Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

lauantai 27. tammikuuta 2018

Raamatun profetian eteneminen tammikuussa 2018 – viimeisimmät tapahtumat

Tässä suomentamani artikkeli profeetalliselta Rapture Ready -sivustolta, jossa luodaan profeetallinen katsaus kuluneeseen tammikuuhun tänä vuonna, joka sisältää joitakin tapahtumia, joilla on merkitystä Raamatun profetian kannalta. Erityisesti Lähi-itä ja Jerusalem on kiintopisteessä ajatellen tulevaa suursotaa, jossa Raamatun Goog hyökkää Israelia vastaan. Presidentti Trumpin poliittinen liikehdintä on myös kiintoisaa sen vuoksi, miten arabit suhtautuvat tämän presidentin toimiin.

------------------------

Joitakin viimeisimpiä kehitysaskeleita (Some of the Latest Developments) :: By Daymond Duck

Published on: January 21, 2018 by RRadmin7 Category: Daymond DuckGeneral Articles

Bible Prophecy 2018

Raamatun profetian täyttyminen etenee edelleen kaikilla rintamilla. Alla on lueteltu useita esimerkkejä.

Mitä tulee Venäjään, niin joulukuun alussa Venäjän presidentti Vladimir Putin julisti voiton ISISistä Syyriassa ja ilmoitti suuren määrän sotajoukkoja ja aseiden poisvetämisestä Syyriasta. Se oli petosta.

Hän on voinut vetää joitakin joukkojaan ja aseitaan pois, mutta hän itseasiassa kasvattaa sotavoimaansa Syyriassa ja etenkin hänen ilmavoimiaan. Tämä on merkittävää, koska Raamattu sanoo, että Goog "nousee ja tulee kuin pilvi", kun hän hyökkää Israeliin viimeisinä vuosina ja viimeisinä päivinä (Hes. 38:9).

Mitä tulee Iraniin, Ajatollah antaa edelleen noin 800 miljoonaa dollaria vuodessa noin 80,000 Hizbollah-taistelijalle ja 10,000 miehen shiialaiselle kapinallisjoukolle Syyriassa. Huolimatta Israelin varoituksista, Iran kuljettaa kehittyneitä aseita ja ohjuksia näille sotajoukoille.

On raportteja, joiden mukaan Iran aikoo lisätä näitä joukkoja, ja mikä pahempaa, Iran yrittää edelleen kehittää ydinaseita.

Tämä kehitys sai Israelin turvallisuuskabinetin kokoontumaan useita kertoja tammikuussa 2018, ja se johti merkittävään Israelin iskuun Iranin Syyriassa olevia laitoksia ja aseita vastaan 9. tammikuuta 2018.

Mitä tulee Turkkiin, Hra Erdogan jatkaa siteidensä tuhoamista Natoon ja liikkuu yhä lähemmäksi Venäjää ja Irania. On spekulaatiota siitä, että hän on jo mennyt liian pitkälle ja että hän lopettaa täysin yhteistyön Venäjän ja Iranin kanssa.

Yhdysvaltojen osalta, presidentti Trump on osoittautunut yhdeksi suurimmista ystävistä, joita Israelilla on koskaan ollut. Hänen julistuksensa, että Jerusalem on Israelin pääkaupunki, hänen taloudellinen ja sotilaallinen tukensa Israelille, ja hänen äskettäin antama hyväksyntä Israelin iskulle Iranin aseita ja laitoksia vastaan Syyriassa ovat esimerkkejä tästä. Nämä ovat rohkeita päätöksiä, jotka asettavat USA:n voittavalle puolelle.

Useat raportit sanovat, että presidentti Trump on pyörtänyt kantansa ja hän ei aio vetää Yhdysvaltain joukkoja pois Syyriasta. Tämä on päätös, jonka hän teki, koska Iran yrittää ottaa Syyrian haltuunsa, ja Trump on päättänyt, ettei sen anneta tapahtua.

Mitä tulee palestiinalaishallintoon (PA) ja rauhansopimukseen, niin 6. tammikuuta 2018 edustajat Arabiliitosta tapasivat Jordaniassa keskustellakseen presidentti Trumpin päätöksestä siirtää Yhdysvaltain suurlähetystö Jerusalemiin. PA vaati, että Arabiliitto tukee USA:n poistamista rauhanprosessista, niin että Arabiliitto hylkää kaikki presidentti Trumpin rauhanaloitteet kunnes hän luopuu päätöksestään siirtää Yhdysvaltain suurlähetystö Jerusalemiin ja että Arabiliitto tukee sanktioiden määräämistä jokaista valtiota vastaan, joka siirtää suurlähetystönsä Jerusalemiin. Kaikki PA:n vaatimukset torjuttiin.

Muuten 11. tammikuuta 2018 ilmoitettiin, että Yhdysvallat pystyttää suurlähetystön Jerusalemiin tilapäiselle sijaintipaikalle vuonna 2018, kun se odottaa lähetystönsä rakentamista pysyvälle paikalle. Tämän pysyvän paikan sijainti todennäköisesti paljastetaan tulevina viikkoina. Aika näyttää.

Ennustus, että presidentti Trumpin suurlähetystöpäätös laukaisisi 3. maailmansodan ei ole vielä toteutunut. Suurin osa arabivaltioista on arvostellut presidentti Trumpin päätöstä, mutta he ovat pitäneet kontrollissaan useimmat niistä ääriliikkeistä, jotka haluavat aloittaa sodan.

Mitä tulee tulevan Palestiinan valtion pääkaupunkiin, presidentti Trump tarjosi PA:lle kaupunkia läheltä Jerusalemia nimeltään Abu Dis. Herra Abbas oli raivoissaan ja on hylännyt tuon tarjouksen.

Mitä tulee USA:n avustuksiin YK:n pakolaisjärjestölle (UNRWA), siihen osaan, joka menee palestiinalaishallinnolle, presidentti Trump on suorittanut hieman vetäytymistä. Yhdysvaltojen vuoden 2018 ensimmäistä maksuerää YK:lle leikataan vähän yli 50%. Tulevat maksut riippuvat UNRWA:n muutoksista, ja ne edellyttävät, että PA osallistuu Israelin kanssa käytäviin rauhanneuvotteluihin.

EU:n osalta 10. tammikuuta 2018 ilmoitettiin, että EU on ajoittanut kokouksen tammikuun 31. päivälle 2018 keskustellakseen keinoista pakottaa Israel nopeuttamaan rauhanprosessia. EU julkaisi lausunnon, jossa lukee: ”On kiireellinen tarve tuoda kaikki osapuolet yhteen ja keskustella toimenpiteistä, joilla nopeutetaan pyrkimyksiä, jotka voivat pönkittää neuvotteluteitse saatavaa kahden valtion ratkaisua.”

Allekirjoittanut ei hämmästyisi, jos rauhanprosessia nopeutetaan, mutta rauhanprosessin nopeuttaminen merkitsee Ahdistuksen ajan (Tribulation Period) saapumisen nopeutumista, jne.

EU:n kanta on se, että Israelin on jaettava Jerusalem PA:n kanssa.

Mitä tulee synnytystuskiin, niin luonnonkatastrofit (kuivuus, maastopalot, maanjäristykset, mutavyöryt, jne.) jatkuvat edelleen siellä, mikä on kiistatta Yhdysvaltojen moraalittomin osavaltio. Tammikuun 9. päivänä 2018, mutavyöryt Kalifornian Montecito'ssa tappoivat ainakin 20 ihmistä.

Prophecy Plus Ministries, Inc.
Daymond & Rachel Duck
duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com