Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

lauantai 13. tammikuuta 2018

2017: Profeetallinen vuosi tarkastelussa (Osa 1) by Hal Lindsey

Seuraavassa tunnetulta evankelistalta ja eskatologilta, pastori Hal Lindsey'lta, katsaus menneen vuoden tapahtumiin, joilla on profeetallista merkitystä. Tämä on 2-osaisen artikkelisarjan ensimmäinen osa, jonka suomensin, ja se tuli viikkoraportti-lukijapostina. Yhteenvetona viime vuodesta voisi sanoa, että lämpöasteet ovat nousemassa ja punaiselle on menty. The end is near!

---------------------

News from Hal Lindsey Media Ministries

January 12th, 2018

Jokaisen vuoden alussa tapanani on tehdä ”The Hal Lindsey Report” tarkastelemaan edellistä vuotta ja korostamaan sekä merkittäviä että vähäpätöisiä tapahtumia tai kehitysaskeleita, joilla mielestäni on profeetallista merkitystä.

Tällä viikolla esitän ensimmäisen osan tutkielmasta ”2017: Profeetallinen vuosi tarkastelussa”.

Kun Jeesus kuvasi olosuhteita juuri ennen tämän aikakauden loppua, hän sanoi: ”saatte kuulla sotien melskettä että sanomia sodista” (Matteus 24:6). Laajassa merkityksessä tämä pätee kaikkina vuosina. Mutta vuosi 2017 oli erilainen. Se oli täynnä sodankäynnin huhuja sillä tasolla, jota ei kenties koskaan ole nähty maan päällä.

Kaksi valtiota erottui näkyvästi näissä uhissa. Yksi tai molemmat niistä voivat jonain päivänä muodostaa osan raamatullisesta liittoutumasta, joka tunnetaan Raamatun profetiassa ”idän kuninkaina” (Ilm. 16:12).

Tietenkin puhun Kiinasta ja Pohjois-Koreasta.

Eurasia-ryhmä sanoo, että Kiina johtaa kaikkia geopoliittisia riskejä tulevana vuonna. Ensinnäkin heidän sotateollisuuden tuotantonsa on hyvin korkealla tasolla. Heidän huippunykyaikaiset tehtaansa toimivat ympäri vuorokauden ja tuottavat futuristisia aseita, jotka on erityisesti suunniteltu voittamaan Yhdysvaltain armeijan vahvuudet.

Ja jotkut näistä aseista, kuten DF-17-ohjus, joka käyttää hypersonista liitotekniikkaa, ovat länsimaiden sotilasjohtajien huolenaihe.

Kaiken huipuksi Kiina työskentelee kuumeisesti toteuttaakseen geneettisesti muokattuja supersotilaita.

Kuinka vakavasti otettava Kiina on?

Hiljattain Kiinan presidentti Xi Jinping piti kolmen tunnin puheen, jossa hän esitteli Kiinan maailmanvalloitussuunnitelmia seuraavalle 30 vuodelle. Ja tämä oli juuri sitä, mitä hän halusi paljastaa julkisesti!

On sanomattakin selvää, että vuoden 2017 julistepoika (poster boy) sotaa koskeville huhuille ja uhille oli Pohjois-Korean hullu diktaattori Kim Jong-un. Vuoden aikana Pohjois-Korea testasi joukon ICBM:iä (ballistisia ohjuksia), jotka lopulta tuottivat ohjuksen, joka voisi mahdollisesti iskeä mihin tahansa kohteeseen Yhdysvalloissa – tai maailmassa, totta puhuen.

Kim myös kerskui, että Pohjois-Korea oli testannut sen ensimmäistä vetypommiaan. Seismiset tiedot kyseiseltä alueelta viittaavat siihen, että hän saattoi kertoa totuuden.

Huolestuttavampaa on se, että Kimin hallitus ilmoitti joulukuussa jatkavansa valmistautumista ”ennaltaehkäiseviin ydiniskuihin”. ”Ennaltaehkäisevä (pre-emptive)” tarkoittaa sitä, että he valmistautuvat ampumaan ensimmäisen laukauksen.

Tämän seurauksena valtiot koko Tyynenmeren alueella alkoivat vakavasti valmistautua vastaukseensa ydinkonfliktia varten.

Ja juuri kun vuosi 2017 oli häipymässä auringonlaskuksi, raportteja tuli Japanista, että Pohjois-Korea on jo lastaamassa pernaruttobakteeria (anthrax) ICBM-ohjuksiinsa. Pernaruttobakteerin läsnäolo äskettäisen loikkaajan veressä näyttää vahvistavan sen, että Pohjois-Korea on mukana vakavasti otettavassa bioaseiden kehittelyohjelmassa.

Entäpä sitten ”sotahuhut tai sanomat sodista”?

Vuoden 2017 aikana eurooppalaiset johtajat saattavat vihdoin alkaa näkemään, kuinka haavoittuvaisia he ovat muslimimaahanmuuttajille, joita he ovat toivottaneet tervetulleiksi maihinsa vuosikymmenien ajan.

Turkin ulkoministeri varoitti kollegojaan, että he ”...ovat alkaneet romahduttaa Eurooppaa... Pyhät sodat alkavat pian Euroopassa.”

Hollannissa, tullakseen uudelleen valituksi vaaleilla, liberaali pääministeri alkoi kuulostaa kuin äärinationalistilta! Hän otti käyttöönsä koko sivun sanomalehtimainoksen, jossa kerrottiin maahanmuuttajille, ”Act normal or go away... go back to Turkey (Käyttäytykää normaalisti tai menkää pois... menkää takaisin Turkkiin)”. Se on täydellinen U-käännös!

Ruotsi näyttää siltä, että se elää yhä totuuden kieltämisessä. Tämä kansakunta alkoi hyväksyä suuria määriä muslimimaahanmuuttajia vuonna 1975. Siitä lähtien väkivaltarikokset ovat nousseet 300 prosentilla. Raiskaukset olivat lisääntyneet 1,472 prosentilla vuoteen 2014 mennessä. Saamme sähköposteja vanhemmilta Ruotsin kansalaisilta, jotka apealla mielellä kertovat meille, etteivät enää tunnista maatansa – ja että he pelkäävät lähteä ulos yöllä. Monet heistä lähtevät kotoaan vain ryhmissä.

Tärkeintä on tämä: Ei ole väliä sillä, mitä Angela Merkel, Lontoon pormestari tai EU:n johtajat sanovat, kun useimmat Euroopan muslimit EIVÄT ole assimiloitumassa!

Huhtikuussa 2017 Turkin kansalaiset äänestivät nipin napin perustuslain muutoksille, jotka poistaisivat kaiken valvonnan ja tasapainottamisen presidentti Recep Tayyip Erdogan'in vallankäytöstä. Ja miehelle, joka on pitkään pitänyt yllä harhakuvitelmia maailmanlaajuisesta islamilaisesta kalifaatista, jossa hän itse olisi ohjaksissa, tuo lainmuutos tietää vaarallisia asioita jatkossa.

Erdogan on jo ryhtynyt toimiin Turkin sotilaallisen läsnäolon luomiseksi Persianlahdelle. Jerusalem Post kertoo, että hänen seuraava tavoitteensa on Punainenmeri: ”Kun Iran on vienyt maailman huomion, Turkki pyrkii salamyhkäisesti kehittämään sotilaallista ja tiedusteluun liittyvää infrastruktuuria Punaisellemerelle.

Se mikä tekee Turkin kehityksestä vieläkin mielenkiintoisemman, on ehkä suurin profeetallinen juttu vuodelta 2017, joka oli Turkin historiallinen yhteenliittyminen Venäjän ja Iranin kanssa. Hesekiel 38 antaa luettelon kansakunnista, jotka jonain päivänä käynnistävät massiivisen hyökkäyksen Israelia vastaan. Kaksi näistä maista ovat Venäjä ja Persia, tai nykyinen Iran. Useat pienemmät kansat, jotka on listattu profetiaan, vastaavat paikkoja, jotka nykyään sijaitsevat modernin Turkin valtion rajojen sisäpuolella.

Kuinka Hesekiel on voinut nähdä tämän epätodennäköiseltä tuntuvan kansojen liittouman 2,600 vuotta sitten, joka vielä 10 vuotta sitten olisi näyttänyt järjettömältä? (Tämä on retorinen kysymys, tietenkin. Me kaikki tiedämme miten Hesekiel sai näkynsä!)

Venäjä ja Turkki ovat perinteisiä vihollisia. Kaksi vuotta sitten, nämä maat olivat kiinni toistensa kurkuissa. Mutta ällistyttävällä nopeudella, Turkki on liittynyt aktiiviseen liittoutumaan Venäjän ja Iranin kanssa.

Maallisesta näkökulmasta katsoen, se on uskomatonta. Profetian näkökulmasta se on väistämätöntä.

Vuosi 2017 sulkeutui sillä, kun Iranin kansa oli jälleen kaduilla protestoimassa heidän despoottista hallintoaan vastaan. Se mikä alkoi mielenosoituksilla mullahien taloudellista sortoa vastaan, on muuttunut kapinaksi heidän sekaantumiselleen asioihin Syyriassa, Jemenissä, ja Libanonissa. Ihmiset ovat huutaneet kaduilla, ”Kuolema Hizbollah'ille!”

Miksi? Siksi, että heidän rahansa ovat menossa näihin maihin. Sen jälkeen kun presidentti Obaman ydinsopimus Iranin kanssa poisti talouspakotteet ja salli heidän ryhtyä myymään täysimittaisesti öljyään ja kaasuaan, rahaa on virrannut Iraniin. Heidän rahakassansa pitäisi olla ylipursuavia. Mutta niin ei ole.

Niin nopeasti kuin rahaa tulee sisään, Iran käyttää niitä kehittääkseen omaa armeijaansa, aseistaakseen Hamas'ia Israelissa, Hizbollah'ia Libanonissa, ja huthikapinallisia Jemenissä. Nyt he haluavat rakentaa ohjustehtaita Syyriaan. Toisin sanoen Iranin öljy- ja kaasumyynnistä saatava raha ei ole auttanut Iranin kansaa. (Uskoiko KUKAAN järkevä henkilö, että näin todella kävisi?) Sen sijaan, maa on rahoittanut ulkomaisia seikkailuja vallan nälkäisille mullaheille, jotka johtavat Irania. (Ja JOKAINEN älykäs henkilö tiesi, että näin kävisi!)

Vuonna 2017 Amerikka jatkoi taistelemista Afganistanissa. Miksi? Koska olemme sodassa Talebanin, al-Qaidan, ja ISISin kanssa, jotka kaikki vielä taistelevat Afganistanissa. Ja kuten 9/11 todisti, Afganistan on tärkeä Amerikan turvallisuudelle kotona.

Mitä tulee ISISiin, niin vuonna 2017 se tuli suureksi osaksi kukistettua perinteisellä taistelukentällä. Suurin osa sen linnoituksista Irakin ja Syyrian alueella vallattiin takaisin. Mutta ISIS-haamut ovat edelleen olemassa ja ne kummittelevat maailmassa.

Vuonna 2017, ne, mitä ISIS kutsui ”virallisesti hyväksytyiksi operaatioiksi”, käsittivät tekoja Australiassa, Bangladeshissa, Belgiassa, Egyptissä, Ranskassa, Saksassa, Indonesiassa, Iranissa, Israelissa, Italiassa, Jordaniassa, Keniassa, Venäjällä, Espanjassa, Ruotsissa, Tunisissa, Turkissa, Yhdistyneessä Kuningaskunnassa, ja Yhdysvalloissa.

ISIS menetti paljon vuonna 2017, mutta he eivät ole menneet pois.

Lopuksi, vuosi 2017 toi lisää samanlaista sekamelskaa ja maailman tuomitsemista, joka on luonnehtinut Israelin historiaa. Sellaista oli palestiinalaisten mellakointi Temppelivuoren sisäänkäynneille sijoitettujen metallinilmaisimien vuoksi aina Israelin tuomitsemiseen Yhdistyneiden Kansakuntien viraston toimesta ”apartheid-hallinnoksi”.

Kun Donald Trumpista tuli USA:n presidentti, palestiinalaishallinnon (PA) presidentti Mahmoud Abbas matkusti Valkoiseen taloon. Hän oli ylitsevuotava uuden presidentin ylistämisessä. Hän osoitti suosiotaan hänen ”johtajuudelle... rohkeudelle... viisaudelle.” Hän yritti mairitella Hra Trumpia puheellaan ”teidän ensiluokkaisista neuvottelukyvyistä”. Englanniksi hän lisäsi: ”Nyt herra presidentti, teidän kanssanne meillä on toivoa.”

Vuoden loppuun mennessä asiat olivat muuttuneet. Joulukuun 6. päivänä presidentti Trump tunnusti virallisesti Jerusalemin Israelin pääkaupungiksi. Siinä vaiheessa Abbas päätti jättää Yhdysvallat pois mistä tahansa rauhanprosessista.

Vaikka Abbas yritti epätoivoisesti muodostaa yhtenäishallituksen Hamas'in kanssa, nämä toimet näyttävät epäonnistuneen. Terrorismin vastaisen kansainvälisen instituutin (International Institute for Counter-Terrorism) tutkija Ely Karmon sanoi: ”Hamas odottaa vain Abbasin kuolemaa.” Samaan aikaan Hamas on edelleen sitoutunut terrorismiin ja sillä on yhä tiiviimmät siteet Iraniin ja Hizbollah'iin.

Kuulijat, asiat ovat ehdottomasti kuumenemassa! Jos et vielä ole ollut vakava ollaksesi valmis jättämään tämän maailman kun Jeesus tulee takaisin meitä varten, niin älä tuhlaa enää yhtään hetkeä!

Aion jatkaa teemaa ”2017: Profeetallinen vuosi tarkastelussa” ensi viikolla toisen osan kanssa.

Älä missaa tämän viikon raporttia täällä.

God Bless,

Hal Lindsey

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com