Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 8. tammikuuta 2018

Last Trumpet Newsletter -- Tammikuu 2018

Tässä kesäkuussa 2010 kuolleen pastori David J. Meyerin pojan Samuel David Meyerin profeetallista sananjulistusta ja ajankohtaisten tapahtumien kertausta tammikuun 2018 uutiskirjeessä.

Last Trumpet Newsletter

Volume XXXVII    Issue I    January 2018

Last Trumpet Ministries, PO Box 806, Beaver Dam, WI 53916

Fax: 920-887-2626  Internet: <http://lasttrumpetministries.org>

Livenä:

http://www.youtube.com/watch?v=K0BZmAf3EtU#
http://www.youtube.com/watch?v=YVv6TKxRnL0#
http://www.youtube.com/watch?v=3ReP7FPa87c

-------------------------------

Stressaantunut ja levoton maailma
(A Stressed And Anxious World)

”Sentähden minä sanon teille: älkää murehtiko hengestänne, mitä söisitte tai mitä joisitte, älkääkä ruumiistanne, mitä päällenne pukisitte. Eikö henki ole enemmän kuin ruoka ja ruumis enemmän kuin vaatteet? Katsokaa taivaan lintuja: eivät ne kylvä eivätkä leikkaa eivätkä kokoa aittoihin, ja teidän taivaallinen Isänne ruokkii ne. Ettekö te ole paljoa suurempiarvoiset kuin ne? Ja kuka teistä voi murehtimisellaan lisätä ikäänsä kyynäränkään vertaa?”

Matteus 6:25-27

”Pelkoa ei rakkaudessa ole, vaan täydellinen rakkaus karkoittaa pelon, sillä pelossa on rangaistusta; ja joka pelkää, se ei ole päässyt täydelliseksi rakkaudessa.”

1. Joh. 4:18

”Katso, minä teen Jerusalemin juovuttavaksi maljaksi kaikille kansoille yltympäri, ja myös Juudan kohdalle se on tuleva Jerusalemia piiritettäessä. Ja sinä päivänä minä teen Jerusalemin väkikiveksi kaikille kansoille: kaikki, jotka sitä nostavat, repivät pahoin itsensä; ja kaikki maan kansakunnat kokoontuvat sitä vastaan.”

Sakarja 12:2-3


Tässä LTN:n numerossa tarkastelemme jälleen tämänpäivän ajankohtaisia tapahtumia sekä stressaantuneen ja levottoman maailman edesottamuksia. Ei ole epäilystäkään siitä, että Yhdysvaltojen kansalla on viime aikoina ollut paljon asioita mielessään. On suurta ahdistusta kun massat joutuvat epätoivon valtaan tämän maan hallinnon vuoksi, ja on suurta vihamielisyyttä eroavien poliittisten, uskonnollisten ja filosofisten uskomusten sekä mielipiteiden vuoksi. Joulukuussa 2017 julkaistussa Gallup-kyselyssä ilmeni, että 79 prosenttia, tai hämmästyttävät kahdeksan kymmenestä amerikkalaisesta, jotka vastasivat kyselyyn, ovat ”stressin vaivaamia”. (1) Tämä stressi on yleistä Yhdysvalloissa huolimatta siitä, että raportit osoittavat, että Yhdysvaltojen talous on vahva ja virallinen työttömyysaste on vain 4.1 prosenttia. (2) Vuoden 2017 aikana työttömyysaste Alabamassa, Kaliforniassa, Havaijilla, Mississipissä, Teksasissa, Arkansasissa, Coloradossa, Idahossa, Mainessa, Pohjois-Dakotassa, Oregonissa ja Tennessee'ssä laski alimmilleen neljässäkymmenessä vuodessa (3) vaikka työnantajien ympäri maata on vaikeaa löytää tarpeeksi työntekijöitä täyttämään avoinna olevia virkoja. (4) Näiden raporttien perusteella tämän pitäisi osoittaa onnellista ja vaurasta aikaa Amerikan Yhdysvalloissa. Miksi stressitasot ovat niin korkeat? Ehkäpä se on kiivas katkeruus, joka amerikkalaisilla on toisiaan kohtaan tai alituinen sodanuhka, joka hallitsee uutisotsikoita Yhdysvalloissa.

Hämmästyttävää kyllä, tutkijat ovat huomanneet, että aktiivinen rukouselämä ja läheinen yhteys Jumalaan ovat tehokas tapa lievittää stressiä. ”Missä Jumala-käsitys on turvallinen, lämmin ja rakastava, rukous yhdistyy myönteisiin mielenterveyden tuloksiin ja selviytymiseen stressin aiheuttajilta. Mutta kun Jumala-käsitys on etäinen tai irrallinen, rukous liitetään negatiivisiin tuloksiin”, sanoi Blake V. Kent, Baylor-yliopistosta, Teksasin Waco'ssa. (5) Luukkaan luvussa 18:1 Jeesus opetti meille, että ”ihmisten pitäisi aina rukoilla eikä väsyä.” Näin löydämme Raamatusta välttämättömyyden jatkuvalle ja aktiiviselle rukouselämälle. Isäni sanoi usein, että ”rukous on sydämeltä-sydämelle käyvää puhetta Jumalan kanssa.” Näin ollen meillä on suora yhteys Jumalaamme ja me vahvistumme tuon yhteyden kautta kun me rukoilemme.

Sitä vastoin, kun ihmisillä ei ole vahvaa yhteyttä Jumalaan, he eivät ainoastaan ole stressaantuneita, vaan pelkäävät usein. Tätä ongelmaa täydentää edelleen laaja kiinnostus okkulttisiin taikauskoihin. Joulukuun 20. päivänä 2017, USA Today julkaisi artikkelin otsikolla, jonka mukaan ”21. joulukuuta tulee olemaan vuoden 2017 huonoin päivä, astrologit sanovat.” Artikkeli siteeraa sitten astrologia, joka väitti, että tämä päivä, joka sattumoisin on noitien juhlapäivä nimeltään talvipäivänseisaus (Winter Solstice), tulisi olemaan erityisen kauhea johtuen Kauriin tähtikuvion ja Saturnus-planeetan sijainnista suhteessa aurinkoon. (6) Nämä turhat taikauskot usein sanelevat sen, mitä ihmiset tekevät tai eivät tee, ja saavat okkultismiin mieltyneitä ihmisiä muuttamaan suunnitelmiaan. Edellä mainittu artikkeli jopa ehdotti, että Amerikan presidentti Donald Trump ei allekirjoittaisi uutta verouudistuslakia tuona päivänä, koska olisi huono aika aloittaa jotain uutta. (7) Onko presidentti Trump kallellaan näihin okkulttisiin taikauskoihin, niin en pysty sanomaan. Kuitenkin entinen First Lady, Hillary Clinton, varmastikin on. Jopa liberaalisti suuntautunut tosiasioiden tarkistus-sivusto nimeltä Snopes myöntää, että Clintonilla oli tapana kommunikoida hänen sankarinsa, Eleanor Roosevelt'in, kuolleen hengen kanssa. (8) Presidentti Ronald Reagan ja hänen vaimonsa Nancy tunnettiin myös syvästä kiinnostuksesta astrologiaan. (9) Niinpä samoin kuin Babylonin muinaisilla kuninkailla, kuten Nebukadnessar'illa, oli astrologinsa, niin huomattavilla henkilöillä Washington D.C:ssä on myöskin omansa.

Samalla kun taikauskoisten käyttäytymistä sanelee pelko, niin näin ei ole asianlaita Jumalan kansan keskuudessa. Ensimmäisen Johanneksen kirjeen luvussa 4:18 meille sanotaan, ”Pelkoa ei rakkaudessa ole, vaan täydellinen rakkaus karkoittaa pelon, sillä pelossa on rangaistusta; ja joka pelkää, se ei ole päässyt täydelliseksi rakkaudessa.” Jotta tulisimme todella vapautetuiksi pelosta ja taikauskosta, meidän on jätettävä elämämme Jumalalle ja seurattava Herraamme ja Vapahtajaamme, Jeesusta Kristusta. Näin tekemällä tulemme myös löytämään voiman voittaaksemme maailmassamme vallitsevan stressaavan tilan. Kehotan jokaista tämän uutiskirjeen lukijaa katumaan syntejään, jos et vielä ole tehnyt niin, ja antamaan elämänsä Jumalalle.

Kerääntyvät myrskypilvet (The Gathering Storm Clouds)

Maailma, jossa elämme, on harvoin rauhallinen paikka. On olemassa jatkuvia sotia ja huhuja sodista kaikkialla maailmassa, ja jos seuraat nykypäivän uutisotsikoita, on ilmeistä, että tämä seikka ei tule muuttumaan milloin tahansa pian. Samalla kun meille kerrotaan nyt tiedotusvälineiden taholta, että sota läntisen maailman ja Islamilaisen Valtion, tai ISISin, välillä on loppusuoralla (10) ja että sisällissota Syyriassa on päättymässä, (11) merkittävät virkamiehet Yhdysvalloissa viestittävät, että olemme vaarallisen lähellä sotaa Pohjois-Korean kanssa.

Joulukuun 22. päivänä 2017, Yhdysvaltain puolustusministeri Jim Mattis varoitti, että ”myrskypilvet ovat kerääntymässä” Pohjois-Korean ylle. Osoittamalla puheensa amerikkalaisille sotilaille, Mattis kertoi heille: ”Ensiluokkaiset nuoret sotilaani – ainut tapa, jolla diplomaatit voivat puhua auktoriteetilla ja olla uskottavia, on se, jos olette valmiita lähtemään.” Hän myöhemmin jatkoi sanoen, ”On hyvin vähän syytä optimismille.” (12) Etelä-Carolinan republikaaninen senaattori Lindsey Graham varoitti myös, että sotilaallinen konflikti Pohjois-Korean kanssa voisi olla tulossa hyvinkin pian. ”Lähestymme sotilaallista konfliktia, koska Pohjois-Korea marssii kohti I.C.B.M. [mannertenvälisten ballististen ohjusten] teknologian sovittamista yhteen ydinkärkien kanssa, ollen kehitystä, joka ei ainoastaan pysty saavuttamaan Amerikkaa vaan toimittaa mukanaan aseen”, Graham sanoi. Hän jatkoi sanoessaan, ”Meiltä on loppumassa aika. Aion kehottaa Pentagon'ia olemaan lähettämättä enää yhtään lisää huollettavia Etelä-Koreaan, joten Etelä-Korean pitäisi olla vailla seuraa oleva komennusmatka. On hullua lähettää aviopuolisoita ja lapsia Etelä-Koreaan, luoden provokaatiota Pohjois-Korealle. Joten haluan heidän lopettavan huollettavien lähettämisen. Ja mielestäni nyt on aika alkaa siirtää amerikkalaisia huollettavia pois Etelä-Koreasta.” (13)

Yhdysvaltojen ja Pohjois-Korean välinen sota aiheuttaisi suurta huolenaihetta myös Japanille. Ollen vain Japaninmeren erottama, Japani on ainoastaan 650 mailin päässä Pohjois-Koreasta. Japania on pitkään pidetty läheisenä Yhdysvaltojen liittolaisena ja maa isännöi merkittävää amerikkalaista sotilastukikohtaa samoin kuin amerikkalaista merivoimien tukikohtaa. (14) Jos sota puhkeaisi, nämä sotilaalliset installaatiot olisivat lähes varmasti kohteina. Tästä syystä Japanin pääkaupunki Tokio aikoo pitää simulaatioharjoituksen ydinohjus-hyökkäykselle ja tekee evakuointiharjoituksia. Kun otetaan huomioon, että Pohjois-Korea on laukaissut lukuisia ohjuksia tänä vuonna Japaninmeren yli, ei ole yllättävää, että japanilaiset ovat hermostuneita. ”Uskon, että uhka on hyvin todellinen ja että sota voi puhjeta milloin tahansa”, Tokion asukas sanoi. (15)

Kiina näyttää myös valmistautuvan sotaan. New York Times'in mukaan pakolaisleirejä rakennetaan Kiinassa pitkin Pohjois-Korean rajaa kolmessa kylässä Changbai'n piirikunnassa ja kahdessa Jilin'in provinssissa sijaitsevassa kaupungissa. (16) Samaan aikaan Kiinan ilmavoimat ilmoitti suunnitelmista toteuttaa uusia sotavoimien harjoituksia ”reiteillä ja alueilla, joilla se ei ole koskaan aiemmin lentänyt”. Tämä liike voitaisiin tulkita varoitukseksi Yhdysvalloille ja Etelä-Korealle. Ajoitus tälle korkean profiilin ilmoitukselle PLA'n (Kansan Vapautusarmeija) taholta on myöskin varoitus Washingtonille ja Soulille (Etelä-Korea) olla provosoimatta Pjongjangia (Pohjois-Korea) enää yhtään enempää”, arveli sotilasasiantuntija Li Jie, joka asuu Kiinan Pekingissä. (17)

Jos Yhdysvallat päättää pommittaa Pohjois-Koreaa, on vaikea tietää, miten Kiina reagoi siihen. Kiina on Pohjois-Korean ainoa tärkeä liittolainen, ja se on Kiina, joka tarjoaa Pohjois-Korealle keinot selviytyä. Kuitenkin toisinaan Kiinalle näyttää käyvän hermoille Kim Jong Un'in johtama Pohjois-Korean hallitus. ”Pohjoiskorealaiset ovat aina saaneet Kiinan hulluuden partaalle, ja omalta osaltaan, pohjoiskorealaiset ovat aina tunteneet itsensä petetyiksi Kiinan taholta. Mutta molemmat osapuolet tarvitsevat toisiaan elementaarisilla tavoilla (raaka-ainekauppa)”, sanoi professori John Delury, joka on Kiinan tutkimuksen apulaisprofessori Yonsein yliopistossa Etelä-Korean Soulissa. (18)

Meille selviää hyvin pian millaiselta sota Pohjois-Korean kanssa näyttää. Uutismedia, joka ei varmastikaan ole aina luotettava, ilmoittaa nyt, että Yhdysvallat suunnittelee hyökkäystä, joka antaisi Pohjois-Korean hallitukselle kuvitteellisen iskun nenään. ”Pentagon pyrkii löytämään vaihtoehtoja, joiden avulla he voivat lyödä pohjoiskorealaisia ​​nenään, saada heidän huomionsa, ja osoittaa, että olemme vakavissamme”, sanoi tuntematon mutta oletettavasti ”hyvin sijoitettu” lähde Daily Telegraph'in mukaan. (19)

Samaan aikaan Venäjä on raivoissaan Yhdysvalloille. Joulukuussa 2017 ilmoitettiin, että Yhdysvaltojen hallitus myy Ukrainalle asevalikoiman, kuten tankkeja vastaan suunnattuja ohjuksia, joiden arvo on 47 miljoonaa dollaria. Tämä kehitys sai Venäjän varaulkoministeri Sergei Ryabkov'in sanomaan: ”Tällä hetkellä Yhdysvallat selvästi työntää Ukrainan päättäjiä kohti uutta verenvuodatusta. Amerikkalaiset aseet voivat johtaa uusiin uhreihin.” (20) Grigory Karasin, joka on myös Venäjän varaulkoministeri, oli sanonut: ”Tätä ei voida hyväksyä.” (21)

Mitä tulevaisuus tuo tullessaan? Emme voi sanoa varmasti, mutta nyt ollaan kuulostelemassa monia varoituksia. Joulukuun 21. päivänä 2017, Yhdysvaltain merivoimien komentaja Robert Neller sanoi joukoilleen, jotka majailivat Norjassa: ”Toivon, että olen väärässä, mutta sota on tulossa. Te taistelette täällä, informatiivista taistelua, poliittista taistelua, läsnäolonne kautta”, Neller sanoi, antaen ymmärtää, että voisi olla sota, ei ainoastaan Pohjois-Korean kanssa, vaan myöskin Venäjän kanssa. (22) Onneksi palvelemme Jumalaa ilman rajoituksia, ja Hän voi kaataa valtakuntia. Rukoilen, että Jumala säästää meidät kaikilta näiden mahdollisten sotien kauhuilta.

Juovuttava malja (A Cup Of Trembling)

Vuonna 1995 Yhdysvaltojen kongressi hyväksyi lain nimeltä ”Jerusalemin lähetystölaki (Jerusalem Embassy Act)”. Tämä laki vaati Jerusalemin kaupungin virallista tunnustamista Israelin valtion pääkaupungiksi, ja että Yhdysvaltojen Tel Aviv'issa sijaitseva suurlähetystö siirretään Jerusalemiin. Koska laki hyväksyttiin yli kaksikymmentäkaksi vuotta sitten, jokainen Amerikan presidentti on käyttänyt waiver'ia (poikkeuslupaa lykkäykseen) estääkseen tämän lain täytäntöönpanon. Kaikki muuttui joulukuun 6. päivänä 2017. Hyvin kiistanalaisessa puheessa presidentti Trump ilmoitti, että Yhdysvallat pitää nyt virallisesti Jerusalemia Israelin pääkaupunkina. (23) Trumpin päätös on herättänyt islamilaisessa maailmassa raivoa. ”Julistamalla Jerusalem pääkaupungiksi on historian ja alueen totuuksien halveksumista; se on suurta vääryyttä/julmuutta, lyhytnäköisyyttä, typeryyttä/hulluutta; se on alueen ja maailman syöksemistä tulipaloon ilman, että on mitään loppua näkyvissä”, kirjoitti Turkin varapääministeri, Bekir Bozdag. (24) Turkin presidentti Tayyip Erdogan ilmaisi myöskin tyrmistyksensä ja kehotti maailmaa antamaan Yhdysvalloille ”erittäin hyvän oppitunnin”. (25) Arabien joint-listan parlamenttiryhmän johtaja Israelin Knessetissä, Ayman Odeh, totesi, että Donald Trump on ”pyromaani, joka voisi sytyttää koko alueen tuleen hulluudellaan.” (26)

Yhdistyneet Kansakunnat torjui myös Trumpin julistuksen. YK:n yleiskokous hyväksyi 21. joulukuuta 2017 päätöslauselman, jossa todettiin, että Trumpin päätös on ”tyhjä ja mitätön”. Tämän päätöslauselman puolesta äänesti 128 valtiota, joista vain yhdeksän valtiota, Yhdysvallat, Israel, Guatemala, Honduras, Marshallinsaaret, Mikronesia, Nauru, Palau ja Togo äänestivät sitä vastaan. Jotkut valtiot, kuten Kanada ja Meksiko, kieltäytyivät äänestämästä. (27) Vastauksena äänestystulokseen, YK:n Yhdysvaltojen suurlähettiläs Nikki Haley oli vihainen ja uhmakas. ”Yhdysvallat muistaa tämän päivän, jossa se valittiin hyökkäyksen kohteeksi YK:n yleiskokouksessa vain sen toimen vuoksi, että käytämme oikeuttamme suvereenina kansana”, Haley sanoi. Hän totesi myös: ”Amerikka tulee asettamaan suurlähetystönsä Jerusalemiin. Se on sitä, mitä amerikkalaiset haluavat meidän tekevän. Ja se on aivan oikea asia tehdä niin. Mikään äänestys Yhdistyneissä Kansakunnissa ei vaikuta siihen.” (28)

Myös Paavi Franciscus ilmaisi tyytymättömyytensä Trumpin päätökselle. New York Times mainitsi Franciscuksen sanoneen: ”En voi olla vaiti syvästä huolestani koskien viime päivinä kehittynyttä tilannetta, ja samalla haluan esittää hartaan vetoomuksen varmistaakseni, että jokainen on sitoutunut kunnioittamaan kaupungin [Jerusalem] status quo'ta Yhdistyneiden Kansakuntien asiaa koskevien päätöslauselmien mukaisesti.” (29)

Maan päällä ei kenties ole kiistanalaisempaa kaupunkia kuin Jerusalemin kaupunki. Niin kauan kuin olen ollut elossa, olen kuullut Israelin ja palestiinalaisten välisistä ”rauhanneuvotteluista”, mutta nämä neuvottelut eivät ole koskaan tuottaneet rauhaa. Sakarjan luvusta 12:2-3 löydämme erittäin sopivan kuvauksen Jerusalemista. Nämä jakeet kertovat meille, ”Katso, minä teen Jerusalemin juovuttavaksi maljaksi kaikille kansoille yltympäri, ja myös Juudan kohdalle se on tuleva Jerusalemia piiritettäessä. Ja sinä päivänä minä teen Jerusalemin väkikiveksi kaikille kansoille: kaikki, jotka sitä nostavat, repivät pahoin itsensä; ja kaikki maan kansakunnat kokoontuvat sitä vastaan.” Last Trumpetin toukokuun 2009 numerossa isäni, pastori David J. Meyer, pani merkille nämä samat jakeet ja kirjoitti: ”Värisevä malja (cup of trembling, juovuttava malja) on sellainen, jota ei voida kuljettaa ilman, että sen sisältöä läikytetään, ja väkikivi (burdensome stone) on sellainen, joka vaatii kaiken mahdollisen ponnistelun yrittää siirtää sitä, mutta ilman menestystä.” (30) Näin Jerusalemin kaupunki jää todennäköisesti edelleen kiistanalaiseksi paikaksi, vaikka kuljemme ajan lävitse ja lähestymme meidän Herramme ja Vapahtajamme Jeesuksen Kristuksen paluuta. Yksi asia on ilmeinen: Donald Trump on Israel-myönteisin presidentti Yhdysvaltojen historiassa.

Vieläkin lähempänä rahatonta maailmaa (Closer Yet To A Cashless World)

Suuntaus kohti globaalia käteisvapaata yhteiskuntaa on aihe, josta kirjoitan usein tässä uutiskirjeessä. Tämä oli erityisen totta koko vuoden 2017, kun näimme monia hämmästyttäviä tapahtumia, kuten ilmoituksen kuuluisalta luottokorttiyhtiöltä nimeltä Visa, että se oli julistamassa ”sodan käteisrahaa” vastaan. Kun astumme vuoteen 2018, tämä suuntaus ei ole vain jatkumassa, vaan saamassa lisävauhtia.

Yhdysvalloissa läpi koko joulukuun tuttuna näkynä on Pelastusarmeijan kellonsoittajat. Ei ole epätavallista nähdä vapaaehtoisia, jotka seisovat supermarkettien ulkopuolella, ja muita järjestön sisäisiä henkilöitä soittamassa kelloa ja keräämässä käteistä ja kolikoita heidän ikonisissa punaisissa padoissaan. Pelastusarmeija on kuitenkin huomannut trendin tänä vuonna: lahjoitukset ovat vähentyneet, koska vähemmän ihmisiä kuljettaa käteistä. Tämän keräystuoton vähenemisen seurauksena Pelastusarmeija etsii nyt tapaa ottaa vastaan käteisvapaita rahansiirtoja ensi vuonna. (31)

Uudet suuntaukset näkyvät usein aluksi suurissa kaupungeissa. Tämä pätee todellakin New York Cityyn, jossa yhä useampi ruokapaikka kieltäytyy hyväksymästä käteistä. Näihin sisältyy äskettäin avattu Manhattanin ravintola nimeltä Dig Inn. Tässä paikassa nainen yritti hiljattain maksaa ruoastaan ja hänelle kerrottiin kassavirkailijan toimesta: ”Emme ota käteistä.” Sen sijaan, että olisi hyväksynyt käteisrahan, joka asiakkaalla oli jo kädessään, kassavirkailija sanoi asiakkaalle, ”Vain tällä kerralla annamme sen sinulle talossamme, mutta vain niin, että tiedät miten toimia jatkossa.” (32) Minusta on huomionarvoista, että tämä ravintola halusi mieluummin heittää aterian pois kuin hyväksyä fyysistä rahaa. Tämä on kuitenkin trendi New Yorkissa. Toisessa ravintolassa nimeltä Pokee, joka sijaitsee Greenwich Village'ssa, käteisraha on myöskin yleisesti kartettava asia. ”Jos sinulla on tarkka hilujen määrä, otamme sen. Annamme rahat johtajalle ja hän laittaa ne säilytykseen. Näin koska meillä ei ole rekisteriä”, sanoi nainen kassaluukun takana. (33) Sitten on ravintolaketju nimeltä Del Toros. Nämä kolmetoista meksikolaista ravintolaa myyvät enemmän kuin mielellään sinulle burrito'n, kunhan et yritä maksaa käteisellä. Ketjun johtajien mukaan käteisrahan hyväksyminen aiheuttaa liikaa hässäkkää. ”Siinä on jotakin olennaisesti moraalia laskevaa, kun ravintolan johtaja palaa toimistoon laskemaan, sen sijaan että olisi ulkona salissa”, sanoi Del Toros'in yhteispäällikkö Leo Kremer. (34) Näillä ihmisillä, jotka toimivat näissä ravintoloissa, on ilmeisesti hyvin ala-arvoinen näkemys käteisrahasta. Tämä voisi olla merkki tulevista asioista. Tulevaisuudessa ihmiset saattavat nähdä käteisen jonakin vanhentuneena ja ei-toivottuna. Tulevat sukupolvet eivät ehkä edes tiedä, millaista on pitää hallussaan fyysistä valuuttaa tai laskea yksitellen rahojen määrää.

Mieti mitä nyt tapahtuu Israelissa. Heinäkuussa 2014 julkaistiin raportti erikoisvaliokunnalta, jonka tarkoituksena on vähentää Israelin väestön käteisrahakäyttöä. Valtiovarainministeriö suunnittelee nyt vievänsä läpi lain, joka asettaa tiukkoja rajoja sille, kuinka paljon käteistä voidaan käyttää yksityisessä liiketapahtumassa. Jos ehdotetut säännöt tulevat laiksi, käteisrahan siirtoja, joihin liittyy liikeyritys ja yksityishenkilö, lopulta rajoitetaan 5,000 sikliin, mikä vastaa noin 1,435 dollaria. Kahden henkilön väliset liiketapahtumat rajoitetaan 25,000 sikliin, mikä vastaa noin 7,175 dollaria. Liiketapahtumien suorittaminen yli näiden rajojen tulee olemaan rikollinen teko. ”Digitaaliaikana käteisellä ei ole mitään merkitystä. On asianmukaista, että tässä kysymyksessä Israelin valtio samaten johtaa prosessia ja siirtyy uuteen aikakauteen valmistautuneella ja innovatiivisella tavalla”, totesi Harel Locker, joka on Israelin pääministerin toimiston pääjohtaja. Locker, joka johtaa erikoisvaliokuntaa, pyrkien näihin uusiin sääntöihin, sanoo, että tavoitteena on siirtyä ”rahattomaan yhteiskuntaan”. (35)

Samaan aikaan Singaporen ensimmäinen käteisvapaa kahvila avattiin hiljattain liiketoiminnalle. Ducatus Café omaa laajan valikoiman kahveja, teelaatuja, salaatteja ja voileipiä, mutta jos haluat ostaa minkä tahansa näistä tuotteista, sinun on käytettävä yhtä kahdesta digitaalisesta valuutasta, bitcoinia tai Ducatus-coinia. Molemmat maksutavat ovat sen käyttämistä, mikä tunnetaan yleisesti kryptovaluuttana. Toisin sanoen, nämä valuutat käyttävät erityisiä salausmenetelmiä luomaan, toimittamaan ja kirjaamaan uusia liiketapahtumia. Tämän kahvilan omistajat toivovat voivansa siirtää kryptovaluutat valtavirtaan. ”Idea kahvilasta kehitettiin, koska halusimme varmistaa, että ihmiset voivat käyttää Ducatus-coineja, mutta myös bitcoineja ja muita kryptovaluuttoja päivittäisessä liiketoiminnassa. Tällä hetkellä kryptovaluuttoja käytetään pääasiassa spekulointiin markkinoilla... me haluamme tehdä siitä osan jokapäiväistä elämäämme”, sanoi toimitusjohtaja Ronny Tome. (36) Singapore on ainutlaatuinen siinä, että se on sekä kaupunki että itsenäinen valtio. Huolimatta sen suhteellisen pienestä maantieteellisestä asemasta, se on tärkeä kaupunki. Itseasiassa Singapore on toiseksi suurin aasialainen sijoittaja Yhdysvalloissa. (37) Näin ollen ei ole yllättävää, että Singaporea käytetään usein testausalustana uusille teknologioille.

Kun siirrymme jatkuvasti lähemmäksi maailmanlaajuista rahatonta yhteiskuntaa, kryptovaluutat, sellaiset kuten bitcoin, ovat hivuttautumassa lähemmäksi valtavirran hyväksyntää. Kyllä, bitcoin on erittäin epävakaa valuutta, jota ei mikään maa, pankki, tai instituutio tue. Todellisuudessa bitcoin ei ole mitään muuta kuin koodirivejä tietokoneruudulla, joita ei voi pitää hallussa tai koskettaa. Voisivatko tällaiset valuutat olla tulevaisuuden rahaa? Joulukuun 18. päivänä 2017, Washington Post julkaisi artikkelin otsikolla, jossa todetaan, ”Bitcoin on iso, mutta fedcoin on suurempi.” Artikkeli viittaa siihen, että bitcoinin takana olevaa teknologiaa voi jonain päivänä käyttää Yhdysvaltojen keskuspankin tukeman uuden digitaalisen valuutan liikkeelle laskemiseen. ”Se on vain ajan kysymys, kunnes paperiraha poistetaan vaiheittain käytöstä”, artikkeli väittää. (38) Epäilen suuresti, että tämä uusi valuutta päästettäisiin irti vain Yhdysvalloissa. Kaikella todennäköisyydellä se tulee olemaan globaali valuutta. Jos pysähdyt ja ajattelet sitä, niin se on todella tämäntyyppistä, mitä bitcoin on, ja siksi bitcoin on todiste digitaalisesta konseptista. Tärkeä kysymys on: miten digitaalisen valuutan voi tehdä kaikkien saatavilla olevaksi, myös sellaisten, jotka eivät omista mitään laitteita? Ehkäpä se on ongelma, jonka he yrittävät ratkaista mikrosiruimplantilla. Tällaisessa skenaariossa ihmisistä itse tulee laitteita.

Hämmennyksen henki (A Spirit Of Confusion)

Epäilemättä on olemassa laajalle ulottuva hämmennyksen henki, joka tekee työtään nykymaailmassa. Viime kuukausina on puhuttu paljon transsukupuolisista ihmisistä. On surullista, että niin monet miehet ja naiset ovat hämmentyneitä sukupuolestaan ​​aina siihen pisteeseen, että jotkut väittävät, etteivät ole lainkaan mitään sukupuolta. Uskon, että näitä ihmisiä kiusaavat pahat henget. Ajoittain kuulemme tai luemme melko outoja kommentteja. Esimerkiksi laulaja, joka kutsuu itseään taiteilijanimellä Pink, sanoi äskettäin haastattelussa: ”Olen (voimasana) aikuinen nyt; se on niin outoa. Olen yhä 12-vuotias poika.” Laulaja sanoi myös, että hän ja hänen miehensä kasvattavat lapsensa sukupuolineutraaleiksi. (39)

Toisessa eriskummallisessa twistissä, Arizonan Phoenix'issä sijaitseva radioasema KJZZ esitteli äskettäin tarinan kokonaisesta perheestä, joka on muuttunut transsukupuoliseksi. Tähän kuuluu aviomies, joka syntyi naiseksi, vaimo, joka syntyi mieheksi, tytär, joka syntyi pojaksi, ja poika, joka syntyi tytöksi. (40) ”Tuntuu siltä kuin ryhtyisit elämään ensimmäistä kertaa. Ja lapseni alkavat olla sellaisia, jollaisia he ovat aina halunneet olla”, sanoi aviomies, joka syntyi naiseksi. (41) Valitettavasti joskus tämä hämmennyksen henki tarttuu muihin. Tämä on traaginen esimerkki lapsista, jotka jäljittelevät vanhempiaan. Tällaiset tilanteet tulevat vain yleistymään tulevina päivinä, kun yhteiskunta muuttuu maallisemmaksi ja siirtyy aina vain kauemmaksi Jumalasta.

Lopuksi, me varmasti elämme stressaavaa ja hämmentävää aikaa. Tiedämme kuitenkin sellaisen, joka ei ole koskaan sekaisin, stressaantunut, tai huolestunut mistään. Matteuksen luvussa 6:25-27 meitä kehotetaan Herramme ja Vapahtajamme, Jeesuksen Kristuksen, toimesta, ”Sentähden minä sanon teille: älkää murehtiko hengestänne, mitä söisitte tai mitä joisitte, älkääkä ruumiistanne, mitä päällenne pukisitte. Eikö henki ole enemmän kuin ruoka ja ruumis enemmän kuin vaatteet? Katsokaa taivaan lintuja: eivät ne kylvä eivätkä leikkaa eivätkä kokoa aittoihin, ja teidän taivaallinen Isänne ruokkii ne. Ettekö te ole paljoa suurempiarvoiset kuin ne? Ja kuka teistä voi murehtimisellaan lisätä ikäänsä kyynäränkään vertaa?” Ihmisillä on aina taipumus murehtimiseen, mutta näin tekemällä ei muuteta mitään. On paljon parempi ottaa huomioon apostoli Pietarin sanat, jotka löydämme Ensimmäisen Pietarinkirjeen luvusta 5:6-7, joka kertoo meille, ”Nöyrtykää siis Jumalan väkevän käden alle, että hän ajallansa teidät korottaisi, ja "heittäkää kaikki murheenne hänen päällensä, sillä hän pitää teistä huolen".”

Kiitos teille kaikille ystävällisestä tuestanne tälle ministeriölle. Olemme siunattuja ja etuoikeutettuja palvelemaan sinua. Muista, että olemme aina täällä rukoillaksemme puolestasi ja mitkä tahansa tarpeesi voivatkin olla. Jokaiselle rukouspyynnölle, jonka me vastaanotamme, suodaan aina yksilöllistä huomiota ja me uskomme vakaasti rukouksen voimaan. Armo ja rauha olkoon yllänne Herran Jeesuksen Kristuksen nimessä.

Samuel David Meyer

Suomentanut: Olli R. (”nokialainen”)

Lähdeluettelo

01. Gallup, December 20, 2017, By Lydia Saad, http://gallup.com.
02. Bureau Of Labor Statistics, December 8, 2017, http://bls.gov.
03. The Hill, December 22, 2017, By Reid Wilson, http://thehill.com.
04. National Public Radio, August 31, 2017, By John Ydstie, http://npr.org.
05. Religion News Service, December 21, 2017, By Yonat Shimron, http://religionnews.com.
06. USA Today, December 20, 2017, By Bill Ervolino, http://usatoday.com.
07. Ibid.
08. Snopes, November 7, 2016, http://snopes.com.
09. The New York Times, May 4, 1988, By Steven V. Roberts, http://nytimes.com.
10. Fox News, December 8, 2017, By Hollie McKay, http://foxnews.com.
11. The Guardian, November 21, 2017, By Patrick Wintour, http://theguardian.com.
12. Associated Press, December 22, 2017, By Robert Burns, http://apnews.com.
13. Christian Post, December 4, 2017, By Anugrah Kumar, http://christianpost.com.
14. The Telegraph, December 5, 2017, By Julian Ryall, http://telegraph.co.uk.
15. Ibid.
16. The New York Times, December 11, 2017, By Jane Perlez, http://nytimes.com.
17. Business Insider, December 20, 2017, By Alex Lockie, http://businessinsider.com.
18. Reuters News Service, October 20, 2017, By Foster Klug, http://reuters.com.
19. Business Insider, December 21, 2017, By Alex Lockie, http://businessinsider.com.
20. The Times of Israel, December 24, 2017, By Anna Smolchenko and Oleksandr Savochenko, http://timesofisrael.com.
21. Ibid.
22. Fox News, December 23, 2017, By Bradford Betz, http://foxnews.com.
23. Whitehouse.gov, Statement by President Donald Trump, December 6, 2017, http://whitehouse.gov.
24. Reuters News Service, December 6, 2017, By Reuters Staff, http://reuters.com.
25. Reuters News Service, December 21, 2017, By Reuters News Servive, http://reuters.com.
26. Haaretz, December 5, 2017, By Yaniv Kubovick and Jack Khoury, http://haaretz.com.
27. BBC News, December 21, 2017, By BBC News, http://bbc.com.
28. Ibid.
29. Yahoo News, December 6, 2017, By Antonia Blumberg, http://news.yahoo.com.
30. Last Trumpet Newsletter, May 2009, By Pastor David J. Meyer, http://lasttrumpetnewsletter.org.
31. St. Louis Post-Dispatch, December 25, 2017, By Associated Press, http://stltoday.com.
32. The New York Times, December 25, 2017, By Andy Newman, http://nytimes.com.
33. Ibid.
34. Ibid.
35. Arutz Sheva, December 25, 2017, By David Rosenberg, http://israelnationalnews.com.
36. Business Insider, December 21, 2017, By Jessica Lin, http://businessinsider.com.
37. The Strait Times, October 29, 2017, By Nirmal Ghosh, http://straittimes.com.
38. The Washington Post, December 18, 2017, By Campbell R. Harvey, http://washingtonpost.com.
39. Bravo TV, December 5, 2017, By Tamara Palmer, http://bravotv.com.
40. 91.5 KJZZ Radio, December 11, 2017, By Stina Sieg, http://kjzz.org.
41. Ibid.


Tietääksesi enemmän palvelutyömme historiasta ja perustajastamme, pastori David J. Meyer'istä, vieraile osoitteessa http://pastormeyer.org.

Kommentit koskien tätä uutiskirjettä tai keskusteluaihe-ehdotuksia voidaan jättää osoitteeseen editor@lasttrumpetnewsletter.org.

Jos haluat jättää rukouspyynnön, voit lähettää emailia osoitteeseen prayer@ltmmail.org tai mailata sen meidän postiosoitteeseen.

Tämä uutiskirje on tehty mahdolliseksi tukijoittemme ystävällisillä lahjoituksilla. Jos haluat auttaa meitä, voit lähettää avustuksesi meidän postiosoitteeseen tai lahjoittaa verkossa osoitteessa http://lasttrumpetnewsletter.org/donate.

Meidän uusi musiikki-CD nimeltä ”Victory in Jesus (Voitto Jeesuksessa)” on nyt saatavilla. Saadaksesi lisätietoa vieraile osoitteessa http://ltmstudios.org/music.

2 kommenttia:

 1. Usein kauhistelemme mitä kaikkea varottavaa maailmassa tapahtuukaan ja aivan oikein onkin sitä varoa ja siitä varoittaa; ihmeellistä sukupuolisoppaa keitetään, käteisestä ollaan luopumassa (jotta kerran kukaan ei voisi ostaa eikä myydä muuta kuin se, jolla on pedon merkki), sotia valmistellaan juuri sen suuntaisesti kuin on Raamatussa ennustettukin, huumeet, väkivalta ym. kaikki paha etenee vauhdilla ja ihmiskunta aivankuin kulkisi kohti riivaustilaa. Ilmaisu saattaa tuntua voimakkaalta, mutta muuta on vaikea enää ajatella, niin nopeasti kaikkea hyväksi koettua ja perinteistä revitään alas. Ruotsin kirkoissa puhutaan Herra sanasta luopumisesta ja ristien alasotosta, sanattomaksihan tässä alkaa tulla. Tämä kaikki tapahtuu ihmisten tajuamatta missä ajassa elämme, sillä kristillisyydestä ollaan kokonaan luopumassa ja kristittyjä aletaan halveksia ja vainota. Olohuoneisiin tulee hymyileviä meedioita eikä oikeastaan kukaan enää kauhistu sitä. Ei ole väliä sillä kaikkea pitää suvaita, kukaan ei saa väittää että hänen uskonsa on se oikea, sillä kaikki uskonnot ja uskomukset ovat tasa-arvoisia eli totuudella ei ole väliä, eikä se saa missään tapauksessa loukata ketään, ei edes huuhaa innasta tai emävalehtelijaa. Kaikkein pahinta on tietysti, jos väittää Raamattua ainoaksi totuuden lähteeksi. Maailma on aivankuin antanut kristityille bannin ja kieltämässä totuuden etsimistä Raamatusta kuitenkin sallien kaikki muunlaiset uskomukset vaikka olisi kaiken terveen järjen mukaista niitä vastustaa. Tämä kaikki on kuitenkin todella tapahtumassa ja Herramme kehottaa meitä nostamaan päämme sillä meidän vapautuksemme on lähellä, vautsi vau. Tämän hajoavan maailman loppu eli tämän maailmanajan loppu, tämän, johon jumalattomat ihmiset ovat rakastuneet, eikä heillä ei muutakaan ole, tämän loppulaskenta on alkanut ja on jo lähellä loppuaan. Tämä maailma ei ole kristittyjen rakkaus. Sanokoot maailma meitä haihattelijoiksi, mutta totuus on, että meillä on paljon parempaa, kestävää ja kulumatonta onnea tulossa. Meidän Herramme eikä hänen kuninkuutensa ole tästä maailmasta emmekä ole mekään. Me tosin voitamme maailman, eikä yksikään jumalaton sille voi mitään, mutta perintömme on taivaassa. Kerran me kyllä hallitsemme täällä Hänen kanssaan, joka on voittanut maailman. Nyt täällä ei ole muuta arvokasta kuin sielut ja niiden ainoaa toivoa me julistamme. Kun näet maailman murenevan silmiesi edessä , tartu kiinni kestävään toivoon, joka ei ole vain toive, vaan joka vakuutena on Jumalan Pojan kuolema ja ylösnousemus. Hän antaa iankaikkisen ja yltäkylläisen elämän jokaiselle Hänen luokseen tulevalle ja Häneltä apua pyytävälle, joka Hänet Herraksi tunnustaa ja syntisen tilansa tiedostaa. Älä enää suvaitse niitä valheita, jotka tahtovat kaikin voimin tämän sinulta riistää. On kunniallista paeta tätä kaikkea ja kaiken keskellä yhä suuremmasta pilkasta huolimatta osoittaa tätä toivon ovea muillekin. Paeta, mutta ei laistaa velvollisuuksiaan, tehdä niinkuin mies, joka pakenee palavasta talosta pelastaen mukanaan niin monia kuin mahdollista. Herra, tätä minäkin, heikoista heikoin, tahdon, auta minua. Vielä kaksi todistajaa, jotka puhuvat pakenemisesta, en siis ole itse tätä keksinyt (Raamatun mukaan on todellakin tilanteita kun on paras paeta ja on ihan parasta valvoa jarukoillakin, että siihen saisimme voimaa:


  18 että me näistä kahdesta muuttumattomasta asiasta, joissa Jumala ei ole voinut valhetella, saisimme voimallisen kehoituksen, me, jotka olemme paenneet pitämään kiinni edessämme olevasta toivosta.
  19 Se toivo meille on ikäänkuin sielun ankkuri, varma ja luja, joka ulottuu esiripun sisäpuolelle asti,
  20 jonne Jeesus edelläjuoksijana meidän puolestamme on mennyt, tultuaan ylimmäiseksi papiksi Melkisedekin järjestyksen mukaan, iankaikkisesti. Hepr. 6:


  Valvokaa siis joka aika ja rukoilkaa, että saisitte voimaa paetaksenne tätä kaikkea, mikä tuleva on, ja seisoaksenne Ihmisen Pojan edessä." Luuk. 21:36

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Amen Jukka! Näinhän se juuri on. Totuutta puhut "saarnassasi". Kaikki muuttuu tässä maailmassa vain hullummaksi, mutta me, jotka tiedämme jotain Raamatun profetiasta, emme ole lainkaan yllättyneitä. Nooan ja Lootin päivät ovat taas käsillä!

   Poista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com