Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

torstai 5. lokakuuta 2017

Synnytystuskat, rauhanneuvottelut sekä Googin ja Maagogin sota yhä kanssamme Ilmestyskirjan 12. luvun merkin taivaalla syyskuun 23. päivänä jälkeen!

Tässä oikein hyvä profetia-artikkeli ajankohtaiselta Rapture Ready (tempausvalmis) -sivustolta, jossa muistutetaan ajan vakavuudesta vaikka tiettyjä merkkipaaluja on jo ohitettu äskettäin silmälläpitäen Herran toista tulemusta ja tuomiopäivää vuodelle 2017. Jumalan Sana on edelleen voimassa. Artikkelin suomensi: Olli R.

-----------------------

Jumalan Sana ei ole muuttunut (God’s Word Has Not Changed) :: By Daymond Duck

Published on: October 1, 2017 by RRadmin7 Category: Daymond DuckGeneral Articles
http://www.raptureready.com/2017/10/01/gods-word-has-not-changed/

YK:n kansainvälinen rauhanpäivä, juutalainen vuosi 5777 ja suuri Ilmestyskirjan luvun 12 merkki ovat tulleet ja menneet, mutta Jumalan Sana ei ole muuttunut. Tämä artikkeli keskittyy kolmeen hyvin tärkeään merkkiin, jotka ovat vielä hyvin suuressa määrin kanssamme: synnytyskivut, rauhanneuvottelut sekä Googin ja Maagogin sota.

Synnytyskivut (Birth Pains)

Kysyttäessä Hänen tulemisensa merkeistä, Jeesus mainitsi väärien kristusten eksytyksen, sodat ja sotahuhut, nälänhädän, ruton ja maanjäristykset (Matt. 24:4-7). Hän kutsui näitä asioita ”murheiden aluksi (the beginning of sorrows)”. Kreikan sana, joka on käännetty ”murheiksi (sorrows)” tarkoittaa synnytystuskia (synnytyspolttoja tai synnytyskipuja).

Synnytyskivut kasvavat esiintymistiheydessä ja voimakkuudessa kun lapsen syntymä lähenee. Ajatuksena on, että murheista tai synnytystuskista (petos, sota, nälänhätä, kulkutaudit ja maanjäristykset) tulee ankarampia (lähempänä toisiaan ja voimakkaampia) kun Jeesuksen toinen tulemus lähestyy.

Jotkut uskovat, että tätä tapahtuu nyt. Pohdi seuraavia raportteja 30 ensimmäisen päivän aikana elokuun 21. päivän 2017 täydellisen auringonpimennyksen jälkeen, josta jotkut ovat sanoneet, että se oli varoitus Jumalalta Yhdysvaltain kansalaisille parannuksen tekoon:

Elokuu 21-31: Kymmeniä pieniä maanjäristyksiä Yellowstonen kansallispuistossa.
Elokuu 25: Hurrikaani Harvey iski Teksasiin.
Elokuu 30: Hurrikaani Harvey iski Louisianaan.
Syyskuu 2-6: Kymmeniä pieniä maanjäristyksiä Idahon osavaltiossa.
Syyskuu 3: 229,000 eekkeriä (1 eekkeri = 0.4 hehtaaria) maastoa on palanut Kaliforniassa tänä vuonna.
Syyskuu 6: 250,000 eekkeriä maastoa on palanut Oregonin osavaltiossa tänä vuonna.
Syyskuu 6: Hurrikaani Irma iski Karibialle.
Syyskuu 6: Hurrikaani Irma kulki läheltä ja vahingoitti pahasti Puerto Rico'a.
Syyskuu 6: Hurrikaani Irma iski USA:n Neitsytsaarelle.
Syyskuu 10: Hurrikaani Irma iski Yhdysvaltojen Florida Keys'iin.
Syyskuu 10: Hurrikaani Irma iski Floridan osavaltioon.
Syyskuu 10: Maastopalot ovat polttaneet miljoona eekkeriä maata Montanan osavaltiossa tänä vuonna.
Syyskuu 12: Hurrikaani Irma iski Georgian ja Etelä-Carolinan osavaltioihin.
Syyskuu 19: Hurrikaani Maria iski Karibialle.
Syyskuu 20: Hurrikaani Maria iski Puerto Ricoon.

Jos sisällytämme mukaan Meksikon (kansakunta Pohjois-Amerikan mantereella), voimme lisätä:

Syyskuun 8: 8.1 richterin maanjäristys iski Meksikoon.
Syyskuu 9: Hurrikaani Katia iski Meksikoon.
Syyskuu 19: 7.1 richterin maanjäristys iski pääkaupunki Mexico Cityyn.
Syyskuu 22: 6.1 richterin maanjäristys.
Syyskuu 23: 4.5 richterin maanjäristys.

Mieti tätä: Hurrikaanien Jose ja Maria nimet ovat espanjalaisia. Englanninkieliset vastaavuudet ovat Joseph ja Mary. Sillä aikaa kun Ilmestyskirjan luvun 12 merkki (Neitsyt ja Leijona: Neitsyt ja Jeesus; ensimmäinen ja toinen tulemus) oli taivaalla ensimmäistä kertaa 6000 vuoteen, Jose ja Maria (Joseph ja Mary) vaikuttivat toisiinsa maan päällä.

Voiko kukaan muu kuin Jumala järjestää tällaista taivaassa ja maan päällä?

Rauhanneuvottelut

Syyskuun 22. päivänä 2017, Valkoisen Talon kirjeenvaihtaja ja Raamatun profetian opettaja, William Koenig, sanoi seuraavaa presidentti Donald Trumpin Lähi-idän rauhansuunnitelmasta (http://watch.org):

Sitä sovitellaan seuraavilla elementeillä: Yhdysvaltain ja sunnimaiden liittouma Israelin kanssa Iranin vastustamiseksi, samalla kun sunneja kehotetaan normalisoimaan suhteensa Israeliin; arabien odotetaan pakottavan Abbas hyväksymään rauhansuunnitelma Israelin kanssa; ja Israelia vaaditaan luopumaan suurimmasta osaa Juudeaa, Samariaa ja kenties osista Itä-Jerusalemia.

Trump kannustaa Egyptin presidentti el-Sisi'ä ja mahdollisesti Jordanian kuningas Abdullah'ia osallistumaan Israelin ja palestiinalaisten välisiin neuvotteluihin, kun Yhdysvallat käyttää houkuttimena ulkomaanapua näille kahdelle maalle, joilla on suuri taloudellinen tarve, sekä tarjoten paljon kaivattuja sotilastarvikkeita. Lisäksi heillä on saudit ja muut sunni-valtiot tukemassa Yhdysvaltojen, sunnien ja Israelin välistä liittoumaa, joka kantaa suurta huolta Iranista. Tämä seuraa presidentti Trumpin syyskuun 18. päivänä antamaa lausuntoa, ”Mielestäni on olemassa hyvät mahdollisuudet, että se voisi toteutua.”

Myöskin Egyptin presidentti el-Sisi'n 22. syyskuuta tekemässä vetoomuksessa palestiinalaisille sanottiin, että ”olkaa valmiita elämään yhdessä israelilaisten kanssa turvallisuudessa ja rauhassa (in safety and peace) vakauden ja turvallisuuden saamiseksi kaikkia varten” (ks. 1. Tess. 5:3).

Huomaa, että samaan aikaan kun presidentti Trump puhui hänen rauhansuunnitelmastaan syyskuun 18. päivänä 2017, hyvin voimakas hurrikaani Maria liikkui Karibialle, käsittäen Puerto Rico'n, ja tuhoisa maanjäristys iski Meksikoon (ks. Jooel 3:2).

Googin ja Maagogin taistelu

Elokuun loppupuolella 2017 Israel ilmoitti Valkoiselle Talolle, että se on lähellä lopettaa diplomaattiset yrityksensä pysäyttää Iran, jotta se ei sijoittaisi joukkoja ja rakentaisi tukikohtia ynnä asetehtaita Syyriaan.

Elokuun 30. päivänä 2017, Venäjä varoitti Israelia ”olemaan oikeuttamatta iskua Iranin sotilaallisiin laitoksiin Syyriassa.”

Syyskuun 1. päivänä 2017 ilmoitettiin, että Israel on huomauttanut maailmaa, jotta se pysäyttäisi Iranin voimistumisen Syyriassa tai ”Israel ryhtyy sotilaallisiin toimiin.”

Syyskuun 20. päivänä tai sen tienoilla, Venäjä ilmoitti Yhdysvalloille salaisessa tapaamisessa, että Venäjä reagoi voimalla jos Syyrian armeijaa tai Venäjän varustuksia tulitetaan Yhdysvaltain edustajien (käsittää mahdollisesti Israelin) taholta.

Syyskuun 22. päivänä 2017, Israel tuhosi Iranin tukeman Hizbollah'in asesaattueen lähellä Damaskosta.


Prophecy Plus Ministries, Inc.
Daymond & Rachel Duck
duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com