Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

tiistai 2. tammikuuta 2018

Vuoden 2017 profeetallisten tapahtumien merkitys ja vaikutus vuodelle 2018

Tässä tuore suomentamani Lähi-idän profetiapäivitys pastori J.D. Farag'ilta uudenvuodenaattona 2017, jossa hän tiivistää tärkeimmät profeetalliset kehitysaskeleet viime vuodelta, joilla on vaikutuksensa tälle vuodelle. Epäilemättä viime vuosi oli tapahtumarikas profeetallisesti ja ei ole syytä epäillä, etteikö tämä vuosi pistäisi vielä paremmaksi. Suuri syy tästä lankeaa USA:n uudelle presidentille, Donald Trump'ille, jonka Jumala valitsi lähinnä Israelia ja sen ennallistamista varten, johon liittyy monia Raamatun lopunajan profetioita pitäen sisällään sotia. Maailma haluaa kuitenkin rauhaa ja turvallisuutta hullun lailla ja tämä päihdyttävä pakkomielle kohdistuu nykyään erityisesti Jerusalemiin.

-------------------------

Mid-East Prophecy Update – December 31st, 2017


J D Farag on egyptiläisjordanialainen Havaijin Kaneohe'n Calvary Chapel-seurakunnan perustajapastori, jolla on ainutlaatuinen arabinäkökulma Lähi-Idän tapahtumiin ja terve eskatologia. Hän osaa käyttää internettiä esimerkillisen tehokkaasti, kuten ylläolevista linkeistä voi päätellä. Seuraavassa suomennetut ”notet” Lähi-Idän profetiapäivitykseen 31.12.-17. Ne ovat erinomainen tiivistelmä puheesta. Suom. huom.

http://www.calvarychapelkaneohe.com/mp3/Mideast/Mid-East_Update_2017-12-31.pdf

Pastori J.D. puhuu profeetallisten tapahtumien merkityksestä vuonna 2017 ja niiden vaikutuksista vuoteen 2018.


- Tämänkertaisessa profetiapäivityksessä haluan puhua siitä, kuinka 2017 oli kiistatta mitä merkittävin vuosi historiassa, profeetallisesti.
- Alkuvuonna esitin väitteen, että Trump'in presidenttiys ”kiihdyttäisi” Raamatun profetian toteutumista.
- Nyt lähes vuoden päästä näyttää siltä, että näin on alkamassa tapahtua, millä on syvällisiä vaikutuksia vuotta 2018 silmälläpitäen.
- Ajan kulumisen vuoksi olen tiivistänyt sen neljään seikkaan, jotka näen mitä merkittävimpinä profeetallisina tapahtumina kuluneena vuotena.
- Huomatkaa, että niitä oli paljon enemmän, mutta mielestäni seuraavassa on neljä huippuseikkaa, jotka kaikki ovat keskinäisessä yhteydessä ja leikkaavat toisiaan.
- Tällä tarkoitan, että kaikkien Raamatun profetioiden suhteen, on olemassa yhteys siinä mielessä, että yksi profetia johtaa muihin siihen liittyviin profetioihin.
1. Ennennäkemättömät ”luonnonkatastrofit”, jotka lisääntyivät esiintymistiheydeltään ja voimakkuudeltaan
- Jos mitään voitaisiin sanoa vuodesta 2017, niin se olisi se, että ennennäkemättömät ”luonnonkatastrofit” lisääntyivät esiintymistiheydessään ja voimakkuudessaan.
- Vaikka onkin totta, että meillä on aina ollut maanjäristyksiä ja luonnonkatastrofeja, niin nyt oli sellaisia, joita emme ole koskaan nähneet aiemmin historiassa.
- Olen sinä uskossa, että tapahtumien koko ja laajuus mitä olemme näkemässä, tyyliin synnytystuskat, eivät vain lakkaa, vaan ne tulevat edelleen voimistumaan.
Tiistai 26. joulukuuta - CNBC - 2017 - katastrofien vuosi - 2017 oli tuhoisa vuosi luonnonkatastrofien, kuten katastrofaalisten tulvien, maastopalojen ja maanjäristysten myötä, jotka vaikuttivat miljooniin ihmisiin eri puolilla maailmaa. Sveitsiläisen jälleenvakuutusyhtiö Swiss Re'n Sigma -julkaisu arvioi äskettäin, että tämän vuoden katastrofit aiheuttivat arviolta 306 miljardin dollarin kokonaistaloudelliset tappiot.

Matteus 24:4-8 (KR 33/38)”Silloin Jeesus vastasi ja sanoi heille: "Katsokaa, ettei kukaan teitä eksytä. Sillä monta tulee minun nimessäni sanoen: 'Minä olen Kristus', ja he eksyttävät monta. Ja te saatte kuulla sotien melskettä ja sanomia sodista; katsokaa, ettette peljästy. Sillä näin täytyy tapahtua, mutta tämä ei ole vielä loppu. Sillä kansa nousee kansaa vastaan ja valtakunta valtakuntaa vastaan, ja nälänhätää ja maanjäristyksiä tulee monin paikoin. Mutta kaikki tämä on synnytystuskien alkua.”
2. Geopoliittinen kehitys Damaskosta koskien, Syyriassa
- Tämä tosiasiallisesti liittyy toiseen kehityskulkuun, tarkoittaen geopoliittisia tapahtumia kuluneen vuoden aikana Damaskosta koskien, Syyriassa.
- Vuosi 2017 varmasti aiheutti suuren muutoksen, koska se liittyy siihen, kuka on Syyriassa ja ehkä tärkeämpää, miksi he ovat Syyriassa.
- Jos kysyisit minulta, mikä Raamatun profetia mielestäni on täyttymisen kynnyksellä, sen pitäisi olla profetia Jesajan kirjan luvussa 17.
Jesaja 17:1 (KR 33/38)”Ennustus Damaskosta. Katso, Damasko poistetaan kaupunkien luvusta ja luhistuu raunioiksi.”
Lauantai 30. joulukuuta, Al Arabiya - Venäjän presidentti Vladimir Putin kertoi syyrialaiselle kollegalleen Bashar al-Assad'ille uudenvuoden tervehdyksessään, että Venäjä jatkaa tuen antamista Syyrian ponnisteluille puolustaa suvereniteettiaan, Kreml sanoi lauantaina.

3. Kansakuntien profeetallinen ryhmittyminen, kun puhutaan Venäjästä, Iranista, Turkista ja erityisesti Saudi-Arabiasta
- Jälleen, tämä liittyy kolmanteen kehityskulkuun, joka on kansakuntien, kuten Venäjä, Iran, Turkki ja Saudi-Arabia profeetallinen ryhmittyminen.
- Tämän vuoden marraskuussa todistimme sitä, mitä jotkut ovat nimittäneet tektoniseksi siirtymäksi Putin'in ns. voiton huippukokouksessa Venäjällä.
- Tästä syystä uskon todellakin, että olemme todistamassa profetian, joka löytyy Hesekielin luvuista 38 ja 39, toteutumisen alkamista.
Hesekiel 38:1-6, 13 (KR 33/38)”Minulle tuli tämä Herran sana: "Ihmislapsi, käännä kasvosi kohti Googia Maagogin maassa, Roosin, Mesekin ja Tuubalin ruhtinasta, ja ennusta häntä vastaan ja sano: Näin sanoo Herra, Herra: Katso, minä käyn sinun kimppuusi, Goog, sinä Roosin, Mesekin ja Tuubalin ruhtinas. Minä kuljetan sinua, panen koukut sinun leukoihisi ja nostatan sotaan sinut ja kaiken sinun sotaväkesi: hevoset ja ratsumiehet, kaikki pulskasti puettuja, suuren joukon suurine ja pienine kilpineen, miekankantajia kaikki. Persia, Etiopia ja Puut ovat heidän kanssansa, kilvet ja kypärit on heillä kaikilla. Goomer ja kaikki sen sotalaumat, Toogarman heimo pohjan periltä ja kaikki sen sotalaumat-lukuisat kansat ovat sinun kanssasi. … Saba ja Dedan ja Tarsiin kauppiaat ja kaikki heidän nuoret jalopeuransa kyselevät sinulta: 'Oletko sinä menossa saalista saamaan, ryöstettävää ryöstämään? Oletko koonnut joukkosi kantamaan hopeata ja kultaa, ottamaan karjaa ja omaisuutta, suurta saalista saamaan?'”
- Ehdotan, että jokainen kansakunta ylipäänsä on nyt asettumassa riviin kuin koskaan ennen, aivan kuten Hesekielin kirjaan merkittiin yli 2500 vuotta sitten.
- Nimittäin Venäjä, Iran, Turkki, ym., jotka ovat kaikki valmiita hyökkäämään Israelia vastaan suhteessa Syyriaan, jonka ne ovat vallanneet.
Maanantai 25. joulukuuta - Jerusalem Post - Israelin tulevaisuus näyttää valoisan varmalta nousevaa Iranin uhkaa silmälläpitäenSaudi-Arabian liikehdintä nuoren kruununprinssi Mohammed bin Salman'in alaisuudessa kohti Israelia on tärkeä myönteinen seikka Israelille Iranin uhan edessä. Se tuo myös mukaan Yhdistyneet arabiemiirikunnat ja pienet Persianlahden arabivaltiot kohti Israelia ja poispäin Iranista. ...Taloudellisesti tulevaisuus näyttää kirkkaalta. Israelin BKT/asukas on noussut 3,000 dollarista vuonna 1948 lähes 39,000 dollariin vuonna 2017. Israelin ulkomaiset valuuttavarannot ovat nousseet alle miljardista dollarista vuonna 1960 aina 100 miljardiin dollariin tänäpäivänä. Sen vientitulot ovat vaikuttavat 100 miljardia dollaria. Sen huipputekniikan teollisuus (HiTech industry), ollen maailman viiden parhaan joukossa, on kotipaikka yli 300 ulkomaisen yrityksen tutkimus- ja kehitystyölle. Eräs yhtiö, Mobileye, myytiin Intel'ille 15 miljardin dollarin hintaan. ...Israelin armeija on Lähi-idän voimakkain ja maailman 10 parhaan joukossa. On raportoitu, että se omaa ydinaseita, ultra-moderneja ohjuspuolustusjärjestelmiä ja ensiluokkaisia lentotokoneita ja lentäjiä. Sen tiedustelujoukot ovat myöskin parhaiden joukossa maailmassa. Kaiken kaikkiaan tulevaisuus näyttää valoisalta, varmalta Iranin uhkaa ajatellen, joka jonain päivänä käyttää ydinaseita tätä maata vastaan, jolla on vain noin 20,000 neliökilometriä, josta 58% on aavikkoa. Mutta Israelilla on monia vahvuuksia ja Iranilla on vakavia ongelmia kotona ja yhä enemmän ulkomailla. On toivoa valoisasta tulevaisuudesta.

4. Päihdyttävä pakkomielle Jerusalemiin ja kyltymätön ”rauhan ja turvallisuuden” tavoittelu
- Tämä vie meidät neljänteen ja viimeiseen seikkaan, joka on päihdyttävä pakkomielle jakaa Jerusalem kahden valtion ratkaisulle.
- Tämä johtuu päihdyttävästä pakkomielteestä maailmanlaajuisesti, jotta juutalaiset ja niin kutsutut paletiinalaiset eläisivät rinnakkain rauhassa ja turvallisuudessa.
1. Tessalonikalaiskirje 5:3 (KR 33/38)”Kun he sanovat: "Nyt on rauha, ei hätää mitään", silloin yllättää heidät yhtäkkiä turmio, niinkuin synnytyskipu raskaan vaimon, eivätkä he pääse pakoon.”
- Lopetan kysymyksellä, kun me aloitamme lähtölaskennan vuoteen 2018, ja sanomme hyvästit hyvin mielenkiintoiselle vuodelle 2017.
- Jos niin paljon on tapahtunut, niin nopeasti vuonna 2017, eikö olisi järkeenkäypää, että enemmän tapahtuu ja se on vielä nopeammin tapahtuvaa vuonna 2018?
- Jos et ole koskaan vedonnut Herran nimeen pelastuaksesi, haluaisin jakaa hyvän uutisen pelastuksesta Jeesuksessa Kristuksessa.
Pelastuksen ABC: A on tunnustamista, että olet syntinen – Roomalaiskirje 3:23 sanoo, että kaikki ovat syntiä tehneet ja ovat Jumalan kirkkautta vailla. B on uskomista. Roomalaiskirje 10:9-10 sanoo, että jos sinä sydämessäsi uskot, että Jumala on hänet kuolleista herättänyt, niin sinä pelastut. C on pyytämistä. Roomalaiskirje 10:9-10 myöskin sanoo, että jos sinä suullasi tunnustat, että ”Jeesus on Herra”, ja uskot sydämessäsi, että Jumala herätti hänet kuolleista, niin sinä pelastut. Room. 10:10, ”Sillä sydämen uskolla tullaan vanhurskaaksi ja suun tunnustuksella pelastutaan.” Roomalaiskirje 10:13 sanoo, että kaikki, jotka huutavat avuksi Herran nimeä, pelastuvat.


Arkisto suomennettuihin J.D. Farag'in profetiapäivityksiin vuosilta 2014-17 löytyy osoitteesta: http://nokialainen.blogspot.fi/p/pastori-jd-faragin-profetiapaivityksia.html

7 kommenttia:

 1. Hesekiel 38:8 ja 38:11 mainitaan Israelilaisten asuvan ja olevan turvassa.Tarvitaankohan vielä jonkin moinen rauhansopimus ennen Googin sodan alkamista . Esim. Trampin aikaansaamana.

  VastaaPoista
 2. Minusta Hes. 38 luvun jakeet 8 ja 11 sopivat tähän hetkeen, kun Israel elää nyt valheellisessa turvallisuuden tunteessa sen vaikuttavan ja kehittyneen armeijansa myötä. Lisäksi Israel on tointunut miekan jäljiltä (kuuden päivän sota ja Jom Kippur -sota) ja ihmisiä on muuttanut sinne paljon ulkomailta viimeisen 50 vuoden aikana.

  Hes. 38

  8. Pitkien aikojen perästä sinä saat määräyksen, vuotten lopulla sinun on karattava maahan, joka on tointunut miekan jäljiltä, koottu monien kansain seasta, - mentävä Israelin vuorille, jotka kauan aikaa olivat olleet rauniomaana; se on tuotu pois kansojen seasta, ja he asuvat turvallisina kaikki tyynni.

  11. ja sanot: Minä hyökkään suojattomaan maahan, karkaan rauhallisten ihmisten kimppuun, jotka asuvat turvallisina - asuvat muuria vailla kaikki tyynni, ja joilla ei ole salpoja, ei ovia.

  Lukekaa seuraavaa erinomaista artikkelia Googin sodan ajoituksesta, joka vahvistaa omia käsityksiäni.

  http://www.christiantruthcenter.com/prophetic-timing-of-gog-and-magog-war/

  4. When Israel dwell safely

  Ezekiel tells us that Israel will be ‘dwelling safely’ (Ezek 38:8, 11). The word in the original Hebrew for dwelling safely, ‘betach’ can have a meaning of feeling safe but not necessarily being safe; a false confidence and security.

  There is a false feeling of safety in Israel now. It could be reasonably argued that Israel is living more safely today than at any other time in her 63 years ago.

  5. When Israel is a land of unwalled villages

  Ezekiel mentions that Israel will be living in a land of ‘unwalled villages’ and ‘dwelling without walls, and having neither bars nor gates’.

  Ezek 38:11: And you shall say, I will go up to the land of unwalled villages; I will go to them that are at rest, that dwell safely, all of them dwelling without walls, and having neither bars nor gates

  In the ancient times of Ezekiel and throughout history up until 1900 AD, virtually all villages and cities in Israel had strong walls. Ezekiel had never seen a village or city without defensive walls.

  Yet, the Israel of today lives in a land of unwalled villages except for the 400+ miles long wall separating her and portions of the West Bank that helps keep terrorist snipers from shooting into Israel. Vast majority of Israel dwells in unwalled villages (without walls and having neither bars nor gates).

  7. Before the great tribulation period

  The great tribulation period is a 7 years period as revealed in Daniel 70 weeks prophecy and the last-week of Daniel 70 weeks.

  After the Gog and Magog war, we see those who dwell in the cities of Israel cutting no wood out of the field for fire for 7 years but setting fire with the weapons of Russia and her great company.

  And they that dwell in the cities of Israel shall go forth, and shall set on fire and burn the weapons, both the shields and the bucklers, the bows and the arrows, and the handstaves, and the spears, and they shall burn them with fire seven years. So that they shall take no wood out of the field, neither cut down any out of the forests; for they shall burn the weapons with fire (Ezek 39:9-10)

  God timing is accurate. If God says 7 years, it is seven years.

  Since the great tribulation period is 7 years and in the Gog and Magog war there are 7 years of using the weapons as firewood, this means that the Gog and Magog war does not happen inside the 7 years great tribulation period but happens before the great tribulation.

  jne.

  Lisään vielä, että AK vahvistaa "liiton (covenant)" vasta Googin sodan jälkeen, jolloin myös aletaan rakentaa sitä Jerusalemin 3. temppeliä.

  Lainaus:

  As said in the Ezekiel prophecy of Gog and Magog war, the Third Temple cannot be build when the Holy Spirit and the church are on earth.

  As the Third Temple starts to be build and as the Ark of Covenant resurfaces, the church will not be on earth. It is in the Third Temple where the Antichrist will do abomination; the Abomination of the Desolate.

  VastaaPoista
 3. Ylösotto ajoittuisi täten ilmeisesti heti kohta Googin sodan jälkeen.

  Ja mahdollinen Suomen osittainen miehitys mm. Tukholman profetian mainitsema voisi olla Googin sodan yhteydessä.

  VastaaPoista
 4. Niilo Yli-vainio näki , Mauno Saaren kirjassa Saarnaaja ,että idän taivaalle nousi tummia synkkiä myrskypilviä , silloin alettiin kiireellä keräämään viljaa vanhanaikaisin keinoin myrskyn alta. Viitannee herätykseen ennen miehitystä.

  VastaaPoista
 5. Ylösotto ajoittuu juuri Googin sodan aikaan, ehkä sen alkuun. Jooel 2 kertoo Jeesuksen tulosta hakemaan morsiamensa silloin.

  15. Puhaltakaa pasunaan Siionissa, kuuluttakaa pyhä paasto, kutsukaa koolle juhlakokous.
  16. Kootkaa kansa, pitäkää pyhä seurakuntakokous, kerätkää vanhukset, kootkaa lapset ja rintoja imeväiset; lähteköön ylkä huoneestansa ja morsian kammiostansa.
  17. Eteisen ja alttarin välillä itkekööt papit, jotka toimittavat Herran palvelusta, ja sanokoot: "Säästä, Herra, kansaasi äläkä anna perintöosaasi häväistäväksi, pakanain pilkattavaksi. Miksi pitäisi sanottaman kansain seassa: 'Missä on heidän Jumalansa?'"
  18. Niin Herra kiivaili maansa puolesta ja sääli kansaansa.
  19. Ja Herra vastasi ja sanoi kansalleen: Katso, minä lähetän teille viljaa, viiniä ja öljyä, niin että te tulette niistä ravituiksi. Enkä minä anna enää häväistä teitä pakanain seassa.
  20. Ja mikä pohjoisesta tulee (=Goog), sen minä karkoitan teistä kauas ja syöksen sen kuivaan ja autioon maahan, sen alkupään Idänmereen ja sen loppupään Länsimereen. Ja siitä nousee löyhkä, nousee katku. Sillä suuria se on yrittänyt.

  Siis jakeessa 16: "lähteköön ylkä huoneestansa ja morsian kammiostansa"

  VastaaPoista
 6. Silloin tällöin törmää netissä profeetallisilla sivuilla termiin 3:s maailman sota. Itselleni ei ole tullut ymmärrystä onko kyseessä Googin sota vaiko erillinen sota ja , jos eri niin miten se ajoittuisi .

  VastaaPoista
 7. Itse ymmärrän 3. maailmansodan Albert Pike'n ennustamana sotana, joka alkaa juutalaisuuden ja islamin välillä ja sitten huipentuu tähän Googin sotaan, kun Israel on ensin tuhonnut palestiinalaiset (Eesaun heimo, ks. Obadjan profetia) ja Damaskoksen Syyriassa (Jes. 17:1). Tästä 3. maailmansodasta nousee rapparien himoitsema Uusi Maailmanjärjestys ja heidän messiaansa, Antikristus, joka lienee Donald Trump. Trump vahvistaa Lähi-idän rauhan eli liiton monien kanssa 7-vuotisen vaivanajan alussa (ks. Dan. 9:27 ja Israelin 70. vuosiviikko). Uskovien (viisaat neitsyet) ylöstempaus tapahtuu ennen 7-vuotista vaivanaikaa Googin sodan yhteydessä.

  VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com