää vaari itsestänne, ettei teidän sydämiänne raskauta päihtymys ja juoppous eikä elatuksen murheet, niin että se päivä yllättää teidät äkkiarvaamatta niinkuin paula; sillä se on saavuttava kaikki, jotka koko maan päällä asuvat. Valvokaa siis joka aika ja rukoilkaa, että saisitte voimaa paetaksenne tätä kaikkea, mikä tuleva on, ja seisoaksenne Ihmisen Pojan edessä.”
Heprealaiskirje 2:2-4 (KR 33/38)”Sillä jos enkelien kautta puhuttu sana pysyi lujana, ja jokainen rikkomus ja tottelemattomuus sai oikeudenmukaisen palkkansa, kuinka me voimme päästä pakoon, jos emme välitä tuosta niin suuresta pelastuksesta, jonka Herra alkuaan julisti ja joka niiden vahvistamana, jotka olivat sen kuulleet, saatettiin meille, kun Jumala yhdessä heidän kanssaan todisti tunnusmerkeillä ja ihmeillä ja moninaisilla väkevillä teoilla ja jakamalla Pyhää Henkeä tahtonsa mukaan?”
1. Tessalonikalaiskirje 4:14-18 (KR 33/38)”Sillä jos uskomme, että Jeesus on kuollut ja noussut ylös, niin samoin on Jumala Jeesuksen kautta myös tuova poisnukkuneet esiin yhdessä hänen kanssaan. Sillä sen me sanomme teille Herran sanana, että me, jotka olemme elossa, jotka jäämme tänne Herran tulemukseen, emme suinkaan ehdi ennen niitä, jotka ovat nukkuneet. Sillä itse Herra on tuleva alas taivaasta käskyhuudon, ylienkelin äänen ja Jumalan pasunan kuuluessa, ja Kristuksessa kuolleet nousevat ylös ensin; sitten meidät, jotka olemme elossa, jotka olemme jääneet tänne, temmataan yhdessä heidän kanssaan pilvissä Herraa vastaan yläilmoihin; ja niin me saamme aina olla Herran kanssa. Niin lohduttakaa siis toisianne näillä sanoilla.”
- Kysymys, joka on meidän jokaisen edessä tänään, kuuluu, että olenko osana ”heitä (they)” vai olenko osana ”meitä (we)”? Tai, ehkä se on niin, että ”en ole varma”.
- Jos asianlaita on näin, niin ennenkuin otamme osaa yhteiseen ehtoolliseen, haluaisin kertoa teille, kuinka olla osana ”meitä”.
- Teen sen tavalla, joka tunnetaan pelastuksen ABC:nä, joka on yksinkertainen ja lapsenomainen selitys Jeesuksen Kristuksen evankeliumista.
Pelastuksen ABC: A on tunnustamista, että olet syntinen – Roomalaiskirje 3:23 sanoo, että kaikki ovat syntiä tehneet ja ovat Jumalan kirkkautta vailla. B on uskomista. Roomalaiskirje 10:9-10 sanoo, että jos sinä sydämessäsi uskot, että Jumala on hänet kuolleista herättänyt, niin sinä pelastut. C on pyytämistä. Roomalaiskirje 10:9-10 myöskin sanoo, että jos sinä suullasi tunnustat, että ”Jeesus on Herra”, ja uskot sydämessäsi, että Jumala herätti hänet kuolleista, niin sinä pelastut. Room. 10:10, ”Sillä sydämen uskolla tullaan vanhurskaaksi ja suun tunnustuksella pelastutaan.” Roomalaiskirje 10:13 sanoo, että kaikki, jotka huutavat avuksi Herran nimeä, pelastuvat.


Arkisto suomennettuihin J.D. Farag'in profetiapäivityksiin vuosilta 2014-17 löytyy osoitteesta: http://nokialainen.blogspot.fi/p/pastori-jd-faragin-profetiapaivityksia.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com