Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

keskiviikko 17. tammikuuta 2018

Väärä hälytys Havaijilla P-Korean ohjusuhalle oli varoitusta ja kehotusta Jumalalta?! – Tarkoituksena oli kiinnittää ihmisten huomio ikuisuuden todellisuuteen

Tässä tuore suomentamani Lähi-idän profetiapäivitys pastori J.D. Farag'ilta, joka puhuu siitä, miten elämme mitä merkittävintä aikaa Raamatun profetian historiassa, kun tapahtumat maailmalla viestittävät aikakauden loppua juuri niin kuin Raamatussa on ennustettu. Ensin pastori Farag kuitenkin ottaa esille Havaijilla viime lauantaina tapahtuneen väärän ohjushälytyksen, jolla ilmeisesti oli jumalallinen tarkoituksensa ihmisten herättämiseksi iankaikkisuuden olemassaoloon, kun kaikki voi yhtäkkiä romahtaa ympäriltä ja oma henki on vaarassa. Aika vastata evankeliumin pelastuskutsuun myöntävästi on mitä kiireellisin nyt, kun 3. maailmansota kolkuttaa ovella.

-----------------------

Mid-East Prophecy Update – January 14th, 2018


J D Farag on egyptiläisjordanialainen Havaijin Kaneohe'n Calvary Chapel-seurakunnan perustajapastori, jolla on ainutlaatuinen arabinäkökulma Lähi-Idän tapahtumiin ja terve eskatologia. Hän osaa käyttää internettiä esimerkillisen tehokkaasti, kuten ylläolevista linkeistä voi päätellä. Seuraavassa suomennetut ”notet” Lähi-Idän profetiapäivitykseen 14.1.-18. Ne ovat erinomainen tiivistelmä puheesta. Suom. huom.

http://www.calvarychapelkaneohe.com/mp3/Mideast/Mid-East_Update_2018-01-14.pdf

Pastori J.D. käsittelee Pohjois-Korean ballistisen ohjusuhan väärää hälytystä Havaijilla.


- Tämänkertaisessa profetiapäivityksessä aion käsitellä eilisaamun väärää hälytystä Pohjois-Korean ballistisen ohjuksen uhkaa vastaan.
- Aikomuksenani oli itseasiassa puhua tapahtumista, jotka liittyvät Iranin ydinsopimukseen, samoin kuin YK:sta, kun hälytys iski.
- Onneksi Artie & Paula ilmoittivat minulle pian sen jälkeen, että se oli väärä hälytys, ja että hälytys oli jotenkin lähetetty virheellisesti.
- Valitettavasti siihen meni yli puoli tuntia kun hätäilmoitus lähetettiin, että ohjusuhka olikin väärä hälytys.
- Tämä sen jälkeen kun havaijilaiset juoksivat ja yrittivät löytää turvapaikan selvästi ymmärrettävässä paniikin ja pelon tilassa.
- Ongelmana on se, että uskotaan, että se veisi vain noin 20 minuuttia Pohjois-Koreasta saapuvalle ohjukselle iskeä meihin Havaijilla.
- Vaikka meillä olisikin riittävästi aikaa, niin mistä tarkalleen voisimme ottaa turvapaikan täällä saarilla, jos tämä Jumala kieltäisi olevansa todellinen?
- Tässä on toinen kysymys, joka nousee esiin, eli mitä jos heräämme jonakin aamuna uuteen uhkaan, joka ei olekaan ”harjoitus”, eikä todellakaan ole sitä?
- Tuleeko vastaus olemaan tuo sananlaskun tapainen, ”boy who cried wolf (poika joka huusi sutta)”? Todellakin, näin voitaisiin sanoa tsunamivaroituksista, joita meillä on ollut.
- Twitter-syötteestäni löysin tämän Guardian'in artikkelin nimeltään, ”Havaijin ballististen ohjusten väärät hälytykset herättävät paniikkia ja saavat juomaan viskiä.”
Joillekin maailmanlopun näkymä antoi mahdollisuuden hemmotella itseään. Joshua Keoki Versola oli yksin kotonaan Mililani'ssa kun hän vastaanotti hälytyksen. Kun hän odotti morsiantaan ajamaan kotiin työpaikaltaan, 35-vuotias verkostoinsinööri avasi pullon Hibiki 21'stä, joka on palkittu ja kallis japanilainen viski. ”Olin alkamaisillani kaataa viskiä ja mennä ulos suuren maailman tyyliin”, Versola sanoi ja jatkoi, ”Mitä teemme tällaisessa tilanteessa? Emme todellakaan voi tehdä mitään, vaan vain yrittää ja ottaa parhaan hyödyn irti siitä.”
- Jottemme tulisi tuomitseviksi hurskaudessamme kristittyinä, anna minun kiirehtiä sanomaan, että meidän täytyy rukoilla Joshua'n ja kaltaistensa puolesta.
- Luulen, että erehdymme suuresti, jos katsomme nenänvartta pitkin näitä ihmisiä, jotka reagoivat tällä tavalla, koska mekin teimme näin ollessamme kadotettuja.
- Jotta totuus tulisi tietoon, meillä on velvollisuus kurotella kadotettuja, etenkin Havaijilla, sen kannoilla, mitä kutsutaan ”herätyskutsuksi”.
- Vaikka olen hyvin tietoinen siitä, että sille, mitä tulen sanomaan, voidaan vastata kritiikillä, niin olen monella tavalla kiitollinen siitä, että tämä tapaus sattui.
- Sallikaa minun selittää, miksi sanon näin. Uskon, että Jumala käyttää tätä ihmisten huomion kiinnittämiseksi ei vain täällä Havaijilla, mutta myös koko maailmassa.
- Ehdotan, että kun nämä tuoreet uutiset löivät läpi, oli monia ihmisiä, jotka löysivät itsensä olemasta kasvokkain ikuisuuden todellisuuden kanssa.
Maanantaina Jerusalem Post julkaisi artikkelin, jossa he lainaavat Bill Koenig'ia sanomassa Jan Markell'in ”Understanding the Times” -radiolähetyksessä seuraavaa: ”Raamattu on heräämässä eloon ja kukaan ei huomaa.” ...”Elämme mitä merkittävintä ja tärkeintä aikaa Raamatun profetian historiassa – johon on vähissä määrin kiinnostusta kristillisessä kirkossa...” ”Tänä päivänä on niin monia häiriötekijöitä ja ihmisiä vedetään niin moniin suuntiin, on tiedon ylikuormitusta, ja se hämmästyttää minua, että on niin vähän kiinnostusta.” Jan Markell'in ”Understanding the Times” -radio-ohjelmassa Koenig kertoi Olive Tree Ministries'in perustajalle viikonloppuna, että yhä vain pieni prosenttiosuus kirkossakävijöistä ymmärtää raamatullisen merkityksen niiden tapahtumien takana, joita Trumpin hallinto on käynnistänyt, kuten Jerusalemin tunnustaminen Israelin pääkaupungiksi ja mahdollisesti lähestyvä rauhansopimus, joka kuvataan Daniel 9:27 kohdassa. ...Artikkeli jatkuu lainaten Jan Markell'ia, joka puhui siitä, miten huolimatta väitteestä, että evankeliset kirkot ovat irrottaneet itsensä korvausteologiasta, amillennialismi ja preterismi (jotka tulkitsevat Raamatun profetioita tapahtumina, jotka ovat jo tapahtuneet), ...nämä teoriat tekevät edelleen tiensä kirkonpenkkien väliin ja sen seurauksena suurin osa ihmisistä ei näe Raamatun heräämistä eloon. Laurie Cardoza-Moore, joka edustaa Itsenäisten kristillisten kirkkojen maailmanneuvostoa YK:ssa (World Council of Independent Christian Churches at the UN) ja on Evankelisen järjestön puheenjohtaja, joka julistaa oikeutta kansoille (president of the Evangelical organization Proclaiming Justice to the Nations), kertoi myös Markell'ille, että tilanne on tällainen siksi, että kristityt - jopa pastorit - eivät aina kuule tai kiinnitä huomiota siihen, mitä sanoma Israelista ja mikä heidän raamatullinen vastuunsa on, hän sanoi. ...Äskettäin Cardoza-Moore puhui ranskalaisen sanomalehtitoimittajan kanssa haastattelusta pastorin kanssa, joka toimii amerikkalaisessa Houston'in megakirkossa. Toimittaja sanoi, että pastori tuomitsi presidentti Donald Trumpin Jerusalem-päätöksen. ”Pastori totesi, että 'Se, kun kristityt ottavat muinaisen kirjan ja soveltavat heidän omaa tulkintaansa siihen, on venytystä.' Sanoin toimittajalle, 'Anteeksi, herra, sattuuko se vanha kirja, johon pastori viittasi, olemaan Raamattu?' Ja toimittaja nauroi. Minä sanoin, 'Tuon pastorin täytyy ottaa Raamattunsa hyllystä, pyyhkiä siitä pölyt pois ja alkaa lukemaan alusta lähtien.'” On vain yksi tapa päästä oikeaan päätökseen, Cardoza-Moore sanoi. ”Meidän kannanottomme Raamattuun uskovina kristittyinä pitäisi olla seisominen Jumalan sanan puolesta...”

Kannustan sinua kuuntelemaan tämän lähetyksen kokonaisuudessaan, koska se on yhtä erinomainen kuin on rohkaisevakin. - Jerusalem: Jumalan Aikakello – Bill Koenig ja Laurie Cardoza-Moore.
Lopetan kiehtovalla selostuksella Apostolien tekojen luvussa 16:25-31, ”Mutta keskiyön aikaan Paavali ja Silas olivat rukouksissa ja veisasivat ylistystä Jumalalle; ja vangit kuuntelivat heitä. Silloin tapahtui yhtäkkiä suuri maanjäristys, niin että vankilan perustukset järkkyivät, ja samassa kaikki ovet aukenivat, ja kaikkien kahleet irtautuivat. Kun vanginvartija heräsi ja näki vankilan ovien olevan auki, veti hän miekkansa ja aikoi surmata itsensä, luullen vankien karanneen. Mutta Paavali huusi suurella äänellä sanoen: "Älä tee itsellesi mitään pahaa, sillä me kaikki olemme täällä". Niin hän pyysi valoa, juoksi sisälle ja lankesi vavisten Paavalin ja Silaan eteen. Ja hän vei heidät ulos ja sanoi: "Herrat, mitä minun pitää tekemän, että minä pelastuisin?" Niin he sanoivat: "Usko Herraan Jeesukseen, niin sinä pelastut, niin myös sinun perhekuntasi".”
Pelastuksen ABC – A on sen myöntämistä, että olet syntinen, (Room. 3:23).
B on uskomista, (Room. 10:9-10). C on pyytämistä, (Room. 10:9-10, 13).


Arkisto suomennettuihin J.D. Farag'in profetiapäivityksiin vuosilta 2014-18 löytyy osoitteesta: http://nokialainen.blogspot.fi/p/pastori-jd-faragin-profetiapaivityksia.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com