Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

lauantai 20. tammikuuta 2018

2017: Profeetallinen vuosi tarkastelussa (Osa 2) by Hal Lindsey

Seuraavassa tunnetulta evankelistalta ja eskatologilta, pastori Hal Lindsey'lta, katsausta menneen vuoden tapahtumista ja kehitysaskelista, jotka toteuttavat monia ennustuksia Raamatussa koskien viimeisiä päiviä ennen Jeesuksen Kristuksen takaisintuloa. Tämä on 2-osaisen artikkelisarjan toinen osa, jonka suomensin, ja se tuli viikkoraportti-lukijapostina. Ensimmäinen osa suomennettuna löytyy tästä.

---------------------

News from Hal Lindsey Media Ministries

January 19th, 2018

Tällä viikolla esitän toisen osan tutkielmasta ”2017: profeetallinen vuosi tarkastelussa”. Jatkan käsittelyäni joidenkin tapahtumien ja kehitysaskelien, joita näimme vuonna 2017, profeetallisista vaikutuksista.

Jotkut kutsuvat ilmiötä valeuutisiksi. Jeesus kutsui sitä petokseksi. Kun Hänen opetuslapsensa kysyivät viimeisten päivien merkeistä, Jeesus aloitti antamalla seuraajilleen tämän varoituksen: ”Katsokaa, ettei kukaan teitä eksytä.” (Matteus 24:4)

Elämme petoksen aikakaudessa – valeuutisia, valheellista mainontaa, netin ja sähköpostin kautta leviäviä valheita, klikkitäkyjä. Valtamedia syyllistyy valheisiin säännöllisesti, samoin kuin erilaiset vaihtoehtoiset tiedotusvälineet.

Mutta yksi suurimmista 2000-luvun eksytyksen lähteistä löytyy epätodennäköisestä paikasta: kouluistamme. Esimerkiksi Yhdysvaltojen opetusministeriö (DeO) kehottaa kaikkia julkisia kouluja opettamaan islamia.

Se on todellakin vain ohuesti verhottua propagandaa, vaikka he eivät varmasti käyttäisi tuota sanaa. DoE sanoo, että koulujen tulisi opettaa islamia ”luomaan ennakkoluuloton oppimisympäristö”.

Monet opettavat säännöllisesti uskonnollista oppia, että Jumala ja Allah ovat samat. Unohda ”kirkon ja valtion erottamista” koskevat kiistat tällä hetkellä. Tämä ”Allah”-opetus yksinään on törkeän - ja tappavan - petoksen muoto. Ja tätä petosta ollaan teroittamassa meidän mukautuvaisten lastemme mieliin. Liittovaltion käskystä!

Vuonna 2017 totuus tuli jopa nöyristelevämmäksi poliittiselle korrektiudelle. Jesaja 5:20 sanoo osittain: ”Voi niitä, jotka sanovat pahan hyväksi ja hyvän pahaksi...” Nämä sanat kuvaavat täydellisesti sitä tunkeilevaa petoksen henkeä, joka näyttää olevan asettunut maailmamme ylle.

Toinen merkki lopunajoista on vainon lisääntyminen niitä kohtaan, jotka mainitsevat nimen Jeesus Kristus.

Christianity Today raportoi: ”Kolmatta vuotta peräkkäin, nykyaikainen kristittyjen vaino maailmanlaajuisesti on saavuttanut uuden ennätystason.” Fox News sanoi: ”Lähes yksi jokaista 12 kristittyä kohden maailmanlaajuisesti elää alueella, jossa on korkean tason vainoa uskonnon jäseniä kohtaan.”

Jemeniläinen mies nimeltä ”Sam” kertoi CBN News'ille: ”Elämä Jemenissä oleville kristityille on hyvin kovaa. Muuten, halki Lähi-idän ei ole maata, jossa kristityt eivät kärsi uskonsa tähden. Tämä on meidän todellisuuttamme.”

Mutta vuosi 2017 havaitsi kristittyjen vainon kasvua odottamattomissa paikoissa. Kanada sääti lain Bill 89, joka antaa valtiolle mahdollisuuden ottaa lapsi pois vanhemmiltaan, jos he eivät myönny siihen, että heidän lapsensa on transsukupuolinen.

Campaign Life Coalition'in (”Elämän puolesta” lobbausjärjestö) Jack Fonseca varoitti: ”...Olemme astuneet valtion totalitaarisen vallan aikakauteen, sellaiseen, jota emme ole koskaan nähneet Kanadan historiassa … Bill 89 on vakava uhka kristityille ja kaikille uskonnollisille ihmisille.”

Jopa Amerikassa on vaarallista olla kristitty. Erityisesti sellainen, joka on valmis puolustamaan juutalais-kristillisiä arvoja. Vuonna 2017, Yhdysvaltain korkein oikeus kuuli Jack Phillips'in tapausta, Coloradossa toimivaa leipuria, joka ei halunnut tehdä hääkakkua homoseksuaaliselle pariskunnalle. Hänen tarinansa on muistutus siitä, että Kristuksen seuraaminen voi pian vahingoittaa uskovaisen kykyä pitää kiinni työpaikastaan tai hoitaa omaa liiketoimintaansa länsimaisessa valtiossa.

Viimeisten vuosikymmenien aikana jotkut Raamatun tutkijat ovat olettaneet, että ”pedonmerkki” voi olla tietokonesiru, joka on asetettu henkilön ihoon. Siru toimisi tunnisteena ja varastona valtavalle määrälle tietoa kustakin yksilöstä.

Kriittisistä lääketieteellisistä tiedoista luotto- ja pankkitietoihin, siru takaisi turvallisuuden ja mukavuuden. Se myös mahdollistaisi hämmästyttävän Raamatun profetian toteutumisen, joka liittyy Antikristuksen kumppaniin, Väärään profeettaan.

Ilmestyskirja 13:16-17 ennustaa, ”Ja se saa kaikki, pienet ja suuret, sekä rikkaat että köyhät, sekä vapaat että orjat, panemaan merkin oikeaan käteensä tai otsaansa, ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on merkki: pedon nimi tai sen nimen luku.”

Heinäkuussa 2017, yritys Wisconsin'issa istutti pieniä tietokonesiruja noin 50 vapaaehtoisen työntekijän käsiin. Nämä sirut antavat ainoastaan mahdollisuuden avata ovia ja ostaa välipaloja myyntiautomaateista ilman rahaa. Toisin sanoen, jotta asiat saataisiin mukavemmiksi kiireisille työntekijöille. Se kuulostaa tarpeeksi harmittomalta, mutta tietää lisää pahaenteisiä mahdollisuuksia tulevaisuudessa.

Viime vuonna The New York Times kutsui tiettyjä leluja ”vuoden 2017 kyberturvallisuuden painajaisiksi”. Sanomalehdessä viitattiin siihen, että yhä useammat lelut sisältävät kameroita ja mikrofoneja, jotka yhdistävät internetiin - ja keräävät jatkuvasti tietoja.

Tänä päivänä lelut vakoilevat meitä. Matkapuhelimet vakoilee meitä. Televisiot, autot ja jopa jääkaapit vakoilevat meitä.

Vuonna 2017 TSA (Yhdysvaltain turvallisuusviranomainen) aloitti kasvojen skannaamisen joillakin lentoasemilla. Lokakuussa liberaali Slate -aikakauslehti kertoi kongressissa vireillä olevasta lainsäädännöstä. Se sanoi, että ”... hälyttävä osa lakiehdotuksesta antaisi ... vihreää valoa biometristen tunnisteiden käyttöön ihmisten tunnistamiseksi lentokentillä valtakunnallisesti... nykyään vain yksi teknologia soveltuu biometriseen valvontajärjestelmään: automaattinen, reaaliaikainen kasvojentunnistus.”

Toisella rintamalla digitaaliset valuutat - kryptovaluutat - saavuttivat uuden menestymistason vuonna 2017. Bitcoinin arvo nousi uskomattomalle tasolle. Mutta profeetallisesta näkökulmasta katsoen olen enemmän kiinnostunut julkisen hallinnon liikkeelle laskemasta digitaalisesta valuutasta.

Nämä kryptovaluutat ennakoivat tulevaisuuden maailmanvaluuttaa, jota Antikristus voi täysin kontrolloida.

Toinen kehitys, joka viittaa ”pedonmerkki” -talouteen, on tapahtumassa Kiinassa. He rakentavat aktiivisesti maailman suurinta DNA-tietokantaa. Jotta ”pedonmerkki” toimisi, se on suojattava DNA:n ja muiden biometristen tunnisteiden avulla. Kiinan hallitus on myös löytänyt keinon valvoa internetiä rajoillaan. Vuonna 2017 he saavuttivat kyvyn poistaa dataa ja kuvia keskitason lähetyksissä (mid-transmission)! Tulevaisuudessa nämä tekniikat voisivat mennä globaaleiksi. Se olisi valtava apu Antikristukselle suoda hänen hallitukselle täysi hallinta kaikesta ihmisten välisestä viestinnästä.

Vuosi 2017 näki myös selvää nousua toisessa viimeisten päivien tunnusmerkissä. Toisen Timoteuskirjeen luvussa 3 sanotaan, ”Mutta tiedä se, että viimeisinä päivinä... ihmiset ovat... raakoja (brutal).”

Kuten totesin viime viikolla, radikaalit islamilaiset terroristit jatkoivat maailman brutalisointia sadoilla terrori-iskuilla. Mutta lokakuussa täällä Amerikassa, Stephen Paddock tappoi 58 ja haavoitti 546 ihmistä, kun hän ammuskeli Las Vegasin musiikkifestivaalissa. Seuraavana kuukautena Devin Patrick Kelley käveli First Babtist -baptistikirkkoon Sutherland Springs'issä Teksasissa ja tappoi 26 ja haavoitti lisäksi 20 ihmistä.

Vuonna 2017 monet ihmiset pitivät sitä viihdyttävänä asiana tuoda esille fantasioita presidentti Trumpin salamurhasta; jopa hänen mestaamisestaan (kaulan katkaisu). Se oli vuosi, jolloin ihmisistä tuli kasvavassa määrin - ja peittelemättömästi - yhä raaempia.

Vuoden 2017 aikana tapahtui dramaattisia maanjäristyksiä, katastrofaalisia hurrikaaneja, tuhannen vuoden tulva, ja yksi historian tuhoisimmista maastopalokausista. Jeesus vertasi lopun aikojen tapahtumia vaimoon, joka käy läpi synnytystuskia. Paavali kirjoitti, ”Sillä me tiedämme, että koko luomakunta yhdessä huokaa ja on synnytystuskissa hamaan tähän asti.” (Room. 8:22)

Tämä tarkoittaa sitä, että koko planeetta kokee synnytyskipuja. Me näimme sen vuonna 2017.

Ehkä suurin maanjäristys vuonna 2017 oli maanjäristys amerikkalaisessa politiikassa. Viime vuoden profeetallisessa vuosikatsauksessa sanoin: ”Verrattuna siihen, mitä Donald Trumpilla on edessään, Richard Nixonilla oli helppoa!” Voi pojat, varmastikin sanoin sen oikein!

Miksi ihmiset ovat niin tolaltaan presidentti Trumpin suhteen? Toki hän hiertää joitakin ihmisiä väärin keinoin. Hän sanoo odottamattomia ja joskus sopimattomia asioita. Hän puhuu – tai twiittaa – kun hänen ehkä pitäisi pysyä hiljaa.

Mutta kun katsot hänen räikeytensä yli ja katsot vain hänen toimiaan ja tekojen luetteloa, hän on enimmäkseen maltillinen, keskustaoikeistolainen poliitikko. Ei lainkaan valtavirtaa.

Mielestäni todellinen syy sille, että niin monilla ihmisillä on pakkomielle tuhota presidentti Trump, löytyy hänen vastustuksestaan Uudelle Maailmanjärjestykselle.

Vuonna 2017 hän kieltäytyi uudelleenvahvistamasta Iranin ydinsopimusta. Hän tunnusti virallisesti Jerusalemin Israelin pääkaupungiksi. Hän veti Yhdysvallat pois Pariisin ilmastosopimuksesta. Hän neuvottelee uudelleen NAFTA:sta. Hän lopetti Trans Tyynenmeren kumppanuuden (TTP-sopimus). Hän vaati, että Naton jäsenet maksavat omat polkunsa. Hän kehotti Yhdistyneitä Kansakuntia selvittämään tilinsä ja leikkasi jonkun osan järjestön rahoituksesta. Hän kovisteli palestiinalaishallintoa. Hän pani muslimivaltiot huomaamaan, että se on heidän vastuunsa torjua ja hillitä islamilaista terrorismia. Ja on paljon muutakin.

Toisin sanoen hän nousi seisomaan ja taisteli globalisti-elitistejä vastaan, jotka olivat kynnyksellä lujittaa heidän ylikansallista valvontaansa koko maailmasta. Ja, usko tai älä, tekemällä niin ja pyrkiessään palauttamaan autonomian ja itsemääräämisoikeuden Yhdysvalloille – ja tuomaan juutalais-kristilliset arvot takaisin julkiselle torille – presidentti Trump on kenties mutkistanut Antikristuksen maailmanhallituksen kehittymistä. [Kyllä Hal Lindsey on naiivi tässä toteamuksessaan. Trumpin valinta vain kiihdytti tarvetta tuhota USA:n supervalta-asema, jotta Danielin 10 sarven maailmanhallitus voisi rakentua. Sen vuoksi voimme odottaa illuminaattien järjestämiä FalseFlag-iskuja, jopa ydiniskua, Yhdysvaltojen maaperällä. Ja silloin nationalistina aloittanut Trump muuttuukin globalistiksi, joka aloitti ”pienenä sarvena” (Dan. 7) eksyttääkseen kaikki äänestäjänsä. Kaikki tämä on ennustettu mm. I, Pet Goat 2 -filmissä, jossa näkyy illuminaattien kädenjälki kun he paljastavat nimen Donald (ja hänen hahmonsa) vuonna 2012 julkaistussa tietokoneanimaatio-filmissään. Pet Goat -filmi nimenomaan kertoo toisesta 9/11-iskusta USA:n maaperällä, jotta Albert Pike'n ennustama 3. maailmansota käynnistyisi, jonka tuhkista globalisti AK nousee (Ordo Ab Chao). Kaikki tapahtuu Jumalan sallimuksesta ja aivoitustensa mukaisesti, jotta Raamatun profetiat toteutuisivat sekä ennenkaikkea Israelin (+Jerusalemin) ennallistaminen ja juutalaisten kääntyminen oikean Messiaansa puoleen. Suom. huom.]

Ja sen tekeminen takaa hänelle joitakin hirveän voimakkaita vihollisia, kuten Saatanan itsensä. [Hohhoijaa, ei voi muuta sanoa. Suom. huom.]

Siksi, kun astumme vuoteen 2018, on niin kriittistä, että kaikki uskovat seuraavat Paavalin kehotusta: ”Minä kehoitan siis ennen kaikkea anomaan, rukoilemaan, pitämään esirukouksia ja kiittämään kaikkien ihmisten puolesta, kuningasten ja kaiken esivallan puolesta, että saisimme viettää rauhallista ja hiljaista elämää kaikessa jumalisuudessa ja kunniallisuudessa.” (1. Tim. 2:1-2)

Haluaisin mennä askeleen pidemmälle. Kehotan teitä rukoilemaan hartaasti ja päivittäin nimenomaan presidenttimme ja varapresidenttimme puolesta. Rukoile, että Jumala rohkaisee heitä, antaa heille viisautta ja päättäväisyyttä ja suojelee heitä, koska he seisovat muurinvartijoina sitä Amerikkaa varten, jonka tunnemme ja jota rakastamme. [Haluan antaa tässä linkin Kristityn Foorumin nettikirjoitukseen vuodelta 2017, jossa selvitetään tätä käynnissä ollutta Trump -eksytystä, johon näemmä itse Hal Lindsey'kin on langennut. Siis lue tämä Juhani Aitomaan kirjoitus: http://www.kristitynfoorumi.fi/pdf/0717.pdf. Ja käy lopuksi vielä tutkimassa nykyään parhaan Trump-paljastajan, James Key'n, kotisivuja, joilta löytyy kasapäin erinomaisia videoita Antikristus Trumpista: http://www.brotherjameskey.com/. Suom. huom.]

Älä missaa tämän viikon raporttia täällä (Lindsey'n verkkosivut).

God Bless,

Hal Lindsey

14 kommenttia:

 1. Kirjoitin vähän naiivisti Trumpista: "Sen vuoksi voimme odottaa illuminaattien järjestämiä FalseFlag-iskuja, jopa ydiniskua, Yhdysvaltojen maaperällä. Ja silloin nationalistina aloittanut Trump muuttuukin globalistiksi..."

  Ei Trumpista tule globalistia milloinkaan. Siksi olenkin tullut takaisin siihen johtopäätökseen, että lopull. Antikristus onkin Britannian prinssi Charles ja Trump on vain Amerikkalainen Antikristus, Jeesuksen ennustama väärä kristus, joka eksyttää jopa valitutkin. Hän sopisi hyvin Paavalin mainitsemaksi "pidättäjäksi" laittomalle 2 Tess. 2:6-7 kohdassa. Trumpin Amerikka todellakin on NWO:n tiellä. Seuraavassa oman blogi-vieraskirjani tuoreita kirjoituksia tähän teemaan liittyen.

  VastaaPoista
 2. Tämä blogikirjoitus viime elokuulta on mitä aiheellisin tällä hetkellä. Britannialla jotain tekemistä Amerikan alasajon kanssa? Rothschildit ovat Britanniasta ja julkaisevat The Economist -lehteä.

  911 Number Two; Where And When!?

  http://endtimesforecaster.blogspot.fi/2017/08/911-number-two-where-and-when.html (28.8.2017)

  The Economist Cover 2015, jossa brittikitara "särkee" Yhdysvallat.

  http://aijaa.com/CAlQef (3.11.2016)

  VastaaPoista
 3. Lukekaa kuinka lähellä olemme.

  WW3—Did It Almost Happen? I Pet Goat II

  http://endtimesforecaster.blogspot.fi/2018/01/ww3did-it-almost-happen-i-pet-goat-ii.html (17.1.2018)

  Eräs kommentti:

  Phil Mandsager January 20, 2018 at 2:23 PM

  Also I think we are in the exact moment in Pet Goat timeline of the 'peace girl' in front of the tanks. Yin Yang symbol on S Korean flag. She is holding a flag and N & S Korea are going to march under one unified flag! 230 athletes from N Korea for their fav #23

  VastaaPoista
 4. Olisiko sittenkin niin, että lopull. AK on Prinssi Charles, jonka nimestä saadaan raamatullisesti 666, ja Trump on vain edeltäjä tai Paavalin mainitsema "pidättäjä" Uudelle Maailmanjärjestykselle, joka seuraa Amerikka-johtoista Järjestystä, joka on vallinnut 2. maailmansodan jälkeen maailmassa?!

  2 Tess. 2:3-8

  3. Älkää antako kenenkään vietellä itseänne millään tavalla. Sillä se päivä ei tule, ennenkuin luopumus ensin tapahtuu ja laittomuuden ihminen ilmestyy, kadotuksen lapsi,
  4. tuo vastustaja, joka korottaa itsensä yli kaiken, mitä jumalaksi tai jumaloitavaksi kutsutaan, niin että hän asettuu Jumalan temppeliin ja julistaa olevansa Jumala.
  5. Ettekö muista, että minä, kun vielä olin teidän tykönänne, sanoin tämän teille?
  6. Ja nyt te tiedätte, mikä pidättää, niin että hän vasta ajallansa ilmestyy.
  7. Sillä laittomuuden salaisuus on jo vaikuttamassa; jahka vain tulee tieltä poistetuksi se, joka nyt vielä pidättää,
  8. niin silloin ilmestyy tuo laiton, jonka Herra Jeesus on surmaava suunsa henkäyksellä ja tuhoava tulemuksensa ilmestyksellä,

  Lukekaa tätä keskustelua mm. "pidättäjästä" sivuillani:

  https://asiakas.kotisivukone.com/files/cuttingedgefinland.kotisivukone.com/Paavalin_pidattaja_Tessalonikalaiskirjeessa_--_debattia_Samuel_Tuomisen_kanssa.html (3.12.2015)

  Kirjoitin:

  "Ajauduimme keskustelussamme väittelemään mm. Suuren Babylonin identiteetistä nykymaailmassa (Ilm. 18), mutta pääasiassa debattimme käsitteli Apostoli Paavalin Toisen Tessalonikalaiskirjeen (luku 2, jakeet 6-7) mainitsemaa ”pidättäjää” laittoman eli Antikristuksen nousulle aikakauden lopussa. Kun toin esille sen, että ”pidättäjä” ei voi olla mikään muu kuin jokin maailmanvalta (valtakunta) ja sen hallitsija, jonka tuhon jälkeen Antikristus nousee, niin Samuel puolestaan assosioi ”pidättäjän” Pyhään Henkeen, jonka puolestapuhujia kuulemma useimmat tämän päivän raamattuopettajat ovat."

  "Kreikan kielessä sana ”pidättäjä” 2. Tessalonikalaiskirjeen 2. luvun jakeessa 6 on muuten neutrisukuinen (maailmanvalta) ja jakeessa 7 maskuliini, joka viittaa miespuoliseen hallitsijaan."

  Nyt tämä "maailmanvalta" voi hyvinkin olla USA ja "hallitsija" on Donald Trump (=nyky-Rooman keisari). Siis aivan samoin kuin muinaisen Rooman valtakunnan kohdalla, joka piti poistaa Paavin maallisen vallan tieltä, jota kesti muuten 1260 vuotta (v. 610-1870).

  Kaikki merkit noissa illujen viesteissä antavat ymmärtää, että New York tuhotaan, ja se tietää käytännössä Amerikan loppua. Silloin kaaoksesta nousee uusi Järjestys. En usko, että Trump voisi olla tuo NWO-hallitsija. Trump on kuitenkin Jeesuksen mainitsema väärä kristus ja Amerikkalainen Antikristus (=viimeinen pressa), joka menee helvettiin.

  I, Pet Goat 2 -filmissä esitetylle LC -merkille voi olla tämäkin selitys: L=Lucifer & C=Charles

  Prinssi Charles juuri vihaa Trumpin Amerikkaa.

  VastaaPoista
 5. Tässä keskustelussa vielä Paavalin "pidättäjästä", jossa lainaan Osmo Haavistoa.

  http://nokialainen.blogspot.fi/2016/10/herran-paiva-ja-tempaus-2-tess-21-7.html

  Kirjoitin Samuel Tuomiselle v. 2016:

  "No sitten tuohon “pidättäjä” asiaan vielä kerran. Taisin mennä ansaan, kun sidoin 2 Tess. 2 jakeen 6 jakeeseen 5, sillä jae 5 viittaa selvästi neljään ensimmäiseen jakeeseen. Olet oikeassa. Mutta voidaan silti kysyä, että viittasiko Paavali jakeen 6 lausumalla “Ja nyt te tiedätte” edellisiin jakeisiin vai siirryttiinkö jakeessa 6 aivan uuteen asiaan, joka kuitenkin oli tessalonikalaisten yleisessä tiedossa, kuten Osmo Haavisto osoittaa kirjassaan ”Mitä Johannes näki?”. Haavisto kirjoitti näin:

  ”Paavali näyttää kirjoittaneen tessalonikalaisille heidän ennestään tuntemastaan asiasta sanoessaan: "te tiedätte, mikä pidättää". Suullisesti tai muuten tessalonikalaisille oli aikaisemmin selvitetty, ettei laiton voi saada valtaa niin kauan kuin on olemassa mahtava Rooman valtakunta, joka rautaisella kädellä valvoo lakia ja järjestystä. Rooman valtakunnan täytyy ensin tuhoutua ennen kuin laiton voi saada vallan.” jne.

  Itse uskon, että Paavali siirtyi uuteen asiaan ja ei viitannut edellisiin jakeisiin jakeessa 6. Miksi hänen olisi pitänytkään? Paavali vain muistutti tessalonikalaisia “pidättäjästä”, jonka he tunsivat. Oli liian arkaluonteista sanoa suoraan “pidättäjän” nimeä. Haavisto kirjoittaa:

  ”Poliittisista syistä oli kuitenkin liian arkaluonteinen asia mainita laajalle leviävässä kirjeessä Rooman valtakunnan sortumisesta. Uusi testamentti ei muuallakaan käytä poliittista polemiikkia. Maininta Rooman valtakunnan pois raivaamisesta olisi kuohuttanut tarpeettomasti muutenkin jo epäluuloista ilmapiiriä. Yksi myöhemmistä kristittyjen joukkovainojen tekosyistä oli, että he muka julistavat Rooman valtakunnan tuhoa. Pakanallisen Rooman luhistumisen jälkeen kirkkoisä Hieronymus kirjoitti, että jos Paavali olisi avoimesti kirjoittanut Rooman valtakunnan luhistumisesta, hän olisi tyhmästi nostattanut ankaran kristittyjen vainon. (Froom I, 444)”

  Joten asia on selvä kuin pläkki! Nykyajan Rooma on USA (Ilm. 18), jonka pitää luhistua NWO:n ja Antikristuksen tieltä! Prinssi Charles vihaa Amerikkaa."

  Tähän Charlesiin viittaa selvästi I, Pet Goat 2 -filmissä Obaman kengän alla oleva brittiläinen kolikko, jossa on Britannian kruunun kuva (esim. King Charles II). Omena törmää vieriessään Obaman jalkaan ja halkeaa sitten eli ydinräjähdys (fissio) Nykissä (Big Apple). Ja kun omena on kuin C:n sisällä, se voisi tarkoittaa samaa kuin: In the see (merellä, huom: lausuminen, pronouncing). Ja C viittaa Charlesiin. Jos Charlesista tulee kuningas, hän olisi King Charles III. Saman niminen tieteiselokuva tehtiin v. 2017.

  https://en.wikipedia.org/wiki/King_Charles_III_(film)

  VastaaPoista
 6. Tämä minun kääntymiseni takaisin Charlesiin lopullisena AK:na sai pääosin alkunsa eilisiltana, kun Tauno lähetti minulle linkin Schiller Instituutista, joka on Putin- ja Trump-mielinen varoittaen brittien imperialismista, joka pyrkii ajamaan maailman kohti ydinsotaa. Tämä Instituutti on läheisesti sidoksissa Lyndon LaRoucheen.

  https://en.wikipedia.org/wiki/Schiller_Institute

  https://www.schillerinstitute.org/

  Webcast: Time to Shut Down British Imperial Operations!

  http://newparadigm.schillerinstitute.com/blog/2018/01/17/time-shut-british-imperial-operations/ (17.1.2018)

  "In an article in {Consortium News} on January 11, Ray McGovern, leader of the Veteran Intelligence Professionals for Sanity (VIPS) and a former high-level CIA intelligence analyst, wrote that it is evident to all except those blinded by their hatred for President Trump, that a “soft-coup” is underway, directed by British intelligence and its U.S. allies, to drive him out of office. The purpose of “regime change” in the U.S. is to preserve the geopolitical machinations of its coordinators, even if it means putting the world on a course toward nuclear war. The “missile alert” in Hawaii last week should be a reminder of how perilously close we are to nuclear annihilation."

  VastaaPoista
 7. Suomalainen eskatologi Samuel Tuominen on kirjoittanut 700-sivuisen "väitöskirjan" siitä, että prinssi Charles on lopull. Raamatun Antikristus. Kannattaa tutustua siihen.

  https://samueltuominen.files.wordpress.com/2015/01/muhammad-kaarle-suuri-ja-antikristus.pdf

  Kotisivut: https://samueltuominen.wordpress.com/

  VastaaPoista
 8. Kannattaa lukea Raamattua, siellä lukee että ak on Assyrialainen.

  VastaaPoista
 9. Tuominen kyllä selittää kirjassaan tämän "Assur" tai "Assyrialainen" -kytköksen Antikristukseen. Mutta oleellista lopull. Antikristuksen määrittelemisessä ei ole tämä, vaan se, miten Antikristuksen voi kytkeä Paavalin lausumaan "pidättäjästä" laittomalle 2 Tess. 2:6-7 kohdassa. Jos Trump olisi AK ja laiton, niin mikä hänen pidättäjänsä olisi? En keksi mitään selitystä. Mutta jos AK on prinssi Charles, niin pidättäjä on selvästi Trumpin perikapitalistinen Amerikka, joka on Rooman valtakunnan perillinen. Ja Trump on ei-globalisti, joka tekee NWO-vastaisia päätöksiä politiikassaan. Voiko Trump muuttua niin paljon periaatteistaan 3. maailmansodan jälkeen jos hän ylipäätänsä selviää sodasta hengissä?! Charlesille Trump on kuin punainen vaate (huom. ilmastopolitiikka), enkä ihmettelisi yhtään, että Britannia+illuminaatit pyrkisivät Trumpista eroon tavalla tai toisella, ja näin "pidättäjä" olisi raivattu pois tieltä tulevaa NWO:ta ajatellen. Kyllä se niin on, että ainakaan Trump ei ole se lopull. laittomuuden ihminen, vaan pikemmin prinssi Charles, globalisti, joka ymmärtää synkkiä lauseita (understanding dark sentences) eli on myös okkultisti.

  Dan. 8:23 (King James Bible)

  And in the latter time of their kingdom, when the transgressors are come to the full, a king of fierce countenance, and understanding dark sentences, shall stand up.

  VastaaPoista
 10. Ei silleen, että mitään olisi pois näistä Trump-suomennoksistani yms., koska Trump on tämän vanhan maailmanjärjestyksen viimeinen Antikristus, joka tuhoutuu silloin, kun Jeesus tulee takaisin salaisessa ylösotossa ennen 7-vuotista vaivanaikaa. Moni sellainen, joka pitää Trumpia lopullisena AK:na kannattaakin post-tribulation (Ahdistuksen jälkeen) tempausoppia, kuten James Key. Mielestäni Raamattu tukee kuitenkin pre-tribulation tempausoppia, koska Googin sota eli 3. maailmansota käydään juuri ennen Danielin 70. vuosiviikkoa, jonka aikana Jumalan huomio kohdistuu ennenkaikkea Israeliin. Ja Jooelin profetiassa, joka koskee pohjoisesta tulevaa hyökkääjää (=Goog), mainitaan morsiamen sekä häävieraiden ylösotto. Ks. Jooel 2

  16. Kootkaa kansa, pitäkää pyhä seurakuntakokous, kerätkää vanhukset, kootkaa lapset ja rintoja imeväiset; lähteköön ylkä huoneestansa ja morsian kammiostansa.

  20. Ja mikä pohjoisesta tulee, sen minä karkoitan teistä kauas ja syöksen sen kuivaan ja autioon maahan, sen alkupään Idänmereen ja sen loppupään Länsimereen. Ja siitä nousee löyhkä, nousee katku. Sillä suuria se on yrittänyt.

  31. aurinko muuttuu pimeydeksi ja kuu vereksi, ennenkuin Herran päivä tulee, se suuri ja peljättävä.
  32. Ja jokainen, joka huutaa avuksi Herran nimeä, pelastuu. Sillä Siionin vuorella ja Jerusalemissa ovat pelastuneet, niinkuin Herra on sanonut; ja pakoonpäässeitten joukossa ovat ne, jotka Herra kutsuu (=häävieraat).

  Eli kannattaa siis valvoa hengellisesti juuri nyt ja seurata Lähi-itää, kun Googin liittouma ottaa muotoaan. Samaan aikaan Amerikka romahtaa ja se ei ole kovin näkyvästi esillä enää 7-vuotisessa vaivanajassa, jolloin vallitsee Uusi Maailmanjärjestys (NWO). Huomio on silloin Euroopassa ja Kiinassa. USA ja Venäjä tuhoavat toisensa Googin sodassa (Hes. 39:6).

  6. Ja minä lähetän tulen Maagogiin ja rantamaalla turvassa asuvien keskeen. Ja he tulevat tietämään, että minä olen Herra.

  Kun Jeesus tulee takaisin maan päälle perustamaan tuhatvuotisen rauhanvaltakuntansa, hän tuhoaa vihoviimeisen Antikristuksen, sen, joka astuu Jerusalemin temppeliin, asettaa hävityksen kauhistuksen ja väittää olevansa Jumala. En usko, että tämä olisi amerikkalainen Antikristus, vaan pikemmin nousee Euroopasta. Prinssi Charles olisi sopiva kandidaatti tähän "laittoman" virkaan (huom. Samuel Tuomisen tutkimukset). Toki Trumppikin toteuttaa joitakin Antikristuksen ominaisuuksia ja Raamatun profetioita, koska hänkin on ”viimeinen AK” ja saa Jeesuksen tulemaan takaisin. Molemmat, Trump ja Charles, ovat ”roomalaisia” sekä ”assyrialaisia”. Myöskin ovat ”kelvottomia” Dan. 11:21 jakeessa. Kun puhutaan astumisesta Jumalan temppeliin ja itsensä korottamisesta, niin Trumpin tapauksessa se tarkoittaa ilmeisesti astumista kristilliseen seurakuntaan eksyttäjänä tässä armotalouskaudessa.

  VastaaPoista
 11. Trumpin kuolema on ennustettu I, Pet Goat 2 -filmissä, kohdassa, jossa lukee Psalm23. Nimi Donald nähdään siinä ja yhdistyy tähän "kuoleman" psalmiin, jota luetaan yleisesti hautajaisissa. Lisäksi Psalmin 23 yhteydessä näkyy kreikkalainen Psi-kirjain, joka on kreikan aakkoston 23. kirjain ja luku 23 tarkoittaa nimenomaan kuolemaa.

  https://i.ytimg.com/vi/k4cyecdHgiw/maxresdefault.jpg (tämä Psalm23 näkyy heti omenan halkeamisen jälkeen)

  Tässä kuvassa juuri DONALD ja Psi:

  https://1.bp.blogspot.com/-jTnz5eS3a2I/WC0RrBqtMJI/AAAAAAAAE6Y/Zvp7Z6FEk5EW7hvTkHlbja3jShNJ7v29wCEw/s400/pet%2Bgoat%2Bdonald%2B3.jpg

  VastaaPoista
 12. Trump Predicted in 2012 by I Pet Goat ii

  https://www.youtube.com/watch?v=ekTHT1fVDG0 (kohta 3:00)

  VastaaPoista
 13. Korostan vielä sitä, että Illuminati valitsi Trumpin (tai Kaikkivaltias avasi Ilmestyskirjan 2. sinetin Obaman jälkeen), jotta 3. maailmansota voisi syttyä. Ajatelkaa nyt vaikkapa Jerusalemin tunnustamista Israelin pääkaupungiksi, Iranin ydinsopimuksen mahdollista hylkäämistä, kovaa retoriikkaa Pohjois-Koreaa ja palestiinalaisia vastaan ym.

  VastaaPoista
 14. Peruutan edelliset kirjoitukseni suurelta osin. Hairahduin taas hetkeksi Charlesiin ja eksyttäjä Samuel Tuomiseen.

  Ei tarvitse katsoa ja kuunnella kuin seuraava hyvä yhteenveto James Key'lta vakuuttuakseen Trumpin antikristiudesta, jota Raamatun profetia selittää osuvasti.

  New! Christian Testimonies: TRUMP IS THE ANTICHRIST

  https://www.youtube.com/watch?v=UxKG6UM9ZWI (26.1.2018)

  Trump saattaa saada kuolinhaavan toisessa 9/11-iskussa Amerikkaan ja sitten hänestä tulee globaali johtaja ja Israelin "messias", joka vahvistaa liiton (covenant) monien kanssa (Dan. 9:27).

  VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com