Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

torstai 5. lokakuuta 2017

Kilvoituksen lopettaminen hyvin kun aikainmerkit osoittavat pikaiseen Herran paluuseen vuonna 2017!

Tässä Samuel Korhosen suomentama lyhyt Amir Tsarfati'n kommentaari globaaleista luonnonkatastrofeista nykyään Raamatun profetian valossa. Monet merkit maailmalla osoittavat ruumiinlunastuksemme olevan lähellä. Oletko sinä tempausvalmis?

------------------------

Lopettakaamme hyvin!

Amir Tsarfati'n kommentaari globaaleista luonnonkatastrofeista raamatunprofetian valossa, September 13, 2017.

Tänä syyskuussa näemme jo Room. 8:22-24 toteutumista enemmän kuin koskaan ennen: Hullut asiat tapahtuvat KAIKKIALLA maailmassa ja se vain kasvaa, vahvistuu ja esiintyy yhä useammin! Synnytystuskia toden teolla! Minun ei tarvitse todellakaan katsella tähtiä – minun tarvitsee katsella vain ympärilleni! Vilkaisepa tätä eilen verkossa lähetettyä luetteloa:

Kalifornia on tulessa.

Oregon on tulessa.

Washington on tulessa.

Brittiläinen Kolumbia on tulessa.

Alberta on tulessa.

Montana on tulessa.

Nova Scotia on tulessa.

Kreikka on tulessa.

Brasilia on tulessa.

Portugali on tulessa.

Algeria on tulessa.

Tunisia on tulessa.

Grönlanti on tulessa.

Venäjän Jakutia eli Saha on tulessa.

Siperia on tulessa.

Teksas on veden alla.

Intia, Nepal, Pakistan ja Bangladesh kokevat ennätysmäisiä monsuuneja ja kuolemaa.

Sierra Leone ja Nigeria kokevat valtavia tulvia, mutavyöryjä ja kuolemaa tuhansittain.

Italia, Ranska, Espanja, Sveitsi, Unkari, Puola, Romania, Bosnia, Kroatia ja Serbia musertuvat Luciferiksi nimetyn yli sadan Fahrenheitin (= 38 celsiusastetta) helleaallon kuolemanotteessa.

Etelä-Kalifornia jatkaa nääntymistä yli 38 celsiusasteen helteessä, joka ei osoita merkkejä loppumisesta.

Yleensä viileässä elokuussa San Francisco'n kaupunki rikkoo kaikkien aikojen ennätyksen 41 asteessa, samalla kun kaupungista etelään helle saavuttaa 46 astetta celsiusta. Pohjois-Kalifornia jatkaa paistumista yli 38 celsiusasteessa.

Yellowstone'n tulivuorta on täristellyt yli 2300 järistystä kesäkuusta lähtien, joihin on kirjattu 4.4 richterin järistys 15.6.2017 ja 3.3 richterin järistys 21.8.2017.

5.3 richterin maanjäristys jylistelee kautta Idaho'n.

Japanissa 6.1 richterin järistys ja mahdollinen tsunami.

Meksikossa 8.2 richterin järistys ja välitön tsunami. Rantaviivat ovat vetäytyneet ainakin yli 50 metriä.

Hurrikaanit Harvey, Irma (kaikkien aikojen voimakkain), Jose ja Katia kiertävät ympäri Atlantia ja 8 muuta mahdollista muodostumassa.

Ja viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä X10 -auringonpurkaus (coronal mass ejection) muutama päivä sitten. Voimakkain koskaan mitattu auringonpurkaus!

Joten tämän luettelon ja monien muiden lopunajan merkkien valossa, kuten Lähi-idän valmistaminen Hesekielin 38. luvun sotaan ja huhut sodasta Koreaa vastaan, nostakaamme päämme ja katsokaamme ylös, sillä lunastuksemme lähenee! Juoskaamme jäljellä oleva osa tästä kilpailusta kestävinä katsoen, ei mihinkään muuhun kuin Jeesukseen, uskomme alkajaan ja täyttäjään! Lopettakaamme hyvin, niin että voimme sanoa: ”... olen hyvän kilvoituksen kilvoitellut, juoksun päättänyt, uskon säilyttänyt. Tästedes on minulle talletettuna vanhurskauden seppele, jonka Herra, vanhurskas tuomari, on antava minulle sinä päivänä, eikä ainoastaan minulle, vaan myös kaikille, jotka hänen ilmestymistään rakastavat...” (2. Tim. 4:7-8)

Odottaen Hänen paluutaan,

Amir

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com